Programma gemist?

Verslag van in de Vierdaagse van Nijmegen: van Tienduizenden liefhebbers een trekken ook dit jaar op tv tijdens de wandelschoenen aan voor de Vierdaagse op tv van tijdens Nijmegen. Het tijdens evenement is inmiddels toe tijdens aan zijn 101e editie. Van met 18 t.e.m. de 21 juli van trotseren de deelnemers blaren, wind, in het zon en regen om uiteindelijk op tv triomfantelijk aan de finish op tijdens te komen op de tijdens 'Via Gladiola'. In door deze uitzending zijn uit sfeerimpressies van de vierde naar en laatste tijdens dag te zien. tijdens Fons de Poel ontvangt uit verschillende gasten, door Harm Edens met zwaait de lopers een 's ochtends uit uit bij de start uit en vangt ze 's middags weer op op aan de door Via het Gladiola. Sonja Booms brengt uit verslag uit uit vanop verschillende plekken op langs de op tv route en Dionne Stax, die de al acht uit vierdaagsekruisjes op zak de heeft, praat tijdens haar in negende Vierdaagse met uit deelnemers 'en van route'.

mei 2021
21-07-2017 14:00

Live: De vierdaagse van Nijmegen

De vierdaagse van Nijmegen - Live: De vierdaagse van Nijmegen

Verslag van de Vierdaagse van Nijmegen: Tienduizenden liefhebbers trekken ook dit jaar de wandelschoenen aan voor de Vierdaagse van Nijmegen. Het evenement is inmiddels toe aan zijn 101e editie. Van 18 t.e.m. 21 juli trotseren de deelnemers...

De vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vierdaagse van Nijmegen bij De vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van De vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van De vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van De vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-07-2017 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!