Programma gemist?

De alleenstaande de Naziha - ooit bestempeld het in als moeder van uit 'een van de grootste Marokkaanse het probleemgezinnen van door Amsterdam' - het vecht voor haar uit vrijheid en die tijdens van haar tien een kinderen. Negen jaar geleden uit scheidde Naziha van op tv haar dertig jaar oudere naar man. Met vallen tijdens en in opstaan probeerde ze vervolgens haar kinderen uit op het het rechte pad te naar houden en de hen een uit goede toekomst te bieden. het Een gevecht het tegen de lange het arm van de geschiedenis, sociale controle van uit de gemeenschap van en een zoons die door willen dat ze naar zich meer gedraagt door als andere Marokkaanse moeders. Tientallen hulpverleners tijdens kwamen over het de een vloer, archiefkasten vol van dossiers zijn over het gezin de geschreven.

mei 2020
30-07-2017 23:35

Naziha's Lente

2Doc: Naziha's Lente - Naziha's Lente

De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als moeder van 'een van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van Amsterdam' - vecht voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Negen jaar geleden scheidde Naziha van haar dertig jaar oude...

2Doc: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Naziha's Lente bij 2Doc: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!