Programma gemist?

23:09),Dr. het Vogel komt in naar contact met de Brain naar Surgeon. Dexter en de Debra proberen haar uit te beschermen. de Masuka ontdekt dat hij op tv een dochter met heeft.

23:08),Dexter op spoort een op andere mogelijke seriemoordenaar op van de tijdens de lijst van Dr. op Vogel. Quinn viert een het slagen voor zijn examen door uit Debra's eer te het op tv verdedigen in een op tv gevecht.

23:08),Dexter zet zijn tijdens tijdens jacht op de Brain Surgeon voort. tijdens Dr. Vogel probeert naar Dexter ervan een te overtuigen door dat hij perfect is als met een psychopaat.

23:08),Dr. in Vogel laat op Dexter een oude video zien die in de het feit verklaart dat in zij alles weet over hem van en Harry's code. door Debra is weer op tv op tv opgedoken en komt bij Miami naar Metro naar om met Quinn van te praten over van de motelmoord.

23:10),Zes uit maanden na met de moord op LaGuerta. op Debra is van privédetective en Batista van heeft haar plaats tijdens ingenomen. Miami Metro onderzoekt van een moord op waarbij bij het slachtoffer delen van van de hersenen een zijn met verwijderd.

Amerikaanse op tv (USA) Misdaadserie. Met: Michael het C. Hall, op tv Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. op tv Afl.: het The big one. Dexter de bevindt van zich in een onmogelijk situatie als een hij een tijdens ontdekking doet over Lumen. tijdens Ook Quinn bevindt van zich uit in een benarde op situatie waaruit alleen Dexter hem uit kan naar helpen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. de Met: Michael naar C. met Hall, Jennifer Carpenter, Lauren naar Velez e.a. de Afl.: Hop a freighter. uit De plannen van met Dexter en Lumen worden gedwarsboomd op tv als iemand, een buiten Miami Metro, tijdens geïnteresserd is in de hen. Debra's van vermoedens over de verdachten in de de door Barrel Girl zaak beginnen vorm met te op tv krijgen.

Amerikaanse op (USA) Misdaadserie. Met: Michael het C. van Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. het Afl.: op tv In the beginning. op tv Dexter en Lumen in komen steeds dichter bij Jordan naar Chase, maar Jordan met komt ook dichter in bij hen. uit Ondertussen van doorzoekt Miami Metro het uit huis van Cole Harmon op tv en ontdekt op verontrustende dvd's.

Amerikaanse van (USA) Misdaadserie. van Met: Michael C. Hall, van Jennifer Carpenter, Lauren Velez op e.a. Afl.: in Teenage wasteland. Terwijl zij op tv hun volgende op tv slachtoffer opzoeken, uit worden Dexter en Lumen verrast een door naar de terugkeer van een onaangekondigde uit gast. in Debra is in het archief van geplaatst maar weet toch van op nog nieuw bewijs in een de Barrel Girl zaak van te met ontdekken.

Amerikaanse naar (USA) Misdaadserie. Met: Michael in C. Hall uit e.a. Afl.: Take it!. Dexter met naar en Lumen achtervolgen het en onderzoeken een met gewelddadige moordenaar. Debra het raakt in moeilijkheden en door Batista moet een lastige naar beslissing een nemen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. de Met: Michael C. tijdens Hall met e.a. Afl.: in Circle us. Dexter van zit niet op een lijn door met Debra naar en de rest van het de uit team als hem wordt gevraagd onderzoek op te een doen op een afschuwelijke naar plaats in delict.

Amerikaanse de (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. tijdens Hall de e.a. Afl.: Everything is uit illumenated. Om in zijn leven weer op het de rails te op krijgen, op zoekt Dexter een op nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk het spoor in in de Santa Muerte een zaak en Quinn de krijgt nieuwe het informatie over op Dexter.

Amerikaanse (USA) tijdens Misdaadserie. Met: Michael C. naar Hall e.a. Afl.: naar met First blood. Als Dexter een ongewenste tijdens samenzweerder op uit zijn pad het treft wordt hij gedwongen een de op harde beslissing te nemen over haar naar lot. Debra uit werkt alleen aan de op op Santa Muerte zaak.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. met van Met: Michael C. Hall e.a. op Afl.: Beauty and het the met beast. Dexter bevindt het zich in een vreemde het situatie als hij uit een leven naar moet redden in op plaats van het te nemen. met Deb heeft van een angstige confrontatie op met een van hoofdverdachte.

Amerikaanse op (USA) Misdaadserie. Met: Michael met C. Hall, Jennifer Carpenter, op tv met Julie Benz e.a. Afl.: Practically met perfect. Dexter uit neemt een de nanny in dienst. Debra ergert zich uit een aan haar nieuwe partner. Quinn blijft in uit Rita's moord onderzoeken.

november 2021
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!