Programma gemist?

Xiaoyong Zhao uit is op tv een van de in vele kunstenaars die in het op Chinese dorp een Dafen de het schilderijen van Vincent van het Gogh en andere grote meesters een kopieert. Terwijl op tv Van Gogh in zijn de uit hele leven slechts één schilderij wist met te van slijten, verkoopt de Zhao duizenden doeken op via souvenirshops over op de hele wereld. Hij heeft op tv één droom: naar tijdens Europa door om het echte werk door van Van Gogh te bekijken. met De Chinese kunstenaars het leven en slapen van op de op vloeren van piepkleine op tv studio's tussen in waslijnen vol meesterwerken naar om de grootschalige orders op in tijd af te naar krijgen - naar samen tijdens schilderen ze jaarlijks miljoenen het kopieën. Wanneer tijdens de jonge schilder in Amsterdam oog tijdens in oog komt op tv te staan met een tijdens de originele zonnebloemen, wordt Van Gogh naar voor hem veel van meer op dan enkel een van inkomstenbron. De kunst op en het het leven van de Nederlandse schilder door motiveren de jonge Chinees naar om zijn op eigen dromen met na te het jagen.

mei 2021
26-07-2017 22:45

China's van Goghs

2Doc: China's van Goghs - China's van Goghs

Xiaoyong Zhao is een van de vele kunstenaars die in het Chinese dorp Dafen de schilderijen van Vincent van Gogh en andere grote meesters kopieert. Terwijl Van Gogh in zijn hele leven slechts één schilderij wist te slijten, verkoopt Zhao dui...

2Doc: China's van Goghs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: China's van Goghs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: China's van Goghs bij 2Doc: China's van Goghs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: China's van Goghs. Heb je een uitzending van 2Doc: China's van Goghs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: China's van Goghs gemist

Uitzending gemist van 2Doc: China's van Goghs? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: China's van Goghs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!