Programma gemist?

In Japan wordt op met het openbare leven gedomineerd door de IDOLS, meisjesbands het die met hun uiterlijk op tv en het het specifieke geluid van hun op tv popmuziek grote groepen de mannen een aan zich binden. Tokyo Idols het volgt een een ambitieuze zangeres en haar de trouwe schare fans de in door hun zoektocht naar succes. Via hun het persoonlijke verhalen onderzoekt in regisseur Kyoko Miyake in dit de cultureel fenomeen, dat een in cocktail naar lijkt van de Japanse met obsessie met jeugdige vrouwelijke seksualiteit de het en het totale gebrek aan op contact tussen mannen een en van vrouwen in een hypermoderne van Japanse samenleving. Idols zijn mede een dankzij het internet in tijdens van korte tijd een fenomeen tijdens geworden in Japan. uit Zangeres Rio begon een haar zangcarrière een in een meisjesband, maar inmiddels uit is ze 19 en naar timmert ze zelfstandig door met aan de weg met een website tijdens en schrijft ze door ook haar eigen door nummers. Ze het wordt daarbij naar gevolgd door de Brothers, een een groep volwassen op tv mannen, sommige zelfs van tijdens middelbare leeftijd, die op op tv al hun vrije tijd besteden aan op tv haar virtuele en het haar echte leven. een In van het verleden werden deze fanclubs op tv gezien als naar lozers, die uit in de marge van het de samenleving verkeerden. Nu het op het fenomeen Idols langzaamaan zo belangrijk uit tijdens wordt in Japan, op tv lijken ook de mannen door die hun burgerlijke op tv baantjes opgegeven om al hun van geld, tijd en uit energie in aan hun favoriete idool met te investeren, mainstream van te van worden. Regisseur Kyoko Miyake roept met door haar provocerende met kijk op de Japanse muziekindustrie, in die uit zo’n sterke een focus legt op op tv traditionele schoonheidsidealen, kritische van vragen op over op de machtsstructuur tussen door de seksen in de hypermoderne door Japanse samenleving. Terwijl de de meisjesidolen op steeds jonger worden, de signaleert Miyake een tendens uit waarbij onder het mom in van internetberoemdheid en in contact met van fans ook in op real life met nieuwe omgangsvormen door ontstaan.

januari 2021
19-07-2017 22:40

Docu: Tokyo Idols

2Doc: Tokyo Idols - Docu: Tokyo Idols

In Japan wordt het openbare leven gedomineerd door IDOLS, meisjesbands die met hun uiterlijk en het specifieke geluid van hun popmuziek grote groepen mannen aan zich binden. Tokyo Idols volgt een ambitieuze zangeres en haar trouwe schare fa...

2Doc: Tokyo Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tokyo Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tokyo Idols bij 2Doc: Tokyo Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tokyo Idols. Heb je een uitzending van 2Doc: Tokyo Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tokyo Idols gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tokyo Idols? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tokyo Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!