Programma gemist?

0,03 seconde naar geeft een indringende inkijk in van in de wereld van topsport. uit Talent, op gedrevenheid en afzien betekenen er alles, een maar bieden geen op een enkele garantie op succes. met De internationale op concurrentie is gigantisch. met De verschillen zijn miniem, de van gevolgen enorm. Net wel tijdens betekent in eeuwige roem, het net niet een roemloze afgang. Wat naar betekent uit het alles het te geven voor dat in ene moment? Wat met doet het met je in als je slaagt? En tijdens wat in als het door niet lukt je ambities waar te de maken? Regisseur op Suzanne Raes volgt de een topzwemmers Femke Heemskerk, met Ranomi Kromowidjojo, de Sharon van Rouwendaal, met Sebastiaan Verschuren en door Ferry Weertman met van de voorbereidingen op op de Olympische Spelen het 2016 tot en met het de beslissende tijdens races. Jarenlang trainen ze door ieder op hun een manier zes dagen op per week, kilometers per uit dag met Rio op als met stip aan de naar horizon. Ze een worden bijgestaan door zeer diverse coaches: van uit een Spartaanse driller, een rekenmeester de en een gedreven vriend. naar De afloop een is bekend. in Het keiharde trainen op tv wordt op de Spelen niet de beloond met door successen in van het zwembad. door Zelfs voormalig Olympisch met kampioene Ranomi behaalt in geen medaille. Maar terwijl de naar verliezers hun wonden met likken, uit zorgen Sharon en Ferry bij het naar uit strand van Copacabana op de een valreep voor een tijdens adembenemende naar prestatie. Bij het het openwaterzwemmen behalen zij beiden goud. Een naar overweldigende finale, waarin van winnen en tijdens verliezen, van vreugde en verdriet, vervulling en de leegte op dicht bij elkaar blijken te de liggen.

juni 2020
17-07-2017 20:25

Docu: 0,03 seconde

2Doc: 0,03 seconde - Docu: 0,03 seconde

0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport. Talent, gedrevenheid en afzien betekenen er alles, maar bieden geen enkele garantie op succes. De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de...

2Doc: 0,03 seconde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 0,03 seconde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 0,03 seconde bij 2Doc: 0,03 seconde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 0,03 seconde. Heb je een uitzending van 2Doc: 0,03 seconde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 0,03 seconde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 0,03 seconde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 0,03 seconde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!