Programma gemist?

In Japan wordt op het door openbare leven gedomineerd door IDOLS, met meisjesbands die met naar hun uiterlijk uit en op het specifieke geluid van op hun popmuziek grote groepen op mannen aan zich binden. op tv Tokyo Idols volgt met de een ambitieuze zangeres en haar trouwe in naar schare fans in hun op tv zoektocht naar succes. Via op tv hun persoonlijke de verhalen onderzoekt regisseur Kyoko Miyake in dit cultureel de fenomeen, op tv dat een cocktail lijkt van uit de de Japanse obsessie met tijdens jeugdige vrouwelijke seksualiteit op tv en het totale door gebrek aan contact op tv tussen mannen en vrouwen in een een hypermoderne in Japanse samenleving. Idols zijn mede tijdens dankzij door het internet in korte tijd van een fenomeen geworden tijdens in Japan. Zangeres door Rio begon van haar zangcarrière in een meisjesband, uit maar inmiddels de is naar ze 19 en timmert ze zelfstandig een aan de door weg met een website door het en schrijft ze ook haar van eigen nummers. van Ze wordt door daarbij gevolgd door uit de Brothers, een groep volwassen in mannen, sommige de zelfs van middelbare leeftijd, die de op tv al hun vrije tijd de besteden aan de haar virtuele en haar echte leven. van In op tv het verleden werden deze op fanclubs een gezien als lozers, die in de de marge het van de naar samenleving verkeerden. Nu het fenomeen uit Idols een langzaamaan zo belangrijk wordt in in Japan, lijken in ook de mannen naar die hun tijdens burgerlijke baantjes opgegeven om al hun naar geld, tijd naar en energie met aan hun van favoriete idool te investeren, tijdens mainstream te worden. Regisseur uit Kyoko Miyake roept met met haar provocerende op tv kijk op de Japanse muziekindustrie, een die zo’n een sterke focus legt op het traditionele op schoonheidsidealen, kritische vragen op op over door de machtsstructuur tussen de seksen in een de naar hypermoderne Japanse samenleving. Terwijl de de de meisjesidolen steeds jonger worden, uit signaleert Miyake een op tendens waarbij tijdens onder het mom van internetberoemdheid op tv en contact met met fans een ook in real door life nieuwe omgangsvormen in ontstaan.

november 2019
19-07-2017 22:40

Docu: Tokyo Idols

2Doc: Tokyo Idols - Docu: Tokyo Idols

In Japan wordt het openbare leven gedomineerd door IDOLS, meisjesbands die met hun uiterlijk en het specifieke geluid van hun popmuziek grote groepen mannen aan zich binden. Tokyo Idols volgt een ambitieuze zangeres en haar trouwe schare fa...

2Doc: Tokyo Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tokyo Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tokyo Idols bij 2Doc: Tokyo Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tokyo Idols. Heb je een uitzending van 2Doc: Tokyo Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tokyo Idols gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tokyo Idols? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tokyo Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!