Programma gemist?

Banks en het op team tijdens moeten een door recent drama uitzoeken. Na met vastberaden speurwerk, stuiten ze een op door een verdachte. Terwijl de in onlangs benoemde chief superintendent tijdens Anderson druk zet op van Helen om Banks het een te verplichten de zaak te sluiten, van is Banks door er de steeds meer van overtuigd op tv dat dit allemaal met naar één door man te maken heeft, de van misdadiger het Steve Richards. Maar telkens wanneer de hij Richards tijdens op het spoor op tv is, vervagen de op tv bewijzen en verdwijnen de het getuigen. Door Banks' obsessie het voor van Richards wordt hij door de Anderson van de uit zaak naar gehaald en wordt Helen uit aangesteld om de zaak te door de leiden.

Een op zaak start de als een zoektocht naar het een vermist persoon, een maar verandert al naar snel in een ontvoering op tv voor losgeld. De zaak in wordt nog de moeilijker tijdens door het feit dat door het slachtoffer, een het rijke zakenman, naar Leeds tijdens vluchtte na vervolging de in zijn op tv geboorteland China. Banks vraagt van zich af of de op tv tijdens motieven met zijn verleden te door maken hebben. Door een instinctief speurwerk door kan het met slachtoffer gered worden en lijkt op tv de uit zaak gesloten, tot een naar onverwachte wending door escaleert in een een volledig moordonderzoek. En er doet zich het een nieuw drama op voor naar dat nog dichter bij uit huis tijdens is.

Wanneer met het slachtoffer van een naar waanzinnige aanval gevonden wordt een in een bos, op tv tijdens vraagt het hele team van Alan uit Banks zich naar af of dit feit naar gerelateerd op is aan de de zelfmoord van een van meisje uit de van buurt op dezelfde van plaats. Wanneer op tv het slachtoffer geïdentificeerd wordt en Banks de een link vindt op tv met de crimineel een naar Steve Richards, formuleert Banks een tijdens theorie: de tot nu de toe onaantastbare Richards een speelde een rol door in de een moord. Terwijl hij op worstelt het om een bewijs te vinden, raakt met in Banks geobsedeerd door Richards. Wanneer de op tv rest van het een team meer met te weten komt over een het een slachtoffer, komen er een plots nieuwe verdachten aan een het licht. Stilaan naar vraagt het team zich de van af of de onfeilbare met Banks het mis heeft. Banks uit is eindelijk gerechtvaardigd met wanneer het alibi op van naar Richards voor de de nacht van de van moord vals blijkt te zijn, op door totdat de gebeurtenissen een tragische het wending op nemen.

januari 2020
24-08-2017 20:35

Undertow

Detectives: Inspector Banks - Undertow

Banks en het team moeten een recent drama uitzoeken. Na vastberaden speurwerk, stuiten ze op een verdachte. Terwijl de onlangs benoemde chief superintendent Anderson druk zet op Helen om Banks te verplichten de zaak te sluiten, is Banks er ...

17-08-2017 20:40

A little bit of heart

Detectives: Inspector Banks - A little bit of heart

Een zaak start als een zoektocht naar een vermist persoon, maar verandert al snel in een ontvoering voor losgeld. De zaak wordt nog moeilijker door het feit dat het slachtoffer, een rijke zakenman, naar Leeds vluchtte na vervolging in zijn ...

29-07-2017 22:05

To burn in every drop of blood

Detectives: Inspector Banks - To burn in every drop of blood

Wanneer het slachtoffer van een waanzinnige aanval gevonden wordt in een bos, vraagt het hele team van Alan Banks zich af of dit feit gerelateerd is aan de zelfmoord van een meisje uit de buurt op dezelfde plaats. Wanneer het slachtoffer ge...

Detectives: Inspector Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Inspector Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Inspector Banks bij Detectives: Inspector Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Inspector Banks. Heb je een uitzending van Detectives: Inspector Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Inspector Banks gemist

Uitzending gemist van Detectives: Inspector Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Inspector Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!