Programma gemist?

Terugblik op uit de openingsceremonie van het een Nationaal Monument op tv MH17 met naar een overzicht van met de belangrijkste gebeurtenissen. Ook met zijn er gesprekken met op tv met nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat op in op Park Vijfhuizen, tijdens dat grenst aan Schiphol. Elk slachtoffer door wordt herdacht een met een eigen boom, op voorzien van de een naamplaatje. Met van elkaar vormen de 298 tijdens met bomen een nieuw bos. In het de hart door daarvan staat een gedenkteken de met de een namen van alle slachtoffers. het Het monument is tot op stand naar gekomen op het initiatief van de uit nabestaanden.

Vandaag een wordt het Nationaal Monument MH17 uit uit geopend. Het is dan precies drie naar uit jaar geleden dat de Boeing 777 van door van Malaysia Airlines, onderweg met van Amsterdam op tv naar Kuala Lumpur, op boven Oekraïne werd met neergeschoten. Alle 298 het inzittenden kwamen om het leven. van Onder hen waren naar 193 Nederlanders. De NOS op tv wijdt de twee uitzendingen aan een de openingsplechtigheid. De naar presentatie is op tv in handen van Jeroen Overbeek. In deze met middaguitzending is de een op tv officiële openingsceremonie – in aanwezigheid van met nabestaanden, van verschillende hoogwaardigheidsbekleders en belangstellenden – van rechtstreeks te in volgen. Centraal staat de het herdenking van de door slachtoffers middels een het uit één voor één voorlezen van hun met namen. Vanavond een blikt Jeroen Overbeek terug van op door de ceremonie uit met een overzicht tijdens van de belangrijkste gebeurtenissen. een Ook zijn er tijdens gesprekken met nabestaanden. in Het Nationaal Monument door MH17 staat uit in Park Vijfhuizen, dat grenst aan met Schiphol. een Het is tot stand gekomen in op initiatief op tv van de nabestaanden. tijdens Elk de slachtoffer wordt herdacht met een een eigen boom, voorzien van op een naamplaatje. op Met elkaar vormen naar de 298 bomen een naar nieuw bos. In het het in hart daarvan met staat een gedenkteken met de namen met van op tv alle slachtoffers.

december 2021
17-07-2017 19:05

Monument MH17

Monument MH17 - Monument MH17

Terugblik op de openingsceremonie van het Nationaal Monument MH17 met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, dat grenst aan Schiphol....

17-07-2017 13:55

Live: Opening Monument MH17

Monument MH17 - Live: Opening Monument MH17

Vandaag wordt het Nationaal Monument MH17 geopend. Het is dan precies drie jaar geleden dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur, boven Oekraïne werd neergeschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het...

Monument MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Monument MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Monument MH17 bij Monument MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Monument MH17. Heb je een uitzending van Monument MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Monument MH17 gemist

Uitzending gemist van Monument MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Monument MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!