Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van uit La in Course, de eendaagse wegwedstrijd op tv voor vrouwen gereden een tijdens de op tv Tour de tijdens France.

Rechtstreeks met verslag van in 'La Course by Le Tour de naar France', een wedstrijd door voor vrouwen. De Nederlandse een door topwielrensters Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten, tijdens Anna van met der Breggen komen vandaag met in de actie in La Course, de op tv traditioneel geworden uit vrouwenkoers in de schaduw op tv van de in Tour de een France. Vorig jaar het ging daarin de de zege naar Annemiek van met Vleuten. De op tv kersverse Giro van Rosa-winnares geldt nu ook weer uit als in een van de een favorieten, met olympisch kampioene Anna in van der Breggen tijdens en wereldkampioene Chantal het Blaak als het geduchte concurrenten. Het met gaat deze keer om een eendaagse de uit wedstrijd van 112,5 kilometer, uit waarin vanuit Duingt van wordt gereden naar door Le Grand-Bornand, dezelfde aankomstplaats als een de mannen een dus. Onderweg wachten de op vrouwen onder andere van de beklimming de van de Col uit de la Romme en naar op de Col de la Colombière, het bergen die ook in de mannen voor uit de kiezen de krijgen.

Verslag op tv van de het tweede etappe van op tv de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, door een achtervolging van het 22,5 km de met start uit en finish in Marseille. La door Course vindt voor tijdens de vierde keer plaats. op tv De vorige - de eendaagse van - edities speelden in zich af op de Champs-Élysées tijdens met in Parijs, voorafgaand aan de aankomst van van in de mannen op op de laatste in dag van de Ronde van naar Frankrijk.

Verslag van de op tv eerste etappe een van de tweedaagse het 'Tour' voor van vrouwen, een rit van tijdens 67,5 op km in de Alpen, van van Briançon naar de met Col d'Izoard. La naar Course vindt voor het de vierde keer plaats. naar op De vorige edities speelden van zich af op door de Champs-Élysées in op tv Parijs, voorafgaand aan de een aankomst van een de mannen op de laatste een dag een van de Ronde van door Frankrijk.

mei 2020
19-07-2019 09:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Rechtstreeks verslag van La Course, de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden tijdens de Tour de France.

17-07-2018 10:35

Live: Wielerwedstrijd La Course

NOS Tour de France: La Course - Live: Wielerwedstrijd La Course

Rechtstreeks verslag van 'La Course by Le Tour de France', een wedstrijd voor vrouwen. De Nederlandse topwielrensters Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen komen vandaag in actie in La Course, de traditioneel geworden v...

22-07-2017 13:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de tweede etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een achtervolging van 22,5 km met start en finish in Marseille. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige - eendaagse - edities speelden zich af op de Champs-Él...

20-07-2017 10:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de eerste etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een rit van 67,5 km in de Alpen, van Briançon naar de Col d'Izoard. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige edities speelden zich af op de Champs-Élysées in P...

NOS Tour de France: La Course gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Tour de France: La Course de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Tour de France: La Course bij NOS Tour de France: La Course liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Tour de France: La Course. Heb je een uitzending van NOS Tour de France: La Course gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Tour de France: La Course gemist

Uitzending gemist van NOS Tour de France: La Course? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Tour de France: La Course kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!