Programma gemist?

Nadat op tv een verbrand lichaam in de de duinen het wordt gevonden stuit Mathias op de een in langdurige familievete die te maken tijdens heeft in met de moord naar op een uit jonge moeder dertien jaar geleden. Mathias uit is overtuigd dat door deze twee naar moorden in met elkaar verbonden een zijn maar zijn baas wil met absoluut niet dat hij een in het van verleden gaat tijdens graven.

Er wordt een op in auto uit een meer gevist met tijdens een vermoorde tijdens vrouw erin. op tv Mathias en zijn team met gaan op zoek van naar haar identiteit. een Al gauw blijkt dat uit op tv er ook een vrouw vermist is. door Het wordt naar een race tegen naar de klokom op een volgende moord te met voorkomen.

Er op tv wordt een rijke man een vermoord gevonden op in zijn huis, het lijkt van op naar roofmoord. Mathias en zijn van team stuiten op tijdens een tragisch verleden het van liefde en verlies, de gevoed in door wantrouwen op en achterdocht.

De wereld op van detective op Tom Mathias staat de op zijn kop uit nu zijn de vrouw hem is komen opzoeken, uit om de te praten hoe naar het verder moet met de hun relatie en hun op tv dochter. Het interne op tv onderzoek uit naar zijn gedrag in zal binnenkort tot een door conclusie komen. Dit onderzoek wordt naar echter een gestaakt als op tv Mathias aan de slag moet de omdat op tv een buschauffeur vermoord is naar gevonden op een door afgelegen berg.

Vanavond op start het tweede naar seizoen van tijdens de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De een afleveringen naar zijn vanaf vanavond iedere door zondag rond op tv 22.15 uur te zien in op NPO 1. Na met een bloedige naar climax in zijn met vorige zaak, werd de de toekomst van van DCI Tom Mathias plots het heel onzeker. Enkele een weken later wordt de door geplaagde uit agent echter op opnieuw het veld uit ingestuurd, na een brandstichting op een op tv afgelegen boerderij, op waarbij een moeder en door haar kind van zwaargewond door raakten. Mathias wordt meegesleurd in een gemeenschap naar van uit falende boerderijen een en langdurige vetes. Hij en zijn het partner DI uit Mared Rhys met zullen tot het uiterste van moeten gaan om uit deze zaak op een te met lossen.

oktober 2019
20-08-2017 21:15

The Sound of Souls

Detectives: Hinterland - The Sound of Souls

Nadat een verbrand lichaam in de duinen wordt gevonden stuit Mathias op een langdurige familievete die te maken heeft met de moord op een jonge moeder dertien jaar geleden. Mathias is overtuigd dat deze twee moorden met elkaar verbonden zij...

13-08-2017 21:15

Dark River

Detectives: Hinterland - Dark River

Er wordt een auto uit een meer gevist met een vermoorde vrouw erin. Mathias en zijn team gaan op zoek naar haar identiteit. Al gauw blijkt dat er ook een vrouw vermist is. Het wordt een race tegen de klokom een volgende moord te voorkomen.

06-08-2017 22:20

The Tale of Nant Gwrtheyrn

Detectives: Hinterland - The Tale of Nant Gwrtheyrn

Er wordt een rijke man vermoord gevonden in zijn huis, het lijkt op roofmoord. Mathias en zijn team stuiten op een tragisch verleden van liefde en verlies, gevoed door wantrouwen en achterdocht.

23-07-2017 22:10

Ceredigion

Detectives: Hinterland - Ceredigion

De wereld van detective Tom Mathias staat op zijn kop nu zijn vrouw hem is komen opzoeken, om te praten hoe het verder moet met hun relatie en hun dochter. Het interne onderzoek naar zijn gedrag zal binnenkort tot een conclusie komen. Dit o...

16-07-2017 22:10

Start seizoen 2: Hinterland

Detectives: Hinterland - Start seizoen 2: Hinterland

Vanavond start het tweede seizoen van de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen zijn vanaf vanavond iedere zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Na een bloedige climax in zijn vorige zaak, werd de toekomst van DCI Tom Mat...

Detectives: Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Hinterland bij Detectives: Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Hinterland. Heb je een uitzending van Detectives: Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Hinterland gemist

Uitzending gemist van Detectives: Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!