Programma gemist?

De in documentaire Prison Sisters op tv is in op tv zekere zin het vervolg op No in burqas behind bars, het dat gisteren werd op uitgezonden op tv op NPO 2. Het toont op naar de zoektocht van hoofdpersoon met Sara, die met na haar vrijlating probeert in met contact een te komen met haar celgenoot tijdens Najibeh. In Afghanistan zat Sara de in een vrouwengevangenis een omdat op ze op met zeventienjarige leeftijd er met haar met vriendje vandoor was gegaan. naar Regisseurs Maryam Ebrahimi van de en Nima Sarvestani van maakten haar en haar op tv hartsvriendin Najibeh tot van de hoofdpersonen van hun Emmy naar Award-winnende op documentaire No Burqas Behind Bars. Na naar op haar vrijlating wordt het Sara door het tijdens regisseursduo uitgenodigd voor de première van door die uit documentaire in hun uit thuisland Zweden. Daar ziet de ze voor het op eerst uit hoe het leven buiten Afghanistan kan tijdens op tv zijn. Sara vraagt tijdens asiel en lijkt, terwijl met ze op antwoord op wacht, gewend van te raken aan een uit land waar vrijheid door voor vrouwen normaal is. op tv Echt vrij is ze het uit echter nooit: ze voelt zich in verbonden met van Najibeh, en maakt op tv zich zorgen over haar naar lot. Sara begint vanuit uit Zweden tijdens een zoekactie met naar Najibeh en hoort op tv al snel het een tragische nieuws tijdens dat zij gestenigd is. Maar door de verhalen tijdens rond Najibeh’s dood zijn tijdens met zoveel tegenstrijdigheden omgeven, uit dat Sara van het niet kan geloven. uit Terwijl Sara en op tv het filmmaker Nima Sarvestani koortsachtig proberen uit te achterhalen wat er tijdens werkelijk het met Najibeh gebeurd is, raken met ze verstrikt tijdens in een net van op tv met halve waarheden, dat eens temeer laat een zien hoe kwetsbaar een de een vrouw alleen in op Afghanistan is.

november 2019
12-07-2017 22:45

Docu: Prison Sisters

2Doc: Prison Sisters - Docu: Prison Sisters

De documentaire Prison Sisters is in zekere zin het vervolg op No burqas behind bars, dat gisteren werd uitgezonden op NPO 2. Het toont de zoektocht van hoofdpersoon Sara, die na haar vrijlating probeert in contact te komen met haar celgeno...

2Doc: Prison Sisters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Prison Sisters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Prison Sisters bij 2Doc: Prison Sisters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Prison Sisters. Heb je een uitzending van 2Doc: Prison Sisters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Prison Sisters gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Prison Sisters? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Prison Sisters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!