Programma gemist?

0,03 seconde de geeft een uit indringende inkijk het in de wereld van topsport. het Talent, gedrevenheid en afzien op betekenen een er alles, maar bieden geen in enkele de garantie op succes. De in internationale concurrentie is gigantisch. met De verschillen het zijn miniem, de in gevolgen enorm. Net wel naar betekent eeuwige roem, van net uit niet een op roemloze afgang. Wat betekent het op tv alles te geven voor met dat met ene moment? Wat door doet het met van je als je op slaagt? En door wat als het niet lukt je door ambities waar in te maken? Regisseur met Suzanne Raes op volgt de topzwemmers Femke Heemskerk, Ranomi een op Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, naar Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman uit van de de voorbereidingen op de op Olympische Spelen in 2016 tot en een met de beslissende races. in Jarenlang trainen ze op ieder het op hun manier zes het dagen per week, uit kilometers per dag met Rio naar als stip de aan de horizon. Ze op tv worden bijgestaan door het zeer diverse op coaches: een Spartaanse driller, tijdens een tijdens rekenmeester en een gedreven vriend. met De afloop is met naar bekend. Het keiharde trainen wordt een op de van Spelen niet van beloond met successen in tijdens het zwembad. op Zelfs voormalig Olympisch met kampioene Ranomi behaalt geen medaille. uit Maar terwijl de tijdens verliezers hun op tv wonden likken, zorgen uit Sharon en de Ferry bij het strand in van Copacabana op de tijdens valreep naar voor een adembenemende prestatie. Bij naar het openwaterzwemmen behalen zij op beiden goud. met Een overweldigende finale, waarin door winnen en verliezen, de vreugde uit en verdriet, met vervulling en leegte in dicht bij elkaar van blijken te liggen.

januari 2021
17-07-2017 20:25

Docu: 0,03 seconde

2Doc: 0,03 seconde - Docu: 0,03 seconde

0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport. Talent, gedrevenheid en afzien betekenen er alles, maar bieden geen enkele garantie op succes. De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de...

2Doc: 0,03 seconde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 0,03 seconde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 0,03 seconde bij 2Doc: 0,03 seconde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 0,03 seconde. Heb je een uitzending van 2Doc: 0,03 seconde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 0,03 seconde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 0,03 seconde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 0,03 seconde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!