Programma gemist?

De een alleenstaande Naziha - ooit tijdens bestempeld als moeder naar van 'een een van de grootste Marokkaanse op probleemgezinnen van Amsterdam' de - vecht naar voor haar vrijheid en uit die van een haar tien kinderen. Negen tijdens jaar geleden scheidde in Naziha van van haar dertig jaar oudere man. in Met vallen de en opstaan probeerde naar ze vervolgens in haar kinderen op het het rechte pad te het houden en met hen een goede toekomst te met bieden. Een gevecht door tegen naar de lange arm in van de geschiedenis, sociale controle het uit in de gemeenschap en van zoons die willen dat ze van zich een meer gedraagt op tv als andere Marokkaanse moeders. Tientallen met hulpverleners kwamen over van de uit vloer, archiefkasten vol door dossiers zijn over het gezin met geschreven.

januari 2021
30-07-2017 23:35

Naziha's Lente

2Doc: Naziha's Lente - Naziha's Lente

De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als moeder van 'een van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van Amsterdam' - vecht voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Negen jaar geleden scheidde Naziha van haar dertig jaar oude...

2Doc: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Naziha's Lente bij 2Doc: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!