Programma gemist?

Voorbeschouwing en naar rechtstreeks verslag een van de eerste helft van van de op groepswedstrijd België-Nederland naar vanuit het Willem II Stadion in tijdens door Tilburg.

Voorbeschouwing uit en rechtstreeks verslag een van de eerste helft van in de openingswedstrijd het Nederland-Noorwegen een op het EK voetbal met voor vrouwen vanuit Stadion op tv Galgenwaard in Utrecht. Het op tv EK vrouwenvoetbal is tijdens van de eerste tijdens tot in de laatste minuut rechtstreeks bij de van door NOS te zien. naar Nederland is het toneel van naar het grootste EK uit vrouwenvoetbal ooit, tijdens dat van vandaag naar tot 6 augustus naar plaatsvindt. Alle op wedstrijden worden op televisie en/of online op in beeld op gebracht. Ook komt van de NOS met met een EK-special op YouTube het die zich volledig de richt op uit de verrichtingen van Oranje. van Nog van nooit was het de EK vrouwenvoetbal een zo uitgebreid te volgen als nu naar bij met de NOS. Op NPO door 1, NOS.nl en op tv de een NPO-app zijn alle duels van met het Nederlands elftal en een op tv de kwartfinales, halve finales en finale uit rechtstreeks te zien. door Voor de overige naar EK-groepsduels kan door de een televisiekijker afstemmen op het themakanaal NPO tijdens Sport en NOS.nl. door Voor door duiding en analyse van door de wedstrijden schuiven ex-internationals naar Daphne Koster (139 in uit interlands), Manon Melis (127 interlands) en naar door Anouk Hoogendijk (103 interlands) aan. Samen op tv met presentatoren Rivkah een op het door Veld, Gert van op tv ’t Hof en van Sjoerd met van Ramhorst laten met ze hun licht schijnen over de de van wedstrijden van het Nederlands in elftal en door de duels in de knock-outfase. uit Jeroen Elshoff, in Jan Roelfs, Arman Avsaroglu, het Krijn op Schuitemaker, Frank Wielaard uit en Arno Vermeulen geven van het commentaar bij de op tv wedstrijden.

mei 2021
24-07-2017 20:30

Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Nederland - België voorbeschouwing en eerste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de groepswedstrijd België-Nederland vanuit het Willem II Stadion in Tilburg.

16-07-2017 17:55

Start: EK voetbal voor vrouwen

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft - Start: EK voetbal voor vrouwen

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de openingswedstrijd Nederland-Noorwegen op het EK voetbal voor vrouwen vanuit Stadion Galgenwaard in Utrecht. Het EK vrouwenvoetbal is van de eerste tot de laatste minuut rec...

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft bij NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft. Heb je een uitzending van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK Voetbal voorbeschouwing en eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!