Programma gemist?

Verslag van de in door Vierdaagse van Nijmegen: Tienduizenden in liefhebbers trekken ook met dit jaar de uit wandelschoenen aan voor de Vierdaagse van op van Nijmegen. Het evenement is inmiddels van toe op aan zijn 101e een editie. Van 18 t.e.m. 21 op juli trotseren de door in deelnemers blaren, wind, zon door en regen om uiteindelijk op tv triomfantelijk aan in de finish te komen op in in de 'Via Gladiola'. In van deze uitzending zijn sfeerimpressies naar van de vierde en met laatste dag de te zien. Fons de het Poel ontvangt het verschillende gasten, Harm Edens een zwaait de op lopers 's ochtends uit van bij naar de start en in vangt ze 's op middags weer op aan de met Via de Gladiola. Sonja tijdens Booms brengt verslag uit in vanop verschillende plekken langs de tijdens een route en Dionne Stax, die al het acht vierdaagsekruisjes op een zak heeft, praat in tijdens door haar negende Vierdaagse met op tv deelnemers 'en een route'.

oktober 2020
21-07-2017 14:00

Live: De vierdaagse van Nijmegen

De vierdaagse van Nijmegen - Live: De vierdaagse van Nijmegen

Verslag van de Vierdaagse van Nijmegen: Tienduizenden liefhebbers trekken ook dit jaar de wandelschoenen aan voor de Vierdaagse van Nijmegen. Het evenement is inmiddels toe aan zijn 101e editie. Van 18 t.e.m. 21 juli trotseren de deelnemers...

De vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vierdaagse van Nijmegen bij De vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van De vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van De vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van De vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-07-2017 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!