Programma gemist?

Tijdens de Koude door Oorlog stond luitenant-kolonel uit van de Russische het Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov naar een voor een onmogelijke keuze. met Klopte wat hij op tv op de radar zag en de waren er van raketten van de de VS in uit aantocht voor een aanval op op tv door de Sovjet-Unie of was er het sprake van tijdens een technische storing? in Het lot van de wereld op tv lag naar voor een paar cruciale van minuten in zijn het handen. De kolonel de ging naar tegen zijn orders in en overtuigde het zijn op meerderen ervan dat de tijdens bedreiging op tv vals alarm was en met redde daarmee de wereld van met een nucleaire holocaust. het Deze actie werd in naar hem destijds in een de Sovjet-Unie niet tijdens in dank afgenomen.

Tijdens naar de Koude Oorlog stond uit luitenant-kolonel van de Russische naar Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov van voor een onmogelijke het keuze. de Klopte wat uit hij op de radar de zag en de waren er raketten van de in VS in aantocht de voor een aanval op tv op de Sovjet-Unie of het was er tijdens sprake het van een technische storing? uit Het lot van de wereld van lag voor op tv een naar paar cruciale minuten in naar zijn handen. De kolonel door ging tegen zijn tijdens orders in en naar overtuigde zijn een meerderen ervan dat de bedreiging met vals alarm was het en redde op daarmee in de wereld van een nucleaire holocaust. op tv Deze actie naar werd op tv hem destijds in de van Sovjet-Unie niet in dank het afgenomen.

september 2021
26-04-2018 23:55

2Doc: The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - 2Doc: The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

13-07-2017 23:40

The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

2Doc: The Man Who Saved the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Man Who Saved the World bij 2Doc: The Man Who Saved the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Man Who Saved the World. Heb je een uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Man Who Saved the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Man Who Saved the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Man Who Saved the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!