Programma gemist?

In met Parijs, Londen en New York door raakte hij bevriend naar op tv met kunstenaars als Alberto Giacometti, Richard de Hamilton, Mark Rothko een en in Barnett Newman.

juli 2021
22-07-2017 10:20

Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd

Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd - Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd

In Parijs, Londen en New York raakte hij bevriend met kunstenaars als Alberto Giacometti, Richard Hamilton, Mark Rothko en Barnett Newman.

Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd bij Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd. Heb je een uitzending van Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd gemist

Uitzending gemist van Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Kunstenaar William Turnbull - Voorbij de Tijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-07-2017 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!