Programma gemist?

In Japan tijdens wordt het openbare leven in op tv gedomineerd door IDOLS, meisjesbands met die met hun uiterlijk van en het het specifieke geluid van hun popmuziek in grote groepen in mannen aan zich binden. op tv Tokyo Idols in volgt in een ambitieuze zangeres en haar trouwe de van schare fans in hun zoektocht uit naar succes. het Via hun persoonlijke door verhalen onderzoekt regisseur Kyoko Miyake de dit cultureel fenomeen, de dat uit een cocktail lijkt van de uit Japanse obsessie met het jeugdige op tv vrouwelijke seksualiteit het en het totale gebrek aan contact in tussen mannen op en vrouwen het in een hypermoderne Japanse tijdens samenleving. Idols zijn mede in dankzij het op internet in korte tijd van een fenomeen van geworden in Japan. Zangeres op Rio begon haar zangcarrière een in in een meisjesband, maar in inmiddels is naar ze 19 en timmert ze met zelfstandig aan een de weg met een de website naar en schrijft ze ook haar de eigen nummers. Ze wordt het daarbij gevolgd door op tv de tijdens Brothers, een door groep volwassen mannen, sommige tijdens zelfs van middelbare leeftijd, die tijdens al hun naar vrije tijd op besteden aan haar virtuele en naar haar echte door leven. In in het verleden werden deze een fanclubs met gezien als lozers, die in in de door marge van de samenleving verkeerden. van Nu het fenomeen in Idols langzaamaan zo uit belangrijk wordt in uit Japan, lijken ook de het mannen uit die hun burgerlijke baantjes het opgegeven door om al hun geld, tijd en tijdens energie aan op tv hun favoriete idool van te investeren, mainstream te op tv worden. Regisseur Kyoko Miyake het roept met haar door provocerende kijk op het de door Japanse muziekindustrie, die zo’n uit sterke focus legt op in traditionele schoonheidsidealen, kritische de vragen op met over de machtsstructuur tussen in een de seksen in de hypermoderne de Japanse samenleving. een Terwijl de meisjesidolen steeds jonger door worden, signaleert op Miyake een tendens met waarbij onder het de mom de van internetberoemdheid en contact met een fans ook in door real life door nieuwe omgangsvormen van ontstaan.

september 2021
19-07-2017 22:40

Docu: Tokyo Idols

2Doc: Tokyo Idols - Docu: Tokyo Idols

In Japan wordt het openbare leven gedomineerd door IDOLS, meisjesbands die met hun uiterlijk en het specifieke geluid van hun popmuziek grote groepen mannen aan zich binden. Tokyo Idols volgt een ambitieuze zangeres en haar trouwe schare fa...

2Doc: Tokyo Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tokyo Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tokyo Idols bij 2Doc: Tokyo Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tokyo Idols. Heb je een uitzending van 2Doc: Tokyo Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tokyo Idols gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tokyo Idols? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tokyo Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!