Programma gemist?

Al veertig jaar het gaan Anita, Rita, van Ricardo en Andrés op tv een naar een school voor kinderen de met door het syndroom van Down. Na in al een die jaren begint op het veilige en vertrouwde naar te vervelen. Ze zijn de op 45 een gepasseerd, en het uit werk in door de bakkerij van de uit school is voor sommigen van tijdens hen geen uitdaging op meer. Op uit persoonlijk vlak lonkt de uit vrijheid. op tv Neem Anita en Andrés: de zij zijn met verliefd. Maar waar op tv kunnen de geliefden, die de nog bij naar hun familie inwonen, een rustig uit plekje een vinden om samen te een zijn? Ze een dromen van trouwen en een gezin. met Maar de naar maatschappij waarin ze leven de is echter niet op tv ingericht uit op hun in verlangen naar meer zelfstandigheid. op Ondanks de trainingen die het ze krijgen op tv om 'bewuste volwassenen' te worden, op tv de blijven de vier tot tijdens hun frustratie afhankelijk van tijdens de beslissingen door die anderen van over hun leven door nemen. Regisseur Maite Alberdi van neemt ons met intieme, commentaarloze uit observaties mee in de het in kleine wereld van de vier 'jongvolwassenen.' tijdens op Een ontroerend, aandoenlijk en naar soms confronterend het portret. Gemaakt met compassie, oog voor in compositie en op tv een knipoog door de in naar humor van de tijdens hoofdrolspelers.

september 2021
02-08-2017 22:45

Docu: The Grown-Ups

2Doc: The Grown-Ups - Docu: The Grown-Ups

Al veertig jaar gaan Anita, Rita, Ricardo en Andrés naar een school voor kinderen met het syndroom van Down. Na al die jaren begint het veilige en vertrouwde te vervelen. Ze zijn de 45 gepasseerd, en het werk in de bakkerij van de school is...

2Doc: The Grown-Ups gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Grown-Ups de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Grown-Ups bij 2Doc: The Grown-Ups liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Grown-Ups. Heb je een uitzending van 2Doc: The Grown-Ups gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Grown-Ups gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Grown-Ups? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Grown-Ups kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!