Programma gemist?

Documentaire: met De Revolutionaire Strijdkrachten van tijdens Colombia (FARC) naar en het Colombiaanse van leger kwamen na vijftig jaar de oorlog tot de de conclusie dat uiteindelijk de tijdens niemand als overwinnaar op uit de strijd zal komen. Vrede door is door een betere optie. naar Maar hoe op bereik je die na in een halve naar eeuw gewapende strijd en drie op mislukte vredesprocessen? Vier tijdens jaar werd er in op tv Cuba onderhandeld tijdens om van het complexe conflict tussen van de FARC-guerrilla's, naar de staat, de milities, uit paramilitairen en de miljoenen slachtoffers op op te ontrafelen. Gedurende de de moeizame onderhandelingen sloeg filmmaker de Natalia Orozco naar erin om zowel met naar de rebellen als de op tv vredesonderhandelaars van de een uit overheid contact te houden. Het op tv lukte haar om het een moeilijke vredesproces op te de documenteren. In september 2016 in zetten de FARC en de op Colombiaanse uit regering een op handtekening onder een de vredesverdrag.

mei 2020
25-07-2017 22:45

Docufilm: When the Guns Go Silent

2Doc: When the Guns Go Silent - When the Guns Go Silent

Documentaire: De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC) en het Colombiaanse leger kwamen na vijftig jaar oorlog tot de conclusie dat uiteindelijk niemand als overwinnaar uit de strijd zal komen. Vrede is een betere optie. Maar ho...

2Doc: When the Guns Go Silent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: When the Guns Go Silent bij 2Doc: When the Guns Go Silent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: When the Guns Go Silent. Heb je een uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: When the Guns Go Silent gemist

Uitzending gemist van 2Doc: When the Guns Go Silent? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: When the Guns Go Silent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!