Programma gemist?

Al veertig jaar naar gaan op Anita, Rita, Ricardo en het Andrés naar door een school voor kinderen met een door het syndroom van Down. Na naar al die jaren begint tijdens het van veilige en vertrouwde de te vervelen. door Ze zijn de naar 45 gepasseerd, en het werk een in de bakkerij van met de school naar is in voor sommigen van hen door geen uitdaging meer. Op tijdens persoonlijk vlak uit lonkt de vrijheid. Neem naar Anita en Andrés: zij op tv zijn verliefd. Maar met waar kunnen de geliefden, uit die nog met bij een hun familie inwonen, naar een rustig plekje een vinden om samen te het zijn? Ze naar dromen van trouwen en een een gezin. Maar de maatschappij met waarin ze leven uit is echter niet met het ingericht op hun op verlangen naar meer tijdens zelfstandigheid. Ondanks de trainingen een die ze op tv krijgen om 'bewuste door volwassenen' te worden, blijven de vier tijdens naar tot hun frustratie in afhankelijk van de beslissingen die anderen van over hun de leven nemen. Regisseur naar Maite Alberdi op neemt ons met intieme, commentaarloze observaties naar mee in door de kleine wereld van de de vier 'jongvolwassenen.' met het Een ontroerend, aandoenlijk en door soms confronterend in portret. Gemaakt met met compassie, oog voor op compositie en een knipoog door van de humor uit van de met hoofdrolspelers.

mei 2021
02-08-2017 22:45

Docu: The Grown-Ups

2Doc: The Grown-Ups - Docu: The Grown-Ups

Al veertig jaar gaan Anita, Rita, Ricardo en Andrés naar een school voor kinderen met het syndroom van Down. Na al die jaren begint het veilige en vertrouwde te vervelen. Ze zijn de 45 gepasseerd, en het werk in de bakkerij van de school is...

2Doc: The Grown-Ups gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Grown-Ups de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Grown-Ups bij 2Doc: The Grown-Ups liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Grown-Ups. Heb je een uitzending van 2Doc: The Grown-Ups gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Grown-Ups gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Grown-Ups? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Grown-Ups kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!