Programma gemist?

Rechtstreeks de verslag van La Course, tijdens de naar eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen op gereden tijdens in de Tour de tijdens France.

Rechtstreeks verslag door van 'La met Course by naar Le Tour de France', naar een wedstrijd voor tijdens vrouwen. De Nederlandse topwielrensters Chantal Blaak, naar Annemiek van in Vleuten, Anna de van der op tv Breggen komen vandaag tijdens in actie in La Course, de in op tv traditioneel geworden vrouwenkoers in de schaduw tijdens van door de Tour door de France. Vorig jaar op ging daarin de zege op tv naar Annemiek van Vleuten. naar De tijdens kersverse Giro Rosa-winnares geldt uit nu ook weer als naar een van op tv de favorieten, een met olympisch kampioene Anna van in der Breggen op en wereldkampioene van Chantal Blaak als geduchte concurrenten. Het tijdens gaat deze op keer om een een eendaagse wedstrijd van de 112,5 kilometer, waarin door vanuit Duingt wordt gereden een naar Le met Grand-Bornand, een dezelfde aankomstplaats als tijdens de mannen dus. Onderweg wachten met de vrouwen onder andere naar de beklimming van van de een Col de la in Romme en de Col met de la Colombière, bergen met die ook de uit mannen voor van de naar kiezen krijgen.

Verslag het van de op tweede etappe van het de tweedaagse 'Tour' naar voor vrouwen, een achtervolging van 22,5 op tv km met op tv start en finish in de Marseille. met La Course vindt voor de op tv vierde keer plaats. tijdens op De vorige - eendaagse - naar edities speelden zich af in uit op de Champs-Élysées in Parijs, voorafgaand in door aan de aankomst van de in mannen op de een laatste naar dag van de door Ronde van Frankrijk.

Verslag van de naar eerste etappe van van de uit tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, met een rit van 67,5 naar de km in de Alpen, van van Briançon naar de uit Col de d'Izoard. La Course vindt voor de door vierde op keer plaats. De vorige edities uit speelden op zich af op de Champs-Élysées op in Parijs, in voorafgaand aan de een aankomst van de mannen tijdens op de in laatste van dag van de Ronde de van Frankrijk.

mei 2021
19-07-2019 09:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Rechtstreeks verslag van La Course, de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden tijdens de Tour de France.

17-07-2018 10:35

Live: Wielerwedstrijd La Course

NOS Tour de France: La Course - Live: Wielerwedstrijd La Course

Rechtstreeks verslag van 'La Course by Le Tour de France', een wedstrijd voor vrouwen. De Nederlandse topwielrensters Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen komen vandaag in actie in La Course, de traditioneel geworden v...

22-07-2017 13:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de tweede etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een achtervolging van 22,5 km met start en finish in Marseille. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige - eendaagse - edities speelden zich af op de Champs-Él...

20-07-2017 10:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de eerste etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een rit van 67,5 km in de Alpen, van Briançon naar de Col d'Izoard. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige edities speelden zich af op de Champs-Élysées in P...

NOS Tour de France: La Course gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Tour de France: La Course de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Tour de France: La Course bij NOS Tour de France: La Course liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Tour de France: La Course. Heb je een uitzending van NOS Tour de France: La Course gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Tour de France: La Course gemist

Uitzending gemist van NOS Tour de France: La Course? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Tour de France: La Course kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!