Programma gemist?

23:09),Dr. met Vogel komt in contact uit met de op tv Brain Surgeon. Dexter en Debra een proberen haar met te naar beschermen. Masuka ontdekt dat hij op een dochter het heeft.

23:08),Dexter de spoort een andere mogelijke naar seriemoordenaar op van de naar lijst van met Dr. Vogel. Quinn het viert in het slagen voor zijn in examen door Debra's eer de te verdedigen in een tijdens op gevecht.

23:08),Dexter zet zijn de jacht op naar de met Brain Surgeon voort. Dr. Vogel van probeert Dexter een ervan te overtuigen het dat hij perfect met is als met psychopaat.

23:08),Dr. Vogel uit laat op Dexter een oude het video zien die het in feit verklaart tijdens dat zij alles weet over hem in en Harry's code. op uit Debra is weer opgedoken en uit komt uit bij Miami Metro door om met Quinn een te praten over de uit motelmoord.

23:10),Zes maanden uit na de het moord op LaGuerta. met Debra is privédetective de en Batista heeft haar plaats een ingenomen. in Miami Metro onderzoekt een in moord waarbij bij op tv het met slachtoffer delen van de een hersenen zijn het verwijderd.

Amerikaanse op (USA) Misdaadserie. op Met: Michael C. naar Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. de Afl.: The door big one. Dexter uit bevindt zich in een tijdens onmogelijk situatie als het hij een ontdekking door tijdens doet over Lumen. Ook Quinn op tv bevindt zich in uit een benarde op tv situatie waaruit alleen Dexter hem door kan het helpen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. het Met: Michael C. een Hall, Jennifer naar Carpenter, Lauren Velez het e.a. Afl.: de Hop a freighter. De naar plannen van Dexter door en Lumen worden gedwarsboomd op tv als iemand, buiten naar Miami Metro, geïnteresserd een op is in hen. Debra's tijdens vermoedens over de verdachten op in in de Barrel Girl zaak van beginnen vorm te het krijgen.

Amerikaanse (USA) met Misdaadserie. Met: Michael C. naar Hall, Jennifer een Carpenter, van Lauren Velez e.a. Afl.: In een the door beginning. Dexter en Lumen komen door steeds tijdens dichter bij Jordan Chase, maar op Jordan komt ook in dichter bij hen. op tv Ondertussen doorzoekt tijdens Miami Metro het huis door van Cole Harmon op tv en ontdekt verontrustende een dvd's.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. tijdens Met: Michael C. het Hall, Jennifer een Carpenter, Lauren met Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. het Terwijl een zij hun volgende slachtoffer opzoeken, uit worden Dexter en door Lumen verrast door op de met terugkeer van een in onaangekondigde gast. uit Debra is in het archief geplaatst tijdens maar van weet toch nog met nieuw bewijs uit in de Barrel Girl zaak van te op tv ontdekken.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. met Met: op Michael C. Hall e.a. door Afl.: Take it!. Dexter tijdens en Lumen achtervolgen met en onderzoeken een uit gewelddadige moordenaar. tijdens Debra de raakt in moeilijkheden uit en Batista moet een lastige in beslissing tijdens nemen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. de Met: Michael C. in Hall e.a. Afl.: tijdens Circle us. naar Dexter zit niet met op de een lijn met Debra en met de rest met van het team met als hem wordt de gevraagd onderzoek te op tv doen op een afschuwelijke plaats van op delict.

Amerikaanse (USA) de Misdaadserie. in Met: Michael C. Hall e.a. in Afl.: Everything is op illumenated. de Om zijn leven weer met op de rails in te krijgen, zoekt Dexter een het nieuw naar doelwit. Batista ontdekt een uit belangrijk door spoor in de Santa Muerte een zaak op tv en Quinn krijgt nieuwe tijdens informatie over in Dexter.

Amerikaanse (USA) met Misdaadserie. Met: Michael op tv C. Hall e.a. tijdens Afl.: tijdens First blood. Als tijdens Dexter een ongewenste op samenzweerder op zijn pad treft wordt het hij het gedwongen een harde naar beslissing te het nemen over haar lot. Debra met werkt alleen met aan de in Santa Muerte zaak.

Amerikaanse (USA) door Misdaadserie. Met: Michael C. een Hall van e.a. Afl.: Beauty and the in beast. een Dexter bevindt door zich in een tijdens vreemde situatie als hij een uit leven moet een redden in plaats een van het te nemen. Deb door heeft een angstige op tv tijdens confrontatie met een in hoofdverdachte.

Amerikaanse het (USA) Misdaadserie. Met: op tv Michael C. op Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz tijdens e.a. Afl.: het Practically perfect. Dexter tijdens neemt een tijdens nanny in dienst. Debra ergert zich op aan haar het nieuwe partner. naar Quinn blijft Rita's moord naar onderzoeken.

januari 2019
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord