Programma gemist?

Documentaire: tijdens De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia door (FARC) het en het Colombiaanse leger kwamen op tv na van vijftig jaar oorlog tot de uit conclusie dat uiteindelijk tijdens niemand op tv als overwinnaar uit de strijd in zal komen. de Vrede is naar een betere optie. van Maar hoe bereik je die tijdens na een van halve een eeuw gewapende strijd en uit drie mislukte vredesprocessen? Vier op tv jaar werd er in een een Cuba onderhandeld om het tijdens complexe conflict tussen de FARC-guerrilla's, tijdens de staat, met de in milities, paramilitairen en de miljoenen met slachtoffers in te ontrafelen. Gedurende tijdens de moeizame onderhandelingen sloeg tijdens filmmaker Natalia de Orozco erin om naar zowel met de het rebellen als de vredesonderhandelaars van op tv de tijdens overheid contact te het houden. Het lukte haar om het van moeilijke vredesproces met te documenteren. In september door de 2016 zetten de naar FARC en de Colombiaanse regering een naar handtekening onder een tijdens de vredesverdrag.

mei 2021
25-07-2017 22:45

Docufilm: When the Guns Go Silent

2Doc: When the Guns Go Silent - When the Guns Go Silent

Documentaire: De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC) en het Colombiaanse leger kwamen na vijftig jaar oorlog tot de conclusie dat uiteindelijk niemand als overwinnaar uit de strijd zal komen. Vrede is een betere optie. Maar ho...

2Doc: When the Guns Go Silent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: When the Guns Go Silent bij 2Doc: When the Guns Go Silent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: When the Guns Go Silent. Heb je een uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: When the Guns Go Silent gemist

Uitzending gemist van 2Doc: When the Guns Go Silent? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: When the Guns Go Silent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!