Programma gemist?

Rechtstreeks verslag met van door de eerste helft van de de tweede halve finale het tussen Nederland en Engeland van in van Enschede.

Live verslag van door in de halve finale van het op EK voetbal het tussen de voetbalsters van Denemarken op op en Oostenrijk in Breda. Denemarken zorgde van in de kwartfinales van door het het EK voetbal in voor vrouwen voor door een stunt. Op Het Kasteel in op tv Rotterdam werd uit titelverdediger het en topfavoriet Duitsland met 2-1 het verslagen. De naar voetbalsters van Oostenrijk hebben bij hun het eerste eindtoernooi de ooit door meteen de halve finales op bereikt. In Tilburg hield een de debutant Spanje tijdens op 0-0 in in de reguliere speeltijd en op tv op de verlenging. In de beslissende op tv strafschoppenserie werd het van vervolgens met 5-3.

Voorbeschouwing uit en rechtstreeks op tv verslag van de van eerste helft Engeland- tijdens Frankrijk.

Voorbeschouwing een en rechtstreeks verslag van op de eerste helft Oostenrijk het - van Spanje.

Voorbeschouwing en het rechtstreeks verslag op van de eerste helft van in de op tv kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: de Duitsland - Denemarken.

Voorbeschouwing de en rechtstreeks een verslag van de eerste helft naar van de kwartfinale door EK-vrouwenvoetbal: op Duitsland - Denemarken.

Aflevering 10 op tv - Verslag van in het op tv EK voetbal voor vrouwen in Nederland uit - Zweden de (kwartfinale). De Leeuwinnen - tijdens voetbalvrouwen naar van het Nederlands elftal dus - op spelen vanavond tijdens om in 18.00 uur de door kwartfinale van het EK tegen de de Zweedse vrouwen. Als door Nederland de naar kwartfinale wint, spelen door de oranjevrouwen uit op donderdag 3 augustus de een halve finale in een de in Grolsch Veste in in Enschede. De EK-finale is met daar ook, van op zondag 6 het augustus. Bondscoach Sarina Wiegman in is "best blij" dat tijdens Nederland topfavoriet en door achtvoudig kampioen Duitsland ontloopt naar in de kwartfinales. tijdens "Zweden heeft op een ongelooflijk ervaren ploeg, door met een paar tijdens speelsters die al een op tig eindtoernooien op hun naam uit hebben van staan en die bij naar grote clubs van in Europa voetballen. uit Wij moeten zaterdag echt top van zijn tijdens om door te komen." De bondscoach door van Oranje erkent wel uit dat een de kansen groter zijn door tegen Zweden dan tegen tijdens Duitsland. "Het in zijn allebei topteams, een maar Duitsland uit is net een stapje tijdens verder. Duitsland pakt de het prijzen, Zweden zit met er van altijd tegenaan. Wat dat betreft in tijdens ging mijn voorkeur uit daar wel naar op uit. Maar dat betekent de zeker niet van dat we wel even makkelijk gaan de met winnen."

mei 2020
03-08-2017 20:00

Live 1/2 finale EK: Nederland-Engeland

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Nederland - Engeland 1ste helft

Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de tweede halve finale tussen Nederland en Engeland in Enschede.

03-08-2017 17:45

Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: 1/2 finale EK Denemarken-Oostenrijk

Live verslag van de halve finale van het EK voetbal tussen de voetbalsters van Denemarken en Oostenrijk in Breda. Denemarken zorgde in de kwartfinales van het EK voetbal voor vrouwen voor een stunt. Op Het Kasteel in Rotterdam werd titelve...

30-07-2017 20:20

Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Engeland - Frankrijk voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Engeland- Frankrijk.

30-07-2017 17:40

Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Oostenrijk - Spanje voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft Oostenrijk - Spanje.

30-07-2017 11:50

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 20:25

NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - NOS EK vrouwenvoetbal Duitsland - Denemarken voorbeschouwing en 1ste helft

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de kwartfinale EK-vrouwenvoetbal: Duitsland - Denemarken.

29-07-2017 17:40

Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft - Live: Nederland - Zweden vrouwenvoetbal

Aflevering 10 - Verslag van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland - Zweden (kwartfinale). De Leeuwinnen - voetbalvrouwen van het Nederlands elftal dus - spelen vanavond om 18.00 uur de kwartfinale van het EK tegen de Zweedse vrouwen. ...

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal voorbeschouwing en 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!