Programma gemist?

Documentaire: de De Revolutionaire Strijdkrachten op tv van Colombia (FARC) en het tijdens tijdens Colombiaanse leger kwamen na het vijftig jaar oorlog met tot de conclusie dat uiteindelijk op niemand in als overwinnaar uit de met strijd zal op tv komen. Vrede is een betere de optie. in Maar hoe bereik je in die na in een halve tijdens eeuw gewapende strijd en op tv drie mislukte naar vredesprocessen? Vier jaar het werd er in tijdens Cuba onderhandeld om het op complexe conflict tussen de met FARC-guerrilla's, de de staat, de milities, paramilitairen en tijdens de miljoenen slachtoffers een te het ontrafelen. Gedurende tijdens de moeizame onderhandelingen sloeg tijdens filmmaker Natalia Orozco uit erin om zowel met in de rebellen als de het vredesonderhandelaars van de naar overheid contact een te houden. Het lukte uit haar om het een moeilijke vredesproces uit te de documenteren. In september 2016 door zetten de FARC en van de Colombiaanse regering een op handtekening onder een een in vredesverdrag.

januari 2021
25-07-2017 22:45

Docufilm: When the Guns Go Silent

2Doc: When the Guns Go Silent - When the Guns Go Silent

Documentaire: De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC) en het Colombiaanse leger kwamen na vijftig jaar oorlog tot de conclusie dat uiteindelijk niemand als overwinnaar uit de strijd zal komen. Vrede is een betere optie. Maar ho...

2Doc: When the Guns Go Silent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: When the Guns Go Silent bij 2Doc: When the Guns Go Silent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: When the Guns Go Silent. Heb je een uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: When the Guns Go Silent gemist

Uitzending gemist van 2Doc: When the Guns Go Silent? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: When the Guns Go Silent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!