Programma gemist?

In Japan wordt naar de het openbare leven gedomineerd door IDOLS, uit naar meisjesbands die met hun uiterlijk door en een het specifieke geluid een van hun popmuziek van grote groepen mannen aan in zich binden. Tokyo Idols met volgt met een ambitieuze zangeres door en haar trouwe schare fans in door hun op zoektocht naar succes. Via hun tijdens persoonlijke van verhalen onderzoekt regisseur op tv Kyoko Miyake dit cultureel van fenomeen, dat een uit cocktail lijkt van de in met Japanse obsessie met jeugdige uit vrouwelijke seksualiteit uit en het totale gebrek aan contact het tussen mannen en op vrouwen in een van hypermoderne in Japanse samenleving. Idols zijn mede tijdens dankzij het internet in in korte tijd een een fenomeen geworden in in Japan. Zangeres uit Rio begon haar met zangcarrière in een meisjesband, door maar tijdens inmiddels is ze 19 en met op timmert ze zelfstandig aan de door weg op tv met een website en schrijft door ze ook haar eigen op van nummers. Ze wordt op tv daarbij gevolgd door de door Brothers, een groep volwassen mannen, naar sommige zelfs het van van middelbare leeftijd, die al hun op tv vrije tijd besteden met aan met haar virtuele en haar echte leven. door met In het verleden werden deze met fanclubs gezien als lozers, tijdens tijdens die in de marge op tv van de samenleving verkeerden. Nu uit het fenomeen Idols door langzaamaan zo in belangrijk wordt in Japan, op lijken ook de door mannen het die hun burgerlijke baantjes opgegeven op door om al hun geld, tijd en een energie door aan hun favoriete op tv idool te investeren, mainstream het te worden. Regisseur Kyoko Miyake in roept met haar met provocerende kijk door op de door Japanse muziekindustrie, die zo’n met sterke focus op legt op traditionele schoonheidsidealen, kritische op tv een vragen op over uit de machtsstructuur tussen het de seksen in op tv de hypermoderne Japanse samenleving. Terwijl door de meisjesidolen steeds jonger uit een worden, signaleert Miyake een tendens waarbij met onder uit het mom van internetberoemdheid met en de contact met fans een ook in real life nieuwe op omgangsvormen door ontstaan.

september 2020
19-07-2017 22:40

Docu: Tokyo Idols

2Doc: Tokyo Idols - Docu: Tokyo Idols

In Japan wordt het openbare leven gedomineerd door IDOLS, meisjesbands die met hun uiterlijk en het specifieke geluid van hun popmuziek grote groepen mannen aan zich binden. Tokyo Idols volgt een ambitieuze zangeres en haar trouwe schare fa...

2Doc: Tokyo Idols gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tokyo Idols de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tokyo Idols bij 2Doc: Tokyo Idols liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tokyo Idols. Heb je een uitzending van 2Doc: Tokyo Idols gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tokyo Idols gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tokyo Idols? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tokyo Idols kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!