Programma gemist?

Verslag van de op op tv Vierdaagse van Nijmegen: op Tienduizenden liefhebbers trekken ook dit een jaar de tijdens wandelschoenen aan voor van de Vierdaagse van Nijmegen. Het de de evenement is inmiddels toe aan van zijn tijdens 101e editie. Van 18 met t.e.m. 21 juli door trotseren de deelnemers op tv blaren, wind, zon en in regen van om uiteindelijk triomfantelijk in aan de finish op te komen op de 'Via in Gladiola'. In deze uitzending met zijn sfeerimpressies van naar de een vierde en het laatste dag te naar zien. Fons de Poel in ontvangt verschillende gasten, Harm Edens op tv zwaait naar de lopers in 's ochtends uit bij in de start en vangt ze door 's in middags weer op aan de door Via Gladiola. Sonja op Booms brengt door verslag de uit vanop verschillende plekken langs de een route en Dionne een Stax, die al in acht vierdaagsekruisjes in op zak heeft, het praat tijdens haar naar negende Vierdaagse met deelnemers met een 'en route'.

september 2021
21-07-2017 14:00

Live: De vierdaagse van Nijmegen

De vierdaagse van Nijmegen - Live: De vierdaagse van Nijmegen

Verslag van de Vierdaagse van Nijmegen: Tienduizenden liefhebbers trekken ook dit jaar de wandelschoenen aan voor de Vierdaagse van Nijmegen. Het evenement is inmiddels toe aan zijn 101e editie. Van 18 t.e.m. 21 juli trotseren de deelnemers...

De vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vierdaagse van Nijmegen bij De vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van De vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van De vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van De vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-07-2017 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!