Programma gemist?

Satudarah, de motorclub de die veelvuldig naar in het nieuws was het wegens vermeende met criminele door activiteiten, is een naar geheime wereld vol rituelen en codes. van op 'Ouderwetse' idealen zoals uit viriliteit, broederschap, trouw, moed en in spiritualiteit staan er hoog een in het een vaandel. op Regisseur Joost van der Valk kreeg tijdens exclusieve toegang door bij in Satudarah. Hij observeerde deze subcultuur het van in binnenuit, zoals hij dat eerder met deed in Crips: Strapped door 'n Strong met (2009) en Haagse Sjonnie met (2006). De film in op laat zien hoe op tv de nieuwe generatie op leiders - Angelo, Olla, Mima en uit Bota - in Satudarah binnen enkele op tv jaren ombouwen van een uit onbekend Nederlandse door clubje tot een op internationaal conglomeraat. Deze op tv ontwikkeling op tv gaat niet zonder problemen. Satudarah uit - One Blood toont van hoe vooral de met een uitbreiding in Duitsland gepaard in gaat met oorlog, verraad en door de een uiteindelijk verbod van de club uit bij een de oosterburen.

mei 2020
24-07-2017 22:45

Satudarah - One Blood

2Doc: Satudarah - One Blood - Satudarah - One Blood

Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws was wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog ...

2Doc: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Satudarah - One Blood bij 2Doc: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!