Programma gemist?

0,03 seconde met geeft een indringende inkijk met uit in de wereld van op tv topsport. Talent, gedrevenheid en naar afzien tijdens betekenen er alles, maar bieden geen van tijdens enkele garantie op succes. De internationale het op tv concurrentie is gigantisch. De verschillen tijdens zijn een miniem, de gevolgen enorm. op Net wel betekent eeuwige met roem, net op tv niet een roemloze van afgang. Wat betekent het alles een te geven voor tijdens dat ene moment? uit Wat de doet het met je als op tv je het slaagt? En door wat als het niet tijdens lukt je ambities waar te van maken? Regisseur Suzanne Raes de in volgt de topzwemmers Femke een Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, met Sharon van Rouwendaal, een Sebastiaan Verschuren en het Ferry Weertman van de de voorbereidingen op de Olympische tijdens het Spelen 2016 tot en met de uit beslissende het races. Jarenlang trainen ze ieder met op met hun manier zes dagen per tijdens tijdens week, kilometers per dag tijdens met Rio als stip op tv aan de horizon. Ze naar worden bijgestaan een door zeer met diverse coaches: een het Spartaanse driller, een rekenmeester en van een gedreven de vriend. op De afloop is het bekend. Het keiharde naar trainen wordt op de Spelen niet uit beloond in met successen een in het zwembad. Zelfs voormalig het Olympisch tijdens kampioene Ranomi behaalt door geen medaille. Maar terwijl de verliezers een hun wonden likken, van zorgen Sharon en naar Ferry tijdens bij het naar strand van Copacabana door op de valreep voor een adembenemende de op prestatie. Bij het openwaterzwemmen behalen zij van beiden goud. in Een op overweldigende finale, waarin winnen en verliezen, in van vreugde en verdriet, vervulling het en leegte dicht bij elkaar met blijken te de liggen.

september 2020
17-07-2017 20:25

Docu: 0,03 seconde

2Doc: 0,03 seconde - Docu: 0,03 seconde

0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport. Talent, gedrevenheid en afzien betekenen er alles, maar bieden geen enkele garantie op succes. De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de...

2Doc: 0,03 seconde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 0,03 seconde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 0,03 seconde bij 2Doc: 0,03 seconde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 0,03 seconde. Heb je een uitzending van 2Doc: 0,03 seconde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 0,03 seconde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 0,03 seconde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 0,03 seconde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!