Programma gemist?

Al tijdens veertig jaar een gaan Anita, Rita, Ricardo en Andrés een naar een op tv school voor kinderen een met uit het syndroom van Down. Na al met met die jaren begint het veilige en uit vertrouwde te van vervelen. Ze zijn de in 45 gepasseerd, met en van het werk in de bakkerij uit van van de school is voor in sommigen van hen geen uitdaging een meer. Op persoonlijk op tv vlak lonkt de vrijheid. de Neem een Anita en Andrés: door zij zijn de verliefd. Maar waar kunnen de op tv geliefden, die in nog bij naar hun familie inwonen, een uit rustig plekje van vinden om samen te zijn? naar Ze van dromen van trouwen en een gezin. met Maar de maatschappij de waarin ze leven in is echter het niet met ingericht op hun verlangen naar op tv meer zelfstandigheid. Ondanks de de trainingen die een ze krijgen naar om 'bewuste volwassenen' te op worden, blijven de vier met door tot hun frustratie afhankelijk van de de met beslissingen die anderen uit over hun leven nemen. Regisseur Maite Alberdi met neemt ons met in intieme, commentaarloze observaties op tv mee op in de tijdens kleine wereld van de op tv vier 'jongvolwassenen.' Een de ontroerend, aandoenlijk en tijdens soms confronterend portret. het Gemaakt met compassie, een oog voor compositie en een tijdens knipoog uit door de humor van de van van hoofdrolspelers.

juni 2020
02-08-2017 22:45

Docu: The Grown-Ups

2Doc: The Grown-Ups - Docu: The Grown-Ups

Al veertig jaar gaan Anita, Rita, Ricardo en Andrés naar een school voor kinderen met het syndroom van Down. Na al die jaren begint het veilige en vertrouwde te vervelen. Ze zijn de 45 gepasseerd, en het werk in de bakkerij van de school is...

2Doc: The Grown-Ups gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Grown-Ups de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Grown-Ups bij 2Doc: The Grown-Ups liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Grown-Ups. Heb je een uitzending van 2Doc: The Grown-Ups gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Grown-Ups gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Grown-Ups? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Grown-Ups kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!