Programma gemist?

De naar documentaire Prison Sisters is uit in zekere zin het de vervolg op No het door burqas behind bars, van dat gisteren werd uitgezonden op NPO de 2. Het met toont de zoektocht van op hoofdpersoon op tv Sara, die na tijdens haar vrijlating probeert in op contact van te komen met haar celgenoot Najibeh. In uit naar Afghanistan zat Sara in in een vrouwengevangenis omdat ze de op zeventienjarige leeftijd er op met haar een vriendje een vandoor was gegaan. Regisseurs Maryam Ebrahimi van en Nima Sarvestani van maakten haar en in haar hartsvriendin de Najibeh uit tot de hoofdpersonen van het hun Emmy in Award-winnende documentaire No de Burqas Behind Bars. Na haar het vrijlating wordt Sara door op het regisseursduo uitgenodigd van voor de première van tijdens die documentaire in in hun thuisland uit Zweden. door Daar ziet ze voor het eerst door hoe het het leven een buiten Afghanistan kan zijn. Sara vraagt op tv asiel tijdens en lijkt, met terwijl ze op antwoord het wacht, gewend te raken van aan naar een land waar vrijheid voor op tv vrouwen normaal is. Echt naar een vrij is ze echter nooit: ze door voelt op tv zich verbonden met Najibeh, naar en maakt zich zorgen de over haar van lot. Sara de begint vanuit Zweden uit een zoekactie de naar Najibeh en door hoort al snel het in tragische nieuws dat tijdens zij gestenigd is. Maar de het verhalen tijdens rond Najibeh’s dood zijn met met zoveel in tegenstrijdigheden omgeven, dat Sara het de niet door kan geloven. Terwijl het Sara en filmmaker tijdens Nima Sarvestani koortsachtig proberen te tijdens achterhalen wat door er een werkelijk met Najibeh gebeurd is, uit raken ze verstrikt naar in een net van een halve waarheden, uit dat eens temeer laat van op tv zien hoe kwetsbaar een tijdens vrouw alleen in in Afghanistan is.

september 2020
12-07-2017 22:45

Docu: Prison Sisters

2Doc: Prison Sisters - Docu: Prison Sisters

De documentaire Prison Sisters is in zekere zin het vervolg op No burqas behind bars, dat gisteren werd uitgezonden op NPO 2. Het toont de zoektocht van hoofdpersoon Sara, die na haar vrijlating probeert in contact te komen met haar celgeno...

2Doc: Prison Sisters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Prison Sisters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Prison Sisters bij 2Doc: Prison Sisters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Prison Sisters. Heb je een uitzending van 2Doc: Prison Sisters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Prison Sisters gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Prison Sisters? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Prison Sisters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!