Programma gemist?

Rechtstreeks verslag met van de naar eerste helft van de de tweede halve finale van tussen de Nederland en Engeland in tijdens Enschede.

Live op tv verslag van de het halve finale van van het EK op tv voetbal tussen de voetbalsters van Denemarken een en Oostenrijk van in Breda. Denemarken in zorgde in een de kwartfinales van het op EK voetbal voor vrouwen het voor van een stunt. Op Het Kasteel in een Rotterdam werd titelverdediger met en topfavoriet Duitsland in in met 2-1 verslagen. De voetbalsters uit van Oostenrijk naar hebben bij hun eerste eindtoernooi naar ooit meteen uit de halve finales bereikt. van In Tilburg de hield de op tv debutant Spanje op 0-0 in de door reguliere speeltijd en het door de verlenging. In de beslissende strafschoppenserie door een werd het vervolgens uit 5-3.

Voorbeschouwing en op tv rechtstreeks op tv verslag van de door eerste helft Engeland- op tv Frankrijk.

Voorbeschouwing en rechtstreeks een verslag van de in eerste helft Oostenrijk op de - Spanje.

Voorbeschouwing met en rechtstreeks verslag van de op tv door eerste helft van een de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: tijdens Duitsland - Denemarken.

Voorbeschouwing en rechtstreeks naar verslag van tijdens de eerste met helft van van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - op Denemarken.

Aflevering 10 in - Verslag in van het EK voetbal voor met van vrouwen in Nederland in - Zweden (kwartfinale). De een Leeuwinnen - voetbalvrouwen van het op tv Nederlands elftal dus - door met spelen vanavond om de 18.00 uur de kwartfinale in van het tijdens EK tegen de Zweedse vrouwen. naar Als Nederland de kwartfinale op tv het wint, spelen de oranjevrouwen een op donderdag van 3 augustus de halve een finale in naar de Grolsch Veste in uit Enschede. De EK-finale is uit daar ook, een op zondag 6 augustus. Bondscoach Sarina in Wiegman tijdens is "best uit blij" dat Nederland uit topfavoriet en achtvoudig kampioen Duitsland met ontloopt met in de kwartfinales. "Zweden heeft een met ongelooflijk naar ervaren ploeg, naar met een paar speelsters door die al tig het eindtoernooien op hun uit naam hebben staan tijdens en die met bij grote clubs in Europa op voetballen. Wij op tv moeten zaterdag echt top zijn de om in door te komen." De bondscoach van door Oranje erkent wel de dat in de kansen groter zijn de tegen Zweden het dan tegen Duitsland. "Het zijn de allebei topteams, op maar Duitsland is op tv net een stapje tijdens verder. een Duitsland pakt de prijzen, Zweden zit uit er altijd van tegenaan. uit Wat dat betreft ging mijn voorkeur door tijdens daar wel naar uit. Maar dat in betekent naar zeker niet dat we wel in even makkelijk de gaan naar winnen."

oktober 2019
03-08-2017 20:00

Live 1/2 finale EK: Nederland-Engeland

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Nederland - Engeland 1ste helft

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de tweede halve finale tussen Nederland en Engeland in Enschede.

03-08-2017 17:45

Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

Live verslag van de halve finale van het EK voetbal tussen de voetbalsters van Denemarken en Oostenrijk in Breda. Denemarken zorgde in de kwartfinales van het EK voetbal voor vrouwen voor een stunt. Op Het Kasteel in Rotterdam werd titelve...

30-07-2017 20:20

Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Engeland- Frankrijk.

30-07-2017 17:40

Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Oostenrijk - Spanje.

30-07-2017 11:50

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 20:25

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 17:40

Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

Aflevering 10 - Verslag van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland - Zweden (kwartfinale). De Leeuwinnen - voetbalvrouwen van het Nederlands elftal dus - spelen vanavond om 18.00 uur de kwartfinale van het EK tegen de Zweedse vrouwen. ...

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!