Programma gemist?

Kevin Brouwer gaat tijdens in gesprek met in Ron Louwerse, CEO naar de bij Rotterdam The Hague Airport dat door onlangs haar 60-jarig de in bestaan vierde. Ook op tv Erik-Jan Gelink, de de nieuwe commercieel directeur van het op 50-jarige Transavia, het komt langs. Verder schuiven Pedro het Peters, vertrekkend directeur het op tv van de RET, Henk van op den Helder, directeur Europa het uit bij Hertz, en op Jacques Parson, CEO bij Kappé op tv International, van aan. DJ Ferry de Corsten is ook in nog te gast.

Kevin naar Brouwer gaat in gesprek met in Richard den uit Buitelaar, de oprichter van makelaarskantoor een Q Makelaars; de internationaal befaamde op designer met Edith Gruson; Bram Roose het van Nordic Silence en Kees het Schaap van op Pro Management Software. tijdens Hij door praat met hen over de het makelaardij en over investeren in in in vastgoed en een naar gezonde werkomgeving. Er met worden tips gegeven over op tv akoestiek, design en tijdens webbeheer.

Kevin van gaat in gesprek met Gordon, met die als ras-Amsterdammer op tijdens binnenkort in het hart het van Rotterdam zijn tijdens derde Blushing-koffiezaak opent. Berry tijdens van tijdens den Assem van schoenenimperium door Van den Assem is ook tijdens te gast, de evenals Ben Cornelisse van uit Kamera Express, met winnaar van de de Rotterdamse in Ondernemersprijs 2016. En Mark naar Harbers, oud-wethouder door Economie in Rotterdam, schuift aan. de Hij begeeft een zich als naar pionier in politiek Den in Haag.

Hoe uit kun je je als ondernemer uit met zowel online als offline optimaal profileren? op van Stylist van de sterren Fred van uit de Leer geeft tips en vertelt over door zijn nieuwe kledingcollectie. uit Ook schuiven naar presentatiecoach het Rik Luijcx, oprichter en het eigenaar van LinkedIn Marketingbureau in Second Degree naar Martine Meijburg, en Alexander naar van Ruiten van op tv het socialmedia-monitoringsysteem Obi4Wan de aan.

Kevin van Brouwer gaat in gesprek met met Albert Verlinde, directeur op tv van Stage Entertainment, het en Marc van van Kaam, directeur de van het oude van en naar nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. de Ze bespreken een de wereld een van musicals en theater. De directeur uit van Holland van Casino Rotterdam, door Peter Voolstra, en de jonge met ondernemer van Rino de Boer het van CoffeeBottle praten over de uit kracht in van YouTube.

Wat de zijn de tijdens nationale en internationale duurzaamheidsambities op tv voor de komende jaren? een Zal Rotterdam de in 2025 met van de Dutch Windwheel naar een nieuw naar duurzaam icoon rijker de zijn? We praten erover tijdens met Gijs uit Postma van Eneco en Lennart Graaff, door conceptontwikkelaar bij BLOC een Next Generation. Verder door schuiven aan: door Wim van Sluis, door oud-wethouder met Haven & Milieu van Rotterdam en de oprichter naar van accountantsbureau in Daamen & van Sluis, en MVO-directeur van Maria door van der op tv Heijden.

Kevin Brouwer gaat tijdens de in gesprek over uit digitalisering, robotisering en de opkomst naar van van 3D-printing. Dit doet tijdens hij met Jan-Willem Santing, in manager Real Estate het & Partnership bij Deloitte, op tv Ruud Vodegel, in eigenaar van Advanced Programs, naar Paul Smits, CFO naar bij het Rotterdamse door havenbedrijf met en Sander Speek, CCO bij AC het met Tronics.

Kevin door Brouwer praat met op burgemeester Ahmed Aboutaleb een over de door Rotterdamse economie. Oud-minister van naar Financiën en uit momenteel CFO van KPN Kees een de Jager tijdens vertelt over de verhuizing een van een deel het van KPN naar Rotterdam. een Commercieel directeur van het Flexizone, tijdens Sylvia de Haas, met schuift aan om te uit vertellen over een nieuwe vormen het van huisvesting voor ondernemers. Marcel van naar der Torre, uit directeur en door eigenaar van European naar Credit Management, vertelt over het op vermogen om te uit groeien en van hij geeft daarbij enkele tijdens praktische een ondernemerstips.

augustus 2020
27-08-2017 11:30

Mobiliteit & reizen

Business 010 - Mobiliteit & reizen

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Ron Louwerse, CEO bij Rotterdam The Hague Airport dat onlangs haar 60-jarig bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, de nieuwe commercieel directeur van het 50-jarige Transavia, komt langs. Verder schuiven Pedr...

20-08-2017 11:35

Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Business 010 - Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Richard den Buitelaar, oprichter van makelaarskantoor Q Makelaars; de internationaal befaamde designer Edith Gruson; Bram Roose van Nordic Silence en Kees Schaap van Pro Management Software. Hij praat met h...

13-08-2017 11:26

Pioniers

Business 010 - Pioniers

Kevin gaat in gesprek met Gordon, die als ras-Amsterdammer binnenkort in het hart van Rotterdam zijn derde Blushing-koffiezaak opent. Berry van den Assem van schoenenimperium Van den Assem is ook te gast, evenals Ben Cornelisse van Kamera E...

06-08-2017 11:29

Representatie

Business 010 - Representatie

Hoe kun je je als ondernemer zowel online als offline optimaal profileren? Stylist van de sterren Fred van Leer geeft tips en vertelt over zijn nieuwe kledingcollectie. Ook schuiven presentatiecoach Rik Luijcx, oprichter en eigenaar van Lin...

30-07-2017 11:26

Business & entertainment

Business 010 - Business & entertainment

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Albert Verlinde, directeur van Stage Entertainment, en Marc van Kaam, directeur van het oude en nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ze bespreken de wereld van musicals en theater. De directeur van Holland Ca...

23-07-2017 11:31

Duurzaamheid

Business 010 - Duurzaamheid

Wat zijn de nationale en internationale duurzaamheidsambities voor de komende jaren? Zal Rotterdam in 2025 met de Dutch Windwheel een nieuw duurzaam icoon rijker zijn? We praten erover met Gijs Postma van Eneco en Lennart Graaff, conceptont...

16-07-2017 11:28

Innovatie

Business 010 - Innovatie

Kevin Brouwer gaat in gesprek over digitalisering, robotisering en de opkomst van 3D-printing. Dit doet hij met Jan-Willem Santing, manager Real Estate & Partnership bij Deloitte, Ruud Vodegel, eigenaar van Advanced Programs, Paul Smits, CF...

09-07-2017 11:32

Kick-off

Business 010 - Kick-off

Kevin Brouwer praat met burgemeester Ahmed Aboutaleb over de Rotterdamse economie. Oud-minister van Financiën en momenteel CFO van KPN Kees de Jager vertelt over de verhuizing van een deel van KPN naar Rotterdam. Commercieel directeur van F...

Business 010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Business 010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Business 010 bij Business 010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Business 010. Heb je een uitzending van Business 010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Business 010 gemist

Talkshow gericht op de zakelijke markt waarin Kevin Brouwer met ondernemers in gesprek gaat over uiteenlopende trends en ontwikkelingen in de ondernemerswereld. Theatermaker John Buijsman neemt een kijkje in de keuken bij de kleinere ondernemers van het land en Ingrid Adriaanse verzorgt verslaggeving vanuit het werkveld.

Uitzending gemist van Business 010? Hier kun je alle uitzendingen van Business 010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!