Programma gemist?

Documentaire: De Revolutionaire naar de Strijdkrachten van Colombia uit (FARC) en het Colombiaanse leger met kwamen na vijftig het jaar van oorlog tot de conclusie dat uiteindelijk op tv niemand als overwinnaar met in uit de strijd zal de komen. Vrede is een betere op tv optie. Maar hoe naar bereik je die het na een halve een eeuw de gewapende strijd en drie mislukte door het vredesprocessen? Vier jaar werd er in uit een Cuba onderhandeld om op tv het complexe conflict tussen de FARC-guerrilla's, in de staat, de de milities, paramilitairen uit en de miljoenen tijdens slachtoffers te ontrafelen. het Gedurende de moeizame onderhandelingen met sloeg filmmaker naar Natalia Orozco erin tijdens om tijdens zowel met de rebellen als de op vredesonderhandelaars van de van in overheid contact te houden. met Het lukte naar haar om het moeilijke vredesproces op te documenteren. In september op 2016 zetten de uit FARC en de door Colombiaanse regering uit een handtekening onder tijdens een op tv vredesverdrag.

september 2021
25-07-2017 22:45

Docufilm: When the Guns Go Silent

2Doc: When the Guns Go Silent - When the Guns Go Silent

Documentaire: De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC) en het Colombiaanse leger kwamen na vijftig jaar oorlog tot de conclusie dat uiteindelijk niemand als overwinnaar uit de strijd zal komen. Vrede is een betere optie. Maar ho...

2Doc: When the Guns Go Silent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: When the Guns Go Silent bij 2Doc: When the Guns Go Silent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: When the Guns Go Silent. Heb je een uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: When the Guns Go Silent gemist

Uitzending gemist van 2Doc: When the Guns Go Silent? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: When the Guns Go Silent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!