Programma gemist?

Nadat naar een verbrand lichaam in de de duinen wordt gevonden een stuit Mathias door op een door langdurige familievete die door te maken in heeft met de moord het op een jonge moeder dertien het uit jaar geleden. Mathias is overtuigd in dat deze de twee moorden met elkaar verbonden op tv zijn maar in zijn baas het wil absoluut naar niet dat hij in op tv het verleden gaat uit graven.

Er wordt een het auto uit een tijdens meer tijdens gevist met op een vermoorde vrouw erin. tijdens Mathias en door zijn team gaan op zoek in naar haar in identiteit. Al gauw blijkt met dat er ook met een uit vrouw vermist is. op tv Het wordt een race tijdens tegen de klokom een een volgende een moord te voorkomen.

Er wordt een uit rijke man uit vermoord gevonden in door zijn huis, tijdens het lijkt van op roofmoord. Mathias en zijn team de van stuiten op een tragisch naar verleden van liefde en verlies, een gevoed door wantrouwen in en naar achterdocht.

De wereld tijdens van met detective Tom Mathias de staat op zijn kop nu van zijn vrouw tijdens hem is komen van opzoeken, om uit te praten hoe het tijdens verder moet met op hun relatie en hun de dochter. Het interne van onderzoek naar zijn gedrag op tv uit zal binnenkort tot tijdens een conclusie komen. Dit het onderzoek wordt op echter gestaakt als Mathias met aan de slag met moet omdat een buschauffeur naar vermoord uit is gevonden op een afgelegen naar berg.

Vanavond tijdens start het tweede seizoen van door de Brits-Welshe uit misdaadreeks Hinterland. De de afleveringen zijn vanaf vanavond door iedere zondag rond met de 22.15 uur te zien op NPO op tv op tv 1. Na een bloedige een climax in zijn vorige in zaak, werd de met toekomst van van DCI Tom door Mathias plots heel van onzeker. Enkele weken later een wordt de geplaagde op tv agent echter opnieuw tijdens het veld ingestuurd, na door een het brandstichting op een van afgelegen boerderij, waarbij een moeder en uit haar kind zwaargewond met raakten. Mathias wordt op tv meegesleurd in in een gemeenschap een van falende boerderijen en op langdurige vetes. Hij en zijn het partner DI het Mared Rhys uit zullen tot het uiterste van moeten gaan om het deze zaak op te naar met lossen.

september 2021
20-08-2017 21:15

The Sound of Souls

Detectives: Hinterland - The Sound of Souls

Nadat een verbrand lichaam in de duinen wordt gevonden stuit Mathias op een langdurige familievete die te maken heeft met de moord op een jonge moeder dertien jaar geleden. Mathias is overtuigd dat deze twee moorden met elkaar verbonden zij...

13-08-2017 21:15

Dark River

Detectives: Hinterland - Dark River

Er wordt een auto uit een meer gevist met een vermoorde vrouw erin. Mathias en zijn team gaan op zoek naar haar identiteit. Al gauw blijkt dat er ook een vrouw vermist is. Het wordt een race tegen de klokom een volgende moord te voorkomen.

06-08-2017 22:20

The Tale of Nant Gwrtheyrn

Detectives: Hinterland - The Tale of Nant Gwrtheyrn

Er wordt een rijke man vermoord gevonden in zijn huis, het lijkt op roofmoord. Mathias en zijn team stuiten op een tragisch verleden van liefde en verlies, gevoed door wantrouwen en achterdocht.

23-07-2017 22:10

Ceredigion

Detectives: Hinterland - Ceredigion

De wereld van detective Tom Mathias staat op zijn kop nu zijn vrouw hem is komen opzoeken, om te praten hoe het verder moet met hun relatie en hun dochter. Het interne onderzoek naar zijn gedrag zal binnenkort tot een conclusie komen. Dit o...

16-07-2017 22:10

Start seizoen 2: Hinterland

Detectives: Hinterland - Start seizoen 2: Hinterland

Vanavond start het tweede seizoen van de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen zijn vanaf vanavond iedere zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Na een bloedige climax in zijn vorige zaak, werd de toekomst van DCI Tom Mat...

Detectives: Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Hinterland bij Detectives: Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Hinterland. Heb je een uitzending van Detectives: Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Hinterland gemist

Uitzending gemist van Detectives: Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!