Programma gemist?

In tijdens 1991 schreef Houellebecq tijdens het essay op tv 'To Stay Alive', over het de waanzin uit van het leven. 'Godfather of Punk' uit Iggy Pop herkende een zichzelf en met zijn uit artiestenleven in dit uit essay. Vandaar dat hij ervoor koos een dit een essay in de kunstdocumentaire To tijdens een Stay Alive - A het Method voor het te dragen en de uit te diepen. Een feelgood-documentaire door die kunstenaars door en eigenlijk iedereen die in worstelt met uit het passen in de tijdens hedendaagse maatschappij uit een hart onder de riem van steekt. Documentaire: Iggy de Pop presenteert ons de een handleiding door om als met eigenzinnig individu te kunnen in overleven van in deze onpersoonlijke wereld. Hij het baseert zich naar daarbij op 'Overleven - een naar van handleiding' van Michel Houellebecq, en op op zijn eigen ervaringen de als in beginnend rockartiest. Hielpen Iggy op tv en van Michel elkaar om te overleven? in In zijn uit zonovergoten tuin in Miami draagt door Iggy Pop de voor uit tijdens het manifest met 'Overleven - een handleiding' van met Michel op tv Houellebecq. In Frankrijk komen we op Houellebecq in en de mensen uit zijn wereld van met tegen, op wier van levensverhalen deze tekst gebaseerd een is. Houellebecq roept levensmoede door dichters op om altijd een terug te keren van naar uit de oorsprong: het uit lijden. Iggy komt al lezend een ook op tv zichzelf tegen: hij herkent zijn naar eigen moeizame van begin als naar artiest in het boekje van uit het Houellebecq.

september 2020
01-08-2017 22:40

Docu: To Stay Alive - A Method

2Doc: To Stay Alive - A Method - Docu: To Stay Alive - A Method

In 1991 schreef Houellebecq het essay 'To Stay Alive', over de waanzin van het leven. 'Godfather of Punk' Iggy Pop herkende zichzelf en zijn artiestenleven in dit essay. Vandaar dat hij ervoor koos dit essay in de kunstdocumentaire To Stay ...

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: To Stay Alive - A Method bij 2Doc: To Stay Alive - A Method liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: To Stay Alive - A Method. Heb je een uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist

Uitzending gemist van 2Doc: To Stay Alive - A Method? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: To Stay Alive - A Method kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-08-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!