Programma gemist?

In 1991 naar schreef Houellebecq het essay het 'To op tv Stay Alive', over de waanzin het met van het leven. 'Godfather of het Punk' Iggy Pop naar herkende zichzelf en zijn op op tv artiestenleven in dit essay. Vandaar dat uit hij het ervoor koos dit essay van in de kunstdocumentaire een To Stay Alive - van A door Method voor te dragen van en een uit te diepen. Een feelgood-documentaire door die kunstenaars en van eigenlijk van iedereen die worstelt met het in passen door in de hedendaagse maatschappij een hart uit onder een de riem steekt. Documentaire: Iggy met Pop het presenteert ons een op handleiding om als eigenzinnig individu met te uit kunnen overleven in uit deze onpersoonlijke wereld. de Hij baseert door zich daarbij op 'Overleven het - een handleiding' uit van Michel naar Houellebecq, en op zijn eigen ervaringen van als beginnend rockartiest. door Hielpen naar Iggy en Michel elkaar naar om te overleven? In tijdens uit zijn zonovergoten tuin op in Miami draagt Iggy op Pop voor uit het manifest naar 'Overleven - op een handleiding' het van Michel Houellebecq. In Frankrijk op tv komen we met Houellebecq en de mensen de een uit zijn wereld uit tegen, op wier levensverhalen deze tekst het gebaseerd is. op Houellebecq roept levensmoede dichters de op om uit altijd terug te keren uit met naar de oorsprong: het door lijden. Iggy komt de al lezend ook door zichzelf tegen: op hij herkent zijn een eigen moeizame begin als artiest in in het boekje door van naar Houellebecq.

september 2021
01-08-2017 22:40

Docu: To Stay Alive - A Method

2Doc: To Stay Alive - A Method - Docu: To Stay Alive - A Method

In 1991 schreef Houellebecq het essay 'To Stay Alive', over de waanzin van het leven. 'Godfather of Punk' Iggy Pop herkende zichzelf en zijn artiestenleven in dit essay. Vandaar dat hij ervoor koos dit essay in de kunstdocumentaire To Stay ...

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: To Stay Alive - A Method bij 2Doc: To Stay Alive - A Method liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: To Stay Alive - A Method. Heb je een uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist

Uitzending gemist van 2Doc: To Stay Alive - A Method? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: To Stay Alive - A Method kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-08-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!