Programma gemist?

Nadat een verbrand in lichaam in een de duinen door wordt gevonden uit stuit Mathias op een langdurige op familievete die te een maken heeft met de de moord uit op een jonge moeder op tv dertien op tv jaar geleden. Mathias is tijdens overtuigd dat deze twee moorden naar met elkaar verbonden tijdens zijn maar zijn naar baas wil in absoluut niet dat tijdens hij de in het verleden op tv gaat graven.

Er wordt een op tv naar auto uit een in meer gevist met op tv een vermoorde vrouw erin. met Mathias en zijn team naar gaan op zoek tijdens naar haar door identiteit. Al gauw blijkt tijdens dat er ook een tijdens vrouw met vermist is. Het wordt een het race tegen tijdens de klokom een naar volgende uit moord te voorkomen.

Er wordt een naar rijke man een vermoord gevonden in zijn een het huis, het lijkt op roofmoord. Mathias uit met en zijn team stuiten op een uit tragisch verleden van tijdens liefde en het verlies, gevoed door door wantrouwen en het achterdocht.

De wereld het van op detective Tom Mathias op staat op zijn kop in nu zijn uit vrouw hem is komen opzoeken, om met te tijdens praten hoe uit het verder moet met hun relatie de en hun naar dochter. Het op interne onderzoek een naar zijn gedrag in zal binnenkort tot uit een conclusie komen. Dit onderzoek door wordt echter gestaakt uit als Mathias een aan de in slag moet omdat tijdens een buschauffeur vermoord is gevonden de op een afgelegen een berg.

Vanavond de start het uit tweede seizoen van de op tv Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. naar De afleveringen zijn vanaf in vanavond iedere de zondag rond 22.15 uur te het zien op door NPO 1. door Na een bloedige climax naar in zijn vorige zaak, naar werd de toekomst uit uit van DCI Tom Mathias plots tijdens heel het onzeker. Enkele weken later met wordt de naar geplaagde agent echter opnieuw het veld met ingestuurd, een na een brandstichting op met een afgelegen boerderij, waarbij op tv door een moeder en haar kind zwaargewond van raakten. Mathias wordt meegesleurd op tv in een gemeenschap van van falende boerderijen in en met langdurige vetes. Hij door en zijn partner DI op tv Mared Rhys zullen van tot tijdens het uiterste moeten met gaan om deze zaak het op te in lossen.

augustus 2021
20-08-2017 21:15

The Sound of Souls

Detectives: Hinterland - The Sound of Souls

Nadat een verbrand lichaam in de duinen wordt gevonden stuit Mathias op een langdurige familievete die te maken heeft met de moord op een jonge moeder dertien jaar geleden. Mathias is overtuigd dat deze twee moorden met elkaar verbonden zij...

13-08-2017 21:15

Dark River

Detectives: Hinterland - Dark River

Er wordt een auto uit een meer gevist met een vermoorde vrouw erin. Mathias en zijn team gaan op zoek naar haar identiteit. Al gauw blijkt dat er ook een vrouw vermist is. Het wordt een race tegen de klokom een volgende moord te voorkomen.

06-08-2017 22:20

The Tale of Nant Gwrtheyrn

Detectives: Hinterland - The Tale of Nant Gwrtheyrn

Er wordt een rijke man vermoord gevonden in zijn huis, het lijkt op roofmoord. Mathias en zijn team stuiten op een tragisch verleden van liefde en verlies, gevoed door wantrouwen en achterdocht.

23-07-2017 22:10

Ceredigion

Detectives: Hinterland - Ceredigion

De wereld van detective Tom Mathias staat op zijn kop nu zijn vrouw hem is komen opzoeken, om te praten hoe het verder moet met hun relatie en hun dochter. Het interne onderzoek naar zijn gedrag zal binnenkort tot een conclusie komen. Dit o...

16-07-2017 22:10

Start seizoen 2: Hinterland

Detectives: Hinterland - Start seizoen 2: Hinterland

Vanavond start het tweede seizoen van de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen zijn vanaf vanavond iedere zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Na een bloedige climax in zijn vorige zaak, werd de toekomst van DCI Tom Mat...

Detectives: Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Hinterland bij Detectives: Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Hinterland. Heb je een uitzending van Detectives: Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Hinterland gemist

Uitzending gemist van Detectives: Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!