Programma gemist?

Kevin op Brouwer gaat in gesprek tijdens met een Ron Louwerse, CEO naar bij Rotterdam The tijdens Hague Airport dat onlangs haar tijdens 60-jarig de bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, de de nieuwe commercieel directeur van uit van het 50-jarige het Transavia, komt langs. Verder schuiven op tv Pedro Peters, vertrekkend directeur door van tijdens de RET, tijdens Henk van den Helder, directeur door Europa de bij Hertz, en Jacques Parson, naar CEO op bij Kappé International, aan. DJ door Ferry Corsten is ook het nog te de gast.

Kevin tijdens Brouwer gaat in gesprek in met Richard den Buitelaar, op tv oprichter van de makelaarskantoor Q een Makelaars; de internationaal befaamde de designer een Edith Gruson; Bram Roose van Nordic een Silence en Kees van Schaap van een Pro Management Software. op tv Hij met praat met hen over de makelaardij tijdens met en over investeren uit in vastgoed en een gezonde op werkomgeving. Er de worden tips gegeven naar over akoestiek, design en het webbeheer.

Kevin gaat in van gesprek met tijdens Gordon, die tijdens als ras-Amsterdammer binnenkort in het in hart door van Rotterdam zijn derde op tv Blushing-koffiezaak naar opent. Berry van den Assem met van schoenenimperium de Van den Assem uit is ook te gast, met evenals tijdens Ben Cornelisse van Kamera Express, winnaar door van de in Rotterdamse Ondernemersprijs met 2016. En op tv Mark Harbers, oud-wethouder Economie van in Rotterdam, schuift aan. Hij de begeeft zich als een een pionier in politiek Den van Haag.

Hoe het kun je je als ondernemer naar in zowel online als op tv offline optimaal profileren? Stylist van op tv de sterren op Fred van Leer geeft in tips en vertelt tijdens over zijn tijdens nieuwe kledingcollectie. Ook schuiven presentatiecoach het Rik Luijcx, met oprichter en eigenaar tijdens van LinkedIn op Marketingbureau Second Degree Martine Meijburg, in en Alexander van in Ruiten van naar het socialmedia-monitoringsysteem naar Obi4Wan aan.

Kevin op Brouwer gaat in in gesprek met Albert Verlinde, directeur door van een Stage Entertainment, en Marc van door het Kaam, directeur van uit het oude en nieuwe Luxor Theater met in in Rotterdam. Ze bespreken de op wereld van tijdens musicals en met theater. De directeur een van Holland Casino Rotterdam, Peter door Voolstra, en de van jonge ondernemer Rino de een Boer het van CoffeeBottle praten over op de op tv kracht van YouTube.

Wat met zijn de in nationale en internationale duurzaamheidsambities voor door de komende jaren? op Zal Rotterdam in 2025 door met de op tv Dutch Windwheel een het nieuw duurzaam icoon rijker uit zijn? We praten uit met erover met Gijs op Postma van Eneco en in Lennart Graaff, conceptontwikkelaar tijdens bij BLOC op tv Next Generation. Verder schuiven aan: Wim tijdens van de Sluis, oud-wethouder Haven & Milieu het op tv van Rotterdam en uit oprichter van accountantsbureau Daamen & van door Sluis, en in MVO-directeur Maria van der een in Heijden.

Kevin door Brouwer gaat in gesprek op tv over digitalisering, robotisering en de de opkomst van op tv 3D-printing. Dit doet op tv een hij met Jan-Willem Santing, manager Real in een Estate & Partnership bij uit Deloitte, Ruud Vodegel, eigenaar van van Advanced Programs, Paul tijdens Smits, CFO bij uit het op tv Rotterdamse havenbedrijf en Sander met Speek, CCO op bij AC tijdens Tronics.

Kevin uit Brouwer praat met met burgemeester Ahmed Aboutaleb van over de Rotterdamse economie. Oud-minister van van op Financiën en momenteel CFO van op KPN Kees op de Jager een vertelt over op de verhuizing van een een deel van tijdens KPN naar Rotterdam. Commercieel directeur op tv van Flexizone, Sylvia de naar Haas, naar schuift aan om te tijdens vertellen over uit nieuwe vormen van huisvesting van voor ondernemers. Marcel van uit de der Torre, directeur en op eigenaar van European Credit op tv Management, vertelt over van het in vermogen om te groeien naar en hij door geeft daarbij enkele een praktische ondernemerstips.

september 2021
27-08-2017 11:30

Mobiliteit & reizen

Business 010 - Mobiliteit & reizen

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Ron Louwerse, CEO bij Rotterdam The Hague Airport dat onlangs haar 60-jarig bestaan vierde. Ook Erik-Jan Gelink, de nieuwe commercieel directeur van het 50-jarige Transavia, komt langs. Verder schuiven Pedr...

20-08-2017 11:35

Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Business 010 - Vastgoed & ruimtelijke inrichting

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Richard den Buitelaar, oprichter van makelaarskantoor Q Makelaars; de internationaal befaamde designer Edith Gruson; Bram Roose van Nordic Silence en Kees Schaap van Pro Management Software. Hij praat met h...

13-08-2017 11:26

Pioniers

Business 010 - Pioniers

Kevin gaat in gesprek met Gordon, die als ras-Amsterdammer binnenkort in het hart van Rotterdam zijn derde Blushing-koffiezaak opent. Berry van den Assem van schoenenimperium Van den Assem is ook te gast, evenals Ben Cornelisse van Kamera E...

06-08-2017 11:29

Representatie

Business 010 - Representatie

Hoe kun je je als ondernemer zowel online als offline optimaal profileren? Stylist van de sterren Fred van Leer geeft tips en vertelt over zijn nieuwe kledingcollectie. Ook schuiven presentatiecoach Rik Luijcx, oprichter en eigenaar van Lin...

30-07-2017 11:26

Business & entertainment

Business 010 - Business & entertainment

Kevin Brouwer gaat in gesprek met Albert Verlinde, directeur van Stage Entertainment, en Marc van Kaam, directeur van het oude en nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ze bespreken de wereld van musicals en theater. De directeur van Holland Ca...

23-07-2017 11:31

Duurzaamheid

Business 010 - Duurzaamheid

Wat zijn de nationale en internationale duurzaamheidsambities voor de komende jaren? Zal Rotterdam in 2025 met de Dutch Windwheel een nieuw duurzaam icoon rijker zijn? We praten erover met Gijs Postma van Eneco en Lennart Graaff, conceptont...

16-07-2017 11:28

Innovatie

Business 010 - Innovatie

Kevin Brouwer gaat in gesprek over digitalisering, robotisering en de opkomst van 3D-printing. Dit doet hij met Jan-Willem Santing, manager Real Estate & Partnership bij Deloitte, Ruud Vodegel, eigenaar van Advanced Programs, Paul Smits, CF...

09-07-2017 11:32

Kick-off

Business 010 - Kick-off

Kevin Brouwer praat met burgemeester Ahmed Aboutaleb over de Rotterdamse economie. Oud-minister van Financiën en momenteel CFO van KPN Kees de Jager vertelt over de verhuizing van een deel van KPN naar Rotterdam. Commercieel directeur van F...

Business 010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Business 010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Business 010 bij Business 010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Business 010. Heb je een uitzending van Business 010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Business 010 gemist

Talkshow gericht op de zakelijke markt waarin Kevin Brouwer met ondernemers in gesprek gaat over uiteenlopende trends en ontwikkelingen in de ondernemerswereld. Theatermaker John Buijsman neemt een kijkje in de keuken bij de kleinere ondernemers van het land en Ingrid Adriaanse verzorgt verslaggeving vanuit het werkveld.

Uitzending gemist van Business 010? Hier kun je alle uitzendingen van Business 010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!