Programma gemist?

23:09),Dr. op tv Vogel komt in contact met het de Brain met Surgeon. het Dexter en Debra proberen het haar te de beschermen. Masuka ontdekt dat hij het een dochter van heeft.

23:08),Dexter uit spoort een andere naar mogelijke seriemoordenaar op van door de de lijst van Dr. op Vogel. Quinn viert tijdens het slagen voor zijn uit examen door de Debra's eer te verdedigen in in een op tv gevecht.

23:08),Dexter uit zet zijn jacht door op de Brain op Surgeon voort. Dr. Vogel naar probeert de Dexter ervan te overtuigen dat hij uit perfect is het als de psychopaat.

23:08),Dr. Vogel laat een Dexter door een oude video zien de die het van feit verklaart door dat zij alles weet over hem uit en Harry's code. op op Debra is weer opgedoken de en komt bij van Miami Metro met om met Quinn te met praten over naar de motelmoord.

23:10),Zes maanden in na de moord op tijdens LaGuerta. Debra is in privédetective door en Batista heeft haar het plaats ingenomen. Miami Metro uit tijdens onderzoekt een moord het waarbij bij het tijdens slachtoffer delen van de hersenen de zijn uit verwijderd.

Amerikaanse in (USA) Misdaadserie. Met: Michael op tv C. Hall, tijdens Jennifer Carpenter, van Lauren Velez e.a. de Afl.: The big one. Dexter bevindt van zich in het een met onmogelijk situatie als hij een ontdekking in doet door over Lumen. Ook van Quinn bevindt zich in tijdens een benarde situatie het waaruit een alleen Dexter hem door kan helpen.

Amerikaanse op tv (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. op tv tijdens Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. tijdens op tv Afl.: Hop a freighter. De het plannen uit van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd de als uit iemand, buiten Miami het Metro, geïnteresserd door is in hen. Debra's vermoedens over de de verdachten in op tv de Barrel Girl met zaak beginnen tijdens vorm het te krijgen.

Amerikaanse van (USA) Misdaadserie. in Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, op tv Lauren de Velez e.a. Afl.: In the het beginning. Dexter een en op Lumen komen steeds in dichter bij Jordan door Chase, maar Jordan komt ook dichter met bij de hen. Ondertussen doorzoekt op Miami Metro het tijdens huis van door Cole Harmon en ontdekt verontrustende naar dvd's.

Amerikaanse tijdens (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. naar van Hall, Jennifer Carpenter, een Lauren Velez e.a. door Afl.: Teenage wasteland. Terwijl uit zij hun volgende slachtoffer opzoeken, door naar worden Dexter en tijdens Lumen verrast door de terugkeer van op een onaangekondigde gast. het een Debra is in de het archief geplaatst maar tijdens weet toch nog met nieuw bewijs in de Barrel met door Girl zaak te tijdens ontdekken.

Amerikaanse een (USA) Misdaadserie. Met: tijdens Michael C. Hall e.a. Afl.: uit Take it!. tijdens Dexter en op tv Lumen achtervolgen en onderzoeken een tijdens het gewelddadige moordenaar. Debra in raakt in moeilijkheden tijdens en Batista moet in een lastige beslissing op nemen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. van uit Met: Michael C. Hall e.a. door Afl.: Circle us. Dexter op zit in niet op het een lijn met in Debra en de het rest van het team als door hem wordt op gevraagd onderzoek met te doen op een afschuwelijke in plaats door delict.

Amerikaanse (USA) uit Misdaadserie. Met: Michael het C. Hall e.a. Afl.: op tv naar Everything is illumenated. Om zijn van leven weer tijdens op de rails in te krijgen, zoekt de Dexter een van nieuw doelwit. Batista ontdekt een een belangrijk spoor uit in de Santa Muerte zaak een de en Quinn krijgt nieuwe informatie over met een Dexter.

Amerikaanse het (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. van Hall e.a. Afl.: het van First blood. Als Dexter een ongewenste een naar samenzweerder op zijn pad treft tijdens wordt hij door gedwongen een harde beslissing met te nemen over in haar lot. tijdens Debra werkt alleen op tv aan de Santa Muerte tijdens zaak.

Amerikaanse een (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. een Hall met e.a. Afl.: Beauty and the de op tv beast. Dexter bevindt zich in tijdens een het vreemde situatie als hij een leven door moet redden het in plaats het van het te op tv nemen. Deb heeft met een angstige confrontatie met een met een hoofdverdachte.

Amerikaanse de (USA) Misdaadserie. Met: Michael de C. met Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz uit e.a. een Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een in nanny in op dienst. Debra naar ergert zich door aan haar nieuwe partner. Quinn op tv blijft Rita's naar moord onderzoeken.

juli 2020
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!