Programma gemist?

23:09),Dr. Vogel komt van in contact uit met de uit Brain Surgeon. Dexter uit en Debra proberen op haar te beschermen. Masuka het ontdekt door dat hij een dochter in heeft.

23:08),Dexter spoort met een andere op tv mogelijke seriemoordenaar op van de de lijst van tijdens Dr. Vogel. Quinn uit viert het van slagen voor zijn examen door van Debra's op eer te het verdedigen in een met gevecht.

23:08),Dexter zet tijdens zijn jacht van op de Brain Surgeon op voort. van Dr. Vogel probeert Dexter in ervan te overtuigen dat met hij perfect naar is als het psychopaat.

23:08),Dr. op tv Vogel laat de Dexter een oude video met zien die het feit verklaart tijdens dat zij door alles weet door over hem en Harry's code. de Debra de is weer opgedoken en de komt bij de Miami Metro in om met Quinn naar te praten over de het motelmoord.

23:10),Zes maanden na op met de moord op met LaGuerta. Debra is uit privédetective en Batista heeft haar de plaats naar ingenomen. Miami Metro onderzoekt een met moord in waarbij bij het slachtoffer delen van door de hersenen zijn het in verwijderd.

Amerikaanse een (USA) Misdaadserie. Met: het Michael C. Hall, Jennifer het Carpenter, Lauren Velez e.a. een Afl.: op tv The big one. de Dexter bevindt zich in een naar onmogelijk tijdens situatie als op hij een ontdekking doet over Lumen. uit Ook Quinn bevindt tijdens zich in een op tv benarde situatie door waaruit alleen Dexter hem tijdens op tv kan helpen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. door Met: in Michael C. Hall, door Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. op tv Afl.: uit Hop a freighter. De tijdens plannen van naar Dexter en Lumen worden tijdens gedwarsboomd tijdens als iemand, buiten Miami in Metro, geïnteresserd is in hen. door Debra's vermoedens over op uit de verdachten in tijdens de Barrel Girl naar zaak beginnen vorm te de krijgen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. op Met: op tv Michael C. Hall, Jennifer de Carpenter, Lauren Velez e.a. op Afl.: door In the op beginning. Dexter en naar Lumen komen steeds dichter bij Jordan tijdens Chase, de maar Jordan komt ook tijdens dichter door bij hen. Ondertussen doorzoekt door Miami Metro het huis tijdens van Cole Harmon op tv en ontdekt verontrustende met dvd's.

Amerikaanse naar (USA) Misdaadserie. door Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, in uit Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. een Terwijl zij hun het volgende het slachtoffer opzoeken, worden in Dexter en Lumen de verrast door de op tv terugkeer van een uit onaangekondigde gast. Debra is de in het archief op geplaatst maar weet toch op tv nog nieuw van bewijs van in de Barrel Girl tijdens zaak te tijdens ontdekken.

Amerikaanse het (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. op tv Hall e.a. met Afl.: Take it!. het Dexter en tijdens Lumen achtervolgen en op tv onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra tijdens raakt op tv in moeilijkheden en naar Batista moet een lastige tijdens beslissing naar nemen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. op tv Met: Michael C. op tv van Hall e.a. Afl.: Circle us. van Dexter zit door niet op een lijn de met Debra en naar de van rest van het team als hem het wordt met gevraagd onderzoek te doen de op een afschuwelijke plaats met door delict.

Amerikaanse (USA) met Misdaadserie. Met: op Michael C. Hall e.a. Afl.: naar Everything is met illumenated. tijdens Om zijn leven weer het op de rails te krijgen, naar zoekt Dexter een van uit nieuw doelwit. Batista ontdekt naar een belangrijk spoor van in de in Santa Muerte zaak en Quinn op krijgt van nieuwe informatie over uit Dexter.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. door naar Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: in First blood. in Als Dexter een op tv ongewenste samenzweerder op zijn een naar pad treft wordt hij gedwongen naar een harde beslissing te in nemen over van haar lot. Debra werkt met tijdens alleen aan de Santa Muerte op tv zaak.

Amerikaanse tijdens (USA) Misdaadserie. Met: een Michael C. de Hall e.a. Afl.: Beauty and naar the beast. Dexter op bevindt zich in tijdens een van vreemde situatie als tijdens hij een leven moet redden in in plaats tijdens van het te nemen. een Deb heeft een in angstige uit confrontatie met een het hoofdverdachte.

Amerikaanse (USA) tijdens Misdaadserie. op tv Met: Michael C. Hall, naar Jennifer Carpenter, tijdens Julie Benz e.a. een Afl.: Practically perfect. Dexter naar neemt een uit nanny in dienst. Debra ergert zich van een aan haar nieuwe partner. Quinn blijft een Rita's moord het onderzoeken.

januari 2020
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!