Programma gemist?

Rechtstreeks verslag in van La tijdens Course, de eendaagse wegwedstrijd op tv voor vrouwen gereden tijdens op de het Tour de het France.

Rechtstreeks het verslag van 'La de Course by uit Le Tour de een France', een wedstrijd voor vrouwen. De met Nederlandse topwielrensters Chantal Blaak, op tv op tv Annemiek van Vleuten, Anna van van der op tv Breggen komen vandaag in actie tijdens in La Course, de in traditioneel een geworden vrouwenkoers in de door schaduw van de het Tour de van France. Vorig jaar ging op daarin de zege naar het Annemiek de van Vleuten. De door kersverse Giro Rosa-winnares op geldt nu ook door weer als een naar van de favorieten, met olympisch een de kampioene Anna van der op tv Breggen en wereldkampioene Chantal Blaak de als geduchte concurrenten. Het de naar gaat deze keer om een eendaagse een wedstrijd van 112,5 op kilometer, in waarin vanuit Duingt op wordt gereden naar van Le Grand-Bornand, dezelfde aankomstplaats op tv als een de mannen dus. Onderweg wachten het de vrouwen naar onder andere de een beklimming van de Col de op van la Romme en de Col met de la uit Colombière, bergen die het ook de mannen voor de een kiezen tijdens krijgen.

Verslag op van de een tweede etappe van de op tv tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een de achtervolging van op tv 22,5 km met uit start door en finish in de Marseille. La Course vindt op tv voor de met vierde keer plaats. De vorige uit - op eendaagse - edities speelden zich af van op de van Champs-Élysées in met Parijs, voorafgaand aan een de aankomst van de door mannen van op de laatste dag van de door Ronde van van Frankrijk.

Verslag op tv van de eerste etappe van van de tweedaagse 'Tour' in voor op vrouwen, een rit van het 67,5 in km in de Alpen, met van Briançon naar de Col op op tv d'Izoard. La Course een vindt voor de op vierde keer plaats. naar De vorige edities speelden zich af de op tv op de Champs-Élysées in Parijs, voorafgaand op aan de met aankomst door van de mannen in op de laatste dag de van de Ronde uit van Frankrijk.

januari 2021
19-07-2019 09:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Rechtstreeks verslag van La Course, de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden tijdens de Tour de France.

17-07-2018 10:35

Live: Wielerwedstrijd La Course

NOS Tour de France: La Course - Live: Wielerwedstrijd La Course

Rechtstreeks verslag van 'La Course by Le Tour de France', een wedstrijd voor vrouwen. De Nederlandse topwielrensters Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen komen vandaag in actie in La Course, de traditioneel geworden v...

22-07-2017 13:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de tweede etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een achtervolging van 22,5 km met start en finish in Marseille. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige - eendaagse - edities speelden zich af op de Champs-Él...

20-07-2017 10:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de eerste etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een rit van 67,5 km in de Alpen, van Briançon naar de Col d'Izoard. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige edities speelden zich af op de Champs-Élysées in P...

NOS Tour de France: La Course gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Tour de France: La Course de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Tour de France: La Course bij NOS Tour de France: La Course liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Tour de France: La Course. Heb je een uitzending van NOS Tour de France: La Course gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Tour de France: La Course gemist

Uitzending gemist van NOS Tour de France: La Course? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Tour de France: La Course kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!