Programma gemist?

De documentaire in Prison Sisters is in in zekere de zin het vervolg met op No een burqas behind bars, dat gisteren op tv werd uitgezonden de op NPO 2. naar Het toont de op tv zoektocht van met hoofdpersoon Sara, die na het haar vrijlating op probeert in contact te tijdens komen met in haar celgenoot Najibeh. In Afghanistan met zat Sara in een de vrouwengevangenis omdat op ze op het zeventienjarige leeftijd er met door haar vriendje vandoor was op gegaan. Regisseurs Maryam in Ebrahimi en Nima tijdens Sarvestani maakten de haar en haar hartsvriendin op Najibeh tot de hoofdpersonen naar van hun het Emmy Award-winnende naar documentaire No Burqas Behind in Bars. Na een haar vrijlating wordt Sara door door het op tv regisseursduo uitgenodigd voor op de première van uit die documentaire in hun thuisland Zweden. het Daar ziet ze het voor het uit eerst hoe van het leven buiten van Afghanistan kan zijn. Sara naar vraagt asiel en lijkt, van terwijl ze op op antwoord wacht, in gewend te op raken aan een land waar uit vrijheid met voor vrouwen normaal is. een Echt vrij is door ze echter nooit: uit ze voelt het zich verbonden het met Najibeh, en maakt op zich zorgen over haar met lot. Sara in begint vanuit Zweden het een zoekactie naar Najibeh naar en hoort al van snel het tragische in nieuws in dat zij gestenigd is. Maar de de verhalen rond de Najibeh’s op dood zijn met zoveel tegenstrijdigheden omgeven, op tv dat naar Sara het naar niet kan geloven. Terwijl met Sara en op tv filmmaker Nima Sarvestani koortsachtig proberen op tv te achterhalen door wat er werkelijk op met Najibeh gebeurd op is, raken ze verstrikt in met het een net van halve waarheden, de dat naar eens temeer laat zien hoe een kwetsbaar van een vrouw alleen de in Afghanistan is.

juni 2021
12-07-2017 22:45

Docu: Prison Sisters

2Doc: Prison Sisters - Docu: Prison Sisters

De documentaire Prison Sisters is in zekere zin het vervolg op No burqas behind bars, dat gisteren werd uitgezonden op NPO 2. Het toont de zoektocht van hoofdpersoon Sara, die na haar vrijlating probeert in contact te komen met haar celgeno...

2Doc: Prison Sisters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Prison Sisters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Prison Sisters bij 2Doc: Prison Sisters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Prison Sisters. Heb je een uitzending van 2Doc: Prison Sisters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Prison Sisters gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Prison Sisters? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Prison Sisters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!