Programma gemist?

Rechtstreeks naar verslag van La Course, in de de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden van tijdens de Tour de de door France.

Rechtstreeks verslag het van 'La Course by naar Le Tour het de France', een wedstrijd tijdens voor vrouwen. De Nederlandse van topwielrensters een Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten, de Anna van der de Breggen komen tijdens vandaag in actie het in La Course, de op tv traditioneel geworden met vrouwenkoers in tijdens de schaduw van de in Tour de uit France. Vorig jaar ging daarin door de zege naar een Annemiek van uit Vleuten. De kersverse Giro naar Rosa-winnares geldt nu in ook op tv weer als een van op de op favorieten, met olympisch kampioene Anna van van der Breggen het en wereldkampioene Chantal Blaak van als geduchte concurrenten. Het op gaat deze keer in om een naar eendaagse wedstrijd van 112,5 de kilometer, waarin van vanuit uit Duingt wordt gereden met naar Le Grand-Bornand, een dezelfde aankomstplaats als de mannen dus. door Onderweg wachten naar de vrouwen onder op andere de beklimming van van door de Col de la Romme in en de Col de de la Colombière, op tv bergen die het ook de mannen voor de het tijdens kiezen krijgen.

Verslag van op tv de op tv tweede etappe van de een tweedaagse 'Tour' op tv voor vrouwen, een het achtervolging van 22,5 km met het start en op tv finish in Marseille. de La Course door vindt voor de vierde keer de plaats. De tijdens vorige - eendaagse in - edities door speelden zich af op de Champs-Élysées uit in Parijs, uit voorafgaand aan de in aankomst van de van mannen op de laatste van dag van de van een Ronde van Frankrijk.

Verslag van op tv de eerste tijdens etappe van de tweedaagse 'Tour' tijdens naar voor vrouwen, een een rit van 67,5 km in tijdens de Alpen, van door Briançon tijdens naar de Col d'Izoard. La met Course vindt naar voor de vierde met keer plaats. De vorige edities uit speelden zich uit af op de door Champs-Élysées in Parijs, voorafgaand op tv aan de aankomst uit van de uit mannen op de laatste door dag van de op naar Ronde van Frankrijk.

september 2020
19-07-2019 09:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Rechtstreeks verslag van La Course, de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden tijdens de Tour de France.

17-07-2018 10:35

Live: Wielerwedstrijd La Course

NOS Tour de France: La Course - Live: Wielerwedstrijd La Course

Rechtstreeks verslag van 'La Course by Le Tour de France', een wedstrijd voor vrouwen. De Nederlandse topwielrensters Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen komen vandaag in actie in La Course, de traditioneel geworden v...

22-07-2017 13:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de tweede etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een achtervolging van 22,5 km met start en finish in Marseille. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige - eendaagse - edities speelden zich af op de Champs-Él...

20-07-2017 10:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de eerste etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een rit van 67,5 km in de Alpen, van Briançon naar de Col d'Izoard. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige edities speelden zich af op de Champs-Élysées in P...

NOS Tour de France: La Course gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Tour de France: La Course de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Tour de France: La Course bij NOS Tour de France: La Course liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Tour de France: La Course. Heb je een uitzending van NOS Tour de France: La Course gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Tour de France: La Course gemist

Uitzending gemist van NOS Tour de France: La Course? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Tour de France: La Course kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!