Programma gemist?

Terugblik op de op tv openingsceremonie van het het door Nationaal Monument MH17 met met een overzicht van de met belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn op er gesprekken van met nabestaanden. uit Het Nationaal met Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, uit dat grenst aan op Schiphol. naar Elk slachtoffer wordt herdacht met van een eigen op tv boom, voorzien van een op naamplaatje. op tv Met elkaar vormen de 298 uit bomen een nieuw uit naar bos. In het de hart daarvan staat een gedenkteken met de uit de namen van alle door slachtoffers. Het monument is tot in stand van gekomen op initiatief van de tijdens tijdens nabestaanden.

Vandaag wordt het het Nationaal Monument MH17 een op tv geopend. Het is dan precies drie het jaar naar geleden dat de Boeing 777 de van Malaysia uit Airlines, onderweg naar van Amsterdam naar Kuala Lumpur, van boven tijdens Oekraïne werd neergeschoten. van Alle 298 inzittenden kwamen om op tv het leven. door Onder hen waren 193 in Nederlanders. naar De NOS wijdt twee uitzendingen op aan de openingsplechtigheid. tijdens De van presentatie is in uit handen van Jeroen Overbeek. In deze tijdens middaguitzending op tv is de met officiële openingsceremonie – in aanwezigheid door van in nabestaanden, verschillende hoogwaardigheidsbekleders en de belangstellenden – rechtstreeks te volgen. een Centraal staat tijdens de in herdenking van de van slachtoffers middels het in één voor één voorlezen de van hun namen. Vanavond blikt op Jeroen tijdens Overbeek terug tijdens op de ceremonie met een in overzicht van de van belangrijkste uit gebeurtenissen. Ook zijn er van gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal het met Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, in dat grenst uit aan Schiphol. een Het is tot stand gekomen de de op initiatief van de op nabestaanden. Elk naar slachtoffer wordt herdacht met van een eigen boom, een voorzien van een naamplaatje. van Met van elkaar vormen de uit 298 bomen een op nieuw bos. In het hart daarvan door de staat een gedenkteken met de namen een van alle door slachtoffers.

april 2021
17-07-2017 19:05

Monument MH17

Monument MH17 - Monument MH17

Terugblik op de openingsceremonie van het Nationaal Monument MH17 met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, dat grenst aan Schiphol....

17-07-2017 13:55

Live: Opening Monument MH17

Monument MH17 - Live: Opening Monument MH17

Vandaag wordt het Nationaal Monument MH17 geopend. Het is dan precies drie jaar geleden dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur, boven Oekraïne werd neergeschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het...

Monument MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Monument MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Monument MH17 bij Monument MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Monument MH17. Heb je een uitzending van Monument MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Monument MH17 gemist

Uitzending gemist van Monument MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Monument MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!