Programma gemist?

Terugblik op de de openingsceremonie van het naar Nationaal Monument MH17 op met met een overzicht van de met belangrijkste een gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken de met nabestaanden. Het uit Nationaal Monument MH17 op tv staat in Park naar Vijfhuizen, dat naar grenst aan Schiphol. Elk slachtoffer met wordt herdacht met met een eigen een boom, voorzien van een een naamplaatje. Met elkaar het vormen de tijdens 298 bomen op tv een nieuw een bos. In het hart daarvan van staat een gedenkteken van met de namen op tv van alle slachtoffers. van Het monument is van tot stand gekomen op naar tijdens initiatief van de naar nabestaanden.

Vandaag wordt het het Nationaal een Monument MH17 de geopend. Het is dan precies op tv drie de jaar geleden dat de Boeing tijdens 777 van Malaysia Airlines, een onderweg van Amsterdam tijdens naar uit Kuala Lumpur, boven van Oekraïne werd neergeschoten. Alle tijdens 298 inzittenden kwamen om het het leven. met Onder de hen waren 193 Nederlanders. De NOS het wijdt de twee uitzendingen aan naar de openingsplechtigheid. De presentatie op is in handen van een door Jeroen Overbeek. In deze middaguitzending het is de tijdens officiële openingsceremonie – in de aanwezigheid van nabestaanden, verschillende hoogwaardigheidsbekleders een en door belangstellenden – met rechtstreeks te volgen. Centraal op tv staat de herdenking in van de slachtoffers het middels het één voor één van een voorlezen van hun de namen. Vanavond blikt Jeroen Overbeek met terug op de ceremonie uit met een overzicht een van de belangrijkste met de gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken met op nabestaanden. naar Het Nationaal Monument MH17 staat door in Park Vijfhuizen, de dat grenst aan een Schiphol. een Het is tot stand uit gekomen op initiatief van een de nabestaanden. Elk op tv slachtoffer wordt herdacht tijdens met een een eigen op tv boom, voorzien van door een naamplaatje. Met naar elkaar vormen de van 298 bomen een de nieuw bos. In het door hart daarvan staat een uit gedenkteken een met de namen van het alle slachtoffers.

november 2020
17-07-2017 19:05

Monument MH17

Monument MH17 - Monument MH17

Terugblik op de openingsceremonie van het Nationaal Monument MH17 met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, dat grenst aan Schiphol....

17-07-2017 13:55

Live: Opening Monument MH17

Monument MH17 - Live: Opening Monument MH17

Vandaag wordt het Nationaal Monument MH17 geopend. Het is dan precies drie jaar geleden dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur, boven Oekraïne werd neergeschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het...

Monument MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Monument MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Monument MH17 bij Monument MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Monument MH17. Heb je een uitzending van Monument MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Monument MH17 gemist

Uitzending gemist van Monument MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Monument MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!