Programma gemist?

De van documentaire Prison Sisters is een in zekere naar zin het vervolg op van No burqas behind bars, de dat gisteren werd op tv uitgezonden op NPO op 2. op tv Het toont de op zoektocht van hoofdpersoon in Sara, die na in haar vrijlating probeert in contact met op te komen met haar in celgenoot Najibeh. In Afghanistan zat Sara op in een vrouwengevangenis de omdat met ze op zeventienjarige leeftijd met er met haar vriendje een vandoor was gegaan. uit Regisseurs op tv Maryam Ebrahimi en op tv Nima Sarvestani maakten haar en op tv haar naar hartsvriendin Najibeh door tot de hoofdpersonen van hun een Emmy Award-winnende documentaire No door Burqas Behind door Bars. Na haar vrijlating wordt een Sara door naar het door regisseursduo uitgenodigd voor de première van in die in documentaire in uit hun thuisland Zweden. tijdens Daar ziet ze voor het een eerst hoe het leven op tv buiten Afghanistan op kan zijn. Sara vraagt het tijdens asiel en lijkt, terwijl ze op tv op antwoord wacht, uit gewend door te raken aan de een land waar vrijheid voor met vrouwen normaal van is. Echt vrij is ze een echter tijdens nooit: ze voelt zich op tv verbonden met Najibeh, en naar maakt tijdens zich zorgen over van haar lot. Sara begint vanuit in tijdens Zweden een zoekactie van naar Najibeh en hoort al snel op het uit tragische nieuws dat zij door gestenigd tijdens is. Maar de verhalen het rond Najibeh’s dood het zijn met zoveel tegenstrijdigheden uit omgeven, dat Sara het de niet kan geloven. tijdens op Terwijl Sara en filmmaker Nima met Sarvestani koortsachtig van proberen te van achterhalen wat er werkelijk met tijdens Najibeh op tv gebeurd is, raken ze op verstrikt in een net met van op tv halve waarheden, dat eens temeer de laat zien hoe op tv kwetsbaar tijdens een vrouw alleen de in Afghanistan is.

juli 2021
12-07-2017 22:45

Docu: Prison Sisters

2Doc: Prison Sisters - Docu: Prison Sisters

De documentaire Prison Sisters is in zekere zin het vervolg op No burqas behind bars, dat gisteren werd uitgezonden op NPO 2. Het toont de zoektocht van hoofdpersoon Sara, die na haar vrijlating probeert in contact te komen met haar celgeno...

2Doc: Prison Sisters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Prison Sisters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Prison Sisters bij 2Doc: Prison Sisters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Prison Sisters. Heb je een uitzending van 2Doc: Prison Sisters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Prison Sisters gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Prison Sisters? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Prison Sisters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!