Programma gemist?

De van alleenstaande Naziha met - ooit bestempeld als het moeder van 'een van de uit de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van door Amsterdam' - vecht voor haar in vrijheid en die uit uit van haar tien op kinderen. Negen jaar geleden tijdens scheidde Naziha van haar dertig het jaar van oudere man. Met vallen het en opstaan probeerde ze van door vervolgens haar kinderen op het uit rechte pad te houden met en hen een een op goede toekomst te bieden. door Een gevecht in tegen de lange arm van door de geschiedenis, sociale controle in uit de van gemeenschap en zoons op tv die willen uit dat ze op tv zich meer gedraagt uit als andere Marokkaanse moeders. een Tientallen hulpverleners de kwamen over de vloer, archiefkasten naar vol dossiers van zijn over tijdens het gezin geschreven.

september 2021
30-07-2017 23:35

Naziha's Lente

2Doc: Naziha's Lente - Naziha's Lente

De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als moeder van 'een van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van Amsterdam' - vecht voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Negen jaar geleden scheidde Naziha van haar dertig jaar oude...

2Doc: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Naziha's Lente bij 2Doc: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!