Programma gemist?

Documentaire: op tv De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia uit op (FARC) en het Colombiaanse leger op tv kwamen na door vijftig jaar het oorlog tot de conclusie dat uit uiteindelijk niemand als overwinnaar door uit in de strijd zal komen. Vrede tijdens is een betere van optie. Maar in hoe bereik je een die na tijdens een halve het eeuw gewapende strijd en drie mislukte op naar vredesprocessen? Vier jaar een werd er in door Cuba onderhandeld om het uit complexe conflict tussen door de FARC-guerrilla's, de de staat, de milities, paramilitairen naar en de miljoenen slachtoffers een te ontrafelen. naar Gedurende de met moeizame onderhandelingen sloeg filmmaker Natalia van Orozco erin op om zowel met met de tijdens rebellen als de vredesonderhandelaars in van de overheid contact naar te houden. Het lukte van haar op tv om het moeilijke vredesproces te met met documenteren. In september 2016 zetten de naar FARC en de in Colombiaanse regering een op tv handtekening onder een het uit vredesverdrag.

februari 2020
25-07-2017 22:45

Docufilm: When the Guns Go Silent

2Doc: When the Guns Go Silent - When the Guns Go Silent

Documentaire: De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC) en het Colombiaanse leger kwamen na vijftig jaar oorlog tot de conclusie dat uiteindelijk niemand als overwinnaar uit de strijd zal komen. Vrede is een betere optie. Maar ho...

2Doc: When the Guns Go Silent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: When the Guns Go Silent bij 2Doc: When the Guns Go Silent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: When the Guns Go Silent. Heb je een uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: When the Guns Go Silent gemist

Uitzending gemist van 2Doc: When the Guns Go Silent? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: When the Guns Go Silent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!