Programma gemist?

Terugblik een op de openingsceremonie met van het Nationaal Monument MH17 de met van een overzicht door van de belangrijkste gebeurtenissen. met Ook zijn er gesprekken met het door nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 naar staat in Park het Vijfhuizen, op tv dat grenst aan Schiphol. Elk slachtoffer naar wordt herdacht op met een door eigen boom, voorzien van de een met naamplaatje. Met elkaar vormen de een 298 in bomen een nieuw op bos. In het hart uit daarvan staat een gedenkteken naar met de namen de van alle het slachtoffers. Het monument is op tv tot stand uit gekomen op initiatief van door de op tv nabestaanden.

Vandaag een wordt het Nationaal het Monument MH17 geopend. Het met is dan precies drie tijdens jaar een geleden dat de Boeing 777 door van Malaysia Airlines, naar onderweg van met Amsterdam naar Kuala met Lumpur, boven Oekraïne in werd neergeschoten. Alle 298 tijdens van inzittenden kwamen om het het leven. Onder een hen waren 193 Nederlanders. De NOS door wijdt twee uitzendingen tijdens aan de openingsplechtigheid. uit een De presentatie is uit in handen van Jeroen door Overbeek. In deze middaguitzending is de door officiële tijdens openingsceremonie – in aanwezigheid van op tv nabestaanden, verschillende hoogwaardigheidsbekleders van en belangstellenden – van rechtstreeks te op tv volgen. Centraal naar staat de herdenking met van de slachtoffers tijdens middels het één voor met één op tv voorlezen van hun namen. het Vanavond blikt Jeroen in Overbeek terug op de een ceremonie met met een overzicht van de naar belangrijkste gebeurtenissen. Ook een zijn door er gesprekken met nabestaanden. Het uit Nationaal Monument MH17 staat uit in Park tijdens Vijfhuizen, dat grenst aan op tv Schiphol. Het is door tot stand gekomen op tv tijdens op initiatief van de het nabestaanden. Elk slachtoffer wordt uit herdacht met een door eigen met boom, voorzien van een naamplaatje. uit Met op tv elkaar vormen de 298 op bomen een uit nieuw bos. In het door hart daarvan staat een tijdens gedenkteken met de uit namen van in alle slachtoffers.

juni 2021
17-07-2017 19:05

Monument MH17

Monument MH17 - Monument MH17

Terugblik op de openingsceremonie van het Nationaal Monument MH17 met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, dat grenst aan Schiphol....

17-07-2017 13:55

Live: Opening Monument MH17

Monument MH17 - Live: Opening Monument MH17

Vandaag wordt het Nationaal Monument MH17 geopend. Het is dan precies drie jaar geleden dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur, boven Oekraïne werd neergeschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het...

Monument MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Monument MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Monument MH17 bij Monument MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Monument MH17. Heb je een uitzending van Monument MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Monument MH17 gemist

Uitzending gemist van Monument MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Monument MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!