Programma gemist?

Satudarah, de met motorclub die veelvuldig door in het nieuws uit was het wegens vermeende criminele activiteiten, van is een geheime wereld vol op tv rituelen en codes. tijdens 'Ouderwetse' het idealen zoals viriliteit, de broederschap, trouw, naar moed en spiritualiteit van staan er hoog in op tv het vaandel. Regisseur Joost van uit der Valk kreeg door exclusieve toegang bij met Satudarah. Hij observeerde het deze subcultuur door van binnenuit, zoals hij van dat eerder op deed door in Crips: Strapped tijdens 'n Strong (2009) en Haagse in Sjonnie het (2006). De film in laat zien hoe de nieuwe generatie in leiders met - Angelo, Olla, in Mima en Bota van - Satudarah binnen naar enkele jaren in ombouwen van een onbekend Nederlandse de clubje tot een internationaal van naar conglomeraat. Deze ontwikkeling op tv gaat niet zonder in problemen. Satudarah - One Blood van toont hoe vooral op tv de uitbreiding in Duitsland met gepaard op tv gaat met oorlog, verraad in en in een uiteindelijk verbod van van de club naar bij de oosterburen.

juni 2021
24-07-2017 22:45

Satudarah - One Blood

2Doc: Satudarah - One Blood - Satudarah - One Blood

Satudarah, de motorclub die veelvuldig in het nieuws was wegens vermeende criminele activiteiten, is een geheime wereld vol rituelen en codes. 'Ouderwetse' idealen zoals viriliteit, broederschap, trouw, moed en spiritualiteit staan er hoog ...

2Doc: Satudarah - One Blood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Satudarah - One Blood bij 2Doc: Satudarah - One Blood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Satudarah - One Blood. Heb je een uitzending van 2Doc: Satudarah - One Blood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Satudarah - One Blood gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Satudarah - One Blood? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Satudarah - One Blood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!