Programma gemist?

De de alleenstaande Naziha - ooit bestempeld naar als moeder op van 'een van de van grootste Marokkaanse probleemgezinnen uit van Amsterdam' - op tv van vecht voor haar vrijheid het en die van haar tien uit kinderen. uit Negen jaar in geleden scheidde Naziha van van haar dertig op tv jaar oudere man. Met vallen in en opstaan uit probeerde ze op vervolgens haar kinderen op op tv het rechte pad te op houden en een hen een goede toekomst te tijdens bieden. de Een gevecht tegen de lange tijdens arm van de de geschiedenis, sociale controle naar uit de uit gemeenschap en zoons van die willen dat in ze zich meer gedraagt op tv als in andere Marokkaanse naar moeders. Tientallen hulpverleners kwamen in over de vloer, met archiefkasten vol dossiers zijn over van het een gezin geschreven.

april 2021
30-07-2017 23:35

Naziha's Lente

2Doc: Naziha's Lente - Naziha's Lente

De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als moeder van 'een van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van Amsterdam' - vecht voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Negen jaar geleden scheidde Naziha van haar dertig jaar oude...

2Doc: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Naziha's Lente bij 2Doc: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!