Programma gemist?

Al veertig jaar uit gaan door Anita, Rita, Ricardo en naar Andrés naar een een school met voor kinderen met het door syndroom van het Down. Na al die jaren begint op het op tv veilige en vertrouwde te naar vervelen. Ze zijn tijdens de 45 op gepasseerd, en met het werk in in de bakkerij van de met school is op tv voor sommigen van hen op tv geen uitdaging meer. Op persoonlijk een vlak lonkt het de vrijheid. door Neem Anita en Andrés: uit zij zijn verliefd. Maar waar een kunnen de geliefden, uit die nog door bij op hun familie inwonen, een rustig plekje op vinden naar om samen te zijn? Ze in dromen van op trouwen en een tijdens gezin. tijdens Maar de maatschappij waarin ze leven op is echter niet op tv ingericht de op hun verlangen naar meer met zelfstandigheid. Ondanks de de op trainingen die ze krijgen om op 'bewuste volwassenen' te uit worden, blijven de vier met tot hun uit frustratie afhankelijk uit van de beslissingen die anderen een tijdens over hun leven nemen. Regisseur een Maite Alberdi neemt ons met met intieme, commentaarloze observaties het mee naar in de kleine met wereld van de op vier 'jongvolwassenen.' op tv Een ontroerend, aandoenlijk en soms tijdens confronterend met portret. Gemaakt met compassie, het oog voor compositie en op tv een knipoog door op de uit humor van de naar hoofdrolspelers.

september 2020
02-08-2017 22:45

Docu: The Grown-Ups

2Doc: The Grown-Ups - Docu: The Grown-Ups

Al veertig jaar gaan Anita, Rita, Ricardo en Andrés naar een school voor kinderen met het syndroom van Down. Na al die jaren begint het veilige en vertrouwde te vervelen. Ze zijn de 45 gepasseerd, en het werk in de bakkerij van de school is...

2Doc: The Grown-Ups gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Grown-Ups de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Grown-Ups bij 2Doc: The Grown-Ups liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Grown-Ups. Heb je een uitzending van 2Doc: The Grown-Ups gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Grown-Ups gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Grown-Ups? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Grown-Ups kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!