Programma gemist?

Xiaoyong Zhao met is een van de met vele kunstenaars naar die in het Chinese uit dorp van Dafen de schilderijen van Vincent naar van het Gogh en andere het grote meesters kopieert. Terwijl van Van Gogh in een zijn uit hele leven slechts één met schilderij wist te slijten, met verkoopt Zhao duizenden doeken een via souvenirshops over op de van hele wereld. Hij heeft van één droom: naar een Europa een om het echte werk van het Van Gogh te het bekijken. De naar Chinese kunstenaars met leven en slapen op de in vloeren tijdens van piepkleine studio's tussen op tv waslijnen vol naar meesterwerken om de uit grootschalige orders op tijd af tijdens te krijgen - samen het schilderen ze jaarlijks de door miljoenen kopieën. Wanneer de jonge schilder het in Amsterdam naar oog in oog komt met te met staan met de originele zonnebloemen, op tv door wordt Van Gogh voor hem op veel meer tijdens dan enkel een op inkomstenbron. De op tv kunst en het leven van de uit Nederlandse schilder tijdens motiveren de jonge Chinees een om zijn eigen op tv dromen na op te uit jagen.

september 2021
26-07-2017 22:45

China's van Goghs

2Doc: China's van Goghs - China's van Goghs

Xiaoyong Zhao is een van de vele kunstenaars die in het Chinese dorp Dafen de schilderijen van Vincent van Gogh en andere grote meesters kopieert. Terwijl Van Gogh in zijn hele leven slechts één schilderij wist te slijten, verkoopt Zhao dui...

2Doc: China's van Goghs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: China's van Goghs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: China's van Goghs bij 2Doc: China's van Goghs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: China's van Goghs. Heb je een uitzending van 2Doc: China's van Goghs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: China's van Goghs gemist

Uitzending gemist van 2Doc: China's van Goghs? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: China's van Goghs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!