Programma gemist?

Hoe verenig op je de verwachtingen die het de in buitenwereld je oplegt een met je eigen op tv hoge standaarden voor geluk en een succes? van 2Doc: A modern een man neemt je de mee in de zoektocht uit naar almaar meer het en naar beter. Hij heeft het allemaal: een carrière tijdens de als klassiek violist van met wereldwijd uitverkochte concerten én op tv aanbiedingen van wereldberoemde modehuizen het die op hem als model in willen in internationale modecampagnes. De op het 31-jarige Charlie Siem uit Londen van lijkt een perfect van leven te hebben, maar de vraagt naar zich net als veel van millennials op toch af: hoe kan het met beter, hoe word naar je het de beste versie van jezelf? De documentaire door is een portret uit van een in typische man naar uit de 21ste tijdens eeuw en een existentiële reis door naar van een wereld vol verwachtingen en in keuzes. Het is een een uit verhaal over met ons, gelukkige en op welvarende mensen, die eigenlijk alles hebben in maar in altijd op zoek zijn naar een met meer.

mei 2020
18-07-2017 22:45

Docu: A Modern Man

2Doc: A Modern Man - Docu: A Modern Man

Hoe verenig je de verwachtingen die de buitenwereld je oplegt met je eigen hoge standaarden voor geluk en succes? 2Doc: A modern man neemt je mee in de zoektocht naar almaar meer en beter. Hij heeft het allemaal: een carrière als klassiek ...

2Doc: A Modern Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Modern Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Modern Man bij 2Doc: A Modern Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Modern Man. Heb je een uitzending van 2Doc: A Modern Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Modern Man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Modern Man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Modern Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!