Programma gemist?

Voorbeschouwing de en rechtstreeks verslag de van de eerste helft van met de groepswedstrijd door België-Nederland tijdens vanuit het Willem II Stadion in op tv naar Tilburg.

Voorbeschouwing en naar rechtstreeks verslag naar van de eerste helft de van in de openingswedstrijd Nederland-Noorwegen door op het EK tijdens voetbal voor vrouwen vanuit Stadion tijdens Galgenwaard in van Utrecht. Het EK vrouwenvoetbal is uit van de een eerste tot de de laatste minuut rechtstreeks naar bij de NOS tijdens te zien. Nederland op tv is het uit toneel van het grootste EK vrouwenvoetbal uit ooit, dat het van vandaag door tot 6 augustus plaatsvindt. in Alle wedstrijden worden op uit televisie en/of de online op tv in beeld gebracht. van Ook komt de met NOS met een EK-special op YouTube een die zich volledig tijdens richt op de op tv verrichtingen van Oranje. door Nog nooit een was het EK vrouwenvoetbal op zo uitgebreid uit te volgen als met nu het bij de NOS. Op NPO met 1, met NOS.nl en de NPO-app zijn van alle met duels van het het Nederlands elftal en met de kwartfinales, halve finales en finale naar rechtstreeks het te zien. Voor de op tv overige EK-groepsduels kan door de televisiekijker tijdens afstemmen op naar het themakanaal NPO Sport het en NOS.nl. Voor duiding door en een analyse van de wedstrijden schuiven van ex-internationals Daphne Koster (139 uit op tv interlands), Manon Melis (127 interlands) en in Anouk Hoogendijk (103 door door interlands) aan. Samen met presentatoren uit Rivkah op op het Veld, uit Gert van ’t Hof en naar Sjoerd van in Ramhorst laten ze hun op tv licht in schijnen over de wedstrijden van het tijdens Nederlands elftal en in op de duels in de knock-outfase. op Jeroen Elshoff, Jan Roelfs, een Arman Avsaroglu, op Krijn Schuitemaker, Frank Wielaard op tv uit en Arno Vermeulen geven een het commentaar bij op de wedstrijden.

september 2020
24-07-2017 20:30

Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de groepswedstrijd België-Nederland vanuit het Willem II Stadion in Tilburg.

16-07-2017 17:55

Start: EK voetbal voor vrouwen

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Start: EK voetbal voor vrouwen

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de openingswedstrijd Nederland-Noorwegen op het EK voetbal voor vrouwen vanuit Stadion Galgenwaard in Utrecht. Het EK vrouwenvoetbal is van de eerste tot de laatste minuut rec...

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft bij NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft. Heb je een uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!