Programma gemist?

Nadat een naar verbrand met lichaam in de het duinen wordt gevonden stuit in Mathias op een langdurige met familievete die het te maken naar heeft met de naar moord op een jonge op tv moeder dertien jaar geleden. naar Mathias is tijdens overtuigd dat deze met twee moorden door met elkaar verbonden zijn naar maar zijn baas wil absoluut door niet door dat hij in het verleden op in gaat graven.

Er wordt tijdens een van auto uit een meer gevist met naar een vermoorde naar vrouw erin. tijdens Mathias en zijn op tv team gaan op in zoek naar haar het identiteit. Al gauw blijkt door dat er ook een het vrouw vermist op tv is. naar Het wordt een race tegen tijdens de klokom van een volgende moord te op tv voorkomen.

Er naar wordt een rijke man uit vermoord gevonden op tv in zijn huis, het lijkt van op roofmoord. tijdens Mathias en zijn door team stuiten op een met tragisch verleden van door de liefde en verlies, gevoed door wantrouwen een en het achterdocht.

De een wereld van detective de Tom Mathias staat op op tv zijn kop nu zijn een vrouw hem is tijdens komen uit opzoeken, om te praten hoe naar het verder op tv moet met hun relatie van en uit hun dochter. met Het interne onderzoek naar met zijn gedrag zal binnenkort op tot een conclusie komen. in Dit onderzoek uit wordt echter gestaakt tijdens als Mathias aan van de slag een moet omdat een naar buschauffeur vermoord is uit gevonden op een afgelegen uit berg.

Vanavond in start het naar tweede seizoen van op de Brits-Welshe misdaadreeks door Hinterland. De afleveringen zijn vanaf op vanavond iedere zondag de rond 22.15 in uur te zien op op NPO 1. uit Na een bloedige climax naar in zijn vorige zaak, de werd de toekomst de uit van DCI Tom de Mathias plots heel onzeker. het Enkele weken later de wordt de geplaagde agent echter op opnieuw het veld van in ingestuurd, na een van brandstichting op een afgelegen op tv boerderij, waarbij een moeder en het uit haar kind zwaargewond in raakten. Mathias wordt meegesleurd in een de gemeenschap uit van falende boerderijen tijdens en langdurige vetes. Hij en op tv zijn van partner DI Mared Rhys zullen op tv tot het tijdens uiterste moeten gaan om deze van zaak op te door tijdens lossen.

oktober 2020
20-08-2017 21:15

The Sound of Souls

Detectives: Hinterland - The Sound of Souls

Nadat een verbrand lichaam in de duinen wordt gevonden stuit Mathias op een langdurige familievete die te maken heeft met de moord op een jonge moeder dertien jaar geleden. Mathias is overtuigd dat deze twee moorden met elkaar verbonden zij...

13-08-2017 21:15

Dark River

Detectives: Hinterland - Dark River

Er wordt een auto uit een meer gevist met een vermoorde vrouw erin. Mathias en zijn team gaan op zoek naar haar identiteit. Al gauw blijkt dat er ook een vrouw vermist is. Het wordt een race tegen de klokom een volgende moord te voorkomen.

06-08-2017 22:20

The Tale of Nant Gwrtheyrn

Detectives: Hinterland - The Tale of Nant Gwrtheyrn

Er wordt een rijke man vermoord gevonden in zijn huis, het lijkt op roofmoord. Mathias en zijn team stuiten op een tragisch verleden van liefde en verlies, gevoed door wantrouwen en achterdocht.

23-07-2017 22:10

Ceredigion

Detectives: Hinterland - Ceredigion

De wereld van detective Tom Mathias staat op zijn kop nu zijn vrouw hem is komen opzoeken, om te praten hoe het verder moet met hun relatie en hun dochter. Het interne onderzoek naar zijn gedrag zal binnenkort tot een conclusie komen. Dit o...

16-07-2017 22:10

Start seizoen 2: Hinterland

Detectives: Hinterland - Start seizoen 2: Hinterland

Vanavond start het tweede seizoen van de Brits-Welshe misdaadreeks Hinterland. De afleveringen zijn vanaf vanavond iedere zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Na een bloedige climax in zijn vorige zaak, werd de toekomst van DCI Tom Mat...

Detectives: Hinterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Hinterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Hinterland bij Detectives: Hinterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Hinterland. Heb je een uitzending van Detectives: Hinterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Hinterland gemist

Uitzending gemist van Detectives: Hinterland? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Hinterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!