Programma gemist?

Rechtstreeks op verslag van de op eerste helft van de naar tweede een halve finale tussen Nederland en van Engeland op tv in Enschede.

Live verslag van van de naar halve finale van het EK tijdens op tv voetbal tussen de in voetbalsters van Denemarken en Oostenrijk op tv in de Breda. Denemarken zorgde in de kwartfinales van van van het EK voetbal voor van vrouwen voor op een stunt. Op Het Kasteel een in uit Rotterdam werd titelverdediger uit en topfavoriet Duitsland met 2-1 door verslagen. De voetbalsters in van Oostenrijk tijdens hebben bij hun eerste eindtoernooi ooit uit van meteen de halve finales bereikt. in In naar Tilburg hield de debutant tijdens Spanje op in 0-0 in de reguliere op tv speeltijd en door de verlenging. In de beslissende op strafschoppenserie werd het uit vervolgens op tv 5-3.

Voorbeschouwing en rechtstreeks naar verslag een van de eerste helft Engeland- in het Frankrijk.

Voorbeschouwing op en rechtstreeks verslag van de tijdens de eerste helft Oostenrijk in - Spanje.

Voorbeschouwing naar en rechtstreeks verslag van naar de eerste helft van door de kwartfinale op EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - het Denemarken.

Voorbeschouwing en rechtstreeks in verslag van de naar door eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: in Duitsland - de Denemarken.

Aflevering 10 - een op tv Verslag van het uit EK voetbal voor vrouwen op tv in Nederland - Zweden de (kwartfinale). De Leeuwinnen het - voetbalvrouwen van het Nederlands de elftal dus uit - spelen vanavond om naar 18.00 uur uit de kwartfinale van het van EK tegen de op Zweedse vrouwen. Als de Nederland de kwartfinale op wint, spelen de in oranjevrouwen een op donderdag 3 augustus met de een halve finale in een de Grolsch Veste in de Enschede. De EK-finale is op tv daar ook, de op zondag 6 tijdens augustus. Bondscoach Sarina Wiegman is met "best blij" het dat Nederland topfavoriet en met achtvoudig kampioen Duitsland op tv ontloopt in de kwartfinales. naar "Zweden heeft een door ongelooflijk ervaren ploeg, een op met een paar de speelsters die al een tig eindtoernooien op hun naam in hebben het staan en die bij grote clubs een in Europa voetballen. tijdens Wij op tv moeten zaterdag in echt top zijn om door van te komen." De uit bondscoach van Oranje erkent wel door in dat de kansen groter door zijn tegen Zweden dan tegen van Duitsland. op tv "Het zijn allebei topteams, maar een het Duitsland is net met een stapje verder. Duitsland pakt de door prijzen, Zweden op zit er altijd tegenaan. op tv Wat dat betreft een ging een mijn voorkeur daar wel uit naar uit. op Maar dat betekent op zeker niet dat we wel met even makkelijk met gaan op tv winnen."

september 2021
03-08-2017 20:00

Live 1/2 finale EK: Nederland-Engeland

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Nederland - Engeland 1ste helft

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de tweede halve finale tussen Nederland en Engeland in Enschede.

03-08-2017 17:45

Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

Live verslag van de halve finale van het EK voetbal tussen de voetbalsters van Denemarken en Oostenrijk in Breda. Denemarken zorgde in de kwartfinales van het EK voetbal voor vrouwen voor een stunt. Op Het Kasteel in Rotterdam werd titelve...

30-07-2017 20:20

Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Engeland- Frankrijk.

30-07-2017 17:40

Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Oostenrijk - Spanje.

30-07-2017 11:50

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 20:25

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 17:40

Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

Aflevering 10 - Verslag van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland - Zweden (kwartfinale). De Leeuwinnen - voetbalvrouwen van het Nederlands elftal dus - spelen vanavond om 18.00 uur de kwartfinale van het EK tegen de Zweedse vrouwen. ...

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!