Programma gemist?

Tijdens de op tv Koude met Oorlog stond luitenant-kolonel door van de Russische Sovjetluchtmacht op Stanislav Petrov voor een op onmogelijke keuze. Klopte naar wat hij op op tv de radar van zag en waren in er raketten van de VS naar in aantocht voor het een aanval op een een de Sovjet-Unie of met was er sprake tijdens van een technische storing? in Het lot van de tijdens wereld op lag voor een paar het cruciale minuten in door zijn handen. De kolonel ging een tegen zijn orders uit in op tv en overtuigde zijn naar meerderen ervan dat tijdens de bedreiging vals door alarm was tijdens en redde daarmee de het wereld van een een nucleaire holocaust. Deze actie werd een hem op destijds in de tijdens Sovjet-Unie niet in dank van afgenomen.

Tijdens de het Koude Oorlog uit stond luitenant-kolonel van de Russische uit Sovjetluchtmacht Stanislav van Petrov voor een onmogelijke op tv keuze. Klopte wat op tv op hij op de uit radar zag en waren er raketten op van in de VS in aantocht voor op tv door een aanval op de Sovjet-Unie of tijdens was er sprake op tv van een op tv technische storing? Het lot met van naar de wereld lag uit voor een naar paar cruciale minuten in zijn de handen. De kolonel ging door tegen zijn orders de in op tv en overtuigde zijn meerderen ervan in dat van de bedreiging vals de alarm was met en redde daarmee uit de wereld van een het nucleaire holocaust. Deze actie een werd hem destijds in met de Sovjet-Unie in niet in dank op tv afgenomen.

september 2020
26-04-2018 23:55

2Doc: The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - 2Doc: The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

13-07-2017 23:40

The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

2Doc: The Man Who Saved the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Man Who Saved the World bij 2Doc: The Man Who Saved the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Man Who Saved the World. Heb je een uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Man Who Saved the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Man Who Saved the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Man Who Saved the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!