Programma gemist?

Banks naar en het met team moeten een recent tijdens drama uitzoeken. op Na vastberaden speurwerk, stuiten ze op tv op een van verdachte. Terwijl de onlangs benoemde door chief superintendent Anderson op druk zet in op Helen om Banks het te verplichten de op van zaak te sluiten, op is Banks er steeds meer van het het overtuigd dat dit tijdens allemaal met één van man te maken heeft, op tv de misdadiger Steve Richards. op tv Maar door telkens wanneer hij Richards tijdens op het van spoor is, vervagen tijdens de bewijzen en verdwijnen de naar getuigen. uit Door Banks' obsessie het voor Richards wordt de hij door Anderson van de zaak het gehaald en door wordt Helen tijdens aangesteld om de op tv zaak te van leiden.

Een een zaak start als uit een zoektocht naar het een vermist uit persoon, maar verandert al snel in op een uit ontvoering voor losgeld. De tijdens zaak wordt nog moeilijker op tv door op tv het feit dat het het slachtoffer, een rijke zakenman, een naar naar Leeds vluchtte na naar vervolging in in zijn geboorteland China. een Banks vraagt zich af of een de motieven met tijdens zijn naar verleden te maken hebben. Door tijdens instinctief speurwerk kan met het uit slachtoffer gered worden en op tv lijkt de zaak gesloten, tot uit een een onverwachte wending het escaleert in een volledig moordonderzoek. een En er op tv doet zich het een nieuw drama op tv voor dat nog door dichter bij huis op is.

Wanneer het in slachtoffer van een het waanzinnige aanval gevonden op wordt in tijdens een bos, met vraagt het hele team in van Alan Banks uit zich af uit of dit feit gerelateerd de is aan de zelfmoord naar van een meisje uit een de naar buurt op dezelfde plaats. Wanneer in het een slachtoffer geïdentificeerd wordt en de Banks een link vindt van met naar de crimineel Steve Richards, het formuleert Banks de een theorie: de de tot nu toe onaantastbare Richards het op tv speelde een rol in tijdens de moord. naar Terwijl hij worstelt om een met bewijs de te vinden, raakt Banks met geobsedeerd door Richards. op tv Wanneer de rest in van het team meer een te weten op tv komt over het slachtoffer, de komen er plots nieuwe door met verdachten aan het met licht. Stilaan vraagt de het team zich af een of de onfeilbare naar Banks het mis de heeft. Banks is eindelijk gerechtvaardigd van in wanneer het alibi door van Richards voor de nacht een van de door moord vals in blijkt te zijn, totdat de tijdens gebeurtenissen een tijdens tragische wending tijdens nemen.

januari 2021
24-08-2017 20:35

Undertow

Detectives: Inspector Banks - Undertow

Banks en het team moeten een recent drama uitzoeken. Na vastberaden speurwerk, stuiten ze op een verdachte. Terwijl de onlangs benoemde chief superintendent Anderson druk zet op Helen om Banks te verplichten de zaak te sluiten, is Banks er ...

17-08-2017 20:40

A little bit of heart

Detectives: Inspector Banks - A little bit of heart

Een zaak start als een zoektocht naar een vermist persoon, maar verandert al snel in een ontvoering voor losgeld. De zaak wordt nog moeilijker door het feit dat het slachtoffer, een rijke zakenman, naar Leeds vluchtte na vervolging in zijn ...

29-07-2017 22:05

To burn in every drop of blood

Detectives: Inspector Banks - To burn in every drop of blood

Wanneer het slachtoffer van een waanzinnige aanval gevonden wordt in een bos, vraagt het hele team van Alan Banks zich af of dit feit gerelateerd is aan de zelfmoord van een meisje uit de buurt op dezelfde plaats. Wanneer het slachtoffer ge...

Detectives: Inspector Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Inspector Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Inspector Banks bij Detectives: Inspector Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Inspector Banks. Heb je een uitzending van Detectives: Inspector Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Inspector Banks gemist

Uitzending gemist van Detectives: Inspector Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Inspector Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!