Programma gemist?

23:09),Dr. de Vogel komt op tv in contact met de het Brain Surgeon. naar Dexter en Debra proberen een haar te beschermen. het Masuka ontdekt met dat hij een dochter door heeft.

23:08),Dexter spoort een op tv andere mogelijke uit seriemoordenaar op van uit de lijst het van Dr. uit Vogel. Quinn viert in het slagen voor zijn examen door door Debra's eer te naar de verdedigen in een tijdens gevecht.

23:08),Dexter zet zijn op door jacht op de Brain Surgeon het voort. op Dr. Vogel probeert naar Dexter ervan te overtuigen dat met hij perfect is op tv als tijdens psychopaat.

23:08),Dr. Vogel laat de Dexter een oude naar video zien van die het feit verklaart uit dat naar zij alles weet over de hem en Harry's de code. Debra is weer op tv opgedoken en op komt tijdens bij Miami Metro met om met Quinn te praten het over in de motelmoord.

23:10),Zes uit maanden na de moord op een LaGuerta. Debra met is privédetective en van Batista heeft haar door plaats ingenomen. Miami het Metro op onderzoekt een moord op tv waarbij bij het slachtoffer een delen van de op tv hersenen zijn op verwijderd.

Amerikaanse een (USA) Misdaadserie. een Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, de Lauren Velez e.a. door door Afl.: The big one. Dexter bevindt de zich van in een een onmogelijk situatie als hij een ontdekking het doet over Lumen. in Ook Quinn bevindt door zich in tijdens een benarde situatie op tv waaruit alleen Dexter de hem kan door helpen.

Amerikaanse (USA) op Misdaadserie. Met: Michael op C. Hall, Jennifer uit Carpenter, door Lauren Velez e.a. tijdens Afl.: Hop a freighter. De plannen tijdens op van Dexter en Lumen het worden gedwarsboomd als naar iemand, buiten een Miami Metro, geïnteresserd is in hen. naar Debra's vermoedens het over de op verdachten in de Barrel uit Girl zaak beginnen van vorm te een krijgen.

Amerikaanse (USA) de Misdaadserie. Met: een Michael C. Hall, door Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. de Afl.: op tv In the beginning. Dexter uit en Lumen komen uit steeds dichter bij op tv Jordan Chase, maar met Jordan komt ook uit dichter tijdens bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami door Metro het huis naar van tijdens Cole Harmon en ontdekt verontrustende de dvd's.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. een het Met: Michael C. op Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez naar e.a. Afl.: een Teenage wasteland. een Terwijl zij hun in volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter in en Lumen van verrast door de terugkeer van tijdens met een onaangekondigde gast. Debra is in met het het archief geplaatst uit maar weet toch het nog nieuw bewijs in de Barrel de Girl het zaak te in ontdekken.

Amerikaanse het (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. van het Hall e.a. Afl.: Take in it!. Dexter en naar Lumen achtervolgen uit en onderzoeken een gewelddadige uit moordenaar. Debra raakt tijdens in moeilijkheden uit en Batista moet een in lastige beslissing een nemen.

Amerikaanse op tv (USA) Misdaadserie. een Met: Michael C. Hall e.a. van Afl.: Circle us. Dexter het zit op niet op een lijn met een op Debra en de rest uit van het het team als hem uit wordt gevraagd onderzoek uit te doen op een afschuwelijke plaats het met delict.

Amerikaanse uit (USA) Misdaadserie. Met: Michael een C. Hall e.a. Afl.: uit een Everything is illumenated. Om in zijn leven uit weer op de rails te op krijgen, een zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista in ontdekt een belangrijk uit tijdens spoor in de Santa Muerte uit zaak en Quinn krijgt door nieuwe tijdens informatie over naar Dexter.

Amerikaanse het (USA) Misdaadserie. op Met: Michael C. Hall e.a. uit Afl.: First blood. een Als de Dexter een ongewenste samenzweerder op door zijn pad op tv treft wordt hij gedwongen een door op harde beslissing te nemen met over haar lot. een Debra werkt het alleen aan de op tv Santa Muerte zaak.

Amerikaanse het (USA) Misdaadserie. een Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: het op Beauty and the van beast. Dexter bevindt van zich in een uit vreemde situatie als hij een leven door moet redden in van plaats van het het te nemen. Deb uit naar heeft een angstige confrontatie een met een op hoofdverdachte.

Amerikaanse uit (USA) Misdaadserie. de Met: Michael C. Hall, Jennifer op Carpenter, Julie op Benz e.a. Afl.: Practically op tv perfect. Dexter neemt de een nanny in de dienst. Debra ergert zich tijdens aan haar met nieuwe van partner. Quinn blijft Rita's moord op tv onderzoeken.

november 2018
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord