Programma gemist?

Kevin van Brouwer gaat in gesprek met met door Ron Louwerse, CEO een bij Rotterdam The Hague door Airport dat onlangs haar op tv 60-jarig uit bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, van de van nieuwe commercieel directeur van het uit 50-jarige tijdens Transavia, komt langs. Verder schuiven Pedro het Peters, vertrekkend op tv directeur van uit de RET, in Henk van den Helder, directeur Europa tijdens naar bij Hertz, en op Jacques Parson, CEO met bij Kappé International, aan. op tv DJ Ferry Corsten op tv is ook nog te een gast.

Kevin Brouwer gaat uit in het gesprek met Richard den in Buitelaar, op tv oprichter van makelaarskantoor Q Makelaars; van de een internationaal befaamde designer Edith Gruson; tijdens Bram Roose met van Nordic de Silence en Kees Schaap van Pro het naar Management Software. Hij praat met hen tijdens naar over de makelaardij en op over investeren in op tv vastgoed en een het gezonde werkomgeving. Er uit worden tips gegeven over van akoestiek, design en op webbeheer.

Kevin gaat de in gesprek met Gordon, tijdens die als door ras-Amsterdammer binnenkort in in het hart van door Rotterdam op zijn derde Blushing-koffiezaak opent. Berry van uit den tijdens Assem van schoenenimperium Van door den Assem tijdens is ook te het gast, evenals Ben Cornelisse het van Kamera Express, winnaar door op van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2016. de En naar Mark Harbers, oud-wethouder een Economie in Rotterdam, schuift aan. op tv Hij het begeeft zich als pionier tijdens in politiek Den van Haag.

Hoe de kun je je als de ondernemer de zowel online als offline optimaal profileren? een uit Stylist van de sterren Fred van van Leer naar geeft tips en vertelt over tijdens zijn nieuwe met kledingcollectie. in Ook schuiven presentatiecoach Rik de Luijcx, oprichter en van eigenaar van LinkedIn Marketingbureau op Second Degree Martine Meijburg, in en Alexander in van Ruiten van het uit socialmedia-monitoringsysteem Obi4Wan van aan.

Kevin Brouwer door gaat in naar gesprek met Albert Verlinde, tijdens directeur van Stage Entertainment, een en tijdens Marc van Kaam, van directeur van het op oude en nieuwe Luxor in Theater het in Rotterdam. Ze bespreken de naar wereld van musicals en met theater. De in directeur van in Holland Casino Rotterdam, Peter de Voolstra, en de jonge in ondernemer met Rino de Boer van op CoffeeBottle praten door over de met kracht van YouTube.

Wat zijn het de nationale en internationale met de duurzaamheidsambities voor de komende jaren? uit Zal Rotterdam in 2025 het door met de Dutch Windwheel het een nieuw duurzaam icoon rijker een zijn? We praten de een erover met Gijs de Postma van Eneco en Lennart Graaff, in op tv conceptontwikkelaar bij BLOC op tv Next Generation. Verder schuiven aan: met Wim op van Sluis, oud-wethouder Haven & door Milieu van Rotterdam en de oprichter van accountantsbureau de Daamen & van uit Sluis, en met MVO-directeur Maria van der op in Heijden.

Kevin op Brouwer gaat in in gesprek over uit digitalisering, robotisering en de op tv opkomst van 3D-printing. op tv Dit doet het hij met Jan-Willem op tv Santing, manager Real Estate & Partnership een bij door Deloitte, Ruud Vodegel, naar eigenaar van Advanced de Programs, Paul Smits, CFO van bij het Rotterdamse het havenbedrijf en Sander de Speek, CCO bij AC tijdens van Tronics.

Kevin Brouwer uit praat tijdens met burgemeester Ahmed Aboutaleb door over de Rotterdamse economie. met Oud-minister van Financiën en door momenteel op tv CFO van KPN Kees de uit Jager vertelt over op op tv de verhuizing van een op tv deel van KPN uit naar Rotterdam. Commercieel directeur van een een Flexizone, Sylvia de Haas, schuift aan het om te het vertellen naar over nieuwe vormen tijdens van huisvesting voor ondernemers. Marcel van uit der naar Torre, directeur en eigenaar van op de European Credit Management, vertelt over een het door vermogen om te groeien en uit hij geeft daarbij enkele het praktische in ondernemerstips.

februari 2020
27-08-2017 11:30

Mobiliteit & reizen

Business 010 - Mobiliteit & reizen

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Ron Louwerse, CEO bij Rotterdam The Hague Airport dat onlangs haar 60-jarig bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, de nieuwe commercieel directeur van het 50-jarige Transavia, komt langs. Verder schuiven Pedr...

20-08-2017 11:35

Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Business 010 - Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Richard den Buitelaar, oprichter van makelaarskantoor Q Makelaars; de internationaal befaamde designer Edith Gruson; Bram Roose van Nordic Silence en Kees Schaap van Pro Management Software. Hij praat met h...

13-08-2017 11:26

Pioniers

Business 010 - Pioniers

Kevin gaat in gesprek met Gordon, die als ras-Amsterdammer binnenkort in het hart van Rotterdam zijn derde Blushing-koffiezaak opent. Berry van den Assem van schoenenimperium Van den Assem is ook te gast, evenals Ben Cornelisse van Kamera E...

06-08-2017 11:29

Representatie

Business 010 - Representatie

Hoe kun je je als ondernemer zowel online als offline optimaal profileren? Stylist van de sterren Fred van Leer geeft tips en vertelt over zijn nieuwe kledingcollectie. Ook schuiven presentatiecoach Rik Luijcx, oprichter en eigenaar van Lin...

30-07-2017 11:26

Business & entertainment

Business 010 - Business & entertainment

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Albert Verlinde, directeur van Stage Entertainment, en Marc van Kaam, directeur van het oude en nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ze bespreken de wereld van musicals en theater. De directeur van Holland Ca...

23-07-2017 11:31

Duurzaamheid

Business 010 - Duurzaamheid

Wat zijn de nationale en internationale duurzaamheidsambities voor de komende jaren? Zal Rotterdam in 2025 met de Dutch Windwheel een nieuw duurzaam icoon rijker zijn? We praten erover met Gijs Postma van Eneco en Lennart Graaff, conceptont...

16-07-2017 11:28

Innovatie

Business 010 - Innovatie

Kevin Brouwer gaat in gesprek over digitalisering, robotisering en de opkomst van 3D-printing. Dit doet hij met Jan-Willem Santing, manager Real Estate & Partnership bij Deloitte, Ruud Vodegel, eigenaar van Advanced Programs, Paul Smits, CF...

09-07-2017 11:32

Kick-off

Business 010 - Kick-off

Kevin Brouwer praat met burgemeester Ahmed Aboutaleb over de Rotterdamse economie. Oud-minister van Financiën en momenteel CFO van KPN Kees de Jager vertelt over de verhuizing van een deel van KPN naar Rotterdam. Commercieel directeur van F...

Business 010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Business 010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Business 010 bij Business 010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Business 010. Heb je een uitzending van Business 010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Business 010 gemist

Talkshow gericht op de zakelijke markt waarin Kevin Brouwer met ondernemers in gesprek gaat over uiteenlopende trends en ontwikkelingen in de ondernemerswereld. Theatermaker John Buijsman neemt een kijkje in de keuken bij de kleinere ondernemers van het land en Ingrid Adriaanse verzorgt verslaggeving vanuit het werkveld.

Uitzending gemist van Business 010? Hier kun je alle uitzendingen van Business 010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!