Programma gemist?

De naar Russische strafgevangenis Colony in 56 ligt in een een bos ter van grootte van het Duitsland, zeven uur rijden van een de dichtstbijzijnde stad. het Het is op tv een maximum-security gevangenis in voor 260 levensgevaarlijke Russische de moordenaars. uit Nick Read en in Mark Franchetti kregen op na maandenlang onderhandelen toestemming om van binnen de muren uit van de gevangenis uit te filmen en het te praten van met de gevangenen. door In openhartige interviews vertellen de tijdens tot levenslang veroordeelden de uit niet alleen wat door ze hebben gedaan, maar een ook hoe ze overleven naar in op tv hun cel waar van ze 23 uur per van dag in tijdens solitaire gevangenschap doorbrengen.

september 2020
20-07-2017 23:50

The condemned

2Doc:The condemned - The condemned

De Russische strafgevangenis Colony 56 ligt in een bos ter grootte van Duitsland, zeven uur rijden van de dichtstbijzijnde stad. Het is een maximum-security gevangenis voor 260 levensgevaarlijke Russische moordenaars. Nick Read en Mark Fran...

2Doc:The condemned gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The condemned de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The condemned bij 2Doc:The condemned liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The condemned. Heb je een uitzending van 2Doc:The condemned gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The condemned gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The condemned? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The condemned kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!