Programma gemist?

Xiaoyong in Zhao is met een van de vele kunstenaars in die in het Chinese uit dorp met Dafen de door schilderijen van Vincent van op Gogh en andere grote meesters uit kopieert. op tv Terwijl Van van Gogh in zijn hele leven in slechts op tv één schilderij wist te slijten, verkoopt het Zhao duizenden doeken door tijdens via souvenirshops over de de hele wereld. Hij van heeft één droom: naar Europa de om het echte van werk van Van een Gogh te uit bekijken. De Chinese kunstenaars op tv leven en slapen tijdens het op de vloeren van piepkleine studio's op op tussen waslijnen vol het meesterwerken om de grootschalige orders op op tijd af op te tijdens krijgen - samen schilderen ze jaarlijks op tv miljoenen kopieën. Wanneer een in de jonge schilder in Amsterdam op oog in oog een komt van te staan met de van originele zonnebloemen, wordt op Van Gogh tijdens voor hem veel meer dan de enkel uit een inkomstenbron. De kunst en uit het tijdens leven van de Nederlandse op tv schilder motiveren naar de jonge Chinees om een zijn eigen dromen na met te door jagen.

november 2019
26-07-2017 22:45

China's van Goghs

2Doc: China's van Goghs - China's van Goghs

Xiaoyong Zhao is een van de vele kunstenaars die in het Chinese dorp Dafen de schilderijen van Vincent van Gogh en andere grote meesters kopieert. Terwijl Van Gogh in zijn hele leven slechts één schilderij wist te slijten, verkoopt Zhao dui...

2Doc: China's van Goghs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: China's van Goghs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: China's van Goghs bij 2Doc: China's van Goghs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: China's van Goghs. Heb je een uitzending van 2Doc: China's van Goghs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: China's van Goghs gemist

Uitzending gemist van 2Doc: China's van Goghs? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: China's van Goghs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!