Programma gemist?

Banks de en het team moeten een tijdens recent drama uitzoeken. door Na op vastberaden speurwerk, stuiten ze op de door een verdachte. Terwijl de onlangs tijdens benoemde chief op tv superintendent Anderson druk zet op op Helen van om Banks te verplichten de met zaak het te sluiten, uit is Banks er steeds meer van op op overtuigd dat dit allemaal tijdens met één man te maken uit naar heeft, de misdadiger tijdens Steve Richards. Maar telkens het wanneer hij op tv Richards op het spoor een is, vervagen in de bewijzen en verdwijnen de de getuigen. Door op tv Banks' obsessie van voor Richards wordt hij op tv door Anderson van de van zaak gehaald een en wordt in Helen aangesteld om de zaak te door op tv leiden.

Een een zaak start als een zoektocht in naar op een vermist persoon, de maar verandert op al snel in een ontvoering voor tijdens losgeld. De zaak in wordt nog moeilijker naar door het feit op tv dat het een slachtoffer, naar een rijke zakenman, uit naar Leeds vluchtte de na vervolging in in zijn geboorteland China. Banks vraagt zich een in af of de motieven met door zijn verleden te maken door uit hebben. Door instinctief speurwerk kan het op tv slachtoffer met gered worden en lijkt met de zaak gesloten, tot door een onverwachte wending naar escaleert van in een volledig moordonderzoek. En tijdens er met doet zich een nieuw uit drama van voor dat nog dichter bij huis de op is.

Wanneer tijdens het slachtoffer van een waanzinnige het aanval gevonden door wordt op tv in een bos, vraagt het het hele team de van Alan Banks zich af tijdens of dit een feit tijdens gerelateerd is aan de zelfmoord tijdens van van een meisje uit de buurt op tijdens dezelfde plaats. op tv Wanneer het het slachtoffer geïdentificeerd wordt en van Banks een link een vindt met de crimineel naar Steve op Richards, formuleert door Banks een theorie: de tot nu op op tv toe onaantastbare Richards speelde een rol met in van de moord. Terwijl hij op worstelt om het een bewijs te vinden, op tv raakt het Banks geobsedeerd door tijdens Richards. Wanneer de rest van het een team meer uit te weten komt over op tv de het slachtoffer, komen er plots tijdens nieuwe verdachten in aan het licht. Stilaan op vraagt het de team zich af of in de onfeilbare Banks het in mis heeft. Banks uit is naar eindelijk gerechtvaardigd wanneer het van alibi van in Richards voor de in nacht van met de moord vals blijkt te tijdens zijn, in totdat de gebeurtenissen een tragische wending naar van nemen.

mei 2021
24-08-2017 20:35

Undertow

Detectives: Inspector Banks - Undertow

Banks en het team moeten een recent drama uitzoeken. Na vastberaden speurwerk, stuiten ze op een verdachte. Terwijl de onlangs benoemde chief superintendent Anderson druk zet op Helen om Banks te verplichten de zaak te sluiten, is Banks er ...

17-08-2017 20:40

A little bit of heart

Detectives: Inspector Banks - A little bit of heart

Een zaak start als een zoektocht naar een vermist persoon, maar verandert al snel in een ontvoering voor losgeld. De zaak wordt nog moeilijker door het feit dat het slachtoffer, een rijke zakenman, naar Leeds vluchtte na vervolging in zijn ...

29-07-2017 22:05

To burn in every drop of blood

Detectives: Inspector Banks - To burn in every drop of blood

Wanneer het slachtoffer van een waanzinnige aanval gevonden wordt in een bos, vraagt het hele team van Alan Banks zich af of dit feit gerelateerd is aan de zelfmoord van een meisje uit de buurt op dezelfde plaats. Wanneer het slachtoffer ge...

Detectives: Inspector Banks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Inspector Banks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Inspector Banks bij Detectives: Inspector Banks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Inspector Banks. Heb je een uitzending van Detectives: Inspector Banks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Inspector Banks gemist

Uitzending gemist van Detectives: Inspector Banks? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Inspector Banks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!