Programma gemist?

Kevin naar Brouwer gaat in gesprek met op uit Ron Louwerse, CEO bij Rotterdam The met Hague Airport dat door de onlangs haar 60-jarig bestaan vierde. Ook van Erik-Jan Gelink, de in nieuwe commercieel op directeur van uit het 50-jarige Transavia, van komt langs. Verder op schuiven Pedro naar Peters, vertrekkend directeur in van de RET, tijdens Henk van den Helder, naar directeur Europa bij Hertz, en het Jacques op tv Parson, CEO bij Kappé op International, aan. DJ op Ferry Corsten uit is ook door nog te gast.

Kevin Brouwer op gaat in gesprek met met Richard den uit Buitelaar, uit oprichter van makelaarskantoor Q Makelaars; de door internationaal befaamde het designer Edith Gruson; Bram van op Roose van Nordic Silence en het Kees Schaap van Pro op tv Management Software. naar Hij praat met hen op tv over de uit makelaardij en over investeren tijdens in tijdens vastgoed en een gezonde een werkomgeving. een Er worden tips gegeven een over akoestiek, design naar en webbeheer.

Kevin in gaat in gesprek met met Gordon, de die als ras-Amsterdammer binnenkort in het van hart van Rotterdam naar zijn naar derde Blushing-koffiezaak opent. Berry met van den Assem een van schoenenimperium Van op tv den Assem is uit ook te gast, evenals tijdens Ben Cornelisse door van Kamera met Express, winnaar het van de Rotterdamse Ondernemersprijs door 2016. En Mark in Harbers, oud-wethouder Economie in van Rotterdam, schuift aan. Hij een begeeft zich als een in pionier in politiek door Den Haag.

Hoe het kun je je naar als ondernemer zowel online als met offline optimaal profileren? door Stylist van de door van sterren Fred van Leer geeft tips op en vertelt door over op tv zijn nieuwe kledingcollectie. een Ook schuiven presentatiecoach Rik op tv Luijcx, oprichter de en eigenaar van LinkedIn uit Marketingbureau Second op tv Degree Martine Meijburg, en de Alexander van Ruiten van in het socialmedia-monitoringsysteem Obi4Wan de aan.

Kevin Brouwer gaat door in gesprek tijdens met Albert Verlinde, directeur op tv van Stage de Entertainment, en op tv Marc van Kaam, met directeur van van het oude en tijdens nieuwe Luxor Theater tijdens in Rotterdam. Ze bespreken de wereld naar van musicals van en theater. De directeur tijdens van Holland het Casino Rotterdam, Peter Voolstra, in en de jonge in op ondernemer Rino de op tv Boer van CoffeeBottle praten in over de kracht van tijdens YouTube.

Wat in zijn de nationale en internationale het duurzaamheidsambities op tv voor de komende de jaren? Zal Rotterdam in op tv 2025 met de de Dutch Windwheel een nieuw een duurzaam icoon rijker het op tv zijn? We praten erover met in Gijs op tv Postma van Eneco en Lennart Graaff, naar conceptontwikkelaar bij uit BLOC Next Generation. Verder de schuiven aan: op tv Wim van uit Sluis, oud-wethouder uit Haven & Milieu van de Rotterdam en oprichter van accountantsbureau een met Daamen & van uit Sluis, en MVO-directeur van Maria van der in Heijden.

Kevin de Brouwer gaat in op gesprek over digitalisering, robotisering en door de opkomst van in door 3D-printing. Dit doet hij met Jan-Willem de met Santing, manager Real Estate op tv & Partnership bij Deloitte, het Ruud Vodegel, eigenaar naar van Advanced met Programs, Paul Smits, CFO naar bij het het Rotterdamse havenbedrijf en een Sander Speek, tijdens CCO bij AC een Tronics.

Kevin Brouwer het praat met met burgemeester Ahmed Aboutaleb op tv over de Rotterdamse economie. op tv Oud-minister van het Financiën en momenteel CFO in van een KPN Kees de Jager vertelt over van de verhuizing een van een deel van uit tijdens KPN naar Rotterdam. op tv Commercieel directeur van uit Flexizone, Sylvia de op Haas, schuift aan om van te vertellen tijdens over nieuwe vormen van huisvesting voor de ondernemers. Marcel van op der een Torre, directeur op tv en eigenaar van door European Credit Management, vertelt over het tijdens vermogen een om te een groeien en hij met geeft daarbij enkele praktische van ondernemerstips.

januari 2021
27-08-2017 11:30

Mobiliteit & reizen

Business 010 - Mobiliteit & reizen

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Ron Louwerse, CEO bij Rotterdam The Hague Airport dat onlangs haar 60-jarig bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, de nieuwe commercieel directeur van het 50-jarige Transavia, komt langs. Verder schuiven Pedr...

20-08-2017 11:35

Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Business 010 - Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Richard den Buitelaar, oprichter van makelaarskantoor Q Makelaars; de internationaal befaamde designer Edith Gruson; Bram Roose van Nordic Silence en Kees Schaap van Pro Management Software. Hij praat met h...

13-08-2017 11:26

Pioniers

Business 010 - Pioniers

Kevin gaat in gesprek met Gordon, die als ras-Amsterdammer binnenkort in het hart van Rotterdam zijn derde Blushing-koffiezaak opent. Berry van den Assem van schoenenimperium Van den Assem is ook te gast, evenals Ben Cornelisse van Kamera E...

06-08-2017 11:29

Representatie

Business 010 - Representatie

Hoe kun je je als ondernemer zowel online als offline optimaal profileren? Stylist van de sterren Fred van Leer geeft tips en vertelt over zijn nieuwe kledingcollectie. Ook schuiven presentatiecoach Rik Luijcx, oprichter en eigenaar van Lin...

30-07-2017 11:26

Business & entertainment

Business 010 - Business & entertainment

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Albert Verlinde, directeur van Stage Entertainment, en Marc van Kaam, directeur van het oude en nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ze bespreken de wereld van musicals en theater. De directeur van Holland Ca...

23-07-2017 11:31

Duurzaamheid

Business 010 - Duurzaamheid

Wat zijn de nationale en internationale duurzaamheidsambities voor de komende jaren? Zal Rotterdam in 2025 met de Dutch Windwheel een nieuw duurzaam icoon rijker zijn? We praten erover met Gijs Postma van Eneco en Lennart Graaff, conceptont...

16-07-2017 11:28

Innovatie

Business 010 - Innovatie

Kevin Brouwer gaat in gesprek over digitalisering, robotisering en de opkomst van 3D-printing. Dit doet hij met Jan-Willem Santing, manager Real Estate & Partnership bij Deloitte, Ruud Vodegel, eigenaar van Advanced Programs, Paul Smits, CF...

09-07-2017 11:32

Kick-off

Business 010 - Kick-off

Kevin Brouwer praat met burgemeester Ahmed Aboutaleb over de Rotterdamse economie. Oud-minister van Financiën en momenteel CFO van KPN Kees de Jager vertelt over de verhuizing van een deel van KPN naar Rotterdam. Commercieel directeur van F...

Business 010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Business 010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Business 010 bij Business 010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Business 010. Heb je een uitzending van Business 010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Business 010 gemist

Talkshow gericht op de zakelijke markt waarin Kevin Brouwer met ondernemers in gesprek gaat over uiteenlopende trends en ontwikkelingen in de ondernemerswereld. Theatermaker John Buijsman neemt een kijkje in de keuken bij de kleinere ondernemers van het land en Ingrid Adriaanse verzorgt verslaggeving vanuit het werkveld.

Uitzending gemist van Business 010? Hier kun je alle uitzendingen van Business 010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!