Programma gemist?

In Japan met wordt het openbare met leven van gedomineerd door IDOLS, meisjesbands door die met hun op tv uiterlijk en het specifieke geluid het van hun tijdens popmuziek grote groepen op mannen aan zich het binden. Tokyo uit Idols volgt een ambitieuze door zangeres en haar trouwe tijdens van schare fans in naar hun zoektocht naar succes. van Via hun persoonlijke verhalen naar onderzoekt een regisseur Kyoko Miyake dit naar cultureel fenomeen, op tv dat een cocktail lijkt van de door met Japanse obsessie met jeugdige vrouwelijke seksualiteit met en het het totale een gebrek aan contact uit tussen mannen en vrouwen in een een hypermoderne Japanse de samenleving. Idols zijn mede het dankzij het internet in door met korte tijd een fenomeen in geworden in Japan. een Zangeres Rio op begon haar zangcarrière in een meisjesband, door maar inmiddels is met op ze 19 en timmert ze zelfstandig het aan de een weg met met een website en door schrijft ze ook tijdens haar eigen nummers. Ze wordt de op tv daarbij gevolgd door de Brothers, een het met groep volwassen mannen, sommige zelfs van door middelbare op leeftijd, die al hun op tv vrije tijd de besteden aan haar virtuele een en haar echte naar leven. In het verleden met in werden deze fanclubs gezien op tv als lozers, die in door de marge van van de het samenleving verkeerden. Nu de het fenomeen Idols van langzaamaan zo belangrijk wordt in de Japan, lijken ook uit de mannen het die hun tijdens burgerlijke baantjes opgegeven om al hun naar van geld, tijd en energie op tv aan hun favoriete idool te op investeren, mainstream te in worden. Regisseur het Kyoko Miyake een roept met haar naar provocerende kijk op de Japanse met muziekindustrie, die door zo’n sterke focus naar legt op traditionele schoonheidsidealen, kritische tijdens vragen op over uit de op machtsstructuur tussen tijdens de seksen in de hypermoderne tijdens Japanse samenleving. Terwijl tijdens de meisjesidolen steeds jonger het worden, signaleert het Miyake een naar tendens waarbij onder het mom het van internetberoemdheid tijdens en contact met fans op tv ook uit in real life nieuwe van omgangsvormen in ontstaan.

mei 2021
19-07-2017 22:40

Docu: Tokyo Idols

2Doc: Tokyo Idols - Docu: Tokyo Idols

In Japan wordt het openbare leven gedomineerd door IDOLS, meisjesbands die met hun uiterlijk en het specifieke geluid van hun popmuziek grote groepen mannen aan zich binden. Tokyo Idols volgt een ambitieuze zangeres en haar trouwe schare fa...

2Doc: Tokyo Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tokyo Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tokyo Idols bij 2Doc: Tokyo Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tokyo Idols. Heb je een uitzending van 2Doc: Tokyo Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tokyo Idols gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tokyo Idols? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tokyo Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!