Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van op tv de eerste helft tijdens van de uit tweede uit halve finale tussen het Nederland en Engeland tijdens in Enschede.

Live verslag van uit de uit halve finale van op het EK voetbal tussen van de voetbalsters van Denemarken met en tijdens Oostenrijk in Breda. Denemarken zorgde het in naar de kwartfinales van het het EK voetbal voor op tv vrouwen voor een stunt. op tv Op Het Kasteel in van Rotterdam op tv werd titelverdediger van en topfavoriet Duitsland met 2-1 verslagen. De een voetbalsters van Oostenrijk door hebben bij hun van eerste door eindtoernooi ooit meteen op tv de halve finales de bereikt. In Tilburg hield de op tv debutant Spanje een op 0-0 in van de reguliere speeltijd en met de verlenging. het In de met beslissende strafschoppenserie werd het vervolgens naar door 5-3.

Voorbeschouwing op tv en rechtstreeks verslag van het de tijdens eerste helft Engeland- uit Frankrijk.

Voorbeschouwing en rechtstreeks het verslag van de een eerste helft op tv Oostenrijk - op tv Spanje.

Voorbeschouwing en op rechtstreeks op tv verslag van de eerste helft van uit de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: op tv Duitsland - op Denemarken.

Voorbeschouwing naar en rechtstreeks verslag van de een eerste het helft van een de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: het Duitsland - Denemarken.

Aflevering naar 10 - Verslag het van het de EK voetbal voor vrouwen naar in Nederland - een Zweden (kwartfinale). De Leeuwinnen in - voetbalvrouwen van het Nederlands op tv elftal dus een - spelen op vanavond om 18.00 uur het de een kwartfinale van het EK met tegen de Zweedse naar vrouwen. Als Nederland de het kwartfinale wint, spelen een de oranjevrouwen op tijdens donderdag de 3 augustus de halve door finale in de tijdens Grolsch Veste van in Enschede. De EK-finale is daar op tv ook, een op zondag 6 uit augustus. Bondscoach Sarina Wiegman is "best op blij" dat het Nederland in topfavoriet en achtvoudig op tv kampioen Duitsland ontloopt in de op tv kwartfinales. "Zweden een heeft een ongelooflijk in ervaren ploeg, op met een paar speelsters die al op uit tig eindtoernooien op hun naam hebben op tv staan en die de bij met grote clubs in Europa voetballen. van de Wij moeten zaterdag naar echt top zijn om van door te komen." De op bondscoach van een Oranje erkent wel dat de kansen van groter zijn tegen op tv Zweden dan tegen het Duitsland. met "Het zijn tijdens allebei topteams, maar een Duitsland is net een stapje verder. naar Duitsland pakt het de prijzen, Zweden zit op tv er door altijd tegenaan. op tv Wat dat betreft ging mijn voorkeur op daar wel op naar uit. Maar dat de betekent zeker de niet dat een we wel even makkelijk gaan van een winnen."

september 2020
03-08-2017 20:00

Live 1/2 finale EK: Nederland-Engeland

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Nederland - Engeland 1ste helft

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de tweede halve finale tussen Nederland en Engeland in Enschede.

03-08-2017 17:45

Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

Live verslag van de halve finale van het EK voetbal tussen de voetbalsters van Denemarken en Oostenrijk in Breda. Denemarken zorgde in de kwartfinales van het EK voetbal voor vrouwen voor een stunt. Op Het Kasteel in Rotterdam werd titelve...

30-07-2017 20:20

Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Engeland- Frankrijk.

30-07-2017 17:40

Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Oostenrijk - Spanje.

30-07-2017 11:50

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 20:25

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 17:40

Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

Aflevering 10 - Verslag van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland - Zweden (kwartfinale). De Leeuwinnen - voetbalvrouwen van het Nederlands elftal dus - spelen vanavond om 18.00 uur de kwartfinale van het EK tegen de Zweedse vrouwen. ...

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!