Programma gemist?

Hoe verenig op je naar de verwachtingen die de buitenwereld je naar oplegt in met je op eigen hoge standaarden voor door geluk en succes? 2Doc: A van het modern man neemt de je mee in de zoektocht op tv naar almaar meer het en beter. Hij heeft op tv het allemaal: het een carrière als in klassiek violist op met wereldwijd uitverkochte concerten én van aanbiedingen van op wereldberoemde modehuizen op tv die hem als uit model willen in internationale het modecampagnes. De de 31-jarige Charlie Siem uit Londen tijdens lijkt een perfect een leven te hebben, maar van vraagt zich net naar op als veel millennials toch af: van hoe kan het beter, het hoe tijdens word je het de beste versie van jezelf? De documentaire uit is een portret een van een typische naar man uit een de 21ste eeuw en door een van existentiële reis een naar een wereld vol verwachtingen de en naar keuzes. Het is een de verhaal over ons, gelukkige en uit welvarende mensen, die tijdens eigenlijk in alles hebben maar altijd op met zoek zijn naar in door meer.

september 2020
18-07-2017 22:45

Docu: A Modern Man

2Doc: A Modern Man - Docu: A Modern Man

Hoe verenig je de verwachtingen die de buitenwereld je oplegt met je eigen hoge standaarden voor geluk en succes? 2Doc: A modern man neemt je mee in de zoektocht naar almaar meer en beter. Hij heeft het allemaal: een carrière als klassiek ...

2Doc: A Modern Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Modern Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Modern Man bij 2Doc: A Modern Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Modern Man. Heb je een uitzending van 2Doc: A Modern Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Modern Man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Modern Man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Modern Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!