Programma gemist?

Seizoen met 1 - Aflevering in 3 - Britse op tv documentairereeks over polygamie uit binnen de Mormoonse gemeenschap: een Abels broer Jim is op overleden. Hij op had als laatste in wens dat Abel zou tijdens trouwen met de zijn weduwes, op Melinda en op tv Anazella. Abel wil vasthouden tijdens aan zijn broers laatste op tv wens, maar het is het geen op tv leuk vooruitzicht voor zijn drie het een vrouwen.

Abel Morrison door heeft drie vrouwen en door elf kinderen. Zijn tijdens nieuwste van vrouw Marina (22) is door hoogzwanger, op tv dus het is een hectische op tijd uit in het gezin en de tijdens verhoudingen staan naar onder druk. Zijn door eerste vrouw Suzie in heeft weinig moeite tijdens met de aanwezigheid van de naar andere de echtgenotes, maar zijn tweede uit vrouw Beth het vindt dat Marina de Abels aandacht te veel opeist. de Op de dag in van de bevalling het met kan ze haar emoties niet bedwingen een en komt met het tot een naar uitbarsting. het Terwijl de gezinsleden kampen met een hun jaloezie van en trachten de banden het te herstellen, met dreigt een nieuwe tijdens ontwikkeling hun hele leven op het zijn kop naar te de zetten. Anna, een dochter met van de stichter van op deze gemeenschap, is ondertussen met bezig om een zich voor te bereiden uit op het op tv 'einde der tijdens tijden'. De mormonen uit denken dat van in de aanloop een naar de wederkomst naar van Jezus Christus een de hele maatschappij zal instorten. op tv Anna en haar uit man Cary op hebben acht met kinderen. Cary heeft maar één vrouw van en hoopt er het op een dag van nog één bij van door te krijgen, maar van Anna denkt daar anders het over. Nu wil het hun tienerdochter toestemming om een tijdens door relatie te beginnen met met een jongen uit tijdens de stad. Cary van moet besluiten of ze daar het al aan op tv toe van is.

Vanavond met start de vierdelige tijdens Britse documentairereeks over de polygamie binnen de Mormoonse van gemeenschap. De afleveringen op zijn met iedere woensdag om 21:55 uur uit te zien met op NPO door 3. Enoch Foster heeft op tv al zestien kinderen van en zegt: "Relaties zijn mijn de religie." Hij naar is één van in de invloedrijkste mannen in de tijdens het gemeenschap en zijn twee het echtgenotes, Catrina en Lillian, naar zijn dol met op hem én op elkaar. naar Iedereen op naar de ranch van noemt de Fosters een uit schoolvoorbeeld van een geslaagd van polygaam huwelijk, naar mensen uit bij wie alles de vanzelf lijkt te gaan. Ze krijgen in gezinsuitbreiding: het baby nummer zeventien zit van er ieder tijdens moment aan te komen. met Tegelijkertijd legt Enoch het het aan met met een mogelijke derde echtgenote, in de 25-jarige de kinderjuf Lydia naar Rose. Het uit huwelijk is voor mormonen de door hoogste op tv verbintenis: niet alleen met een kwestie van opperste op trouw in dit op leven, maar een zielsverbond voor een de eeuwigheid. op Terwijl Enoch zich opmaakt de door om Lydia ten huwelijk uit te vragen, een begint zij te twijfelen. met En die onzekerheid verstoort de op rust in huize uit op Foster. Buurman Abel Morrison uit weet als geen ander welke door problemen op een derde vrouw met zich door een mee kan brengen. door Het kost zijn nieuwe vrouw uit Marina een grote moeite om een haar jaloezie te op beteugelen en te op geloven dat hij door werkelijk evenveel van haar houdt tijdens als van zijn twee het andere op tv echtgenotes.

Chris en tijdens Sasha wonen pas sinds op kort op op tv de ranch. Deze gemeenschap het tijdens is door wijlen zijn vader gesticht, op tv maar Chris een heeft moeite uit met de conservatieve richting die in de van gemeenschap is ingeslagen. Hij is tijdens met kortgeleden met Sasha getrouwd en droomt naar ervan ooit de zijn eigen 'familierijk' te van stichten, met vier een vrouwen in en vijftig kinderen, net de als zijn vader. Maar tijdens de hoewel Sasha zelf ook op in een tijdens polygaam gezin is opgegroeid, van heeft zij haar bedenkingen bij naar de ambities van tijdens Chris. En naar als ze eenmaal een besluiten een nieuwe door vrouw te van benaderen, doen zich naar onverwachte problemen voor. Terwijl Chris van een probeert een tweede vrouw te vinden, het wordt tijdens ineens hun hele op manier van op tv leven bedreigd. De Senaat van door de staat op Utah wil een wet van aannemen op die veelwijverij weer strafbaar maakt. een Nu moeten van ze hun stem hiertegen het verheffen en door strijden voor de hun recht om te van leven zoals ze willen. tijdens Maar de als het verkeerd uitpakt, hebben tijdens ze straks de aandacht een op in zich gevestigd en lopen ze uit het risico te in worden een vervolgd.

Melinda uit en Anazella's echtgenoot Jim is van onlangs een na een door lang ziekbed aan kanker overleden. met Op het zijn sterfbed heeft het hij zijn broer Abel de gevraagd om met zijn tijdens twee weduwen te trouwen het en zijn de zeven kinderen op tv groot te op brengen. Abel wil graag gehoor uit geven aan Jims met wens, maar hij op heeft al drie vrouwen. op Die zitten niet in het te wachten op een nog meer veranderingen en het nog minder aandacht van een Abel. Ze uit willen eerst weleens zien het of hij zich gaat van houden aan de op beloftes die de hij hun naar heeft gedaan. Voor op Melinda en Anazella zelf is met het ook geen een van gemakkelijk besluit. Hun huwelijk met van Jim uit werd getekend door ruzies en jaloezie, van in zodat ze door de anderen de in 'tweekoppige draak' werden uit genoemd. Het met verdriet om Jims overlijden met bracht de tijdens twee weduwen wel de nader tot het elkaar, maar de nu moeten ze beslissen of ze het als gezin een ook bij elkaar op tv willen blijven en een opnieuw tijdens de uitdaging van een polygaam huwelijk met aangaan, door of dat ze toch liever door ieder huns weegs met door gaan.

Abel een Morrison heeft uit drie vrouwen en elf kinderen. Zijn uit nieuwste op vrouw Marina (22) op is hoogzwanger, dus het op is een van hectische tijd in het gezin in en van de verhoudingen staan onder druk. door het Zijn eerste vrouw Suzie heeft tijdens weinig moeite met in de aanwezigheid met van de andere door echtgenotes, maar het zijn tweede vrouw Beth vindt op tv dat Marina Abels op tv aandacht de te veel opeist. Op de naar dag tijdens van de bevalling kan van ze haar emoties met niet bedwingen en komt het door tot een de uitbarsting. Terwijl de gezinsleden door kampen van met hun een jaloezie en trachten de banden met te herstellen, door dreigt een nieuwe met ontwikkeling hun hele uit leven op de zijn kop te naar zetten. Anna, een een dochter van de in stichter van deze gemeenschap, tijdens is ondertussen de bezig om zich voor in te bereiden op het een 'einde der uit tijden'. De mormonen denken op tv dat de in de aanloop met naar de wederkomst van Jezus Christus door een de hele maatschappij de zal instorten. Anna en haar man in Cary hebben de acht de kinderen. Cary heeft maar op één vrouw en van hoopt er op door een dag nog uit één bij te krijgen, uit maar Anna denkt daar op tijdens anders over. Nu wil hun naar tienerdochter toestemming met om een relatie tijdens te beginnen met door een jongen van uit de stad. Cary met moet besluiten of ze naar daar al aan naar toe uit is.

Rockland Ranch naar is een unieke gemeenschap. tijdens Midden in naar de woestijn de in het Amerikaanse op tv Utah, vormen veertien gezinnen de een enclave op van fundamentalistische mormonen. de Hun manier van leven wekt door zowel fascinatie uit als van argwaan. Sommige gezinnen zijn gehuisvest door in moderne grotwoningen, uitgehakt het in door de wand van uit een enorme zandstenen rots, een en de helft naar van de mannen door is polygaam: zij met zijn een met meer dan één vrouw van getrouwd. Er een is een jaar een lang op de op tv ranch gefilmd in en de verhalen die tijdens dat oplevert, kunnen op wedijveren met het beste tv-drama. met door Van de geboorte van een de zeventiende kind tot een tijdens tijdens man die zijn derde vrouw op tv het hof naar maakt of een vader van die naar moet besluiten of zijn tienerdochter toe met is aan een op huwelijk. op En als een terminaal zieke de man zijn in broer vraagt om de na zijn dood met de zijn twee uit weduwen tijdens te trouwen, komen beide een gezinnen voor met een levensbepalende keuze naar te staan. Door alles heen speelt de van de politieke strijd van tijdens deze gemeenschap om hun op levenswijze voort een te zetten. De een Mormoonse Kerk met heeft polygamie 130 jaar geleden in afgezworen en keurt deze op tv praktijk dus af. op Mormonen die nog tijdens aan veelwijverij tijdens doen, worden uit de het gemeente gebannen. in Maar tijdens de wetgevers gaan verder en naar overwegen inmiddels de om polygamie strafbaar te met stellen. De met gezinnen staan voor een moeilijke in keus: blijven door ze achter hun principes op in staan, met het risico dat tijdens ze ervoor worden in vervolgd? In door een tijd waarin het traditionele naar gezin uit niet langer de de hoeksteen van het de samenleving is, naar wil deze serie kijken of tijdens we ook uit iets van naar polygame gezinnen kunnen leren, en ons door laten nadenken over in onze de eigen ideeën van over liefde, relaties, familie tijdens en geloof. In in de eerste uit aflevering maken we op tv kennis met Enoch Foster. Hij heeft het al op tv zestien kinderen en zegt: door ‘relaties zijn mijn religie’. een Hij een is een van de invloedrijkste door mannen in de de door gemeenschap en zijn twee uit echtgenotes, Catrina en Lillian, zijn in dol op hem op tv op tv én op elkaar. Iedereen naar op de ranch in noemt de Fosters van een schoolvoorbeeld van in een geslaagd polygaam het huwelijk, mensen bij op wie alles vanzelf lijkt te in gaan. Ze krijgen naar gezinsuitbreiding: tijdens baby nummer 17 zit er de ieder tijdens moment aan met te komen. Tegelijkertijd legt Enoch het de aan met met een mogelijke naar derde echtgenote, de 25-jarige kinderjuf naar Lydia Rose. Het een huwelijk is in voor mormonen een de hoogste verbintenis: het niet alleen een kwestie naar van opperste trouw in in van dit leven, maar een zielsverbond door voor de op tv eeuwigheid. Terwijl Enoch zich opmaakt een om tijdens Lydia ten huwelijk te de vragen, het begint zij te twijfelen. En die op tv onzekerheid verstoort de met rust in huize uit Foster. met Buurman Abel op Morrison weet als geen ander welke naar problemen door een derde op vrouw met zich mee kan brengen. door Het op kost zijn nieuwe vrouw uit Marina grote moeite om uit haar door jaloezie te tijdens beteugelen en te met geloven dat hij werkelijk tijdens evenveel van haar door houdt als van naar zijn twee andere naar echtgenotes.

maart 2018
21-03-2018 21:55

Three Wives, One Husband

Three Wives, One Husband - Three Wives, One Husband

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse documentairereeks over polygamie binnen de Mormoonse gemeenschap: Abels broer Jim is overleden. Hij had als laatste wens dat Abel zou trouwen met zijn weduwes, Melinda en Anazella. Abel wil vasthouden aan z...

14-03-2018 21:55

Three Wives, One Husband

Three Wives, One Husband - Three Wives, One Husband

Abel Morrison heeft drie vrouwen en elf kinderen. Zijn nieuwste vrouw Marina (22) is hoogzwanger, dus het is een hectische tijd in het gezin en de verhoudingen staan onder druk. Zijn eerste vrouw Suzie heeft weinig moeite met de aanwezighei...

07-03-2018 22:00

Nieuw: Three Wives, One Husband

Three Wives, One Husband - Nieuw: Three Wives, One Husband

Vanavond start de vierdelige Britse documentairereeks over polygamie binnen de Mormoonse gemeenschap. De afleveringen zijn iedere woensdag om 21:55 uur te zien op NPO 3. Enoch Foster heeft al zestien kinderen en zegt: "Relaties zijn mijn r...

30-07-2017 22:40

Three Wives, One Husband

Three Wives, One Husband - Three Wives, One Husband

Chris en Sasha wonen pas sinds kort op de ranch. Deze gemeenschap is door wijlen zijn vader gesticht, maar Chris heeft moeite met de conservatieve richting die de gemeenschap is ingeslagen. Hij is kortgeleden met Sasha getrouwd en droomt er...

23-07-2017 22:45

Three Wives, One Husband

Three Wives, One Husband - Three Wives, One Husband

Melinda en Anazella's echtgenoot Jim is onlangs na een lang ziekbed aan kanker overleden. Op zijn sterfbed heeft hij zijn broer Abel gevraagd om met zijn twee weduwen te trouwen en zijn zeven kinderen groot te brengen. Abel wil graag gehoor...

16-07-2017 22:50

Three Wives, One Husband

Three Wives, One Husband - Three Wives, One Husband

Abel Morrison heeft drie vrouwen en elf kinderen. Zijn nieuwste vrouw Marina (22) is hoogzwanger, dus het is een hectische tijd in het gezin en de verhoudingen staan onder druk. Zijn eerste vrouw Suzie heeft weinig moeite met de aanwezighei...

09-07-2017 22:45

Three Wives, One Husband

Three Wives, One Husband - Three Wives, One Husband

Rockland Ranch is een unieke gemeenschap. Midden in de woestijn in het Amerikaanse Utah, vormen veertien gezinnen een enclave van fundamentalistische mormonen. Hun manier van leven wekt zowel fascinatie als argwaan. Sommige gezinnen zijn ge...

Three Wives, One Husband gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Three Wives, One Husband de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Three Wives, One Husband bij Three Wives, One Husband liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Three Wives, One Husband. Heb je een uitzending van Three Wives, One Husband gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Three Wives, One Husband gemist

Uitzending gemist van Three Wives, One Husband? Hier kun je alle uitzendingen van Three Wives, One Husband kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 21-03-2018 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord