Programma gemist?

Tijdens de de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel op tv uit van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov door voor een van onmogelijke keuze. Klopte door wat hij een op de radar zag en een op tv waren er raketten van de VS op tv in aantocht voor van een aanval tijdens op de Sovjet-Unie of door was er sprake met van een technische met storing? Het een lot van de op wereld lag voor een de paar cruciale uit minuten in zijn uit handen. de De kolonel ging tegen zijn door orders in en tijdens overtuigde zijn meerderen ervan een dat de in bedreiging vals uit alarm was en uit redde daarmee de wereld tijdens van een nucleaire holocaust. de Deze het actie werd in hem destijds in de Sovjet-Unie niet tijdens een in dank afgenomen.

Tijdens de Koude van Oorlog op tv stond luitenant-kolonel van van de Russische Sovjetluchtmacht door Stanislav Petrov voor een onmogelijke uit keuze. Klopte wat een hij op op de radar van zag en tijdens waren er raketten van met de VS in aantocht voor de een aanval op op de van Sovjet-Unie of was er op tv sprake van een technische door storing? Het door lot van de tijdens wereld lag naar voor een paar cruciale minuten in uit in zijn handen. De kolonel ging met op tv tegen zijn orders in met en overtuigde zijn de meerderen ervan dat de uit bedreiging vals op tv alarm was en naar redde daarmee de wereld van de een een nucleaire holocaust. tijdens Deze actie werd hem destijds op in de Sovjet-Unie in niet de in dank afgenomen.

mei 2021
26-04-2018 23:55

2Doc: The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - 2Doc: The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

13-07-2017 23:40

The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

2Doc: The Man Who Saved the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Man Who Saved the World bij 2Doc: The Man Who Saved the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Man Who Saved the World. Heb je een uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Man Who Saved the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Man Who Saved the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Man Who Saved the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!