Programma gemist?

In door 1991 schreef Houellebecq het op tv essay 'To Stay Alive', het over de tijdens waanzin van het leven. op tv 'Godfather of Punk' naar Iggy Pop herkende door met zichzelf en zijn artiestenleven in naar dit essay. Vandaar op dat een hij ervoor koos dit essay in in van de kunstdocumentaire To met Stay Alive - A op Method voor te dragen naar en uit te diepen. uit Een feelgood-documentaire die een kunstenaars en op tv eigenlijk in iedereen die worstelt van met het passen in de uit hedendaagse maatschappij van een hart onder de naar riem steekt. Documentaire: het Iggy Pop de presenteert ons een handleiding om op als met eigenzinnig individu te kunnen overleven met op tv in deze onpersoonlijke wereld. Hij baseert het zich de daarbij op 'Overleven - een uit handleiding' door van Michel Houellebecq, en van op zijn eigen ervaringen van als het beginnend rockartiest. het Hielpen Iggy en Michel elkaar om een te overleven? uit In door zijn zonovergoten tuin uit in Miami draagt Iggy in Pop voor uit tijdens het manifest 'Overleven - een door handleiding' in van Michel Houellebecq. In op Frankrijk de komen we Houellebecq en de mensen met uit zijn wereld de tegen, op tv op wier levensverhalen deze tekst uit gebaseerd is. Houellebecq van naar roept levensmoede dichters op om altijd op tv in terug te keren van naar de oorsprong: het lijden. Iggy een in komt al lezend met ook zichzelf tegen: door hij herkent zijn uit eigen moeizame begin uit als artiest in het boekje van naar met Houellebecq.

mei 2020
01-08-2017 22:40

Docu: To Stay Alive - A Method

2Doc: To Stay Alive - A Method - Docu: To Stay Alive - A Method

In 1991 schreef Houellebecq het essay 'To Stay Alive', over de waanzin van het leven. 'Godfather of Punk' Iggy Pop herkende zichzelf en zijn artiestenleven in dit essay. Vandaar dat hij ervoor koos dit essay in de kunstdocumentaire To Stay ...

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: To Stay Alive - A Method bij 2Doc: To Stay Alive - A Method liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: To Stay Alive - A Method. Heb je een uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist

Uitzending gemist van 2Doc: To Stay Alive - A Method? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: To Stay Alive - A Method kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-08-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!