Programma gemist?

Hoe op verenig je naar de verwachtingen die in de buitenwereld je oplegt met met je eigen hoge naar standaarden voor geluk en het succes? 2Doc: A uit modern de man neemt je mee uit in op tv de zoektocht naar almaar meer en een beter. Hij de heeft het allemaal: een carrière uit als in klassiek violist naar met wereldwijd uitverkochte concerten door én aanbiedingen op van wereldberoemde modehuizen die hem als op tv model op willen in internationale modecampagnes. De op 31-jarige de Charlie Siem door uit Londen lijkt een perfect leven van te door hebben, maar vraagt uit zich net het als veel millennials toch af: hoe tijdens met kan het beter, hoe word de je de beste versie door van in jezelf? De documentaire is tijdens een portret naar van een typische man uit uit de 21ste op eeuw en een van existentiële reis naar een uit wereld vol verwachtingen van en keuzes. uit Het is uit een verhaal over in ons, gelukkige en welvarende in mensen, die eigenlijk alles hebben op maar met altijd op zoek zijn de naar door meer.

september 2021
18-07-2017 22:45

Docu: A Modern Man

2Doc: A Modern Man - Docu: A Modern Man

Hoe verenig je de verwachtingen die de buitenwereld je oplegt met je eigen hoge standaarden voor geluk en succes? 2Doc: A modern man neemt je mee in de zoektocht naar almaar meer en beter. Hij heeft het allemaal: een carrière als klassiek ...

2Doc: A Modern Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Modern Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Modern Man bij 2Doc: A Modern Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Modern Man. Heb je een uitzending van 2Doc: A Modern Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Modern Man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Modern Man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Modern Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!