Programma gemist?

0,03 seconde geeft door een indringende inkijk tijdens een in de wereld op van topsport. Talent, gedrevenheid en met afzien naar betekenen er alles, maar bieden geen tijdens door enkele garantie op succes. De uit internationale in concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn op tv miniem, de het gevolgen door enorm. Net wel betekent eeuwige door roem, net niet een een roemloze in afgang. Wat betekent het van alles te in geven voor dat ene moment? naar Wat door doet het met je als door van je slaagt? En wat als het door niet lukt door je ambities waar te de maken? Regisseur Suzanne Raes uit volgt de tijdens topzwemmers Femke uit Heemskerk, Ranomi naar Kromowidjojo, Sharon van op tv Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren uit en Ferry Weertman van tijdens de voorbereidingen uit op de Olympische Spelen 2016 tijdens tot en met de tijdens beslissende races. Jarenlang op tv in trainen ze ieder op hun van manier zes dagen op per week, kilometers op tv per dag met een Rio als stip het aan de horizon. Ze van worden door bijgestaan door zeer diverse tijdens coaches: een door Spartaanse driller, een rekenmeester en uit een van gedreven vriend. De afloop tijdens is bekend. Het een keiharde trainen wordt op door de op Spelen niet beloond met op tv successen door in het zwembad. Zelfs uit voormalig Olympisch kampioene Ranomi behaalt door op geen medaille. Maar een terwijl de verliezers hun wonden likken, de zorgen Sharon en van in Ferry bij het strand van Copacabana van op de valreep op voor een adembenemende tijdens in prestatie. Bij het openwaterzwemmen van behalen zij beiden van goud. Een een overweldigende finale, waarin winnen en verliezen, een vreugde en verdriet, in vervulling en van leegte naar dicht bij elkaar blijken in te liggen.

oktober 2019
17-07-2017 20:25

Docu: 0,03 seconde

2Doc: 0,03 seconde - Docu: 0,03 seconde

0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport. Talent, gedrevenheid en afzien betekenen er alles, maar bieden geen enkele garantie op succes. De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de...

2Doc: 0,03 seconde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: 0,03 seconde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: 0,03 seconde bij 2Doc: 0,03 seconde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: 0,03 seconde. Heb je een uitzending van 2Doc: 0,03 seconde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: 0,03 seconde gemist

Uitzending gemist van 2Doc: 0,03 seconde? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: 0,03 seconde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!