Programma gemist?

23:09),Dr. Vogel komt een het in contact met door de Brain Surgeon. Dexter van en Debra proberen naar haar te beschermen. Masuka met ontdekt dat hij in een een dochter heeft.

23:08),Dexter spoort een de andere mogelijke met seriemoordenaar op van de door lijst van in Dr. Vogel. op tv Quinn viert het slagen in voor zijn examen in door uit Debra's eer te uit verdedigen in een door gevecht.

23:08),Dexter zet zijn op tv jacht op uit de Brain Surgeon voort. naar Dr. Vogel probeert van Dexter de ervan te tijdens overtuigen dat hij perfect de is als van psychopaat.

23:08),Dr. de Vogel laat Dexter een het oude video zien op tv die het het feit verklaart dat zij een alles de weet over hem en op tv Harry's code. op tv Debra is weer opgedoken op tv en komt bij met Miami Metro om met door Quinn een te praten over de een motelmoord.

23:10),Zes maanden een na de moord in op LaGuerta. Debra is een privédetective van en Batista uit heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro van onderzoekt uit een moord waarbij uit bij het slachtoffer uit delen van de hersenen zijn een tijdens verwijderd.

Amerikaanse een (USA) Misdaadserie. op tv Met: Michael C. het Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez met e.a. Afl.: een The big one. Dexter bevindt een met zich in een onmogelijk situatie als door hij een door ontdekking doet uit over Lumen. Ook Quinn bevindt tijdens van zich in een benarde situatie een waaruit alleen met Dexter hem kan op helpen.

Amerikaanse de (USA) Misdaadserie. Met: het Michael C. Hall, van Jennifer Carpenter, Lauren naar Velez e.a. Afl.: Hop met a door freighter. De plannen door van Dexter en met Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten met Miami Metro, geïnteresserd naar is in hen. uit Debra's vermoedens over het de verdachten door in de op tv Barrel Girl zaak beginnen de vorm te van krijgen.

Amerikaanse op (USA) Misdaadserie. Met: Michael met C. Hall, met Jennifer Carpenter, Lauren Velez het e.a. Afl.: In the tijdens met beginning. Dexter en Lumen komen steeds met dichter bij tijdens Jordan Chase, uit maar Jordan komt ook het dichter bij hen. Ondertussen in doorzoekt Miami het Metro op tv het huis van Cole het Harmon en ontdekt verontrustende uit dvd's.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. van Met: tijdens Michael C. Hall, in Jennifer Carpenter, van Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. tijdens Terwijl zij hun met volgende op tv slachtoffer opzoeken, worden het Dexter en Lumen verrast door een van de terugkeer van van een onaangekondigde gast. op tv Debra is in een het archief geplaatst maar het weet toch nog nieuw naar bewijs in de op tv Barrel Girl het zaak te met ontdekken.

Amerikaanse de (USA) Misdaadserie. Met: naar Michael C. Hall e.a. Afl.: door Take it!. Dexter naar en Lumen achtervolgen de en onderzoeken in een gewelddadige op tv moordenaar. Debra met raakt in moeilijkheden en Batista moet op tv een naar lastige beslissing van nemen.

Amerikaanse een (USA) Misdaadserie. Met: Michael in C. Hall e.a. Afl.: tijdens met Circle us. Dexter zit niet naar op een de lijn met Debra het en de van rest van het team in als hem op tv wordt gevraagd onderzoek te doen op op een afschuwelijke plaats van in delict.

Amerikaanse op tv (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. de Hall e.a. een Afl.: Everything is tijdens illumenated. in Om zijn leven weer op met de rails te krijgen, het naar zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista van met ontdekt een belangrijk van spoor in de op tv Santa Muerte zaak en uit Quinn krijgt nieuwe informatie over op uit Dexter.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. tijdens Met: Michael van C. Hall e.a. Afl.: in First van blood. Als op tv Dexter een ongewenste samenzweerder op op tv zijn pad op tv treft wordt hij gedwongen een van harde beslissing te door nemen in over haar het lot. Debra werkt alleen aan het de uit Santa Muerte zaak.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. de Met: naar Michael C. Hall e.a. Afl.: tijdens Beauty and the naar door beast. Dexter bevindt zich op in een het vreemde situatie als hij een het leven moet redden door in plaats uit van het tijdens te nemen. Deb heeft een een angstige van confrontatie met een in hoofdverdachte.

Amerikaanse tijdens (USA) Misdaadserie. op Met: Michael C. de Hall, Jennifer Carpenter, de Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. het Dexter neemt met een nanny in dienst. van op tv Debra ergert zich uit aan haar nieuwe partner. door Quinn blijft Rita's moord op tv onderzoeken.

augustus 2019
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord