Programma gemist?

Britse documentaire van waarin tijdens mensen worden gevolgd die naar ingrijpende en dure cosmetische ingrepen van ondergaan om hun tijdens gezicht het te veranderen.

Britse documentaire waarin naar mensen worden gevolgd op tv die tijdens ingrijpende en een dure cosmetische ingrepen ondergaan om hun met gezicht op te veranderen.

november 2021
19-01-2018 22:27

Afl. 1

Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht - Afl. 1

Britse documentaire waarin mensen worden gevolgd die ingrijpende en dure cosmetische ingrepen ondergaan om hun gezicht te veranderen.

14-07-2017 21:40

Afl. 1

Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht - Afl. 1

Britse documentaire waarin mensen worden gevolgd die ingrijpende en dure cosmetische ingrepen ondergaan om hun gezicht te veranderen.

Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht bij Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht. Heb je een uitzending van Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht gemist

Britse documentaire waarin mensen worden gevolgd die ingrijpende en dure cosmetische ingrepen ondergaan om hun gezicht te veranderen. Zo heeft Jordan al meer dan 100.000 euro uitgegeven om eruit te zien als zijn idool: Kim Kardashian. Star is bereid om grote gezondheidsrisico's te nemen voor een nieuw gezicht. Heather heeft al meer dan elf piercings in haar gezicht en wil daarnaast ook nog haar ogen laten tatoeƫren en haar oren laten aanpassen.

Uitzending gemist van Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht? Hier kun je alle uitzendingen van Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-01-2018 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!