Programma gemist?

De documentaire Prison het Sisters is door in zekere zin het de vervolg op uit No burqas behind bars, in dat gisteren werd uit uitgezonden op NPO met uit 2. Het toont de zoektocht van door uit hoofdpersoon Sara, die na haar in vrijlating probeert een in contact te komen met in op tv haar celgenoot Najibeh. In Afghanistan zat met Sara in een vrouwengevangenis naar omdat ze op tv op zeventienjarige leeftijd op tv er met een haar vriendje op vandoor was gegaan. naar Regisseurs Maryam Ebrahimi en op tv Nima Sarvestani maakten haar en tijdens haar de hartsvriendin Najibeh tot de hoofdpersonen het van hun naar Emmy het Award-winnende documentaire No Burqas Behind een Bars. Na haar tijdens vrijlating wordt Sara door het de regisseursduo uitgenodigd voor naar de première van uit die documentaire met in hun thuisland het Zweden. Daar ziet door ze voor de het eerst hoe het het leven buiten Afghanistan in kan zijn. Sara het vraagt asiel en de lijkt, terwijl ze op van antwoord wacht, gewend het van te raken aan een het land waar vrijheid op tv voor vrouwen normaal is. Echt met vrij is ze met echter nooit: de ze voelt door zich verbonden naar met Najibeh, en van maakt zich zorgen over naar haar lot. Sara begint een vanuit Zweden in een zoekactie naar tijdens Najibeh en op tv hoort al snel het tragische nieuws op dat naar zij gestenigd tijdens is. Maar de verhalen uit rond Najibeh’s door dood zijn met zoveel tegenstrijdigheden omgeven, door dat Sara het op niet uit kan geloven. Terwijl Sara en uit filmmaker Nima Sarvestani tijdens koortsachtig in proberen te achterhalen wat uit er werkelijk met Najibeh naar tijdens gebeurd is, raken ze verstrikt een in een net in van halve waarheden, op dat eens op temeer laat in zien hoe kwetsbaar een van vrouw alleen in Afghanistan in is.

december 2019
12-07-2017 22:45

Docu: Prison Sisters

2Doc: Prison Sisters - Docu: Prison Sisters

De documentaire Prison Sisters is in zekere zin het vervolg op No burqas behind bars, dat gisteren werd uitgezonden op NPO 2. Het toont de zoektocht van hoofdpersoon Sara, die na haar vrijlating probeert in contact te komen met haar celgeno...

2Doc: Prison Sisters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Prison Sisters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Prison Sisters bij 2Doc: Prison Sisters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Prison Sisters. Heb je een uitzending van 2Doc: Prison Sisters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Prison Sisters gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Prison Sisters? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Prison Sisters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!