Programma gemist?

Banks uit en het team moeten een het recent drama uitzoeken. het van Na vastberaden speurwerk, de stuiten ze op tijdens een verdachte. Terwijl de onlangs met benoemde chief superintendent Anderson de druk door zet op Helen om uit Banks te door verplichten de zaak te in sluiten, met is Banks er steeds het meer van overtuigd dat het dit allemaal met één uit man een te maken heeft, de het misdadiger met Steve Richards. Maar telkens wanneer hij in Richards op het uit spoor is, vervagen uit het de bewijzen en verdwijnen de getuigen. op Door Banks' van obsessie van voor Richards wordt tijdens hij door Anderson van naar de zaak gehaald en wordt tijdens Helen aangesteld met om de zaak te met door leiden.

Een zaak start tijdens als uit een zoektocht een naar een vermist persoon, maar verandert op op al snel in een van ontvoering voor het losgeld. De zaak wordt nog moeilijker uit door het door feit dat het door slachtoffer, een rijke op zakenman, naar Leeds op tv vluchtte na een vervolging in zijn geboorteland op China. op Banks vraagt zich af of de van met motieven met zijn verleden te maken een hebben. Door instinctief in een speurwerk kan het slachtoffer de gered worden en van lijkt de op tv zaak gesloten, tot van een onverwachte wending escaleert op tv in een uit volledig moordonderzoek. En uit er doet zich een nieuw drama de voor dat de nog dichter door bij huis van is.

Wanneer in het slachtoffer van op een waanzinnige aanval gevonden wordt naar in een door bos, vraagt in het hele een team van Alan Banks zich af met de of dit feit op tv gerelateerd is aan een de zelfmoord van een uit meisje uit de buurt in op dezelfde plaats. Wanneer van het slachtoffer geïdentificeerd door wordt en tijdens Banks op tv een link vindt het met de crimineel Steve Richards, een formuleert de Banks een theorie: de tijdens tot nu met toe onaantastbare Richards speelde een in rol in de tijdens moord. Terwijl hij worstelt naar om de een bewijs te vinden, raakt in Banks een geobsedeerd door op Richards. Wanneer de naar rest van het team meer te met weten komt over uit naar het slachtoffer, komen er plots door nieuwe verdachten aan het naar licht. Stilaan vraagt naar het team zich van het af of de in onfeilbare Banks het mis op tv heeft. Banks is door eindelijk gerechtvaardigd wanneer het alibi in met van Richards voor de op tv nacht van de moord uit vals blijkt te zijn, in totdat de van gebeurtenissen een tragische uit wending uit nemen.

juni 2020
24-08-2017 20:35

Undertow

Detectives: Inspector Banks - Undertow

Banks en het team moeten een recent drama uitzoeken. Na vastberaden speurwerk, stuiten ze op een verdachte. Terwijl de onlangs benoemde chief superintendent Anderson druk zet op Helen om Banks te verplichten de zaak te sluiten, is Banks er ...

17-08-2017 20:40

A little bit of heart

Detectives: Inspector Banks - A little bit of heart

Een zaak start als een zoektocht naar een vermist persoon, maar verandert al snel in een ontvoering voor losgeld. De zaak wordt nog moeilijker door het feit dat het slachtoffer, een rijke zakenman, naar Leeds vluchtte na vervolging in zijn ...

29-07-2017 22:05

To burn in every drop of blood

Detectives: Inspector Banks - To burn in every drop of blood

Wanneer het slachtoffer van een waanzinnige aanval gevonden wordt in een bos, vraagt het hele team van Alan Banks zich af of dit feit gerelateerd is aan de zelfmoord van een meisje uit de buurt op dezelfde plaats. Wanneer het slachtoffer ge...

Detectives: Inspector Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Inspector Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Inspector Banks bij Detectives: Inspector Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Inspector Banks. Heb je een uitzending van Detectives: Inspector Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Inspector Banks gemist

Uitzending gemist van Detectives: Inspector Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Inspector Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!