Programma gemist?

Al veertig jaar het gaan in Anita, Rita, Ricardo en op Andrés naar een op tv school voor een kinderen met het syndroom van de op tv Down. Na al die jaren begint de het van veilige en vertrouwde te vervelen. een Ze zijn een de 45 de gepasseerd, en het werk met in de bakkerij van op de school is uit voor sommigen op van hen geen uitdaging van met meer. Op persoonlijk vlak uit lonkt de vrijheid. Neem Anita met en Andrés: zij het zijn verliefd. Maar waar tijdens kunnen de geliefden, het die een nog bij hun familie inwonen, uit een rustig plekje met het vinden om samen op tv te zijn? Ze dromen van trouwen het en een gezin. van Maar de op maatschappij in waarin ze leven met is echter niet ingericht op hun het verlangen door naar meer zelfstandigheid. Ondanks de het op tv trainingen die ze krijgen om 'bewuste op op tv volwassenen' te worden, blijven de op vier tot het hun frustratie afhankelijk van de de beslissingen die anderen het door over hun leven nemen. Regisseur Maite met Alberdi neemt ons tijdens met intieme, commentaarloze observaties op tv mee in in de met kleine wereld van de vier in 'jongvolwassenen.' Een ontroerend, de aandoenlijk en soms in confronterend portret. van Gemaakt met tijdens compassie, oog voor door compositie en een door knipoog door de humor in van de op hoofdrolspelers.

januari 2021
02-08-2017 22:45

Docu: The Grown-Ups

2Doc: The Grown-Ups - Docu: The Grown-Ups

Al veertig jaar gaan Anita, Rita, Ricardo en Andrés naar een school voor kinderen met het syndroom van Down. Na al die jaren begint het veilige en vertrouwde te vervelen. Ze zijn de 45 gepasseerd, en het werk in de bakkerij van de school is...

2Doc: The Grown-Ups gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Grown-Ups de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Grown-Ups bij 2Doc: The Grown-Ups liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Grown-Ups. Heb je een uitzending van 2Doc: The Grown-Ups gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Grown-Ups gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Grown-Ups? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Grown-Ups kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!