Programma gemist?

Terugblik op de op in openingsceremonie van het Nationaal Monument MH17 de met uit een overzicht van de een belangrijkste gebeurtenissen. Ook naar zijn er op tv gesprekken met nabestaanden. Het op tv Nationaal Monument MH17 op staat in Park Vijfhuizen, een dat grenst van aan Schiphol. Elk slachtoffer het wordt herdacht met uit een eigen van boom, de voorzien van een naamplaatje. Met elkaar in vormen van de 298 uit bomen een nieuw bos. naar In het hart met daarvan staat een op gedenkteken met de uit namen van alle slachtoffers. van Het monument met is tot stand gekomen op een initiatief van de uit tijdens nabestaanden.

Vandaag wordt het uit Nationaal Monument MH17 van geopend. Het is door dan precies naar drie jaar geleden dat door op de Boeing 777 van Malaysia de Airlines, het onderweg van Amsterdam de naar Kuala Lumpur, naar boven Oekraïne werd neergeschoten. Alle een 298 inzittenden naar kwamen om het met leven. Onder in hen waren 193 op tv Nederlanders. De NOS wijdt op tv twee uitzendingen de aan de openingsplechtigheid. De presentatie is uit door in handen van Jeroen Overbeek. In deze naar middaguitzending is de op officiële openingsceremonie – op tv in op tv aanwezigheid van nabestaanden, verschillende hoogwaardigheidsbekleders tijdens en belangstellenden – uit naar rechtstreeks te volgen. Centraal naar staat de herdenking van de in slachtoffers middels in het één voor op tv één op voorlezen van hun namen. Vanavond van blikt Jeroen met Overbeek terug op de het ceremonie met uit een overzicht van het de belangrijkste gebeurtenissen. Ook een zijn er gesprekken van met nabestaanden. de Het Nationaal een Monument MH17 staat door in Park Vijfhuizen, uit dat grenst aan Schiphol. Het is op tv het tot stand gekomen op uit initiatief van de nabestaanden. Elk van slachtoffer wordt herdacht in met een op eigen boom, voorzien van op een door naamplaatje. Met elkaar vormen de de 298 bomen van een nieuw bos. naar In het hart daarvan van staat een gedenkteken op tv met de namen met het van alle slachtoffers.

juli 2020
17-07-2017 19:05

Monument MH17

Monument MH17 - Monument MH17

Terugblik op de openingsceremonie van het Nationaal Monument MH17 met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, dat grenst aan Schiphol....

17-07-2017 13:55

Live: Opening Monument MH17

Monument MH17 - Live: Opening Monument MH17

Vandaag wordt het Nationaal Monument MH17 geopend. Het is dan precies drie jaar geleden dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur, boven Oekraïne werd neergeschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het...

Monument MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Monument MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Monument MH17 bij Monument MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Monument MH17. Heb je een uitzending van Monument MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Monument MH17 gemist

Uitzending gemist van Monument MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Monument MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!