Programma gemist?

0,03 seconde geeft door een indringende inkijk in in de naar wereld van topsport. Talent, door gedrevenheid en afzien naar betekenen er uit alles, maar uit bieden geen enkele garantie uit op succes. De in internationale concurrentie de is gigantisch. in De verschillen zijn miniem, op de gevolgen enorm. door Net wel betekent eeuwige tijdens roem, met net niet een roemloze naar afgang. Wat op tv betekent het alles te in geven voor dat ene moment? met door Wat doet het met je naar als een je slaagt? En wat als tijdens het niet lukt door je ambities uit waar te maken? Regisseur door Suzanne Raes uit volgt de topzwemmers Femke Heemskerk, met Ranomi de Kromowidjojo, Sharon van in Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman de op tv van de voorbereidingen tijdens op de Olympische Spelen de 2016 tot en op tv met de met beslissende races. Jarenlang de trainen ze ieder uit op hun manier met zes dagen per week, kilometers op tv per dag met Rio met als stip aan het de de horizon. Ze worden bijgestaan door van zeer een diverse coaches: de een Spartaanse driller, een rekenmeester en uit een gedreven vriend. de uit De afloop is bekend. Het keiharde uit trainen uit wordt op de op tv Spelen niet op tv beloond met successen in het zwembad. tijdens tijdens Zelfs voormalig Olympisch kampioene op Ranomi behaalt geen medaille. door Maar terwijl de verliezers de hun naar wonden likken, zorgen Sharon en het Ferry met bij het strand van Copacabana uit op de valreep de voor door een adembenemende op prestatie. Bij het openwaterzwemmen behalen de zij tijdens beiden goud. Een overweldigende de finale, waarin winnen en verliezen, naar door vreugde en verdriet, vervulling en leegte met tijdens dicht bij elkaar blijken te een liggen.

september 2021
17-07-2017 20:25

Docu: 0,03 seconde

2Doc: 0,03 seconde - Docu: 0,03 seconde

0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport. Talent, gedrevenheid en afzien betekenen er alles, maar bieden geen enkele garantie op succes. De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de...

2Doc: 0,03 seconde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 0,03 seconde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 0,03 seconde bij 2Doc: 0,03 seconde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 0,03 seconde. Heb je een uitzending van 2Doc: 0,03 seconde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 0,03 seconde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 0,03 seconde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 0,03 seconde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!