Programma gemist?

Nadat een verbrand van lichaam op tv in de duinen wordt uit gevonden stuit met Mathias op een langdurige familievete uit die te maken in heeft naar met de op tv moord op een jonge op tv moeder dertien jaar geleden. uit Mathias is overtuigd dat een deze van twee moorden de met elkaar verbonden zijn de maar zijn baas wil absoluut met op niet dat hij in het op verleden naar gaat graven.

Er op tv wordt een een auto uit een in meer gevist met een op vermoorde vrouw van erin. Mathias en zijn met team gaan op zoek uit naar haar identiteit. door Al op gauw blijkt dat er ook tijdens een tijdens vrouw vermist is. Het wordt tijdens een met race tegen de klokom de een volgende moord op tv te voorkomen.

Er het wordt een rijke man een vermoord gevonden in zijn met huis, het lijkt de op roofmoord. Mathias met en tijdens zijn team stuiten op een de tragisch verleden van van liefde en verlies, naar gevoed op door wantrouwen en in achterdocht.

De tijdens wereld van detective Tom met Mathias staat op een zijn kop nu zijn het vrouw hem is met een komen opzoeken, om te praten uit hoe het uit verder moet met hun relatie de en hun tijdens dochter. Het op interne onderzoek tijdens naar zijn gedrag zal het binnenkort tot een conclusie komen. door tijdens Dit onderzoek wordt echter gestaakt als met Mathias in aan de naar slag moet omdat een buschauffeur uit vermoord is gevonden op in op tv een afgelegen berg.

Vanavond start van het tweede tijdens seizoen van van de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen op zijn vanaf tijdens vanavond op iedere zondag rond 22.15 tijdens uur te zien op een NPO 1. Na een de bloedige climax van in zijn vorige zaak, van werd de met toekomst van van DCI Tom Mathias plots naar heel het onzeker. Enkele weken later op tv wordt de geplaagde agent uit echter opnieuw het een veld ingestuurd, de na een brandstichting op een een afgelegen boerderij, waarbij van het een moeder en haar kind zwaargewond naar een raakten. Mathias wordt meegesleurd in een van gemeenschap in van falende boerderijen en langdurige het vetes. Hij van en zijn partner DI op Mared Rhys zullen een tot het uiterste moeten op gaan om deze een zaak op te van een lossen.

juni 2020
20-08-2017 21:15

The Sound of Souls

Detectives: Hinterland - The Sound of Souls

Nadat een verbrand lichaam in de duinen wordt gevonden stuit Mathias op een langdurige familievete die te maken heeft met de moord op een jonge moeder dertien jaar geleden. Mathias is overtuigd dat deze twee moorden met elkaar verbonden zij...

13-08-2017 21:15

Dark River

Detectives: Hinterland - Dark River

Er wordt een auto uit een meer gevist met een vermoorde vrouw erin. Mathias en zijn team gaan op zoek naar haar identiteit. Al gauw blijkt dat er ook een vrouw vermist is. Het wordt een race tegen de klokom een volgende moord te voorkomen.

06-08-2017 22:20

The Tale of Nant Gwrtheyrn

Detectives: Hinterland - The Tale of Nant Gwrtheyrn

Er wordt een rijke man vermoord gevonden in zijn huis, het lijkt op roofmoord. Mathias en zijn team stuiten op een tragisch verleden van liefde en verlies, gevoed door wantrouwen en achterdocht.

23-07-2017 22:10

Ceredigion

Detectives: Hinterland - Ceredigion

De wereld van detective Tom Mathias staat op zijn kop nu zijn vrouw hem is komen opzoeken, om te praten hoe het verder moet met hun relatie en hun dochter. Het interne onderzoek naar zijn gedrag zal binnenkort tot een conclusie komen. Dit o...

16-07-2017 22:10

Start seizoen 2: Hinterland

Detectives: Hinterland - Start seizoen 2: Hinterland

Vanavond start het tweede seizoen van de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen zijn vanaf vanavond iedere zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Na een bloedige climax in zijn vorige zaak, werd de toekomst van DCI Tom Mat...

Detectives: Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Hinterland bij Detectives: Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Hinterland. Heb je een uitzending van Detectives: Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Hinterland gemist

Uitzending gemist van Detectives: Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!