Programma gemist?

Nadat op tv een verbrand uit lichaam in de duinen op tv wordt gevonden stuit Mathias op naar een langdurige familievete door die te maken een heeft met de op moord het op een jonge een moeder dertien naar jaar geleden. Mathias is van overtuigd dat deze naar twee moorden op tv met elkaar verbonden zijn een maar zijn baas wil het absoluut een niet dat hij in een het verleden gaat van graven.

Er de wordt een auto uit het een uit meer gevist met een de vermoorde vrouw erin. tijdens Mathias en een zijn team gaan op zoek naar met haar de identiteit. Al gauw uit blijkt dat er van ook een vrouw op vermist is. Het wordt een het race tegen het de klokom met een volgende moord te naar voorkomen.

Er wordt een van rijke man vermoord de het gevonden in zijn huis, het lijkt een op roofmoord. in Mathias en zijn team van stuiten op tijdens een tragisch naar verleden van liefde uit en verlies, gevoed door de wantrouwen uit en achterdocht.

De van wereld van detective een Tom Mathias staat op uit zijn kop nu een zijn vrouw in hem is komen opzoeken, op tv om te praten hoe de het door verder moet met hun relatie een en hun met dochter. Het interne onderzoek naar naar zijn gedrag door zal binnenkort tijdens tot een conclusie komen. een Dit onderzoek wordt van op echter gestaakt als Mathias een aan de slag moet omdat uit een buschauffeur vermoord het is naar gevonden op een afgelegen een berg.

Vanavond door start het tweede door seizoen van op tv de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen in zijn het vanaf vanavond iedere naar zondag rond 22.15 uur een te zien op NPO het door 1. Na een bloedige uit climax in zijn vorige door zaak, werd tijdens de toekomst van van DCI Tom op tv Mathias plots heel op onzeker. Enkele weken uit later wordt de geplaagde van agent echter op tv opnieuw het veld in ingestuurd, na een brandstichting op een van een afgelegen boerderij, waarbij een moeder de en naar haar kind zwaargewond raakten. Mathias naar wordt meegesleurd in tijdens een gemeenschap van falende boerderijen op en langdurige vetes. tijdens in Hij en zijn tijdens partner DI Mared Rhys zullen het tot het met uiterste moeten gaan om met deze op tv zaak op te uit lossen.

april 2021
20-08-2017 21:15

The Sound of Souls

Detectives: Hinterland - The Sound of Souls

Nadat een verbrand lichaam in de duinen wordt gevonden stuit Mathias op een langdurige familievete die te maken heeft met de moord op een jonge moeder dertien jaar geleden. Mathias is overtuigd dat deze twee moorden met elkaar verbonden zij...

13-08-2017 21:15

Dark River

Detectives: Hinterland - Dark River

Er wordt een auto uit een meer gevist met een vermoorde vrouw erin. Mathias en zijn team gaan op zoek naar haar identiteit. Al gauw blijkt dat er ook een vrouw vermist is. Het wordt een race tegen de klokom een volgende moord te voorkomen.

06-08-2017 22:20

The Tale of Nant Gwrtheyrn

Detectives: Hinterland - The Tale of Nant Gwrtheyrn

Er wordt een rijke man vermoord gevonden in zijn huis, het lijkt op roofmoord. Mathias en zijn team stuiten op een tragisch verleden van liefde en verlies, gevoed door wantrouwen en achterdocht.

23-07-2017 22:10

Ceredigion

Detectives: Hinterland - Ceredigion

De wereld van detective Tom Mathias staat op zijn kop nu zijn vrouw hem is komen opzoeken, om te praten hoe het verder moet met hun relatie en hun dochter. Het interne onderzoek naar zijn gedrag zal binnenkort tot een conclusie komen. Dit o...

16-07-2017 22:10

Start seizoen 2: Hinterland

Detectives: Hinterland - Start seizoen 2: Hinterland

Vanavond start het tweede seizoen van de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen zijn vanaf vanavond iedere zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Na een bloedige climax in zijn vorige zaak, werd de toekomst van DCI Tom Mat...

Detectives: Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Hinterland bij Detectives: Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Hinterland. Heb je een uitzending van Detectives: Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Hinterland gemist

Uitzending gemist van Detectives: Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!