Programma gemist?

In door 'De strijd op tv om het Srebrenica in Museum' volgt documentairemaker van Kay Mastenbroek gedurende drie jaar uit de pogingen om met tot een permanente naar expositie over de naar val van Srebrenica te de komen. In 2014 op het krijgt vredesorganisatie PAX van in de Nederlandse regering de opdracht door om een in expositie in te richten van over de rol naar van Dutchbat en een de VN de tijdens de Bosnische burgeroorlog op tv en de in val van Srebrenica in tijdens het bijzonder. uit De van expositie wordt onderdeel van een op tv herdenkingscentrum, waar de uit slachtoffers van een de Srebrenica met genocide worden begraven. PAX huurt met een groep experts van van Herinneringscentrum Kamp op Westerbork op tv in om de tentoonstelling door te maken. door Omdat de Bosniërs de officiële de opdrachtgevers zijn, moet door alles wat de met Nederlanders doen worden geaccordeerd een uit door verschillende groepen nabestaanden met in Bosnië-Herzegovina. op Met name de ‘weduwen van tijdens Srebrenica’ staan op tv vijandig ten opzichte door van de Dutchbat-veteranen. met Daarmee wordt op tv het maken van een objectieve naar en historische verantwoorde tentoonstelling tijdens een lastige tijdens opgave. Al snel merken met de makers van een exposities dat met hun door pogingen om deze recente geschiedenis te met beschrijven bijna op automatisch tot uit controverses leidt. Vrijwel iedereen heeft het een eigen van visie op de naar gebeurtenissen. De met Nederlandse ambassadeur heeft vooral de haast het naar boek Srebrenica te een sluiten en de Dutchbat-veteranen uit willen voorkomen dat het ze opnieuw als een medeplichtigen aan naar genocide worden neergezet het Tijdens de tientallen vergaderingen uit en presentaties met in Sarajevo lijkt het het er op op dat de tijdens betrokkenen elkaar vooral op tv in de door weg willen zitten. Ondanks alle problemen een is er van na drie jaar de een museum. De strijd op om het tijdens Srebrenica Museum in is het van verslag van een proces op dat soms in stuitend is, maar naar vaak ook tragi-komisch op en ontroerend. Uiteindelijk is het bevredigend op tv met omdat het lukt een door alle tegenstellingen en tijdens uiteenlopende visies uit heen de geschiedenis weer op te geven. naar De enige die naar ontbreken zijn de Bosnische de Serviërs, verantwoordelijk voor uit de grootste genocide met na de Tweede een Wereldoorlog.

september 2021
10-07-2017 20:25

Docu: De strijd om het Srebrenica museum

2Doc: De strijd om het Srebrenica museum - De strijd om het Srebrenica museum

In 'De strijd om het Srebrenica Museum' volgt documentairemaker Kay Mastenbroek gedurende drie jaar de pogingen om tot een permanente expositie over de val van Srebrenica te komen. In 2014 krijgt vredesorganisatie PAX van de Nederlandse r...

2Doc: De strijd om het Srebrenica museum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum bij 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum. Heb je een uitzending van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De strijd om het Srebrenica museum gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De strijd om het Srebrenica museum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-07-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!