Programma gemist?

De naar Russische strafgevangenis Colony 56 door ligt naar in een bos ter naar grootte van Duitsland, zeven uur door rijden van op tv de tijdens dichtstbijzijnde stad. Het is de een maximum-security het gevangenis voor 260 levensgevaarlijke Russische moordenaars. op Nick Read uit en Mark Franchetti de kregen na maandenlang het onderhandelen toestemming om uit binnen met de muren van de uit gevangenis te filmen met en te praten met de door gevangenen. In op tv openhartige met interviews vertellen de tot het levenslang veroordeelden niet alleen wat een ze een hebben gedaan, maar ook op hoe ze in overleven in van hun cel waar ze het 23 uur per dag in met solitaire gevangenschap in doorbrengen.

mei 2020
20-07-2017 23:50

The condemned

2Doc:The condemned - The condemned

De Russische strafgevangenis Colony 56 ligt in een bos ter grootte van Duitsland, zeven uur rijden van de dichtstbijzijnde stad. Het is een maximum-security gevangenis voor 260 levensgevaarlijke Russische moordenaars. Nick Read en Mark Fran...

2Doc:The condemned gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The condemned de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The condemned bij 2Doc:The condemned liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The condemned. Heb je een uitzending van 2Doc:The condemned gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The condemned gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The condemned? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The condemned kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!