Programma gemist?

In 1991 schreef door uit Houellebecq het essay 'To Stay Alive', naar over de tijdens waanzin van van het leven. 'Godfather of in Punk' Iggy Pop het herkende zichzelf op en zijn artiestenleven in op tv dit essay. Vandaar dat de hij ervoor tijdens koos dit essay op tv in de kunstdocumentaire To uit Stay Alive - met A Method voor in te dragen van en van uit te diepen. Een feelgood-documentaire uit die kunstenaars en uit eigenlijk iedereen van die worstelt in met het passen in de op hedendaagse in maatschappij een hart onder de van riem steekt. tijdens Documentaire: Iggy Pop presenteert in ons een handleiding door om als tijdens eigenzinnig individu te kunnen in overleven in een deze onpersoonlijke wereld. een Hij baseert zich daarbij tijdens op de 'Overleven - een tijdens handleiding' van Michel Houellebecq, op en op zijn tijdens eigen ervaringen het als beginnend rockartiest. Hielpen Iggy een en Michel met elkaar om te op tv overleven? In zijn zonovergoten tuin op tv in op tv Miami draagt Iggy het Pop voor uit het de manifest 'Overleven - een uit met handleiding' van Michel Houellebecq. In op Frankrijk tijdens komen we Houellebecq en de een mensen uit zijn tijdens wereld tegen, op wier door levensverhalen deze tekst tijdens gebaseerd is. Houellebecq tijdens roept de levensmoede dichters op om in altijd uit terug te keren door naar de oorsprong: het uit lijden. Iggy komt al lezend door ook zichzelf tegen: het hij uit herkent zijn eigen moeizame begin op met als artiest in het in boekje van uit Houellebecq.

januari 2021
01-08-2017 22:40

Docu: To Stay Alive - A Method

2Doc: To Stay Alive - A Method - Docu: To Stay Alive - A Method

In 1991 schreef Houellebecq het essay 'To Stay Alive', over de waanzin van het leven. 'Godfather of Punk' Iggy Pop herkende zichzelf en zijn artiestenleven in dit essay. Vandaar dat hij ervoor koos dit essay in de kunstdocumentaire To Stay ...

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: To Stay Alive - A Method bij 2Doc: To Stay Alive - A Method liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: To Stay Alive - A Method. Heb je een uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist

Uitzending gemist van 2Doc: To Stay Alive - A Method? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: To Stay Alive - A Method kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-08-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!