Programma gemist?

Satudarah, met de motorclub die veelvuldig in in het in nieuws was wegens vermeende criminele het activiteiten, is de een geheime wereld vol een rituelen tijdens en codes. 'Ouderwetse' idealen door zoals viriliteit, broederschap, trouw, door in moed en spiritualiteit staan er van hoog in het naar vaandel. naar Regisseur Joost van der Valk kreeg met exclusieve toegang bij in Satudarah. op tv Hij observeerde deze subcultuur van in binnenuit, zoals in hij op dat eerder deed in Crips: met Strapped 'n Strong (2009) in door en Haagse Sjonnie (2006). tijdens De film laat uit zien hoe de met nieuwe generatie in leiders - Angelo, Olla, van Mima en Bota - naar Satudarah binnen op enkele jaren ombouwen van tijdens een onbekend in Nederlandse clubje tot een met internationaal conglomeraat. op Deze ontwikkeling gaat niet de zonder problemen. Satudarah tijdens - One tijdens Blood toont hoe vooral de de uitbreiding van in Duitsland gepaard gaat met tijdens oorlog, verraad en een een uiteindelijk door verbod op tv van de club op tv bij de oosterburen.

september 2020
24-07-2017 22:45

Satudarah - One Blood

2Doc: Satudarah - One Blood - Satudarah - One Blood

Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws was wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog ...

2Doc: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Satudarah - One Blood bij 2Doc: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!