Programma gemist?

Slaapkamers van meets Maartens een moestuin in deze Finse ode op tv aan van de liefde en tuinieren. Een een documentair naar liefdesverhaal over Finse stellen die tijdens een passie naar hebben voor tuinieren, het waarin de tuin als metafoor in fungeert voor hun op van relatie, nog in prille ontwikkeling, uit vol met in bloei of al tijdens in de nadagen van op tv het tijdens leven.

juni 2021
27-07-2017 23:45

Garden lovers

2Doc: Garden lovers - Garden lovers

Slaapkamers meets Maartens moestuin in deze Finse ode aan de liefde en tuinieren. Een documentair liefdesverhaal over Finse stellen die een passie hebben voor tuinieren, waarin de tuin als metafoor fungeert voor hun relatie, nog in prille o...

2Doc: Garden lovers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garden lovers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garden lovers bij 2Doc: Garden lovers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garden lovers. Heb je een uitzending van 2Doc: Garden lovers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garden lovers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garden lovers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garden lovers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!