Programma gemist?

In 1991 naar schreef Houellebecq het uit essay naar 'To Stay Alive', over de waanzin tijdens van het van leven. 'Godfather tijdens of Punk' naar Iggy Pop herkende van zichzelf en zijn artiestenleven in in dit essay. op Vandaar dat tijdens hij ervoor koos dit essay in van de kunstdocumentaire To uit Stay Alive op - A Method door voor te tijdens dragen en uit in te diepen. Een de feelgood-documentaire die kunstenaars en eigenlijk op iedereen die worstelt de met met het passen op in de hedendaagse maatschappij een hart het onder een de riem steekt. Documentaire: Iggy van Pop op tv presenteert ons een tijdens handleiding om als eigenzinnig tijdens individu te kunnen het overleven in met deze onpersoonlijke wereld. Hij baseert de zich het daarbij op 'Overleven - een op handleiding' van van Michel Houellebecq, en op tv op zijn naar eigen ervaringen tijdens als beginnend rockartiest. Hielpen Iggy en het een Michel elkaar om tijdens te overleven? In zijn zonovergoten tuin in in Miami op tv draagt Iggy op Pop voor uit op tv het manifest het 'Overleven - een handleiding' door van Michel tijdens Houellebecq. In Frankrijk komen we door Houellebecq en de mensen een uit zijn wereld een tegen, naar op wier door levensverhalen deze tekst gebaseerd van is. Houellebecq van roept levensmoede dichters op om met altijd terug te door keren naar de uit oorsprong: het lijden. in Iggy komt al lezend het ook zichzelf tegen: uit hij herkent uit zijn eigen moeizame in begin uit als artiest in het op tv boekje van met Houellebecq.

november 2021
01-08-2017 22:40

Docu: To Stay Alive - A Method

2Doc: To Stay Alive - A Method - Docu: To Stay Alive - A Method

In 1991 schreef Houellebecq het essay 'To Stay Alive', over de waanzin van het leven. 'Godfather of Punk' Iggy Pop herkende zichzelf en zijn artiestenleven in dit essay. Vandaar dat hij ervoor koos dit essay in de kunstdocumentaire To Stay ...

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: To Stay Alive - A Method bij 2Doc: To Stay Alive - A Method liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: To Stay Alive - A Method. Heb je een uitzending van 2Doc: To Stay Alive - A Method gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: To Stay Alive - A Method gemist

Uitzending gemist van 2Doc: To Stay Alive - A Method? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: To Stay Alive - A Method kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-08-2017 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!