Programma gemist?

Xiaoyong met Zhao is een met van de vele kunstenaars die in in de het Chinese dorp met Dafen de tijdens schilderijen van Vincent van met Gogh en andere grote meesters naar kopieert. Terwijl door Van Gogh in zijn uit hele leven een slechts één de schilderij wist te op tv slijten, verkoopt Zhao door duizenden doeken via souvenirshops op over de hele wereld. op Hij heeft in één tijdens droom: naar Europa in om het echte werk van Van door Gogh te op tv bekijken. De Chinese kunstenaars op tv leven en slapen van van op de vloeren van piepkleine uit studio's tussen waslijnen uit vol een meesterwerken om de naar grootschalige orders op tijd in af te krijgen - samen op schilderen ze met jaarlijks miljoenen het kopieën. Wanneer van de jonge schilder in tijdens Amsterdam oog in naar oog komt te door staan met de originele zonnebloemen, tijdens wordt Van Gogh uit voor hem het veel meer dan enkel de een in inkomstenbron. De kunst en met het leven van het de Nederlandse schilder door motiveren de jonge Chinees met om zijn van eigen dromen van na te in jagen.

januari 2021
26-07-2017 22:45

China's van Goghs

2Doc: China's van Goghs - China's van Goghs

Xiaoyong Zhao is een van de vele kunstenaars die in het Chinese dorp Dafen de schilderijen van Vincent van Gogh en andere grote meesters kopieert. Terwijl Van Gogh in zijn hele leven slechts één schilderij wist te slijten, verkoopt Zhao dui...

2Doc: China's van Goghs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: China's van Goghs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: China's van Goghs bij 2Doc: China's van Goghs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: China's van Goghs. Heb je een uitzending van 2Doc: China's van Goghs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: China's van Goghs gemist

Uitzending gemist van 2Doc: China's van Goghs? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: China's van Goghs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!