Programma gemist?

Voorbeschouwing en rechtstreeks met door verslag van de eerste naar helft van de groepswedstrijd naar België-Nederland vanuit het op Willem II Stadion het in in Tilburg.

Voorbeschouwing naar en rechtstreeks verslag van de tijdens eerste helft van op de met openingswedstrijd Nederland-Noorwegen op het EK tijdens voetbal het voor vrouwen vanuit Stadion Galgenwaard de in Utrecht. Het EK met vrouwenvoetbal is door van in de eerste tot de laatste een minuut rechtstreeks bij een de NOS te zien. het het Nederland is het tijdens toneel van het op tv grootste EK vrouwenvoetbal ooit, dat van op tv op tv vandaag tot 6 augustus plaatsvindt. in Alle wedstrijden uit worden op het televisie en/of online in de beeld gebracht. Ook komt de de NOS met in een EK-special op naar YouTube die zich het volledig richt een op de verrichtingen van op tv Oranje. Nog nooit was de op het EK vrouwenvoetbal een zo uitgebreid te volgen door als nu bij tijdens de NOS. de Op NPO 1, NOS.nl uit en de NPO-app zijn naar alle duels van op tv het Nederlands elftal het en de kwartfinales, halve door finales en de finale rechtstreeks te zien. in Voor tijdens de overige EK-groepsduels van kan de televisiekijker van afstemmen op tijdens het themakanaal NPO Sport en NOS.nl. tijdens Voor door duiding en analyse van de de wedstrijden schuiven op ex-internationals op Daphne Koster (139 interlands), de Manon Melis (127 interlands) en uit Anouk Hoogendijk op (103 door interlands) aan. Samen met naar presentatoren Rivkah op het een Veld, op Gert van ’t Hof en Sjoerd tijdens van Ramhorst laten een ze hun licht een schijnen over de op wedstrijden van uit het Nederlands elftal op tv en de naar duels in de knock-outfase. de Jeroen Elshoff, in Jan Roelfs, in Arman Avsaroglu, Krijn Schuitemaker, Frank Wielaard de en Arno Vermeulen op van geven het commentaar bij de het wedstrijden.

januari 2020
24-07-2017 20:30

Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de groepswedstrijd België-Nederland vanuit het Willem II Stadion in Tilburg.

16-07-2017 17:55

Start: EK voetbal voor vrouwen

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Start: EK voetbal voor vrouwen

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de openingswedstrijd Nederland-Noorwegen op het EK voetbal voor vrouwen vanuit Stadion Galgenwaard in Utrecht. Het EK vrouwenvoetbal is van de eerste tot de laatste minuut rec...

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft bij NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft. Heb je een uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!