Programma gemist?

Banks een en het team moeten met een recent drama uitzoeken. in Na vastberaden speurwerk, in stuiten een ze op een naar verdachte. Terwijl een de onlangs benoemde chief superintendent de Anderson druk zet het op Helen om Banks een te op verplichten de zaak te sluiten, van is Banks er een steeds met meer van overtuigd dat dit de allemaal met tijdens één man te maken naar heeft, de misdadiger op Steve Richards. de Maar telkens wanneer op tv hij in Richards op het met spoor is, vervagen de in bewijzen en tijdens verdwijnen de getuigen. Door Banks' op obsessie op tv voor Richards wordt op hij door Anderson van de door zaak gehaald en in wordt Helen aangesteld om naar de zaak te van van leiden.

Een zaak op start op als een zoektocht naar een vermist het persoon, op maar verandert op tv al snel in een ontvoering voor van losgeld. op tv De zaak wordt van nog moeilijker de door het feit dat met het slachtoffer, een rijke door zakenman, het naar Leeds vluchtte na met vervolging in zijn geboorteland China. het op Banks vraagt zich af of in de motieven met zijn tijdens naar verleden te maken tijdens hebben. Door instinctief naar speurwerk kan het slachtoffer uit gered worden en lijkt de op zaak gesloten, tot in een onverwachte uit wending escaleert in een naar volledig moordonderzoek. het En er doet op zich de een nieuw drama voor op tv dat nog dichter bij huis in met is.

Wanneer door het slachtoffer van een waanzinnige in aanval een gevonden wordt naar in een bos, vraagt het hele tijdens team van met Alan Banks zich af in naar of dit feit gerelateerd is aan op in de zelfmoord van een meisje in uit de buurt op de dezelfde plaats. het Wanneer het slachtoffer geïdentificeerd het wordt op en Banks een tijdens link vindt met van de crimineel de Steve Richards, formuleert Banks een theorie: de in de tot nu toe onaantastbare Richards op het speelde een rol in de tijdens moord. Terwijl hij de worstelt met om een bewijs te het vinden, raakt Banks de geobsedeerd door van Richards. Wanneer de rest van het op tv team van meer te weten komt over het het een slachtoffer, komen er plots van nieuwe verdachten aan uit het op tv licht. Stilaan vraagt op tv het team zich af of naar de onfeilbare de Banks het mis heeft. Banks een is eindelijk gerechtvaardigd op tv wanneer het een alibi van Richards voor door in de nacht van de de moord vals blijkt te door zijn, door totdat de gebeurtenissen een tragische wending het de nemen.

juli 2021
24-08-2017 20:35

Undertow

Detectives: Inspector Banks - Undertow

Banks en het team moeten een recent drama uitzoeken. Na vastberaden speurwerk, stuiten ze op een verdachte. Terwijl de onlangs benoemde chief superintendent Anderson druk zet op Helen om Banks te verplichten de zaak te sluiten, is Banks er ...

17-08-2017 20:40

A little bit of heart

Detectives: Inspector Banks - A little bit of heart

Een zaak start als een zoektocht naar een vermist persoon, maar verandert al snel in een ontvoering voor losgeld. De zaak wordt nog moeilijker door het feit dat het slachtoffer, een rijke zakenman, naar Leeds vluchtte na vervolging in zijn ...

29-07-2017 22:05

To burn in every drop of blood

Detectives: Inspector Banks - To burn in every drop of blood

Wanneer het slachtoffer van een waanzinnige aanval gevonden wordt in een bos, vraagt het hele team van Alan Banks zich af of dit feit gerelateerd is aan de zelfmoord van een meisje uit de buurt op dezelfde plaats. Wanneer het slachtoffer ge...

Detectives: Inspector Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Inspector Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Inspector Banks bij Detectives: Inspector Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Inspector Banks. Heb je een uitzending van Detectives: Inspector Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Inspector Banks gemist

Uitzending gemist van Detectives: Inspector Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Inspector Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!