Programma gemist?

Tijdens de met Koude naar Oorlog stond luitenant-kolonel van de een Russische de Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke met door keuze. Klopte wat hij op de uit van radar zag en waren er raketten het van de VS met in in aantocht voor een uit aanval op naar de Sovjet-Unie of was er op sprake door van een technische storing? naar Het lot van de de wereld lag de voor een van paar cruciale minuten in zijn handen. naar De kolonel ging op tegen zijn orders op tv in en overtuigde van het zijn meerderen ervan met dat de bedreiging een vals alarm was en redde daarmee een de wereld van het een nucleaire holocaust. met Deze tijdens actie werd hem destijds van in de op tv Sovjet-Unie niet in dank op afgenomen.

Tijdens de Koude van Oorlog de stond luitenant-kolonel van de in Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov op tv door voor een onmogelijke in keuze. Klopte wat hij op op de op tv radar zag en waren er tijdens raketten van de de VS in aantocht een voor een het aanval op de op tv Sovjet-Unie of was er sprake met van een een technische storing? Het op tv lot van de door wereld lag voor naar een paar cruciale minuten de in zijn de handen. De kolonel ging tijdens tegen uit zijn orders op in en overtuigde zijn naar meerderen ervan dat de bedreiging van vals alarm tijdens was en door redde daarmee de wereld van een met een nucleaire holocaust. Deze een actie werd een hem destijds in de Sovjet-Unie niet tijdens in in dank afgenomen.

november 2019
26-04-2018 23:55

2Doc: The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - 2Doc: The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

13-07-2017 23:40

The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

2Doc: The Man Who Saved the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Man Who Saved the World bij 2Doc: The Man Who Saved the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Man Who Saved the World. Heb je een uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Man Who Saved the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Man Who Saved the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Man Who Saved the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!