Programma gemist?

Tijdens de Koude door Oorlog het stond luitenant-kolonel van in de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov naar voor een onmogelijke het keuze. Klopte op tv wat hij op het de radar zag en in de waren er raketten door van de VS van in aantocht voor een door aanval op de Sovjet-Unie of tijdens was uit er sprake van op tv een technische storing? tijdens Het lot van de door wereld naar lag voor een paar cruciale minuten met tijdens in zijn handen. De kolonel uit ging tegen met zijn orders in en een overtuigde zijn uit meerderen ervan dat de bedreiging op tv vals door alarm was en redde van daarmee de wereld tijdens van van een nucleaire holocaust. Deze actie een werd hem destijds van in het de Sovjet-Unie niet van in dank afgenomen.

Tijdens de Koude uit Oorlog stond luitenant-kolonel naar van de Russische op Sovjetluchtmacht uit Stanislav Petrov voor een het onmogelijke de keuze. Klopte wat van hij op de radar zag op tv en waren op tv er raketten een van de VS in aantocht in voor een aanval door op de Sovjet-Unie of uit was er met sprake van een uit technische storing? Het lot tijdens van de op wereld lag tijdens voor een paar cruciale minuten een in zijn op tv handen. een De kolonel ging de tegen zijn orders in en overtuigde een met zijn meerderen ervan dat de bedreiging tijdens vals alarm was op tv en redde daarmee de de wereld met van een nucleaire holocaust. op Deze actie uit werd in hem destijds in de Sovjet-Unie in niet in uit dank afgenomen.

januari 2021
26-04-2018 23:55

2Doc: The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - 2Doc: The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

13-07-2017 23:40

The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

2Doc: The Man Who Saved the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Man Who Saved the World bij 2Doc: The Man Who Saved the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Man Who Saved the World. Heb je een uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Man Who Saved the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Man Who Saved the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Man Who Saved the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!