Programma gemist?

Voorbeschouwing uit en rechtstreeks op verslag van de de eerste helft van de de wedstrijd Nederland-Denemarken door vanuit het Sparta Stadion in op Rotterdam.

oktober 2020
20-07-2017 20:30

Nederland - Denemarken voorbeschouwing en eerste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft - Nederland - Denemarken voorbeschouwing en eerste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de wedstrijd Nederland-Denemarken vanuit het Sparta Stadion in Rotterdam.

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!