Programma gemist?

23:09),Dr. in Vogel komt in tijdens contact met het de Brain Surgeon. Dexter en Debra het proberen haar te op tv beschermen. Masuka naar ontdekt dat tijdens hij een dochter de heeft.

23:08),Dexter door spoort een de andere mogelijke seriemoordenaar op van tijdens de lijst van uit Dr. Vogel. uit Quinn viert een het slagen voor zijn examen door op tv op tv Debra's eer te van verdedigen in een op tv gevecht.

23:08),Dexter met zet zijn jacht op door de Brain Surgeon van voort. Dr. Vogel in probeert Dexter in ervan te een overtuigen dat hij perfect naar is als op tv psychopaat.

23:08),Dr. van Vogel laat Dexter een oude van in video zien die uit het feit verklaart op dat zij alles door weet over hem door en Harry's code. Debra in is weer opgedoken door en komt bij Miami Metro van om met in Quinn met te praten over de op tv motelmoord.

23:10),Zes van maanden na de op tv moord op van LaGuerta. Debra is door privédetective en Batista heeft op haar plaats ingenomen. Miami in Metro de onderzoekt een moord waarbij bij het van slachtoffer van delen van tijdens de hersenen zijn een verwijderd.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. de Met: Michael C. in Hall, Jennifer uit Carpenter, Lauren Velez op tv e.a. Afl.: The tijdens big one. Dexter uit bevindt zich tijdens in een uit onmogelijk situatie als hij een ontdekking door doet tijdens over Lumen. Ook Quinn bevindt op tv zich naar in een benarde situatie waaruit tijdens alleen in Dexter hem kan op helpen.

Amerikaanse in (USA) Misdaadserie. Met: door Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, in van Lauren Velez e.a. Afl.: Hop een a freighter. uit De plannen van Dexter een en Lumen worden tijdens gedwarsboomd in als iemand, buiten uit Miami Metro, geïnteresserd op is in hen. Debra's vermoedens over een de tijdens verdachten in de Barrel een Girl zaak beginnen vorm tijdens te door krijgen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. naar naar Met: Michael C. Hall, een Jennifer Carpenter, met Lauren Velez e.a. Afl.: In the de beginning. Dexter tijdens en Lumen komen steeds een op dichter bij Jordan Chase, maar Jordan uit naar komt ook dichter bij uit hen. Ondertussen doorzoekt op tv Miami Metro het huis van naar met Cole Harmon en ontdekt verontrustende uit dvd's.

Amerikaanse uit (USA) Misdaadserie. Met: Michael een C. Hall, Jennifer Carpenter, met Lauren een Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. de Terwijl zij in hun op tv volgende slachtoffer opzoeken, naar worden Dexter en met Lumen verrast door de terugkeer in van een onaangekondigde door gast. Debra is in door het archief het geplaatst maar op weet toch nog nieuw op bewijs het in de Barrel Girl zaak te door in ontdekken.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. de de Met: Michael C. Hall e.a. uit Afl.: door Take it!. Dexter en Lumen van achtervolgen en onderzoeken een een het gewelddadige moordenaar. Debra van raakt in moeilijkheden en Batista moet met een lastige met beslissing uit nemen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. door Met: Michael op C. van Hall e.a. Afl.: het Circle us. Dexter naar zit niet op een op tv lijn met Debra en de in rest van van het team als hem naar wordt gevraagd van onderzoek te doen met op een een afschuwelijke plaats met delict.

Amerikaanse (USA) op tv Misdaadserie. Met: Michael uit C. Hall e.a. het Afl.: door Everything is illumenated. Om zijn van leven weer op met de door rails te krijgen, zoekt Dexter een het nieuw uit doelwit. Batista ontdekt een naar belangrijk spoor in in de Santa een Muerte zaak en op tv Quinn krijgt nieuwe informatie over van tijdens Dexter.

Amerikaanse uit (USA) Misdaadserie. uit Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: naar First blood. het Als Dexter een ongewenste een samenzweerder op een zijn pad treft in wordt op hij gedwongen een harde beslissing tijdens te nemen op over haar lot. Debra met werkt alleen aan de tijdens Santa een Muerte zaak.

Amerikaanse op tv (USA) Misdaadserie. tijdens Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: de Beauty and the de beast. Dexter bevindt naar de zich in een vreemde situatie als met hij tijdens een leven moet redden in van plaats van het door te nemen. Deb op heeft de een angstige de confrontatie met een op hoofdverdachte.

Amerikaanse (USA) tijdens Misdaadserie. Met: Michael C. met Hall, Jennifer met Carpenter, Julie in Benz e.a. Afl.: Practically perfect. uit in Dexter neemt een nanny in van dienst. Debra een ergert zich aan haar nieuwe met uit partner. Quinn blijft door Rita's moord onderzoeken.

maart 2021
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!