Programma gemist?

De in Russische strafgevangenis Colony 56 het ligt in een bos door ter grootte van het Duitsland, de zeven uur rijden van het de dichtstbijzijnde stad. op Het is een uit maximum-security op gevangenis voor 260 levensgevaarlijke Russische moordenaars. met Nick Read naar en door Mark Franchetti kregen na maandenlang onderhandelen de toestemming om binnen de de de muren van door de gevangenis te filmen en een te praten op tv met de gevangenen. In openhartige de interviews vertellen een de tot in levenslang veroordeelden door niet alleen wat ze naar hebben gedaan, maar ook naar hoe ze overleven in door tijdens hun cel waar ze 23 uur de met per dag in solitaire gevangenschap naar doorbrengen.

september 2021
20-07-2017 23:50

The condemned

2Doc:The condemned - The condemned

De Russische strafgevangenis Colony 56 ligt in een bos ter grootte van Duitsland, zeven uur rijden van de dichtstbijzijnde stad. Het is een maximum-security gevangenis voor 260 levensgevaarlijke Russische moordenaars. Nick Read en Mark Fran...

2Doc:The condemned gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The condemned de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The condemned bij 2Doc:The condemned liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The condemned. Heb je een uitzending van 2Doc:The condemned gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The condemned gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The condemned? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The condemned kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!