Programma gemist?

Terugblik het op de op openingsceremonie van het Nationaal Monument de MH17 in met een overzicht op van de belangrijkste gebeurtenissen. met Ook zijn er tijdens gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal naar Monument MH17 staat op in Park een Vijfhuizen, dat grenst naar aan Schiphol. Elk op slachtoffer wordt herdacht de met een eigen naar boom, voorzien van een met naamplaatje. Met elkaar een naar vormen de 298 het bomen een nieuw bos. In in het hart in daarvan staat een gedenkteken van met de namen van met alle op slachtoffers. Het monument is het tot stand gekomen in op initiatief van de op op tv nabestaanden.

Vandaag tijdens wordt het Nationaal Monument op MH17 geopend. Het naar is uit dan precies drie in jaar geleden dat de met Boeing 777 de van Malaysia Airlines, naar onderweg van Amsterdam naar Kuala de Lumpur, boven Oekraïne werd de neergeschoten. door Alle 298 naar inzittenden kwamen om met het leven. Onder hen waren 193 met naar Nederlanders. De NOS wijdt van twee uitzendingen aan de tijdens openingsplechtigheid. De presentatie is een in handen het van Jeroen Overbeek. In deze een middaguitzending is door de officiële openingsceremonie een – in tijdens aanwezigheid van nabestaanden, door verschillende hoogwaardigheidsbekleders en belangstellenden op tv – rechtstreeks te volgen. met Centraal staat de het herdenking van op de slachtoffers middels de het één het voor één voorlezen een van hun namen. door Vanavond blikt van Jeroen Overbeek terug op de ceremonie naar met naar een overzicht van de een belangrijkste gebeurtenissen. Ook in zijn er gesprekken op met nabestaanden. Het Nationaal met Monument MH17 het staat van in Park Vijfhuizen, dat het grenst aan in Schiphol. Het is tot stand een gekomen de op initiatief van met de nabestaanden. Elk slachtoffer met wordt herdacht uit met een eigen boom, naar voorzien van een naamplaatje. Met uit naar elkaar vormen de 298 van bomen een nieuw op bos. In het hart de daarvan staat een uit gedenkteken met de van namen van alle naar slachtoffers.

maart 2021
17-07-2017 19:05

Monument MH17

Monument MH17 - Monument MH17

Terugblik op de openingsceremonie van het Nationaal Monument MH17 met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, dat grenst aan Schiphol....

17-07-2017 13:55

Live: Opening Monument MH17

Monument MH17 - Live: Opening Monument MH17

Vandaag wordt het Nationaal Monument MH17 geopend. Het is dan precies drie jaar geleden dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur, boven Oekraïne werd neergeschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het...

Monument MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Monument MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Monument MH17 bij Monument MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Monument MH17. Heb je een uitzending van Monument MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Monument MH17 gemist

Uitzending gemist van Monument MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Monument MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!