Programma gemist?

De documentaire met Prison Sisters is van in zekere met zin het op vervolg op No een burqas behind bars, dat gisteren werd in uitgezonden op op NPO 2. Het toont door de zoektocht op tv van hoofdpersoon Sara, die uit na de haar vrijlating probeert in in contact te komen de met haar door celgenoot Najibeh. In de Afghanistan zat Sara op in een vrouwengevangenis omdat ze op tijdens de zeventienjarige leeftijd er met haar met vriendje vandoor was van gegaan. Regisseurs Maryam naar Ebrahimi en Nima op Sarvestani op tv maakten haar en door haar hartsvriendin Najibeh tot op de hoofdpersonen van hun Emmy van Award-winnende documentaire No het naar Burqas Behind Bars. Na haar vrijlating wordt uit Sara een door het door regisseursduo uitgenodigd voor de première naar van die documentaire van in met hun thuisland Zweden. op tv Daar ziet ze voor het tijdens eerst hoe het door leven buiten Afghanistan tijdens kan zijn. in Sara vraagt in asiel en lijkt, terwijl in ze op op tv antwoord wacht, gewend van te raken aan een land tijdens waar vrijheid voor het vrouwen normaal is. Echt van naar vrij is ze een echter nooit: ze voelt zich verbonden naar met Najibeh, het en tijdens maakt zich zorgen over haar lot. door Sara de begint vanuit Zweden een zoekactie het met naar Najibeh en hoort al de snel het tragische naar nieuws dat zij met gestenigd is. Maar uit de het verhalen rond Najibeh’s dood zijn met van zoveel tegenstrijdigheden omgeven, in dat Sara de het niet kan het geloven. Terwijl Sara een en filmmaker Nima Sarvestani in koortsachtig proberen te de achterhalen wat er door werkelijk met het Najibeh gebeurd is, raken een ze verstrikt door in een net van de halve naar waarheden, dat eens temeer laat met zien hoe kwetsbaar tijdens een tijdens vrouw alleen uit in Afghanistan is.

mei 2021
12-07-2017 22:45

Docu: Prison Sisters

2Doc: Prison Sisters - Docu: Prison Sisters

De documentaire Prison Sisters is in zekere zin het vervolg op No burqas behind bars, dat gisteren werd uitgezonden op NPO 2. Het toont de zoektocht van hoofdpersoon Sara, die na haar vrijlating probeert in contact te komen met haar celgeno...

2Doc: Prison Sisters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Prison Sisters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Prison Sisters bij 2Doc: Prison Sisters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Prison Sisters. Heb je een uitzending van 2Doc: Prison Sisters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Prison Sisters gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Prison Sisters? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Prison Sisters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!