Programma gemist?

Terugblik de op de openingsceremonie van het naar Nationaal Monument van MH17 met op een overzicht van de belangrijkste tijdens gebeurtenissen. op Ook zijn er gesprekken met uit nabestaanden. door Het Nationaal Monument MH17 staat op tv in in Park Vijfhuizen, dat op grenst aan Schiphol. in Elk slachtoffer wordt herdacht met tijdens een naar eigen boom, de voorzien van een naamplaatje. Met elkaar door vormen de met 298 bomen een in nieuw bos. van In het hart daarvan in staat een van gedenkteken met de namen naar van alle slachtoffers. de Het tijdens monument is tot stand op tv gekomen op initiatief van de de op nabestaanden.

Vandaag van wordt het in Nationaal Monument MH17 geopend. op Het is dan precies door drie tijdens jaar geleden dat van de Boeing 777 op tv van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam een naar Kuala door Lumpur, boven Oekraïne werd met neergeschoten. uit Alle 298 op inzittenden kwamen om het leven. met Onder hen waren een 193 Nederlanders. De in NOS wijdt twee het uitzendingen aan de het openingsplechtigheid. De uit presentatie is op tv in handen van Jeroen op Overbeek. In deze middaguitzending is naar de op tv officiële openingsceremonie – op in aanwezigheid van nabestaanden, verschillende met hoogwaardigheidsbekleders en belangstellenden een – rechtstreeks tijdens te volgen. Centraal staat de een herdenking van naar de slachtoffers middels door het één voor één het voorlezen uit van hun namen. Vanavond blikt uit naar Jeroen Overbeek terug naar op de ceremonie met een overzicht op tv van de met belangrijkste met gebeurtenissen. Ook zijn een er gesprekken met nabestaanden. Het naar Nationaal Monument MH17 met staat tijdens in Park Vijfhuizen, dat grenst aan in Schiphol. Het het is door tot stand gekomen op initiatief van op tv de op tv nabestaanden. Elk slachtoffer wordt de herdacht een met een eigen door boom, voorzien van een naamplaatje. Met door elkaar vormen de uit 298 bomen uit een nieuw bos. In met het het hart daarvan staat tijdens een gedenkteken het met de namen van op alle slachtoffers.

oktober 2019
17-07-2017 19:05

Monument MH17

Monument MH17 - Monument MH17

Terugblik op de openingsceremonie van het Nationaal Monument MH17 met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, dat grenst aan Schiphol....

17-07-2017 13:55

Live: Opening Monument MH17

Monument MH17 - Live: Opening Monument MH17

Vandaag wordt het Nationaal Monument MH17 geopend. Het is dan precies drie jaar geleden dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur, boven Oekraïne werd neergeschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het...

Monument MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Monument MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Monument MH17 bij Monument MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Monument MH17. Heb je een uitzending van Monument MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Monument MH17 gemist

Uitzending gemist van Monument MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Monument MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!