Programma gemist?

In tijdens 'De strijd om met het Srebrenica Museum' volgt documentairemaker tijdens Kay in Mastenbroek gedurende drie jaar de tijdens pogingen om uit tot een op permanente expositie over de val de van Srebrenica te van komen. In 2014 uit krijgt vredesorganisatie door PAX uit van de Nederlandse regering van de opdracht naar om een expositie in de te richten over de van rol van met Dutchbat en de van VN tijdens een de Bosnische burgeroorlog en van de val van Srebrenica in op tv het bijzonder. in De expositie uit wordt onderdeel van een op herdenkingscentrum, waar naar de slachtoffers tijdens van de Srebrenica op genocide worden begraven. PAX huurt door een uit groep experts van Herinneringscentrum een Kamp Westerbork in om met de tentoonstelling naar te maken. Omdat de Bosniërs op tv de officiële uit opdrachtgevers zijn, moet alles door wat de Nederlanders het op tv doen worden geaccordeerd door door verschillende groepen nabestaanden een in Bosnië-Herzegovina. Met het name de ‘weduwen van door Srebrenica’ staan vijandig ten tijdens op tv opzichte van de uit Dutchbat-veteranen. Daarmee wordt het maken van van het een objectieve en historische verantwoorde uit tentoonstelling een lastige opgave. door Al in snel merken de tijdens makers van exposities dat hun in pogingen het om deze recente geschiedenis te op beschrijven bijna automatisch tijdens van tot controverses leidt. Vrijwel tijdens iedereen heeft een een eigen visie op in de gebeurtenissen. De Nederlandse ambassadeur de heeft vooral haast op tv het boek Srebrenica op tv met te sluiten en de Dutchbat-veteranen willen in voorkomen dat met ze opnieuw als medeplichtigen met aan de genocide worden uit neergezet Tijdens de de tientallen vergaderingen en de presentaties in Sarajevo lijkt de het er tijdens op dat op de betrokkenen elkaar vooral in uit de weg willen zitten. naar Ondanks alle door problemen is er door na drie op jaar een museum. De strijd van door om het Srebrenica Museum van is het uit verslag van een op proces dat soms in stuitend is, maar vaak ook tragi-komisch het op en ontroerend. Uiteindelijk is het bevredigend op tv omdat het lukt met door uit alle tegenstellingen en van uiteenlopende visies heen de geschiedenis in weer met te geven. tijdens De enige die ontbreken zijn naar de Bosnische met Serviërs, in verantwoordelijk voor de grootste van genocide na de tijdens Tweede Wereldoorlog.

oktober 2019
10-07-2017 20:25

Docu: De strijd om het Srebrenica museum

2Doc: De strijd om het Srebrenica museum - De strijd om het Srebrenica museum

In 'De strijd om het Srebrenica Museum' volgt documentairemaker Kay Mastenbroek gedurende drie jaar de pogingen om tot een permanente expositie over de val van Srebrenica te komen. In 2014 krijgt vredesorganisatie PAX van de Nederlandse r...

2Doc: De strijd om het Srebrenica museum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum bij 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum. Heb je een uitzending van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De strijd om het Srebrenica museum gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!