Programma gemist?

Nadat naar een verbrand lichaam in naar de duinen tijdens wordt gevonden stuit van Mathias op een langdurige in familievete die door te maken uit heeft met de moord op een op tv jonge moeder dertien een jaar geleden. Mathias uit is overtuigd op dat deze twee door moorden met elkaar verbonden een met zijn maar zijn baas een wil absoluut niet dat naar hij in het naar verleden gaat met graven.

Er wordt het een de auto uit een meer gevist de met de een vermoorde vrouw erin. Mathias en het in zijn team gaan van op zoek naar haar een identiteit. Al gauw blijkt tijdens dat er ook een naar vrouw op tv vermist is. een Het wordt een race tegen uit de klokom een in volgende moord te op tv voorkomen.

Er wordt een op rijke man vermoord op in gevonden in zijn huis, het lijkt de uit op roofmoord. Mathias met en zijn team stuiten op een door tragisch verleden de van door liefde en verlies, gevoed door tijdens wantrouwen en op achterdocht.

De op wereld van detective Tom Mathias met staat tijdens op zijn kop van nu zijn vrouw hem een is komen opzoeken, om van te praten het hoe het in verder moet met hun op tv relatie in en hun dochter. met Het interne onderzoek naar zijn van gedrag zal door binnenkort tot op een conclusie komen. Dit onderzoek op tv wordt echter gestaakt in als Mathias aan tijdens de slag moet omdat naar in een buschauffeur vermoord is gevonden op van een afgelegen de berg.

Vanavond op start het naar tweede seizoen van de Brits-Welshe het misdaadreeks een Hinterland. De afleveringen zijn vanaf de vanavond met iedere zondag rond 22.15 uur door te zien de op NPO op 1. Na een bloedige climax in een zijn een vorige zaak, werd de toekomst in van DCI uit Tom Mathias plots heel met onzeker. Enkele in weken later wordt de op geplaagde agent echter een opnieuw in het veld ingestuurd, na uit een brandstichting met op een afgelegen boerderij, waarbij een een moeder en met met haar kind zwaargewond raakten. Mathias wordt meegesleurd door in in een gemeenschap van van falende boerderijen en het langdurige vetes. Hij de en zijn partner DI met Mared Rhys zullen tot van het een uiterste moeten gaan om van deze zaak op te het met lossen.

september 2020
20-08-2017 21:15

The Sound of Souls

Detectives: Hinterland - The Sound of Souls

Nadat een verbrand lichaam in de duinen wordt gevonden stuit Mathias op een langdurige familievete die te maken heeft met de moord op een jonge moeder dertien jaar geleden. Mathias is overtuigd dat deze twee moorden met elkaar verbonden zij...

13-08-2017 21:15

Dark River

Detectives: Hinterland - Dark River

Er wordt een auto uit een meer gevist met een vermoorde vrouw erin. Mathias en zijn team gaan op zoek naar haar identiteit. Al gauw blijkt dat er ook een vrouw vermist is. Het wordt een race tegen de klokom een volgende moord te voorkomen.

06-08-2017 22:20

The Tale of Nant Gwrtheyrn

Detectives: Hinterland - The Tale of Nant Gwrtheyrn

Er wordt een rijke man vermoord gevonden in zijn huis, het lijkt op roofmoord. Mathias en zijn team stuiten op een tragisch verleden van liefde en verlies, gevoed door wantrouwen en achterdocht.

23-07-2017 22:10

Ceredigion

Detectives: Hinterland - Ceredigion

De wereld van detective Tom Mathias staat op zijn kop nu zijn vrouw hem is komen opzoeken, om te praten hoe het verder moet met hun relatie en hun dochter. Het interne onderzoek naar zijn gedrag zal binnenkort tot een conclusie komen. Dit o...

16-07-2017 22:10

Start seizoen 2: Hinterland

Detectives: Hinterland - Start seizoen 2: Hinterland

Vanavond start het tweede seizoen van de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen zijn vanaf vanavond iedere zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Na een bloedige climax in zijn vorige zaak, werd de toekomst van DCI Tom Mat...

Detectives: Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Hinterland bij Detectives: Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Hinterland. Heb je een uitzending van Detectives: Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Hinterland gemist

Uitzending gemist van Detectives: Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!