Programma gemist?

23:09),Dr. Vogel een komt in in contact met de Brain Surgeon. op tv Dexter het en Debra van proberen haar te beschermen. Masuka op tv ontdekt dat op tv hij een dochter uit heeft.

23:08),Dexter het spoort een andere van mogelijke seriemoordenaar door op van de lijst van uit Dr. Vogel. Quinn viert van het slagen van voor een zijn examen door Debra's eer te van verdedigen in een naar naar gevecht.

23:08),Dexter zet van zijn jacht op de naar Brain Surgeon tijdens voort. Dr. Vogel op tv probeert door Dexter ervan te overtuigen dat hij tijdens perfect met is als het psychopaat.

23:08),Dr. op tv Vogel laat Dexter een op tv oude video zien door die naar het feit verklaart dat zij op tv alles weet op tv over hem en Harry's code. met Debra is weer tijdens opgedoken en tijdens komt bij Miami Metro uit om op tv met Quinn te praten met over met de motelmoord.

23:10),Zes maanden naar na de moord op op tv door LaGuerta. Debra is tijdens privédetective en Batista heeft haar plaats met naar ingenomen. Miami Metro onderzoekt een van moord waarbij bij van het slachtoffer op tv delen van de hersenen zijn op tv naar verwijderd.

Amerikaanse (USA) het Misdaadserie. Met: de Michael C. op tv Hall, Jennifer Carpenter, de Lauren Velez e.a. Afl.: in The big one. tijdens Dexter bevindt op tv zich in een onmogelijk naar situatie als hij een ontdekking in in doet over Lumen. Ook Quinn bevindt in zich op tv in een benarde situatie met waaruit alleen Dexter het hem kan van helpen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. tijdens van Met: Michael C. in Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. op tv Afl.: Hop op tv a freighter. De het plannen van Dexter en door Lumen worden gedwarsboomd uit als iemand, buiten op Miami naar Metro, geïnteresserd is de in hen. Debra's vermoedens over door de tijdens verdachten in de Barrel de Girl zaak beginnen vorm met te door krijgen.

Amerikaanse door (USA) Misdaadserie. tijdens Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, tijdens Lauren Velez e.a. uit het Afl.: In the door beginning. Dexter en Lumen komen steeds in dichter op tv bij Jordan Chase, naar maar Jordan het komt ook dichter bij hen. op tv Ondertussen doorzoekt de Miami Metro het huis van een Cole het Harmon en ontdekt een verontrustende dvd's.

Amerikaanse op (USA) Misdaadserie. Met: op tv Michael C. door Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez tijdens e.a. Afl.: Teenage wasteland. naar Terwijl zij tijdens hun volgende slachtoffer in opzoeken, worden Dexter en uit Lumen op tv verrast door de terugkeer door van een onaangekondigde gast. in Debra van is in het archief op tv geplaatst maar weet toch tijdens nog nieuw tijdens bewijs in de tijdens Barrel Girl zaak te de naar ontdekken.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. met Met: Michael C. op tv Hall e.a. met Afl.: Take in it!. Dexter en Lumen van achtervolgen en uit onderzoeken een in gewelddadige moordenaar. Debra van raakt in moeilijkheden en Batista het moet een de lastige beslissing de nemen.

Amerikaanse (USA) tijdens Misdaadserie. Met: Michael tijdens C. tijdens Hall e.a. Afl.: naar Circle us. Dexter zit door niet op een lijn met in Debra en uit de rest met van het team als hem een naar wordt gevraagd onderzoek te doen op een een afschuwelijke door plaats van delict.

Amerikaanse (USA) een Misdaadserie. Met: Michael door C. Hall e.a. Afl.: naar Everything tijdens is illumenated. naar Om zijn leven weer op de de rails op tv te krijgen, zoekt Dexter een het met nieuw doelwit. Batista ontdekt het een belangrijk spoor in door de op tv Santa Muerte zaak en in Quinn krijgt nieuwe informatie een over met Dexter.

Amerikaanse (USA) een Misdaadserie. Met: Michael C. tijdens Hall e.a. Afl.: een First het blood. Als Dexter een een ongewenste samenzweerder van op zijn in pad treft wordt hij in gedwongen een harde van beslissing te nemen over met haar lot. van Debra werkt alleen aan op tv de naar Santa Muerte zaak.

Amerikaanse door (USA) Misdaadserie. op tv Met: Michael C. Hall in e.a. Afl.: Beauty door and the beast. Dexter een bevindt zich in een een uit vreemde situatie als hij een leven uit een moet redden in plaats van het naar te nemen. naar Deb tijdens heeft een angstige confrontatie in met een met hoofdverdachte.

Amerikaanse het (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. tijdens Hall, van Jennifer Carpenter, een Julie Benz e.a. Afl.: Practically op perfect. Dexter neemt een naar nanny in dienst. met Debra ergert het zich aan haar nieuwe in door partner. Quinn blijft Rita's moord het onderzoeken.

juni 2021
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!