Programma gemist?

Rechtstreeks verslag met van tijdens de eerste helft van de tweede naar halve naar finale tussen Nederland en Engeland door de in Enschede.

Live een verslag van het de halve finale van het het EK van voetbal tussen de voetbalsters van Denemarken het met en Oostenrijk in Breda. Denemarken door zorgde in de kwartfinales van uit het het EK voetbal voor vrouwen op voor een door stunt. Op de Het Kasteel in uit Rotterdam werd titelverdediger en topfavoriet Duitsland het met 2-1 in verslagen. De voetbalsters van Oostenrijk van hebben bij op hun eerste eindtoernooi ooit tijdens van meteen de halve finales bereikt. In op tv Tilburg hield de in debutant Spanje op op tv 0-0 in de de op tv reguliere speeltijd en de verlenging. tijdens In de beslissende strafschoppenserie tijdens werd het het vervolgens naar 5-3.

Voorbeschouwing met en rechtstreeks verslag door van de eerste helft Engeland- het van Frankrijk.

Voorbeschouwing en rechtstreeks uit op verslag van de tijdens eerste helft Oostenrijk - tijdens Spanje.

Voorbeschouwing het en rechtstreeks verslag naar van de eerste helft van uit de kwartfinale tijdens EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - het Denemarken.

Voorbeschouwing op en rechtstreeks naar verslag van de in eerste helft van de door kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland tijdens - Denemarken.

Aflevering met 10 - Verslag van het de EK voetbal van voor tijdens vrouwen in Nederland - tijdens Zweden (kwartfinale). De Leeuwinnen een - voetbalvrouwen van het tijdens Nederlands elftal dus door - spelen een vanavond om 18.00 uur de op kwartfinale van het uit EK tegen de met Zweedse vrouwen. een Als Nederland de met kwartfinale op tv wint, spelen de oranjevrouwen op een donderdag de 3 augustus de halve finale het in met de Grolsch Veste van in Enschede. De EK-finale van is daar door ook, op zondag 6 op tv augustus. Bondscoach Sarina Wiegman is "best tijdens blij" dat een Nederland een topfavoriet en achtvoudig kampioen Duitsland van ontloopt in op de kwartfinales. "Zweden in heeft een ongelooflijk tijdens ervaren ploeg, met een tijdens paar speelsters die het al tig op eindtoernooien op hun met naam hebben staan en die door bij een grote clubs in Europa voetballen. met Wij moeten zaterdag uit echt met top zijn om door te in van komen." De bondscoach van Oranje de erkent wel dat de tijdens kansen in groter zijn tegen Zweden het dan tegen Duitsland. "Het met zijn allebei topteams, het maar Duitsland is een net door een stapje verder. op tv Duitsland pakt de prijzen, Zweden het zit er altijd tegenaan. het Wat dat uit betreft ging mijn een voorkeur daar wel in naar uit. Maar het dat betekent zeker het niet de dat we wel even makkelijk op tv gaan naar winnen."

januari 2021
03-08-2017 20:00

Live 1/2 finale EK: Nederland-Engeland

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Nederland - Engeland 1ste helft

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de tweede halve finale tussen Nederland en Engeland in Enschede.

03-08-2017 17:45

Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

Live verslag van de halve finale van het EK voetbal tussen de voetbalsters van Denemarken en Oostenrijk in Breda. Denemarken zorgde in de kwartfinales van het EK voetbal voor vrouwen voor een stunt. Op Het Kasteel in Rotterdam werd titelve...

30-07-2017 20:20

Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Engeland- Frankrijk.

30-07-2017 17:40

Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Oostenrijk - Spanje.

30-07-2017 11:50

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 20:25

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 17:40

Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

Aflevering 10 - Verslag van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland - Zweden (kwartfinale). De Leeuwinnen - voetbalvrouwen van het Nederlands elftal dus - spelen vanavond om 18.00 uur de kwartfinale van het EK tegen de Zweedse vrouwen. ...

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!