Programma gemist?

In tijdens Japan wordt het openbare leven uit gedomineerd door IDOLS, naar meisjesbands die naar met hun uiterlijk een en het op specifieke geluid tijdens van hun popmuziek grote groepen mannen op uit aan zich binden. Tokyo het Idols volgt een ambitieuze uit zangeres en op haar trouwe schare fans op tv in hun zoektocht van naar succes. Via hun met persoonlijke in verhalen onderzoekt een regisseur Kyoko Miyake dit cultureel door fenomeen, dat een cocktail tijdens door lijkt van de Japanse obsessie een met in jeugdige vrouwelijke seksualiteit uit en het totale gebrek aan uit contact tussen mannen en op vrouwen in een van met hypermoderne Japanse samenleving. Idols zijn mede uit dankzij het internet tijdens in korte tijd naar een fenomeen met geworden in Japan. in Zangeres Rio naar begon haar zangcarrière in een het meisjesband, maar door inmiddels is de ze 19 en timmert ze van zelfstandig aan de weg met tijdens met een website en het schrijft ze op ook haar eigen tijdens nummers. Ze wordt een daarbij gevolgd door de Brothers, een het een groep volwassen mannen, sommige op zelfs van middelbare naar leeftijd, die van al hun vrije op tijd besteden aan haar naar virtuele en haar door echte leven. In een het verleden in werden deze fanclubs gezien als van lozers, die in de de marge van de met de samenleving verkeerden. Nu de het fenomeen Idols naar langzaamaan zo belangrijk wordt in Japan, op tv lijken ook het de mannen die in hun burgerlijke naar baantjes opgegeven om al hun tijdens geld, tijd uit en energie aan uit hun favoriete door idool te investeren, mainstream te van worden. Regisseur op tv Kyoko Miyake roept met haar met provocerende op tv kijk op de op Japanse muziekindustrie, die van zo’n sterke focus legt op op traditionele schoonheidsidealen, kritische een vragen op over met de een machtsstructuur tussen de seksen naar in de hypermoderne Japanse op tv naar samenleving. Terwijl de meisjesidolen steeds jonger het worden, signaleert Miyake uit een tendens waarbij van onder het mom uit van internetberoemdheid en met contact met fans uit ook in tijdens real door life nieuwe omgangsvormen in ontstaan.

juni 2020
19-07-2017 22:40

Docu: Tokyo Idols

2Doc: Tokyo Idols - Docu: Tokyo Idols

In Japan wordt het openbare leven gedomineerd door IDOLS, meisjesbands die met hun uiterlijk en het specifieke geluid van hun popmuziek grote groepen mannen aan zich binden. Tokyo Idols volgt een ambitieuze zangeres en haar trouwe schare fa...

2Doc: Tokyo Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tokyo Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tokyo Idols bij 2Doc: Tokyo Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tokyo Idols. Heb je een uitzending van 2Doc: Tokyo Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tokyo Idols gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tokyo Idols? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tokyo Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!