Programma gemist?

De Russische het strafgevangenis van Colony 56 ligt in in een bos ter grootte van in tijdens Duitsland, zeven uur met rijden van de dichtstbijzijnde stad. Het tijdens is een maximum-security op door gevangenis voor 260 levensgevaarlijke Russische moordenaars. het Nick op tv Read en Mark Franchetti kregen het na op maandenlang onderhandelen een toestemming om binnen uit de muren van de tijdens gevangenis te filmen naar en te praten op met de gevangenen. In een openhartige interviews vertellen het de tot levenslang veroordeelden de niet naar alleen wat ze hebben gedaan, naar maar ook hoe uit naar ze overleven in hun het cel waar op ze 23 uur per naar dag in solitaire gevangenschap het doorbrengen.

mei 2021
20-07-2017 23:50

The condemned

2Doc:The condemned - The condemned

De Russische strafgevangenis Colony 56 ligt in een bos ter grootte van Duitsland, zeven uur rijden van de dichtstbijzijnde stad. Het is een maximum-security gevangenis voor 260 levensgevaarlijke Russische moordenaars. Nick Read en Mark Fran...

2Doc:The condemned gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The condemned de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The condemned bij 2Doc:The condemned liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The condemned. Heb je een uitzending van 2Doc:The condemned gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The condemned gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The condemned? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The condemned kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!