Programma gemist?

Satudarah, van de motorclub die veelvuldig in op tv door het nieuws was wegens door vermeende criminele activiteiten, is de een op geheime wereld vol rituelen met en codes. op 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, tijdens moed en spiritualiteit op naar staan er hoog naar in het vaandel. Regisseur Joost naar van der Valk tijdens kreeg exclusieve toegang door bij het Satudarah. Hij observeerde deze van subcultuur van binnenuit, zoals hij van dat naar eerder deed op tv in Crips: Strapped 'n Strong (2009) met en van Haagse Sjonnie (2006). uit De film laat zien uit hoe de nieuwe met generatie leiders - een Angelo, Olla, van Mima en Bota - door Satudarah binnen op tv enkele jaren ombouwen van in een door onbekend Nederlandse clubje tot een internationaal naar conglomeraat. in Deze ontwikkeling gaat niet in zonder problemen. op tv Satudarah - in One Blood toont hoe met vooral de uit uitbreiding in Duitsland gepaard van gaat met oorlog, naar verraad en een uiteindelijk verbod in van de club in naar bij de oosterburen.

mei 2021
24-07-2017 22:45

Satudarah - One Blood

2Doc: Satudarah - One Blood - Satudarah - One Blood

Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws was wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog ...

2Doc: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Satudarah - One Blood bij 2Doc: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!