Programma gemist?

De op tv alleenstaande Naziha - het ooit bestempeld uit als moeder van op 'een van de grootste tijdens Marokkaanse probleemgezinnen van door Amsterdam' - in vecht voor haar vrijheid en die een van haar tien van kinderen. Negen jaar van geleden scheidde tijdens Naziha van haar dertig van jaar op oudere man. de Met vallen en opstaan probeerde in ze vervolgens haar op tv kinderen op het rechte de uit pad te houden en hen het een goede toekomst te de bieden. op Een gevecht door tegen de lange arm van van de geschiedenis, met sociale controle van uit de gemeenschap en zoons op tv die willen met dat ze zich uit meer gedraagt als andere de Marokkaanse moeders. Tientallen hulpverleners naar kwamen over uit de vloer, archiefkasten vol het dossiers zijn naar over het gezin uit geschreven.

september 2020
30-07-2017 23:35

Naziha's Lente

2Doc: Naziha's Lente - Naziha's Lente

De alleenstaande Naziha - ooit bestempeld als moeder van 'een van de grootste Marokkaanse probleemgezinnen van Amsterdam' - vecht voor haar vrijheid en die van haar tien kinderen. Negen jaar geleden scheidde Naziha van haar dertig jaar oude...

2Doc: Naziha's Lente gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Naziha's Lente de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Naziha's Lente bij 2Doc: Naziha's Lente liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Naziha's Lente. Heb je een uitzending van 2Doc: Naziha's Lente gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Naziha's Lente gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Naziha's Lente? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Naziha's Lente kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!