Programma gemist?

Xiaoyong Zhao in is een van de uit vele kunstenaars die uit in het Chinese op dorp Dafen met de van schilderijen van Vincent van naar Gogh en andere grote meesters van kopieert. met Terwijl Van Gogh uit in zijn met hele leven slechts één van schilderij wist te slijten, verkoopt de Zhao het duizenden doeken via souvenirshops in over de met hele wereld. naar Hij heeft één droom: naar Europa met om het echte tijdens werk van op tv Van Gogh van te bekijken. De Chinese van kunstenaars leven op tv en slapen op de in vloeren van op piepkleine studio's tussen waslijnen vol uit meesterwerken een om de grootschalige door orders op tijd af te een krijgen - in samen schilderen ze in jaarlijks miljoenen kopieën. in Wanneer de jonge door schilder in naar Amsterdam oog door in oog komt te staan in met de originele zonnebloemen, van in wordt Van Gogh uit voor hem veel meer door dan enkel een inkomstenbron. De in kunst en het tijdens leven van door de Nederlandse schilder motiveren de de jonge met Chinees tijdens om zijn eigen dromen na te in uit jagen.

juni 2020
26-07-2017 22:45

China's van Goghs

2Doc: China's van Goghs - China's van Goghs

Xiaoyong Zhao is een van de vele kunstenaars die in het Chinese dorp Dafen de schilderijen van Vincent van Gogh en andere grote meesters kopieert. Terwijl Van Gogh in zijn hele leven slechts één schilderij wist te slijten, verkoopt Zhao dui...

2Doc: China's van Goghs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: China's van Goghs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: China's van Goghs bij 2Doc: China's van Goghs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: China's van Goghs. Heb je een uitzending van 2Doc: China's van Goghs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: China's van Goghs gemist

Uitzending gemist van 2Doc: China's van Goghs? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: China's van Goghs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!