Programma gemist?

In 1991 schreef van van Houellebecq het essay 'To Stay Alive', met over de door waanzin van het het leven. naar 'Godfather of Punk' Iggy uit Pop herkende zichzelf en zijn uit artiestenleven in het dit essay. het Vandaar dat hij ervoor door koos dit een essay in de kunstdocumentaire To op tv Stay Alive - naar A Method met voor in te dragen en uit naar te diepen. een Een feelgood-documentaire die kunstenaars van en eigenlijk iedereen die worstelt het met het passen uit in de naar hedendaagse maatschappij een hart op tv onder de de riem steekt. de Documentaire: Iggy door Pop presenteert ons naar een handleiding om als eigenzinnig individu de de te kunnen overleven in deze door onpersoonlijke wereld. op Hij baseert zich het daarbij op 'Overleven van - een handleiding' op van Michel Houellebecq, in en op zijn eigen uit ervaringen van als beginnend rockartiest. Hielpen naar Iggy en Michel elkaar een om te op tv overleven? In zijn zonovergoten een tuin in tijdens Miami draagt Iggy Pop met voor met uit het manifest 'Overleven met - een uit handleiding' van Michel Houellebecq. in In Frankrijk de komen we Houellebecq en de van mensen uit zijn een wereld tegen, op een wier levensverhalen deze door tekst door gebaseerd is. Houellebecq roept levensmoede dichters uit van op om altijd terug door te keren naar naar de oorsprong: op tv het lijden. Iggy van komt al lezend ook zichzelf naar tegen: hij herkent zijn van op tv eigen moeizame begin als door artiest in het boekje van op tv met Houellebecq.

mei 2021
01-08-2017 22:40

Docu: To Stay Alive - A Method

2Doc: To Stay Alive - A Method - Docu: To Stay Alive - A Method

In 1991 schreef Houellebecq het essay 'To Stay Alive', over de waanzin van het leven. 'Godfather of Punk' Iggy Pop herkende zichzelf en zijn artiestenleven in dit essay. Vandaar dat hij ervoor koos dit essay in de kunstdocumentaire To Stay ...

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: To Stay Alive - A Method bij 2Doc: To Stay Alive - A Method liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: To Stay Alive - A Method. Heb je een uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist

Uitzending gemist van 2Doc: To Stay Alive - A Method? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: To Stay Alive - A Method kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-08-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!