Programma gemist?

Rechtstreeks verslag op van de eerste tijdens helft van de tweede de halve finale op tv tussen Nederland en Engeland door in het Enschede.

Live op verslag van de halve van finale van door het EK voetbal tussen de uit met voetbalsters van Denemarken het en Oostenrijk in Breda. Denemarken zorgde een in in de kwartfinales van tijdens het EK voetbal door voor vrouwen voor uit een stunt. Op Het Kasteel in een Rotterdam werd een titelverdediger en topfavoriet Duitsland een met 2-1 verslagen. De uit voetbalsters van het Oostenrijk hebben bij hun tijdens tijdens eerste eindtoernooi ooit meteen een de halve finales de bereikt. In Tilburg met hield de door debutant Spanje op naar 0-0 in de door reguliere speeltijd en tijdens de verlenging. In op tv de beslissende strafschoppenserie werd het vervolgens door door 5-3.

Voorbeschouwing en rechtstreeks op tv verslag van op tv de de eerste helft Engeland- het Frankrijk.

Voorbeschouwing en rechtstreeks door verslag van op tv de van eerste helft Oostenrijk tijdens - Spanje.

Voorbeschouwing tijdens en rechtstreeks verslag van de naar eerste van helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: in Duitsland - in Denemarken.

Voorbeschouwing en rechtstreeks met een verslag van de eerste helft in van de op tv kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - door Denemarken.

Aflevering op tv 10 - Verslag van met het EK de voetbal voor vrouwen in Nederland een - Zweden (kwartfinale). De een Leeuwinnen met - voetbalvrouwen van het op tv Nederlands elftal dus - het uit spelen vanavond om 18.00 het uur de kwartfinale van op het EK met tegen de Zweedse een vrouwen. Als Nederland de door kwartfinale wint, spelen met de oranjevrouwen op donderdag met 3 door augustus de halve finale in in met de Grolsch Veste in van Enschede. De met EK-finale is daar ook, op zondag in 6 augustus. Bondscoach met Sarina Wiegman door is "best blij" dat Nederland door topfavoriet en achtvoudig door met kampioen Duitsland ontloopt in in de kwartfinales. "Zweden de heeft een door ongelooflijk ervaren ploeg, met een paar tijdens speelsters met die al in tig eindtoernooien op het hun naam hebben staan tijdens en die bij grote een clubs in met Europa voetballen. Wij moeten met zaterdag echt top een zijn op tv om door te komen." De van bondscoach van Oranje van erkent wel dat de kansen tijdens groter de zijn tegen Zweden dan de tegen met Duitsland. "Het zijn allebei in topteams, maar Duitsland door is net een stapje uit verder. Duitsland pakt de uit prijzen, Zweden zit van er altijd tegenaan. tijdens Wat dat het betreft ging mijn uit voorkeur daar wel naar door uit. op tv Maar dat betekent zeker de niet op dat we wel in even makkelijk gaan op tv winnen."

april 2021
03-08-2017 20:00

Live 1/2 finale EK: Nederland-Engeland

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Nederland - Engeland 1ste helft

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de tweede halve finale tussen Nederland en Engeland in Enschede.

03-08-2017 17:45

Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

Live verslag van de halve finale van het EK voetbal tussen de voetbalsters van Denemarken en Oostenrijk in Breda. Denemarken zorgde in de kwartfinales van het EK voetbal voor vrouwen voor een stunt. Op Het Kasteel in Rotterdam werd titelve...

30-07-2017 20:20

Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Engeland- Frankrijk.

30-07-2017 17:40

Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Oostenrijk - Spanje.

30-07-2017 11:50

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 20:25

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 17:40

Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

Aflevering 10 - Verslag van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland - Zweden (kwartfinale). De Leeuwinnen - voetbalvrouwen van het Nederlands elftal dus - spelen vanavond om 18.00 uur de kwartfinale van het EK tegen de Zweedse vrouwen. ...

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!