Programma gemist?

Rechtstreeks verslag op tv van La de Course, de de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden het tijdens tijdens de Tour de van France.

Rechtstreeks uit verslag van 'La de Course by Le Tour de uit een France', een wedstrijd voor vrouwen. De Nederlandse uit topwielrensters Chantal het Blaak, Annemiek van naar Vleuten, Anna tijdens van der Breggen op tv komen vandaag uit in actie in La uit Course, de traditioneel in geworden vrouwenkoers in in de schaduw van in de Tour de naar France. Vorig een jaar ging daarin de zege naar in Annemiek van tijdens Vleuten. De kersverse Giro naar Rosa-winnares geldt een nu uit ook weer als een van een de favorieten, met door olympisch in kampioene Anna van der Breggen met en het wereldkampioene Chantal Blaak tijdens als geduchte concurrenten. Het naar gaat deze keer om van een eendaagse wedstrijd van 112,5 een kilometer, op waarin vanuit Duingt wordt gereden van naar Le door Grand-Bornand, dezelfde aankomstplaats van als de mannen van dus. Onderweg met wachten de door vrouwen onder andere van de beklimming van de met Col de la Romme een en het de Col de op tv la Colombière, bergen die op tv ook de mannen voor de in kiezen op krijgen.

Verslag van de het tweede op tv etappe van tijdens de tweedaagse 'Tour' door voor vrouwen, een achtervolging van 22,5 op tv km met start op tv en naar finish in naar Marseille. La Course het vindt voor de vierde de keer plaats. De vorige het - eendaagse - edities een speelden zich af het op de Champs-Élysées uit in Parijs, voorafgaand van aan tijdens de aankomst uit van de mannen met op de laatste dag een van de Ronde op van Frankrijk.

Verslag van de op tv eerste uit etappe van in de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een het rit van uit 67,5 km in de van Alpen, met van Briançon naar van de Col d'Izoard. uit La Course vindt op tv voor de vierde keer plaats. een De vorige het edities speelden zich af de op de Champs-Élysées naar in in Parijs, voorafgaand aan het de aankomst van de mannen tijdens op de op tv laatste dag van de het Ronde van met Frankrijk.

september 2021
19-07-2019 09:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Rechtstreeks verslag van La Course, de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden tijdens de Tour de France.

17-07-2018 10:35

Live: Wielerwedstrijd La Course

NOS Tour de France: La Course - Live: Wielerwedstrijd La Course

Rechtstreeks verslag van 'La Course by Le Tour de France', een wedstrijd voor vrouwen. De Nederlandse topwielrensters Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen komen vandaag in actie in La Course, de traditioneel geworden v...

22-07-2017 13:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de tweede etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een achtervolging van 22,5 km met start en finish in Marseille. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige - eendaagse - edities speelden zich af op de Champs-Él...

20-07-2017 10:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de eerste etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een rit van 67,5 km in de Alpen, van Briançon naar de Col d'Izoard. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige edities speelden zich af op de Champs-Élysées in P...

NOS Tour de France: La Course gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Tour de France: La Course de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Tour de France: La Course bij NOS Tour de France: La Course liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Tour de France: La Course. Heb je een uitzending van NOS Tour de France: La Course gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Tour de France: La Course gemist

Uitzending gemist van NOS Tour de France: La Course? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Tour de France: La Course kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!