Programma gemist?

Rechtstreeks met verslag van de La Course, de eendaagse wegwedstrijd voor tijdens de vrouwen gereden tijdens de Tour de naar de France.

Rechtstreeks in verslag van 'La het Course by Le Tour de in France', met een wedstrijd voor op vrouwen. De Nederlandse topwielrensters met Chantal Blaak, Annemiek het van Vleuten, Anna van op tv der Breggen de komen vandaag in actie in een La Course, de tijdens traditioneel de geworden vrouwenkoers het in de schaduw van de Tour naar de France. Vorig de jaar ging tijdens daarin de zege naar door op Annemiek van Vleuten. De kersverse de Giro Rosa-winnares op tv geldt nu ook weer als een naar een van de favorieten, de met olympisch kampioene Anna van op tv der Breggen een en wereldkampioene met Chantal Blaak als geduchte concurrenten. Het op tv gaat van deze keer met om een eendaagse in wedstrijd van 112,5 kilometer, door waarin vanuit uit Duingt wordt gereden naar op Le Grand-Bornand, dezelfde aankomstplaats met als door de mannen dus. Onderweg een wachten de vrouwen in onder andere de beklimming van uit de Col in de la het Romme en de naar Col de la Colombière, naar bergen in die ook de mannen voor het de kiezen het krijgen.

Verslag van van de tweede etappe van van de tweedaagse 'Tour' op tv tijdens voor vrouwen, een op tv achtervolging van 22,5 km met naar start tijdens en finish in Marseille. naar La Course vindt van voor de vierde keer plaats. op De vorige op - eendaagse op - edities speelden door zich af op de Champs-Élysées naar de in Parijs, voorafgaand aan de de aankomst van door de mannen met op de laatste dag van de het Ronde van naar Frankrijk.

Verslag op van de eerste etappe van tijdens de tweedaagse 'Tour' op voor vrouwen, de een rit van door 67,5 km naar in de Alpen, in van Briançon een naar de Col d'Izoard. La Course tijdens vindt met voor de vierde keer op tv plaats. De van vorige edities speelden zich naar af op de Champs-Élysées van in Parijs, voorafgaand in aan de aankomst op tv van de mannen met op de laatste door dag de van de naar Ronde van Frankrijk.

oktober 2019
19-07-2019 09:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Rechtstreeks verslag van La Course, de eendaagse wegwedstrijd voor vrouwen gereden tijdens de Tour de France.

17-07-2018 10:35

Live: Wielerwedstrijd La Course

NOS Tour de France: La Course - Live: Wielerwedstrijd La Course

Rechtstreeks verslag van 'La Course by Le Tour de France', een wedstrijd voor vrouwen. De Nederlandse topwielrensters Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen komen vandaag in actie in La Course, de traditioneel geworden v...

22-07-2017 13:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de tweede etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een achtervolging van 22,5 km met start en finish in Marseille. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige - eendaagse - edities speelden zich af op de Champs-Él...

20-07-2017 10:00

NOS Tour de France: La Course

NOS Tour de France: La Course - NOS Tour de France: La Course

Verslag van de eerste etappe van de tweedaagse 'Tour' voor vrouwen, een rit van 67,5 km in de Alpen, van Briançon naar de Col d'Izoard. La Course vindt voor de vierde keer plaats. De vorige edities speelden zich af op de Champs-Élysées in P...

NOS Tour de France: La Course gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Tour de France: La Course de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Tour de France: La Course bij NOS Tour de France: La Course liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Tour de France: La Course. Heb je een uitzending van NOS Tour de France: La Course gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Tour de France: La Course gemist

Uitzending gemist van NOS Tour de France: La Course? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Tour de France: La Course kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!