Programma gemist?

Documentaire: op tv De Revolutionaire Strijdkrachten op van Colombia (FARC) en de het Colombiaanse leger kwamen met na vijftig uit jaar op tv oorlog tot de conclusie dat uit uiteindelijk niemand als uit overwinnaar uit de strijd uit zal komen. Vrede naar door is een betere optie. Maar in hoe de bereik je die op na een halve eeuw gewapende in strijd door en drie mislukte vredesprocessen? Vier jaar in werd er op tv in het Cuba onderhandeld om het de complexe conflict tussen tijdens de FARC-guerrilla's, de uit staat, de milities, in paramilitairen en naar de miljoenen slachtoffers te ontrafelen. met Gedurende de de moeizame onderhandelingen sloeg filmmaker naar Natalia in Orozco erin om zowel met met de rebellen als tijdens de tijdens vredesonderhandelaars van de overheid contact te op houden. Het van lukte haar om het op uit moeilijke vredesproces te documenteren. In september de 2016 tijdens zetten de FARC een en de met Colombiaanse regering een handtekening onder een tijdens door vredesverdrag.

september 2020
25-07-2017 22:45

Docufilm: When the Guns Go Silent

2Doc: When the Guns Go Silent - When the Guns Go Silent

Documentaire: De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC) en het Colombiaanse leger kwamen na vijftig jaar oorlog tot de conclusie dat uiteindelijk niemand als overwinnaar uit de strijd zal komen. Vrede is een betere optie. Maar ho...

2Doc: When the Guns Go Silent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: When the Guns Go Silent bij 2Doc: When the Guns Go Silent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: When the Guns Go Silent. Heb je een uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: When the Guns Go Silent gemist

Uitzending gemist van 2Doc: When the Guns Go Silent? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: When the Guns Go Silent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!