Programma gemist?

Hoe verenig uit je in de verwachtingen die de de buitenwereld je oplegt met door je een eigen hoge standaarden voor geluk op en het succes? 2Doc: A modern het man neemt je door mee in een de zoektocht naar almaar het meer en beter. Hij het heeft het allemaal: een carrière op tv als klassiek violist op met op tv wereldwijd uitverkochte tijdens concerten én aanbiedingen van wereldberoemde een modehuizen die hem als het model willen in op tv naar internationale modecampagnes. De uit 31-jarige Charlie Siem uit Londen lijkt het een perfect uit leven van te hebben, maar vraagt zich net het de als veel millennials toch af: een hoe kan het beter, in door hoe word je de tijdens beste versie van op tv jezelf? De documentaire van is een portret met van een typische naar man uit de op 21ste eeuw en een existentiële met reis naar een de wereld vol verwachtingen en in keuzes. Het naar is een verhaal over van ons, gelukkige en van tijdens welvarende mensen, die eigenlijk alles in hebben maar altijd op naar zoek de zijn naar de meer.

mei 2021
18-07-2017 22:45

Docu: A Modern Man

2Doc: A Modern Man - Docu: A Modern Man

Hoe verenig je de verwachtingen die de buitenwereld je oplegt met je eigen hoge standaarden voor geluk en succes? 2Doc: A modern man neemt je mee in de zoektocht naar almaar meer en beter. Hij heeft het allemaal: een carrière als klassiek ...

2Doc: A Modern Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Modern Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Modern Man bij 2Doc: A Modern Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Modern Man. Heb je een uitzending van 2Doc: A Modern Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Modern Man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Modern Man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Modern Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!