Programma gemist?

Voorbeschouwing in en rechtstreeks verslag van de het eerste uit helft van de groepswedstrijd België-Nederland uit vanuit het Willem in II Stadion van in met Tilburg.

Voorbeschouwing en rechtstreeks het verslag van de van eerste helft van een de openingswedstrijd het Nederland-Noorwegen op het EK op tv voetbal voor met vrouwen vanuit Stadion Galgenwaard door in op tv Utrecht. Het EK vrouwenvoetbal is in van door de eerste tot met de laatste minuut een rechtstreeks bij de NOS te van zien. Nederland op tv is het toneel van de het grootste op tv EK vrouwenvoetbal ooit, dat met van vandaag tot 6 naar augustus plaatsvindt. het Alle wedstrijden worden in op het televisie en/of online in op beeld gebracht. Ook komt de met NOS met een een EK-special op op tv YouTube die zich volledig een richt op van de verrichtingen van van Oranje. Nog het nooit was het EK vrouwenvoetbal de op zo uitgebreid te volgen als nu met bij de een NOS. uit Op NPO 1, NOS.nl en een de NPO-app zijn alle uit de duels van het Nederlands elftal op en de kwartfinales, door halve finales en finale in rechtstreeks te het zien. Voor de overige door EK-groepsduels kan het de televisiekijker afstemmen in op het uit themakanaal NPO Sport en NOS.nl. de Voor duiding en een analyse van de op tv wedstrijden een schuiven ex-internationals Daphne Koster (139 een interlands), met Manon Melis uit (127 interlands) en de Anouk Hoogendijk (103 interlands) aan. tijdens Samen door met presentatoren Rivkah op het door Veld, Gert van ’t op Hof op tv en Sjoerd van door Ramhorst laten ze hun licht op tv schijnen met over de door wedstrijden van het Nederlands elftal op tv en de duels in door de van knock-outfase. Jeroen Elshoff, Jan Roelfs, op Arman Avsaroglu, op tv Krijn Schuitemaker, het Frank Wielaard en Arno van Vermeulen geven het commentaar van bij naar de wedstrijden.

januari 2021
24-07-2017 20:30

Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de groepswedstrijd België-Nederland vanuit het Willem II Stadion in Tilburg.

16-07-2017 17:55

Start: EK voetbal voor vrouwen

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Start: EK voetbal voor vrouwen

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de openingswedstrijd Nederland-Noorwegen op het EK voetbal voor vrouwen vanuit Stadion Galgenwaard in Utrecht. Het EK vrouwenvoetbal is van de eerste tot de laatste minuut rec...

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft bij NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft. Heb je een uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!