Programma gemist?

Verslag van de op tv Vierdaagse op van Nijmegen: in Tienduizenden liefhebbers trekken ook dit jaar de de wandelschoenen aan van voor de op tv Vierdaagse van met Nijmegen. Het evenement is op inmiddels toe aan tijdens zijn op 101e editie. Van in 18 t.e.m. 21 met juli trotseren de deelnemers blaren, een wind, zon in en regen naar om uiteindelijk triomfantelijk aan de het finish te komen op op tv in de 'Via Gladiola'. In deze tijdens uitzending zijn sfeerimpressies in van door de vierde en laatste dag te uit zien. Fons de door Poel ontvangt verschillende op tv gasten, op tv Harm Edens zwaait de van lopers 's ochtends het uit bij een de start en vangt door ze 's een middags weer met op aan de tijdens Via Gladiola. Sonja Booms brengt verslag met uit vanop op tv verschillende plekken het langs de route en uit Dionne Stax, die al van acht vierdaagsekruisjes met op tijdens zak heeft, praat tijdens haar negende door in Vierdaagse met deelnemers 'en op tv route'.

mei 2020
21-07-2017 14:00

Live: De vierdaagse van Nijmegen

De vierdaagse van Nijmegen - Live: De vierdaagse van Nijmegen

Verslag van de Vierdaagse van Nijmegen: Tienduizenden liefhebbers trekken ook dit jaar de wandelschoenen aan voor de Vierdaagse van Nijmegen. Het evenement is inmiddels toe aan zijn 101e editie. Van 18 t.e.m. 21 juli trotseren de deelnemers...

De vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vierdaagse van Nijmegen bij De vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van De vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van De vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van De vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-07-2017 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!