Programma gemist?

Kevin door Brouwer gaat in gesprek op met Ron Louwerse, CEO op bij Rotterdam uit The Hague Airport uit dat onlangs haar naar 60-jarig een bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, op tv de nieuwe commercieel directeur door van het 50-jarige van uit Transavia, komt langs. Verder door schuiven Pedro op tv Peters, vertrekkend directeur van door de RET, Henk van van den Helder, met directeur Europa bij naar Hertz, en op Jacques Parson, CEO bij Kappé door International, aan. DJ Ferry uit Corsten is het ook op nog te gast.

Kevin het Brouwer gaat door in gesprek met Richard den Buitelaar, tijdens in oprichter van makelaarskantoor Q de Makelaars; de internationaal befaamde designer op Edith Gruson; Bram het Roose van uit Nordic Silence en Kees een Schaap naar van Pro Management van Software. Hij praat met hen op over de makelaardij de en over investeren op in vastgoed de en van een gezonde werkomgeving. op tv Er worden tips gegeven over de akoestiek, met design en webbeheer.

Kevin gaat in de gesprek met Gordon, een die als met ras-Amsterdammer binnenkort op in het de hart van Rotterdam zijn derde uit Blushing-koffiezaak opent. door Berry van den Assem van een op schoenenimperium Van den Assem is een ook te de gast, evenals Ben Cornelisse van in het Kamera Express, winnaar van de op tv Rotterdamse met Ondernemersprijs 2016. En Mark Harbers, oud-wethouder tijdens door Economie in Rotterdam, schuift uit aan. Hij begeeft zich als uit pionier in politiek op tv Den op tv Haag.

Hoe naar kun je je als ondernemer van zowel de online als offline optimaal de profileren? Stylist van de een sterren Fred van het Leer tijdens geeft tips en vertelt tijdens over zijn een nieuwe kledingcollectie. Ook van schuiven presentatiecoach Rik Luijcx, oprichter op tv en eigenaar uit van LinkedIn Marketingbureau met Second Degree Martine uit Meijburg, en Alexander het van Ruiten van het tijdens naar socialmedia-monitoringsysteem Obi4Wan aan.

Kevin de Brouwer gaat op in gesprek met Albert op tv Verlinde, directeur van Stage de Entertainment, en uit Marc van Kaam, het directeur van een het oude en nieuwe Luxor op Theater in het Rotterdam. Ze bespreken de wereld uit van musicals en uit theater. De directeur uit van Holland Casino een van Rotterdam, Peter Voolstra, en de de jonge ondernemer naar Rino de Boer van CoffeeBottle op tv de praten over de kracht van de YouTube.

Wat zijn de het nationale en in internationale duurzaamheidsambities uit voor de door komende jaren? Zal naar Rotterdam in 2025 met op de Dutch Windwheel van een nieuw duurzaam in icoon rijker zijn? We van praten van erover met Gijs Postma van de Eneco en Lennart op tv Graaff, conceptontwikkelaar bij de BLOC Next uit Generation. Verder een schuiven aan: Wim van Sluis, oud-wethouder een Haven de & Milieu van het Rotterdam en tijdens oprichter van accountantsbureau Daamen de & van Sluis, en de MVO-directeur Maria van in der op tv Heijden.

Kevin Brouwer gaat op het in gesprek over digitalisering, robotisering de en het de opkomst van 3D-printing. op Dit doet de hij met Jan-Willem Santing, manager Real naar Estate & Partnership naar bij Deloitte, tijdens Ruud Vodegel, eigenaar van naar tijdens Advanced Programs, Paul een Smits, CFO bij de het Rotterdamse havenbedrijf en op Sander Speek, een CCO bij AC naar Tronics.

Kevin Brouwer in praat met burgemeester Ahmed het Aboutaleb over uit de Rotterdamse in economie. Oud-minister van Financiën en een momenteel CFO uit van KPN Kees op tv de op Jager vertelt over de verhuizing van uit een deel van tijdens KPN tijdens naar Rotterdam. Commercieel directeur van door Flexizone, Sylvia op tv de Haas, schuift naar aan van om te vertellen over nieuwe door vormen in van huisvesting voor op tv ondernemers. Marcel van van der Torre, directeur en de eigenaar van European Credit Management, uit vertelt over uit het vermogen om te de groeien en met hij geeft daarbij enkele op tv praktische in ondernemerstips.

oktober 2019
27-08-2017 11:30

Mobiliteit & reizen

Business 010 - Mobiliteit & reizen

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Ron Louwerse, CEO bij Rotterdam The Hague Airport dat onlangs haar 60-jarig bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, de nieuwe commercieel directeur van het 50-jarige Transavia, komt langs. Verder schuiven Pedr...

20-08-2017 11:35

Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Business 010 - Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Richard den Buitelaar, oprichter van makelaarskantoor Q Makelaars; de internationaal befaamde designer Edith Gruson; Bram Roose van Nordic Silence en Kees Schaap van Pro Management Software. Hij praat met h...

13-08-2017 11:26

Pioniers

Business 010 - Pioniers

Kevin gaat in gesprek met Gordon, die als ras-Amsterdammer binnenkort in het hart van Rotterdam zijn derde Blushing-koffiezaak opent. Berry van den Assem van schoenenimperium Van den Assem is ook te gast, evenals Ben Cornelisse van Kamera E...

06-08-2017 11:29

Representatie

Business 010 - Representatie

Hoe kun je je als ondernemer zowel online als offline optimaal profileren? Stylist van de sterren Fred van Leer geeft tips en vertelt over zijn nieuwe kledingcollectie. Ook schuiven presentatiecoach Rik Luijcx, oprichter en eigenaar van Lin...

30-07-2017 11:26

Business & entertainment

Business 010 - Business & entertainment

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Albert Verlinde, directeur van Stage Entertainment, en Marc van Kaam, directeur van het oude en nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ze bespreken de wereld van musicals en theater. De directeur van Holland Ca...

23-07-2017 11:31

Duurzaamheid

Business 010 - Duurzaamheid

Wat zijn de nationale en internationale duurzaamheidsambities voor de komende jaren? Zal Rotterdam in 2025 met de Dutch Windwheel een nieuw duurzaam icoon rijker zijn? We praten erover met Gijs Postma van Eneco en Lennart Graaff, conceptont...

16-07-2017 11:28

Innovatie

Business 010 - Innovatie

Kevin Brouwer gaat in gesprek over digitalisering, robotisering en de opkomst van 3D-printing. Dit doet hij met Jan-Willem Santing, manager Real Estate & Partnership bij Deloitte, Ruud Vodegel, eigenaar van Advanced Programs, Paul Smits, CF...

09-07-2017 11:32

Kick-off

Business 010 - Kick-off

Kevin Brouwer praat met burgemeester Ahmed Aboutaleb over de Rotterdamse economie. Oud-minister van Financiën en momenteel CFO van KPN Kees de Jager vertelt over de verhuizing van een deel van KPN naar Rotterdam. Commercieel directeur van F...

Business 010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Business 010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Business 010 bij Business 010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Business 010. Heb je een uitzending van Business 010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Business 010 gemist

Talkshow gericht op de zakelijke markt waarin Kevin Brouwer met ondernemers in gesprek gaat over uiteenlopende trends en ontwikkelingen in de ondernemerswereld. Theatermaker John Buijsman neemt een kijkje in de keuken bij de kleinere ondernemers van het land en Ingrid Adriaanse verzorgt verslaggeving vanuit het werkveld.

Uitzending gemist van Business 010? Hier kun je alle uitzendingen van Business 010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!