Programma gemist?

Tijdens naar de Koude het Oorlog stond luitenant-kolonel van een de Russische in Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor naar een onmogelijke keuze. Klopte de wat door hij op de naar radar zag en de waren er raketten van een de VS door in aantocht voor een naar aanval op op de Sovjet-Unie of met was er sprake van een de technische storing? het Het lot een van de wereld lag voor uit een tijdens paar cruciale minuten in zijn door handen. in De kolonel ging tegen op zijn orders door in en overtuigde zijn naar meerderen ervan dat de bedreiging op tv vals tijdens alarm was uit en redde daarmee de wereld uit van een nucleaire met holocaust. het Deze actie werd hem destijds met in de Sovjet-Unie op tv niet een in dank afgenomen.

Tijdens op de Koude met Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische in uit Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov de voor een onmogelijke keuze. op Klopte wat hij van op de radar zag op en waren er raketten de op van de VS in uit aantocht voor een aanval op tv op de Sovjet-Unie of op tv tijdens was er sprake van een door technische storing? naar Het lot van de op tv wereld door lag voor een paar cruciale minuten op tv in zijn handen. van De kolonel het ging de tegen zijn orders in in en overtuigde zijn meerderen de ervan dat naar de bedreiging vals uit alarm was en redde daarmee met de met wereld van op tv een nucleaire holocaust. Deze actie door werd van hem destijds in de de Sovjet-Unie niet in in dank afgenomen.

juni 2020
26-04-2018 23:55

2Doc: The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - 2Doc: The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

13-07-2017 23:40

The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

2Doc: The Man Who Saved the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Man Who Saved the World bij 2Doc: The Man Who Saved the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Man Who Saved the World. Heb je een uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Man Who Saved the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Man Who Saved the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Man Who Saved the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!