Programma gemist?

De door documentaire Prison van Sisters is in zekere zin het uit vervolg op met No burqas naar behind bars, dat gisteren in werd uit uitgezonden op NPO op 2. Het toont de zoektocht met van van hoofdpersoon Sara, die na een haar vrijlating probeert in contact van te uit komen met haar door celgenoot Najibeh. In Afghanistan zat naar Sara in in een vrouwengevangenis omdat ze het op zeventienjarige door leeftijd er met haar vriendje de vandoor was gegaan. op tv Regisseurs een Maryam Ebrahimi en Nima Sarvestani op maakten het haar en haar een hartsvriendin Najibeh door tot de hoofdpersonen van hun Emmy de Award-winnende de documentaire No Burqas Behind Bars. Na door haar vrijlating de wordt met Sara door het regisseursduo uitgenodigd van voor de première tijdens van die documentaire in met hun thuisland een Zweden. Daar de ziet ze door voor het eerst hoe het van leven buiten het Afghanistan kan met zijn. Sara vraagt asiel naar en lijkt, op terwijl ze op antwoord wacht, uit gewend te raken de aan een land waar op het vrijheid voor vrouwen van normaal is. Echt door vrij is ze echter op nooit: ze voelt uit zich verbonden het met Najibeh, en van maakt zich zorgen over haar lot. van tijdens Sara begint vanuit Zweden een zoekactie tijdens met naar Najibeh en hoort al op tv snel het tragische nieuws door dat op tv zij gestenigd is. Maar het de verhalen rond Najibeh’s op tv van dood zijn met zoveel tegenstrijdigheden met omgeven, dat van Sara het door niet kan geloven. Terwijl Sara en een filmmaker Nima Sarvestani naar koortsachtig proberen op tv te achterhalen wat er naar op tv werkelijk met Najibeh gebeurd is, naar raken ze verstrikt in een met een net van naar halve waarheden, dat door eens temeer laat zien hoe met kwetsbaar een vrouw alleen van in Afghanistan de is.

juni 2020
12-07-2017 22:45

Docu: Prison Sisters

2Doc: Prison Sisters - Docu: Prison Sisters

De documentaire Prison Sisters is in zekere zin het vervolg op No burqas behind bars, dat gisteren werd uitgezonden op NPO 2. Het toont de zoektocht van hoofdpersoon Sara, die na haar vrijlating probeert in contact te komen met haar celgeno...

2Doc: Prison Sisters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Prison Sisters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Prison Sisters bij 2Doc: Prison Sisters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Prison Sisters. Heb je een uitzending van 2Doc: Prison Sisters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Prison Sisters gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Prison Sisters? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Prison Sisters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!