Programma gemist?

23:09),Dr. door Vogel komt in tijdens contact met door de Brain Surgeon. Dexter en door Debra proberen uit haar te op tv beschermen. Masuka ontdekt dat hij met een dochter een heeft.

23:08),Dexter een spoort een op andere mogelijke seriemoordenaar op in van de een lijst van Dr. Vogel. op tv Quinn viert het slagen voor door zijn examen door op Debra's de eer te verdedigen de in een op tv gevecht.

23:08),Dexter van zet zijn jacht naar op de Brain Surgeon in voort. in Dr. Vogel probeert Dexter ervan te in het overtuigen dat hij perfect de is als van psychopaat.

23:08),Dr. een Vogel laat met Dexter een oude video op zien die het feit naar verklaart dat zij alles in weet in over hem en Harry's code. in Debra door is weer opgedoken uit en komt bij Miami door Metro om met met Quinn te praten een over een de motelmoord.

23:10),Zes maanden op na de moord door op LaGuerta. uit Debra is privédetective het en Batista heeft haar op plaats tijdens ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord op in waarbij bij het op slachtoffer delen van op tv de hersenen zijn het verwijderd.

Amerikaanse de (USA) Misdaadserie. Met: op Michael C. naar Hall, Jennifer Carpenter, Lauren door Velez e.a. Afl.: The het big one. door Dexter bevindt zich uit in een onmogelijk situatie als een hij een ontdekking met doet over Lumen. in Ook het Quinn bevindt op tv zich in een benarde situatie waaruit naar alleen Dexter uit hem kan op tv helpen.

Amerikaanse door (USA) Misdaadserie. Met: het Michael C. een Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. in Afl.: uit Hop a freighter. De plannen door van Dexter en naar Lumen worden gedwarsboomd tijdens als iemand, buiten op Miami Metro, geïnteresserd uit is in een hen. Debra's vermoedens over het de verdachten tijdens in de tijdens Barrel Girl het zaak beginnen vorm te op tv krijgen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. het Met: Michael door C. Hall, in Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. uit Afl.: op tv In the van beginning. Dexter en Lumen de komen steeds dichter bij Jordan tijdens door Chase, maar Jordan komt door ook dichter uit bij hen. Ondertussen op tv doorzoekt Miami Metro het huis van van Cole Harmon een en ontdekt het verontrustende dvd's.

Amerikaanse een (USA) Misdaadserie. Met: Michael met C. Hall, Jennifer Carpenter, door Lauren naar Velez e.a. Afl.: Teenage met wasteland. Terwijl zij van hun volgende slachtoffer in opzoeken, worden Dexter en in Lumen verrast in door de in terugkeer van een onaangekondigde gast. in Debra is door in het archief de geplaatst maar met weet toch nog tijdens nieuw bewijs in de Barrel door Girl zaak te van door ontdekken.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. door Met: Michael C. tijdens Hall e.a. Afl.: in Take door it!. Dexter en Lumen achtervolgen door en onderzoeken op tv een gewelddadige moordenaar. Debra de tijdens raakt in moeilijkheden en Batista met moet een lastige beslissing door door nemen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. een Met: met Michael C. de Hall e.a. Afl.: Circle naar us. Dexter zit niet op een een lijn met van Debra en de door rest van door het team als de hem wordt met gevraagd onderzoek te van doen op naar een afschuwelijke plaats tijdens delict.

Amerikaanse op tv (USA) Misdaadserie. Met: Michael het C. Hall e.a. Afl.: door Everything is illumenated. door Om zijn in leven weer op de naar rails te naar krijgen, zoekt Dexter een van nieuw doelwit. Batista uit ontdekt een belangrijk door spoor in op tv de Santa Muerte de zaak en Quinn krijgt in nieuwe informatie met over op tv Dexter.

Amerikaanse door (USA) Misdaadserie. in Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: op tv First op blood. Als Dexter het een ongewenste een samenzweerder op zijn een pad treft wordt hij de gedwongen een harde op beslissing te nemen over tijdens haar lot. Debra werkt het alleen aan de de Santa Muerte naar zaak.

Amerikaanse met (USA) Misdaadserie. een Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: op Beauty and door the beast. Dexter in bevindt met zich in een naar vreemde situatie als hij door een leven moet met redden in plaats van een het te de nemen. Deb heeft een angstige van in confrontatie met een van hoofdverdachte.

Amerikaanse op (USA) Misdaadserie. Met: Michael tijdens C. Hall, Jennifer Carpenter, uit door Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. op met Dexter neemt een nanny in uit dienst. het Debra ergert zich aan de haar nieuwe partner. Quinn uit blijft Rita's moord uit onderzoeken.

april 2019
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord