Programma gemist?

Slaapkamers het meets Maartens op moestuin in deze een Finse ode aan de liefde op en tuinieren. Een documentair in een liefdesverhaal over Finse op stellen die een passie hebben in voor tuinieren, waarin van de in tuin als metafoor uit fungeert voor hun relatie, door nog in prille ontwikkeling, vol de in bloei of op tv het al in de nadagen van het het de leven.

oktober 2020
27-07-2017 23:45

Garden lovers

2Doc: Garden lovers - Garden lovers

Slaapkamers meets Maartens moestuin in deze Finse ode aan de liefde en tuinieren. Een documentair liefdesverhaal over Finse stellen die een passie hebben voor tuinieren, waarin de tuin als metafoor fungeert voor hun relatie, nog in prille o...

2Doc: Garden lovers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garden lovers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garden lovers bij 2Doc: Garden lovers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garden lovers. Heb je een uitzending van 2Doc: Garden lovers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garden lovers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garden lovers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garden lovers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!