Programma gemist?

Satudarah, door de motorclub van die veelvuldig in het nieuws uit was wegens door vermeende criminele activiteiten, is een een geheime wereld vol van rituelen en codes. met 'Ouderwetse' idealen op zoals viriliteit, broederschap, trouw, het moed en spiritualiteit de tijdens staan er hoog in het naar vaandel. Regisseur met Joost van der Valk kreeg tijdens uit exclusieve toegang bij Satudarah. Hij observeerde de deze subcultuur van tijdens binnenuit, tijdens zoals hij dat naar eerder deed in Crips: Strapped naar 'n Strong in (2009) tijdens en Haagse Sjonnie (2006). De het film laat op zien hoe uit de nieuwe generatie leiders naar - Angelo, Olla, van Mima en Bota - met Satudarah binnen enkele jaren tijdens ombouwen van uit een onbekend Nederlandse het clubje tot een internationaal met conglomeraat. Deze op ontwikkeling gaat de niet zonder problemen. Satudarah - de One Blood met toont hoe vooral de het uitbreiding een in Duitsland gepaard op tv gaat met op oorlog, verraad en een uiteindelijk verbod in van uit de club bij de de oosterburen.

januari 2021
24-07-2017 22:45

Satudarah - One Blood

2Doc: Satudarah - One Blood - Satudarah - One Blood

Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws was wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog ...

2Doc: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Satudarah - One Blood bij 2Doc: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!