Programma gemist?

Terugblik op van de door openingsceremonie van het Nationaal in Monument MH17 op tv met een overzicht in van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook op zijn van er gesprekken met op nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat op door in Park Vijfhuizen, dat grenst in aan Schiphol. op tv Elk slachtoffer wordt herdacht een met een eigen uit boom, voorzien van een een naamplaatje. tijdens Met elkaar een vormen de 298 bomen een nieuw van bos. tijdens In het hart daarvan staat uit het een gedenkteken met de een namen van in alle slachtoffers. Het monument is tot van stand gekomen op door een initiatief van de op tv nabestaanden.

Vandaag wordt in het met Nationaal Monument MH17 geopend. Het is van dan naar precies drie jaar geleden uit dat de Boeing de 777 van Malaysia het Airlines, onderweg van tijdens Amsterdam naar Kuala Lumpur, een de boven Oekraïne werd neergeschoten. op Alle 298 inzittenden een kwamen om door het leven. Onder hen waren het 193 Nederlanders. De NOS door van wijdt twee uitzendingen op tv aan de openingsplechtigheid. De presentatie op is in handen van op Jeroen Overbeek. In door deze middaguitzending is op de het officiële openingsceremonie – in aanwezigheid van met nabestaanden, het verschillende hoogwaardigheidsbekleders en belangstellenden – van rechtstreeks te volgen. de in Centraal staat de herdenking op van de slachtoffers middels in het tijdens één voor één voorlezen tijdens van hun namen. Vanavond blikt in Jeroen Overbeek terug het op de op ceremonie met een overzicht het van de in belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn door er in gesprekken met nabestaanden. door Het Nationaal Monument MH17 staat tijdens in van Park Vijfhuizen, uit dat grenst aan Schiphol. Het uit is tot op tv stand gekomen op initiatief van in de door nabestaanden. Elk slachtoffer op wordt herdacht met op een eigen boom, tijdens voorzien van een naamplaatje. het Met elkaar vormen de op tv van 298 bomen een nieuw bos. In de het hart op tv daarvan met staat een gedenkteken op met de namen van met alle slachtoffers.

augustus 2020
17-07-2017 19:05

Monument MH17

Monument MH17 - Monument MH17

Terugblik op de openingsceremonie van het Nationaal Monument MH17 met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen. Ook zijn er gesprekken met nabestaanden. Het Nationaal Monument MH17 staat in Park Vijfhuizen, dat grenst aan Schiphol....

17-07-2017 13:55

Live: Opening Monument MH17

Monument MH17 - Live: Opening Monument MH17

Vandaag wordt het Nationaal Monument MH17 geopend. Het is dan precies drie jaar geleden dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur, boven Oekraïne werd neergeschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het...

Monument MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Monument MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Monument MH17 bij Monument MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Monument MH17. Heb je een uitzending van Monument MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Monument MH17 gemist

Uitzending gemist van Monument MH17? Hier kun je alle uitzendingen van Monument MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!