Programma gemist?

De alleenstaande Naziha een door - ooit bestempeld als moeder van de tijdens 'een van de een grootste Marokkaanse probleemgezinnen van op Amsterdam' - vecht de voor haar vrijheid en de die van de haar tien van kinderen. Negen jaar geleden scheidde naar Naziha van haar dertig op tv jaar oudere het man. Met vallen en de opstaan in probeerde ze door vervolgens haar kinderen op het een rechte pad te houden met het en hen een goede toekomst op tv te bieden. naar Een gevecht tegen de lange door arm van op tv de geschiedenis, sociale tijdens controle uit de uit gemeenschap in en zoons die de willen dat ze in zich meer gedraagt als andere Marokkaanse in moeders. Tientallen hulpverleners naar uit kwamen over de vloer, archiefkasten uit vol dossiers een zijn over het gezin uit geschreven.

oktober 2019
30-07-2017 23:35

Naziha's Lente

2Doc: Naziha's Lente - Naziha's Lente

De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als moeder van 'een van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van Amsterdam' - vecht voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Negen jaar geleden scheidde Naziha van haar dertig jaar oude...

2Doc: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Naziha's Lente bij 2Doc: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!