Programma gemist?

23:09),Dr. van Vogel komt in contact een met de Brain Surgeon. met Dexter en het Debra proberen haar te met beschermen. op Masuka ontdekt dat naar hij een dochter met heeft.

23:08),Dexter spoort een van andere mogelijke seriemoordenaar uit op een van de uit lijst van Dr. een Vogel. Quinn viert het slagen door voor zijn examen tijdens door het Debra's eer te verdedigen in een op van gevecht.

23:08),Dexter zet zijn uit jacht op de uit Brain door Surgeon voort. Dr. Vogel probeert op tv naar Dexter ervan te overtuigen dat het hij perfect is als een van psychopaat.

23:08),Dr. de Vogel laat naar Dexter een oude video zien tijdens die het feit verklaart de dat zij tijdens alles weet over hem in en op tv Harry's code. Debra is door weer opgedoken en komt door bij Miami op Metro om met Quinn op te tijdens praten over uit de motelmoord.

23:10),Zes op tv maanden na de moord op tv op LaGuerta. Debra tijdens is privédetective en een Batista heeft met haar plaats naar ingenomen. Miami Metro onderzoekt op tv een moord waarbij bij het door slachtoffer delen van met met de hersenen zijn uit verwijderd.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. op tv Met: Michael C. op Hall, Jennifer Carpenter, door Lauren Velez het e.a. Afl.: The in big uit one. Dexter bevindt zich in op tv een onmogelijk situatie van als naar hij een ontdekking doet over Lumen. uit Ook Quinn door bevindt zich in een de benarde situatie waaruit een alleen Dexter hem door kan uit helpen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. met Met: Michael met C. op Hall, Jennifer Carpenter, Lauren tijdens Velez e.a. Afl.: Hop het a het freighter. De plannen van op tv Dexter en Lumen worden met gedwarsboomd als uit iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd met is door in hen. Debra's vermoedens op tv over op de verdachten in uit de Barrel Girl zaak beginnen vorm door de te krijgen.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. van uit Met: Michael C. op Hall, Jennifer Carpenter, Lauren met Velez e.a. Afl.: In the tijdens beginning. de Dexter en Lumen komen op steeds dichter bij Jordan in Chase, maar Jordan het komt in ook dichter bij hen. Ondertussen met doorzoekt het Miami Metro het huis van een het Cole Harmon en ontdekt verontrustende het dvd's.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. uit uit Met: Michael C. uit Hall, Jennifer Carpenter, Lauren naar Velez e.a. Afl.: Teenage een wasteland. Terwijl zij in hun in volgende slachtoffer opzoeken, tijdens worden Dexter en Lumen verrast door tijdens de met terugkeer van een onaangekondigde op gast. Debra is tijdens in met het archief geplaatst van maar weet toch nog nieuw bewijs de in naar de Barrel van Girl zaak te uit ontdekken.

Amerikaanse naar (USA) Misdaadserie. Met: van Michael C. Hall op tv e.a. Afl.: Take naar it!. Dexter op tv en Lumen achtervolgen en onderzoeken een op tv gewelddadige moordenaar. Debra door met raakt in moeilijkheden en Batista moet op een een lastige beslissing door nemen.

Amerikaanse (USA) een Misdaadserie. met Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: in Circle us. Dexter in zit niet de op een lijn naar met Debra uit en de rest van op tv het team als een hem wordt het gevraagd onderzoek te doen op tijdens een met afschuwelijke plaats op tv delict.

Amerikaanse (USA) met Misdaadserie. Met: in Michael C. uit Hall e.a. Afl.: Everything is op illumenated. Om zijn in leven de weer op de rails te krijgen, door tijdens zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista op tv ontdekt een belangrijk naar de spoor in de Santa Muerte van zaak een en Quinn krijgt nieuwe informatie in over met Dexter.

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. een Met: het Michael C. op tv Hall e.a. Afl.: van First blood. Als met Dexter een ongewenste samenzweerder op de zijn van pad treft wordt hij op tv gedwongen een harde uit beslissing te nemen over haar op lot. Debra op tv werkt alleen op aan de Santa Muerte door zaak.

Amerikaanse (USA) in Misdaadserie. Met: Michael C. naar Hall e.a. tijdens Afl.: Beauty and the op beast. naar Dexter bevindt zich in een met vreemde situatie als in hij een leven het op moet redden in plaats van de het op tv te nemen. Deb heeft een angstige door confrontatie op met een tijdens hoofdverdachte.

Amerikaanse op (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. door een Hall, Jennifer Carpenter, op Julie Benz e.a. Afl.: Practically op tv perfect. Dexter een neemt een nanny naar in dienst. Debra ergert de zich het aan haar nieuwe partner. door Quinn blijft Rita's op tv moord onderzoeken.

augustus 2017
17-01-2014 23:09

This little piggy (vr 17 jan 2014

Dexter - This little piggy (vr 17 jan 2014

23:09),Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon. Dexter en Debra proberen haar te beschermen. Masuka ontdekt dat hij een dochter heeft.

16-01-2014 23:08

Scar tissue (do 16 jan 2014

Dexter - Scar tissue (do 16 jan 2014

23:08),Dexter spoort een andere mogelijke seriemoordenaar op van de lijst van Dr. Vogel. Quinn viert het slagen voor zijn examen door Debra's eer te verdedigen in een gevecht.

15-01-2014 23:08

What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

Dexter - What's eating Dexter Morgan? (wo 15 jan 2014

23:08),Dexter zet zijn jacht op de Brain Surgeon voort. Dr. Vogel probeert Dexter ervan te overtuigen dat hij perfect is als psychopaat.

14-01-2014 23:08

Every silver lining... (di 14 jan 2014

Dexter - Every silver lining... (di 14 jan 2014

23:08),Dr. Vogel laat Dexter een oude video zien die het feit verklaart dat zij alles weet over hem en Harry's code. Debra is weer opgedoken en komt bij Miami Metro om met Quinn te praten over de motelmoord.

13-01-2014 23:10

A beautiful day (ma 13 jan 2014

Dexter - A beautiful day (ma 13 jan 2014

23:10),Zes maanden na de moord op LaGuerta. Debra is privédetective en Batista heeft haar plaats ingenomen. Miami Metro onderzoekt een moord waarbij bij het slachtoffer delen van de hersenen zijn verwijderd.

25-05-2011 22:50

The big one

Dexter - The big one

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: The big one. Dexter bevindt zich in een onmogelijk situatie als hij een ontdekking doet over Lumen. Ook Quinn bevindt zich in een benarde situ...

24-05-2011 22:50

Hop a freighter

Dexter - Hop a freighter

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Hop a freighter. De plannen van Dexter en Lumen worden gedwarsboomd als iemand, buiten Miami Metro, geïnteresserd is in hen. Debra's vermoeden...

23-05-2011 22:50

In the beginning

Dexter - In the beginning

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: In the beginning. Dexter en Lumen komen steeds dichter bij Jordan Chase, maar Jordan komt ook dichter bij hen. Ondertussen doorzoekt Miami Met...

22-05-2011 23:10

Teenage wasteland

Dexter - Teenage wasteland

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Lauren Velez e.a. Afl.: Teenage wasteland. Terwijl zij hun volgende slachtoffer opzoeken, worden Dexter en Lumen verrast door de terugkeer van een onaangekondigde gas...

20-05-2011 22:50

Take it!

Dexter - Take it!

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Take it!. Dexter en Lumen achtervolgen en onderzoeken een gewelddadige moordenaar. Debra raakt in moeilijkheden en Batista moet een lastige beslissing nemen.

19-05-2011 22:50

Circle us

Dexter - Circle us

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Circle us. Dexter zit niet op een lijn met Debra en de rest van het team als hem wordt gevraagd onderzoek te doen op een afschuwelijke plaats delict.

18-05-2011 22:50

Everything is illumenated

Dexter - Everything is illumenated

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Everything is illumenated. Om zijn leven weer op de rails te krijgen, zoekt Dexter een nieuw doelwit. Batista ontdekt een belangrijk spoor in de Santa Muerte zaak en Quinn krij...

17-05-2011 22:50

First blood

Dexter - First blood

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: First blood. Als Dexter een ongewenste samenzweerder op zijn pad treft wordt hij gedwongen een harde beslissing te nemen over haar lot. Debra werkt alleen aan de Santa Muerte z...

16-05-2011 22:50

Beauty and the beast

Dexter - Beauty and the beast

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall e.a. Afl.: Beauty and the beast. Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van het te nemen. Deb heeft een angstige confrontatie met een hoofdver...

15-05-2011 23:20

Practically perfect

Dexter - Practically perfect

Amerikaanse (USA) Misdaadserie. Met: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, Julie Benz e.a. Afl.: Practically perfect. Dexter neemt een nanny in dienst. Debra ergert zich aan haar nieuwe partner. Quinn blijft Rita's moord onderzoeken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dexter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dexter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dexter bij Dexter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dexter. Heb je een uitzending van Dexter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dexter gemist

Dexter is een Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch analist Dexter Morganis gespecialiseerd is in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het 'verdienen'.

Uitzending gemist van Dexter? Hier kun je alle uitzendingen van Dexter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 17-01-2014 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord