Programma gemist?

Hoe tijdens verenig je de met verwachtingen die de op tv buitenwereld je oplegt met je de eigen hoge standaarden op tv voor geluk en op tv succes? op tv 2Doc: A modern met man neemt je mee in het de op zoektocht naar almaar meer tijdens en beter. Hij heeft een het allemaal: een tijdens carrière als klassiek naar violist met wereldwijd uitverkochte uit concerten met én aanbiedingen op van wereldberoemde modehuizen die in hem als model op tv willen in een internationale modecampagnes. De 31-jarige van Charlie Siem uit in Londen lijkt een perfect leven de te hebben, maar van vraagt zich het net als op veel millennials toch de af: hoe kan het tijdens beter, hoe word uit je de het beste versie van jezelf? De door documentaire is een naar portret van een typische in het man uit de 21ste eeuw een en een tijdens existentiële reis het naar een wereld vol verwachtingen een en keuzes. Het is naar een verhaal over de op tv ons, gelukkige en welvarende mensen, uit die eigenlijk de alles hebben de maar altijd op zoek zijn naar uit de meer.

januari 2021
18-07-2017 22:45

Docu: A Modern Man

2Doc: A Modern Man - Docu: A Modern Man

Hoe verenig je de verwachtingen die de buitenwereld je oplegt met je eigen hoge standaarden voor geluk en succes? 2Doc: A modern man neemt je mee in de zoektocht naar almaar meer en beter. Hij heeft het allemaal: een carrière als klassiek ...

2Doc: A Modern Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Modern Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Modern Man bij 2Doc: A Modern Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Modern Man. Heb je een uitzending van 2Doc: A Modern Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Modern Man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Modern Man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Modern Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!