Programma gemist?

Xiaoyong een Zhao is een van de van naar vele kunstenaars die in het Chinese op dorp Dafen in de op schilderijen van Vincent op van Gogh en andere grote meesters door kopieert. Terwijl in Van Gogh in van zijn hele van leven slechts één schilderij op wist te slijten, uit verkoopt Zhao duizenden op doeken via souvenirshops over naar de hele het wereld. Hij heeft het één droom: naar Europa het met om het echte op tv werk van Van Gogh te in bekijken. De Chinese op tv kunstenaars leven tijdens en slapen op de een vloeren van piepkleine op tv studio's tussen het waslijnen vol in meesterwerken om de grootschalige door orders op tijd af met te het krijgen - samen van schilderen ze jaarlijks miljoenen kopieën. Wanneer door de jonge schilder door in Amsterdam op tv oog de in oog komt te staan met met de originele in zonnebloemen, wordt het Van Gogh van voor hem veel meer in dan enkel uit een inkomstenbron. De kunst in en het leven van door de Nederlandse de schilder motiveren de jonge Chinees uit om zijn door eigen dromen in na te op tv jagen.

september 2020
26-07-2017 22:45

China's van Goghs

2Doc: China's van Goghs - China's van Goghs

Xiaoyong Zhao is een van de vele kunstenaars die in het Chinese dorp Dafen de schilderijen van Vincent van Gogh en andere grote meesters kopieert. Terwijl Van Gogh in zijn hele leven slechts één schilderij wist te slijten, verkoopt Zhao dui...

2Doc: China's van Goghs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: China's van Goghs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: China's van Goghs bij 2Doc: China's van Goghs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: China's van Goghs. Heb je een uitzending van 2Doc: China's van Goghs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: China's van Goghs gemist

Uitzending gemist van 2Doc: China's van Goghs? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: China's van Goghs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!