Programma gemist?

Documentaire: tijdens De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia een (FARC) uit en het de Colombiaanse leger kwamen tijdens na vijftig jaar oorlog op tv tot de met conclusie dat uiteindelijk een niemand als overwinnaar uit de strijd het door zal komen. Vrede met is een betere optie. Maar naar hoe door bereik je die na een in halve eeuw gewapende door strijd en drie met mislukte vredesprocessen? de Vier jaar werd op er in Cuba onderhandeld om met het complexe conflict een tussen naar de FARC-guerrilla's, de staat, uit de in milities, paramilitairen en de miljoenen een slachtoffers te ontrafelen. Gedurende de de moeizame van onderhandelingen sloeg filmmaker Natalia naar Orozco erin op om zowel met met de rebellen naar als de vredesonderhandelaars van naar de tijdens overheid contact te houden. Het het lukte haar op tv om het moeilijke tijdens vredesproces te documenteren. In september tijdens 2016 zetten tijdens de FARC en in de Colombiaanse op tv regering een handtekening onder van een door vredesverdrag.

oktober 2020
25-07-2017 22:45

Docufilm: When the Guns Go Silent

2Doc: When the Guns Go Silent - When the Guns Go Silent

Documentaire: De Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC) en het Colombiaanse leger kwamen na vijftig jaar oorlog tot de conclusie dat uiteindelijk niemand als overwinnaar uit de strijd zal komen. Vrede is een betere optie. Maar ho...

2Doc: When the Guns Go Silent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: When the Guns Go Silent bij 2Doc: When the Guns Go Silent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: When the Guns Go Silent. Heb je een uitzending van 2Doc: When the Guns Go Silent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: When the Guns Go Silent gemist

Uitzending gemist van 2Doc: When the Guns Go Silent? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: When the Guns Go Silent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!