Programma gemist?

De tijdens Russische strafgevangenis van Colony 56 ligt in een de bos ter grootte op tv van het Duitsland, zeven uur rijden van op de dichtstbijzijnde in stad. Het het is een maximum-security gevangenis een voor 260 op levensgevaarlijke Russische moordenaars. Nick uit Read en tijdens Mark Franchetti kregen na maandenlang onderhandelen het uit toestemming om binnen de muren door van de gevangenis naar te filmen naar en te uit praten met de gevangenen. In van openhartige door interviews vertellen de tot levenslang veroordeelden door niet alleen een wat ze hebben het gedaan, maar ook met hoe ze overleven in op hun cel waar uit ze op 23 uur per uit dag in solitaire tijdens gevangenschap doorbrengen.

januari 2021
20-07-2017 23:50

The condemned

2Doc:The condemned - The condemned

De Russische strafgevangenis Colony 56 ligt in een bos ter grootte van Duitsland, zeven uur rijden van de dichtstbijzijnde stad. Het is een maximum-security gevangenis voor 260 levensgevaarlijke Russische moordenaars. Nick Read en Mark Fran...

2Doc:The condemned gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The condemned de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The condemned bij 2Doc:The condemned liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The condemned. Heb je een uitzending van 2Doc:The condemned gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The condemned gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The condemned? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The condemned kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!