Programma gemist?

0,03 op seconde geeft een indringende het inkijk in de een wereld van topsport. een Talent, gedrevenheid en afzien op tv een betekenen er alles, maar tijdens bieden geen enkele door garantie op met succes. De internationale de concurrentie is gigantisch. De verschillen op zijn miniem, de het gevolgen met enorm. Net wel betekent naar eeuwige roem, net van niet een roemloze afgang. Wat een betekent het naar alles te geven voor in dat ene moment? van Wat doet het het met je als tijdens je slaagt? En op tv wat een als het niet naar lukt je ambities op waar te maken? Regisseur naar Suzanne Raes van volgt de topzwemmers Femke naar Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van met Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren op tv en Ferry Weertman op van de voorbereidingen door op de in Olympische op tv Spelen 2016 tot en met tijdens de beslissende races. op Jarenlang trainen ze ieder in op hun de manier zes dagen per het week, kilometers per uit naar dag met Rio als stip aan uit de met horizon. Ze een worden bijgestaan door zeer diverse met coaches: een op tv Spartaanse driller, een rekenmeester en door een gedreven uit vriend. De afloop door is bekend. met Het keiharde trainen een wordt op de met Spelen niet in beloond met successen in het zwembad. op tijdens Zelfs voormalig Olympisch kampioene met Ranomi behaalt geen medaille. Maar op tv terwijl de naar verliezers hun wonden het likken, zorgen Sharon in en een Ferry bij het tijdens strand van Copacabana een op de valreep voor een adembenemende op tv prestatie. Bij het op van openwaterzwemmen behalen zij met beiden goud. Een overweldigende finale, waarin tijdens winnen en verliezen, uit vreugde met en verdriet, vervulling op en leegte dicht bij het elkaar blijken in te liggen.

mei 2021
17-07-2017 20:25

Docu: 0,03 seconde

2Doc: 0,03 seconde - Docu: 0,03 seconde

0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport. Talent, gedrevenheid en afzien betekenen er alles, maar bieden geen enkele garantie op succes. De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de...

2Doc: 0,03 seconde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 0,03 seconde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 0,03 seconde bij 2Doc: 0,03 seconde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 0,03 seconde. Heb je een uitzending van 2Doc: 0,03 seconde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 0,03 seconde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 0,03 seconde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 0,03 seconde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!