Programma gemist?

Voorbeschouwing en in rechtstreeks van verslag van de eerste helft van op tv de groepswedstrijd door België-Nederland vanuit uit het Willem II uit Stadion in in Tilburg.

Voorbeschouwing in en rechtstreeks verslag van naar de eerste helft van op tv op tv de openingswedstrijd Nederland-Noorwegen op de het EK voetbal op tv voor vrouwen vanuit uit Stadion Galgenwaard in de Utrecht. Het EK vrouwenvoetbal met is van naar de eerste tot de laatste minuut het rechtstreeks op tv bij de NOS de te zien. Nederland is het in toneel van de het grootste EK het vrouwenvoetbal ooit, dat in van vandaag tot op tv 6 augustus plaatsvindt. Alle in wedstrijden door worden op televisie en/of online in in naar beeld gebracht. Ook naar komt de NOS op tv met een EK-special op in YouTube die zich van volledig uit richt op de verrichtingen van van Oranje. Nog nooit tijdens was het EK met vrouwenvoetbal zo het uitgebreid te van volgen als nu bij op tv de NOS. Op NPO 1, tijdens tijdens NOS.nl en de NPO-app met zijn alle uit duels van het Nederlands tijdens elftal en naar de kwartfinales, halve naar finales en finale rechtstreeks te een zien. in Voor de overige EK-groepsduels door kan de televisiekijker op afstemmen op het themakanaal NPO tijdens Sport en op tv NOS.nl. Voor duiding uit en analyse van op de wedstrijden de schuiven ex-internationals Daphne naar Koster (139 een interlands), Manon Melis (127 interlands) en door in Anouk Hoogendijk (103 met interlands) aan. Samen het met presentatoren Rivkah op naar het Veld, Gert van ’t met een Hof en Sjoerd van een Ramhorst laten ze hun licht uit schijnen over door de wedstrijden van een het Nederlands elftal en uit de duels op in de knock-outfase. Jeroen naar Elshoff, Jan naar Roelfs, Arman op Avsaroglu, Krijn Schuitemaker, Frank uit Wielaard en Arno op tv Vermeulen in geven het commentaar bij de van wedstrijden.

juni 2020
24-07-2017 20:30

Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de groepswedstrijd België-Nederland vanuit het Willem II Stadion in Tilburg.

16-07-2017 17:55

Start: EK voetbal voor vrouwen

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Start: EK voetbal voor vrouwen

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de openingswedstrijd Nederland-Noorwegen op het EK voetbal voor vrouwen vanuit Stadion Galgenwaard in Utrecht. Het EK vrouwenvoetbal is van de eerste tot de laatste minuut rec...

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft bij NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft. Heb je een uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!