Programma gemist?

Banks en tijdens het met team moeten een recent drama het uitzoeken. Na naar vastberaden speurwerk, in stuiten ze op een verdachte. door Terwijl tijdens de onlangs benoemde tijdens chief superintendent Anderson druk zet op van Helen om van Banks te verplichten de op zaak naar te sluiten, is Banks er op steeds meer van door overtuigd van dat dit de allemaal met één man tijdens te maken heeft, de van misdadiger Steve in Richards. Maar een telkens wanneer hij naar Richards op het spoor is, met vervagen uit de bewijzen en verdwijnen de een getuigen. Door Banks' een obsessie voor Richards wordt uit hij door met Anderson van van de zaak van gehaald en wordt Helen aangesteld om naar de door zaak te door leiden.

Een zaak start de als een zoektocht op naar een vermist de persoon, uit maar verandert al snel uit in een door ontvoering voor tijdens losgeld. De zaak tijdens wordt nog moeilijker door het naar feit tijdens dat het slachtoffer, tijdens een rijke zakenman, een naar Leeds vluchtte na uit vervolging in zijn geboorteland China. op Banks van vraagt zich af de of de motieven met zijn het verleden te maken op tv hebben. uit Door instinctief de speurwerk kan het slachtoffer gered worden door en lijkt het de zaak gesloten, tot een een een onverwachte wending de escaleert in een volledig uit moordonderzoek. En er de doet zich een tijdens nieuw drama voor uit dat nog dichter in bij huis op tv is.

Wanneer het slachtoffer tijdens van een waanzinnige op aanval een gevonden wordt in een bos, het vraagt het uit hele team van Alan van de Banks zich af of van dit feit gerelateerd op tv is aan de zelfmoord het van op tv een meisje uit de buurt op het dezelfde plaats. Wanneer op het slachtoffer geïdentificeerd het wordt en met Banks op een link vindt met de naar crimineel Steve Richards, op tv formuleert Banks een uit theorie: van de tot nu toe onaantastbare tijdens Richards speelde op tv een rol in de in moord. door Terwijl hij worstelt om een bewijs door te de vinden, raakt met Banks geobsedeerd door Richards. Wanneer de op rest uit van het team meer te naar weten komt naar over het slachtoffer, de komen er plots een nieuwe naar verdachten aan het met licht. Stilaan vraagt de het team zich af de of de onfeilbare Banks het op uit mis heeft. Banks naar is eindelijk gerechtvaardigd wanneer het van alibi van Richards voor een de de nacht van de moord het vals blijkt uit te zijn, totdat naar de gebeurtenissen tijdens een tragische wending een nemen.

september 2020
24-08-2017 20:35

Undertow

Detectives: Inspector Banks - Undertow

Banks en het team moeten een recent drama uitzoeken. Na vastberaden speurwerk, stuiten ze op een verdachte. Terwijl de onlangs benoemde chief superintendent Anderson druk zet op Helen om Banks te verplichten de zaak te sluiten, is Banks er ...

17-08-2017 20:40

A little bit of heart

Detectives: Inspector Banks - A little bit of heart

Een zaak start als een zoektocht naar een vermist persoon, maar verandert al snel in een ontvoering voor losgeld. De zaak wordt nog moeilijker door het feit dat het slachtoffer, een rijke zakenman, naar Leeds vluchtte na vervolging in zijn ...

29-07-2017 22:05

To burn in every drop of blood

Detectives: Inspector Banks - To burn in every drop of blood

Wanneer het slachtoffer van een waanzinnige aanval gevonden wordt in een bos, vraagt het hele team van Alan Banks zich af of dit feit gerelateerd is aan de zelfmoord van een meisje uit de buurt op dezelfde plaats. Wanneer het slachtoffer ge...

Detectives: Inspector Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Inspector Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Inspector Banks bij Detectives: Inspector Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Inspector Banks. Heb je een uitzending van Detectives: Inspector Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Inspector Banks gemist

Uitzending gemist van Detectives: Inspector Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Inspector Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!