Programma gemist?

23:09),Dr. Vogel in komt in een contact met de Brain Surgeon. naar Dexter en Debra door op tv proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt met dat hij een in dochter een heeft.

23:08),Dexter uit spoort een uit andere mogelijke seriemoordenaar op van de naar lijst van op tv Dr. uit Vogel. Quinn viert door het slagen voor op tv zijn examen door Debra's naar eer te de verdedigen in een door gevecht.

23:08),Dexter zet tijdens zijn jacht van op de Brain Surgeon voort. het Dr. Vogel het probeert uit Dexter ervan te overtuigen op tv dat hij perfect met is als van psychopaat.

23:08),Dr. Vogel laat door uit Dexter een oude video zien die de het feit een verklaart met dat zij alles weet over het hem en Harry's code. in Debra door is weer op tv opgedoken en komt bij Miami Metro met om met Quinn uit uit te praten over van de motelmoord.

23:10),Zes maanden na met de het moord op LaGuerta. Debra met is privédetective en Batista met naar heeft haar plaats tijdens ingenomen. Miami Metro onderzoekt een het moord waarbij bij de het slachtoffer op tv delen van de hersenen zijn op tv tijdens verwijderd.

Amerikaanse een (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. tijdens Hall, Jennifer Carpenter, in Lauren Velez e.a. tijdens Afl.: The met big van one. Dexter bevindt door zich in een onmogelijk op situatie als hij een een ontdekking doet over door Lumen. Ook Quinn bevindt de zich het in een benarde situatie het waaruit alleen Dexter met hem naar kan helpen.

Amerikaanse met (USA) Misdaadserie. Met: Michael tijdens C. Hall, Jennifer op Carpenter, Lauren door Velez e.a. het Afl.: Hop a freighter. van De plannen van Dexter op tv en Lumen met worden gedwarsboomd het als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd uit is in door hen. Debra's vermoedens van over de met verdachten in de op Barrel Girl zaak beginnen met vorm te naar krijgen.

Amerikaanse (USA) het Misdaadserie. Met: Michael C. op Hall, Jennifer van Carpenter, op tv Lauren Velez e.a. Afl.: op tv In the tijdens beginning. Dexter en Lumen komen de steeds dichter van bij Jordan het Chase, maar Jordan tijdens komt ook dichter bij tijdens hen. Ondertussen doorzoekt Miami Metro de het huis van het een Cole Harmon en ontdekt verontrustende van dvd's.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. tijdens naar Met: Michael C. Hall, van Jennifer Carpenter, Lauren Velez een e.a. Afl.: op tv Teenage wasteland. Terwijl zij het hun volgende het slachtoffer opzoeken, worden Dexter en op Lumen verrast door met naar de terugkeer van een onaangekondigde gast. naar door Debra is in het archief de geplaatst de maar weet toch nog nieuw bewijs van in de Barrel met Girl op zaak te tijdens ontdekken.

Amerikaanse het (USA) Misdaadserie. uit Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: met Take uit it!. Dexter en Lumen het achtervolgen en onderzoeken naar een het gewelddadige moordenaar. Debra raakt in op moeilijkheden en Batista de moet naar een lastige beslissing met nemen.

Amerikaanse een (USA) Misdaadserie. Met: door Michael C. Hall e.a. Afl.: met van Circle us. Dexter zit niet tijdens op de een lijn met Debra en door de rest een van het team als uit hem wordt gevraagd uit onderzoek een te doen op op een afschuwelijke plaats de delict.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. op de Met: Michael C. Hall e.a. op tv Afl.: Everything is illumenated. met in Om zijn leven met weer op de rails te het krijgen, zoekt Dexter een uit nieuw doelwit. Batista op tv ontdekt een uit belangrijk spoor in tijdens de Santa Muerte zaak uit en Quinn krijgt op tv nieuwe informatie over door tijdens Dexter.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. de Met: Michael uit C. Hall in e.a. Afl.: First blood. Als een Dexter de een ongewenste de samenzweerder op zijn pad treft wordt op van hij gedwongen een harde het beslissing te nemen met over haar lot. Debra werkt op alleen aan de op Santa de Muerte zaak.

Amerikaanse (USA) tijdens Misdaadserie. Met: Michael een C. Hall e.a. uit Afl.: op tv Beauty and the beast. Dexter de bevindt het zich in een de vreemde situatie als hij een leven van moet redden met in plaats van het op te naar nemen. Deb heeft een angstige de confrontatie met een op tv op hoofdverdachte.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. door Met: Michael C. een door Hall, Jennifer Carpenter, Julie een Benz e.a. Afl.: tijdens Practically perfect. Dexter neemt een in tijdens nanny in dienst. Debra ergert door zich het aan haar nieuwe op partner. Quinn blijft Rita's moord met onderzoeken.

oktober 2020
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!