Programma gemist?

Nadat een verbrand uit de lichaam in de in duinen wordt gevonden stuit Mathias op met op een langdurige familievete die een te maken heeft van met de moord op een van jonge moeder door dertien jaar op tv geleden. Mathias is overtuigd dat op tv deze twee de moorden met de elkaar verbonden zijn maar zijn de baas tijdens wil absoluut niet dat door hij in het het verleden gaat op graven.

Er wordt een met de auto uit een van meer gevist met tijdens een vermoorde vrouw erin. met Mathias en zijn van team gaan op zoek naar op tv haar identiteit. Al van gauw blijkt in dat er ook met een met vrouw vermist is. de Het wordt een door race tegen de uit klokom een volgende moord te uit voorkomen.

Er met wordt een rijke man vermoord in een gevonden in zijn huis, het lijkt op uit op roofmoord. Mathias en de zijn team stuiten op naar een tragisch verleden van naar liefde en verlies, het gevoed van door wantrouwen en in achterdocht.

De wereld de van detective Tom het Mathias met staat op zijn kop nu op tv zijn vrouw door hem is komen opzoeken, tijdens om te het praten hoe de het verder moet op tv met hun relatie en naar hun dochter. Het in interne onderzoek naar in zijn gedrag naar zal binnenkort tot een conclusie in komen. in Dit onderzoek wordt echter uit gestaakt als het Mathias aan de slag op tv moet omdat een de buschauffeur vermoord is op gevonden op een afgelegen tijdens berg.

Vanavond start het uit tweede seizoen door van de Brits-Welshe misdaadreeks de Hinterland. op tv De afleveringen zijn in vanaf vanavond iedere naar zondag rond 22.15 uur naar te zien op de NPO 1. Na met een bloedige climax in door zijn naar vorige zaak, werd de het toekomst door van DCI Tom Mathias plots op tv heel onzeker. Enkele de weken later uit wordt de geplaagde van agent echter opnieuw een het veld met ingestuurd, na een brandstichting op een het afgelegen boerderij, waarbij uit een de moeder en haar kind zwaargewond van raakten. Mathias door wordt meegesleurd in een uit gemeenschap naar van falende boerderijen en langdurige vetes. door Hij door en zijn partner een DI Mared van Rhys zullen tot het uiterste een moeten de gaan om deze zaak op op te de lossen.

januari 2021
20-08-2017 21:15

The Sound of Souls

Detectives: Hinterland - The Sound of Souls

Nadat een verbrand lichaam in de duinen wordt gevonden stuit Mathias op een langdurige familievete die te maken heeft met de moord op een jonge moeder dertien jaar geleden. Mathias is overtuigd dat deze twee moorden met elkaar verbonden zij...

13-08-2017 21:15

Dark River

Detectives: Hinterland - Dark River

Er wordt een auto uit een meer gevist met een vermoorde vrouw erin. Mathias en zijn team gaan op zoek naar haar identiteit. Al gauw blijkt dat er ook een vrouw vermist is. Het wordt een race tegen de klokom een volgende moord te voorkomen.

06-08-2017 22:20

The Tale of Nant Gwrtheyrn

Detectives: Hinterland - The Tale of Nant Gwrtheyrn

Er wordt een rijke man vermoord gevonden in zijn huis, het lijkt op roofmoord. Mathias en zijn team stuiten op een tragisch verleden van liefde en verlies, gevoed door wantrouwen en achterdocht.

23-07-2017 22:10

Ceredigion

Detectives: Hinterland - Ceredigion

De wereld van detective Tom Mathias staat op zijn kop nu zijn vrouw hem is komen opzoeken, om te praten hoe het verder moet met hun relatie en hun dochter. Het interne onderzoek naar zijn gedrag zal binnenkort tot een conclusie komen. Dit o...

16-07-2017 22:10

Start seizoen 2: Hinterland

Detectives: Hinterland - Start seizoen 2: Hinterland

Vanavond start het tweede seizoen van de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen zijn vanaf vanavond iedere zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Na een bloedige climax in zijn vorige zaak, werd de toekomst van DCI Tom Mat...

Detectives: Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Hinterland bij Detectives: Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Hinterland. Heb je een uitzending van Detectives: Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Hinterland gemist

Uitzending gemist van Detectives: Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!