Programma gemist?

Tijdens de door Koude uit Oorlog stond luitenant-kolonel in van de Russische uit Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov met voor een onmogelijke keuze. Klopte wat uit hij op naar de een radar zag en waren er raketten in van de VS van in aantocht voor een een aanval op door de tijdens Sovjet-Unie of was een er sprake van een technische in storing? in Het lot van de naar wereld op lag voor een een paar cruciale minuten van in zijn handen. het De kolonel ging tegen zijn in orders in en overtuigde op tv zijn op tv meerderen ervan dat de tijdens bedreiging een vals alarm was en redde daarmee door naar de wereld van uit een nucleaire holocaust. Deze actie op tv werd hem in destijds in de door Sovjet-Unie niet in op tv dank afgenomen.

Tijdens de de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel het van de Russische op tv Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov met voor een onmogelijke op tv keuze. Klopte wat de hij met op de radar uit zag en waren er het raketten van de tijdens VS in aantocht voor in een aanval van op de Sovjet-Unie door of was er uit sprake van van een technische storing? Het lot het van de het wereld het lag voor een paar de cruciale minuten in zijn van handen. De kolonel op tv ging tegen zijn op orders in een en overtuigde zijn meerderen de ervan een dat de bedreiging vals alarm was met en redde daarmee naar de wereld van de een nucleaire op holocaust. Deze actie tijdens werd hem destijds van in in de Sovjet-Unie niet in dank tijdens afgenomen.

oktober 2020
26-04-2018 23:55

2Doc: The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - 2Doc: The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

13-07-2017 23:40

The Man Who Saved the World

2Doc: The Man Who Saved the World - The Man Who Saved the World

Tijdens de Koude Oorlog stond luitenant-kolonel van de Russische Sovjetluchtmacht Stanislav Petrov voor een onmogelijke keuze. Klopte wat hij op de radar zag en waren er raketten van de VS in aantocht voor een aanval op de Sovjet-Unie of wa...

2Doc: The Man Who Saved the World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Man Who Saved the World bij 2Doc: The Man Who Saved the World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Man Who Saved the World. Heb je een uitzending van 2Doc: The Man Who Saved the World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Man Who Saved the World gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Man Who Saved the World? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Man Who Saved the World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-04-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!