Programma gemist?

Satudarah, naar de motorclub door die veelvuldig in het op tv nieuws was uit wegens vermeende criminele activiteiten, is een een geheime naar wereld vol rituelen en codes. op 'Ouderwetse' idealen uit zoals op tv viriliteit, broederschap, trouw, op tv moed en spiritualiteit staan er in hoog in het vaandel. door Regisseur het Joost van der Valk kreeg de de exclusieve toegang bij Satudarah. Hij het observeerde deze het subcultuur van binnenuit, uit zoals hij dat eerder op deed tijdens in Crips: Strapped 'n Strong (2009) op en Haagse met Sjonnie (2006). De uit film laat zien hoe uit de nieuwe van generatie leiders een - Angelo, Olla, door Mima en Bota het - Satudarah binnen uit enkele jaren ombouwen van een met onbekend Nederlandse clubje door tot een de internationaal naar conglomeraat. Deze ontwikkeling gaat op niet zonder problemen. Satudarah op tv - naar One Blood toont op tv hoe vooral de uitbreiding door in Duitsland gepaard gaat met met oorlog, verraad en de een uit uiteindelijk verbod tijdens van de club bij de in oosterburen.

juli 2021
24-07-2017 22:45

Satudarah - One Blood

2Doc: Satudarah - One Blood - Satudarah - One Blood

Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws was wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog ...

2Doc: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Satudarah - One Blood bij 2Doc: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!