Programma gemist?

Kevin Brouwer op tv gaat met in gesprek met Ron Louwerse, CEO in bij de Rotterdam The het Hague Airport dat tijdens onlangs haar 60-jarig een bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, de door nieuwe commercieel directeur met van het 50-jarige door in Transavia, komt langs. Verder schuiven Pedro uit Peters, op vertrekkend directeur van de RET, door Henk van den op van Helder, directeur Europa op tv bij Hertz, en Jacques Parson, CEO naar bij Kappé tijdens International, aan. DJ van Ferry Corsten is het ook nog te op gast.

Kevin in Brouwer gaat in gesprek de met naar Richard den Buitelaar, oprichter op tv van makelaarskantoor met Q Makelaars; de internationaal befaamde tijdens designer naar Edith Gruson; Bram Roose van Nordic in Silence en Kees van Schaap van Pro de Management Software. Hij op praat met het hen over de makelaardij de en in over investeren in vastgoed en in een gezonde werkomgeving. van Er in worden tips gegeven op over akoestiek, de design en webbeheer.

Kevin gaat in naar op gesprek met Gordon, die op als ras-Amsterdammer op tv binnenkort in het hart de van Rotterdam zijn derde Blushing-koffiezaak de opent. Berry van een naar den Assem van schoenenimperium Van den met Assem is de ook te met gast, evenals Ben Cornelisse in van Kamera Express, van winnaar van de Rotterdamse het de Ondernemersprijs 2016. En Mark door Harbers, oud-wethouder Economie in Rotterdam, in schuift het aan. Hij begeeft zich als met pionier in naar politiek Den naar Haag.

Hoe kun je met je als ondernemer met zowel online van als met offline optimaal profileren? Stylist van van de sterren Fred naar van Leer geeft naar tips op tv en vertelt over zijn nieuwe kledingcollectie. het op Ook schuiven presentatiecoach Rik Luijcx, naar oprichter met en eigenaar van met LinkedIn Marketingbureau Second de Degree Martine Meijburg, en het Alexander van Ruiten van het in socialmedia-monitoringsysteem Obi4Wan de aan.

Kevin Brouwer in gaat een in gesprek met Albert Verlinde, directeur met van Stage Entertainment, van en Marc van van in Kaam, directeur van het oude en op van nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ze van het bespreken de wereld van musicals en de theater. De directeur de van door Holland Casino Rotterdam, Peter Voolstra, een de en de jonge ondernemer naar Rino de Boer tijdens van CoffeeBottle een praten over de in kracht van YouTube.

Wat een zijn de nationale en internationale op tv duurzaamheidsambities voor het de komende jaren? op tv Zal Rotterdam in 2025 op met de op tv Dutch Windwheel een nieuw uit duurzaam op icoon rijker zijn? door We praten op tv erover met Gijs Postma van op Eneco en een Lennart Graaff, conceptontwikkelaar bij een BLOC Next Generation. een Verder van schuiven aan: Wim van Sluis, het oud-wethouder Haven in & Milieu van Rotterdam en op tv oprichter van met accountantsbureau Daamen & een van Sluis, en van MVO-directeur Maria van der door door Heijden.

Kevin Brouwer op gaat in in gesprek over digitalisering, robotisering door en de de opkomst van met 3D-printing. Dit doet met hij met Jan-Willem Santing, uit manager Real Estate & op Partnership bij Deloitte, een Ruud Vodegel, eigenaar van met Advanced Programs, met Paul Smits, CFO van bij een het Rotterdamse havenbedrijf en Sander in Speek, CCO op bij AC een Tronics.

Kevin Brouwer praat een met van burgemeester Ahmed Aboutaleb over de door op tv Rotterdamse economie. Oud-minister van in Financiën en momenteel CFO van van KPN Kees de in Jager vertelt over een met de verhuizing van een deel in van tijdens KPN naar Rotterdam. Commercieel directeur van het Flexizone, Sylvia de de Haas, schuift op aan om de te vertellen over nieuwe vormen met van huisvesting voor tijdens ondernemers. Marcel van uit tijdens der Torre, directeur en op tv eigenaar van de European Credit Management, vertelt over op tv het vermogen naar om te uit groeien en hij geeft door daarbij enkele praktische in ondernemerstips.

mei 2021
27-08-2017 11:30

Mobiliteit & reizen

Business 010 - Mobiliteit & reizen

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Ron Louwerse, CEO bij Rotterdam The Hague Airport dat onlangs haar 60-jarig bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, de nieuwe commercieel directeur van het 50-jarige Transavia, komt langs. Verder schuiven Pedr...

20-08-2017 11:35

Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Business 010 - Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Richard den Buitelaar, oprichter van makelaarskantoor Q Makelaars; de internationaal befaamde designer Edith Gruson; Bram Roose van Nordic Silence en Kees Schaap van Pro Management Software. Hij praat met h...

13-08-2017 11:26

Pioniers

Business 010 - Pioniers

Kevin gaat in gesprek met Gordon, die als ras-Amsterdammer binnenkort in het hart van Rotterdam zijn derde Blushing-koffiezaak opent. Berry van den Assem van schoenenimperium Van den Assem is ook te gast, evenals Ben Cornelisse van Kamera E...

06-08-2017 11:29

Representatie

Business 010 - Representatie

Hoe kun je je als ondernemer zowel online als offline optimaal profileren? Stylist van de sterren Fred van Leer geeft tips en vertelt over zijn nieuwe kledingcollectie. Ook schuiven presentatiecoach Rik Luijcx, oprichter en eigenaar van Lin...

30-07-2017 11:26

Business & entertainment

Business 010 - Business & entertainment

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Albert Verlinde, directeur van Stage Entertainment, en Marc van Kaam, directeur van het oude en nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ze bespreken de wereld van musicals en theater. De directeur van Holland Ca...

23-07-2017 11:31

Duurzaamheid

Business 010 - Duurzaamheid

Wat zijn de nationale en internationale duurzaamheidsambities voor de komende jaren? Zal Rotterdam in 2025 met de Dutch Windwheel een nieuw duurzaam icoon rijker zijn? We praten erover met Gijs Postma van Eneco en Lennart Graaff, conceptont...

16-07-2017 11:28

Innovatie

Business 010 - Innovatie

Kevin Brouwer gaat in gesprek over digitalisering, robotisering en de opkomst van 3D-printing. Dit doet hij met Jan-Willem Santing, manager Real Estate & Partnership bij Deloitte, Ruud Vodegel, eigenaar van Advanced Programs, Paul Smits, CF...

09-07-2017 11:32

Kick-off

Business 010 - Kick-off

Kevin Brouwer praat met burgemeester Ahmed Aboutaleb over de Rotterdamse economie. Oud-minister van Financiën en momenteel CFO van KPN Kees de Jager vertelt over de verhuizing van een deel van KPN naar Rotterdam. Commercieel directeur van F...

Business 010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Business 010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Business 010 bij Business 010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Business 010. Heb je een uitzending van Business 010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Business 010 gemist

Talkshow gericht op de zakelijke markt waarin Kevin Brouwer met ondernemers in gesprek gaat over uiteenlopende trends en ontwikkelingen in de ondernemerswereld. Theatermaker John Buijsman neemt een kijkje in de keuken bij de kleinere ondernemers van het land en Ingrid Adriaanse verzorgt verslaggeving vanuit het werkveld.

Uitzending gemist van Business 010? Hier kun je alle uitzendingen van Business 010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!