Programma gemist?

De de documentaire Prison Sisters de is in in zekere zin het uit vervolg op No burqas behind bars, uit dat gisteren werd op uitgezonden in op NPO 2. Het tijdens toont op tv de zoektocht van van hoofdpersoon Sara, die na haar vrijlating met probeert in in contact te komen tijdens met haar celgenoot Najibeh. In een Afghanistan naar zat Sara het in een vrouwengevangenis omdat ze op met zeventienjarige leeftijd uit er met haar uit vriendje vandoor met was gegaan. Regisseurs met Maryam Ebrahimi van en Nima Sarvestani maakten haar en van op haar hartsvriendin Najibeh tot de op tv hoofdpersonen van hun Emmy tijdens Award-winnende documentaire No tijdens Burqas in Behind Bars. Na haar vrijlating wordt op Sara van door het regisseursduo uitgenodigd in voor de naar première van die met documentaire in hun thuisland Zweden. door Daar met ziet ze voor het de eerst hoe het met leven buiten Afghanistan kan op zijn. Sara vraagt op tv asiel de en lijkt, terwijl naar ze op antwoord naar wacht, gewend van te raken aan een van land waar vrijheid voor op tv vrouwen normaal in is. Echt vrij is de ze echter tijdens nooit: ze de voelt zich verbonden met Najibeh, tijdens en maakt zich op zorgen met over haar lot. Sara door begint vanuit Zweden een een zoekactie naar Najibeh een en hoort al naar snel het van tragische nieuws van dat zij gestenigd is. met Maar de verhalen met rond Najibeh’s een dood zijn met op tv zoveel tegenstrijdigheden omgeven, dat Sara het tijdens niet kan geloven. door Terwijl naar Sara en filmmaker Nima Sarvestani het op tv koortsachtig proberen te achterhalen door wat er werkelijk met van Najibeh gebeurd is, op tv raken ze naar verstrikt in een net van een het halve waarheden, dat eens naar temeer laat tijdens zien hoe kwetsbaar een vrouw tijdens alleen in Afghanistan tijdens is.

januari 2021
12-07-2017 22:45

Docu: Prison Sisters

2Doc: Prison Sisters - Docu: Prison Sisters

De documentaire Prison Sisters is in zekere zin het vervolg op No burqas behind bars, dat gisteren werd uitgezonden op NPO 2. Het toont de zoektocht van hoofdpersoon Sara, die na haar vrijlating probeert in contact te komen met haar celgeno...

2Doc: Prison Sisters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Prison Sisters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Prison Sisters bij 2Doc: Prison Sisters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Prison Sisters. Heb je een uitzending van 2Doc: Prison Sisters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Prison Sisters gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Prison Sisters? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Prison Sisters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!