Programma gemist?

Al veertig met jaar gaan Anita, in Rita, Ricardo en Andrés in van naar een school voor kinderen in met het syndroom op tv van Down. Na al door een die jaren begint het door veilige en vertrouwde te vervelen. op tv Ze zijn door de het 45 gepasseerd, en het werk uit in de het bakkerij van de in school is voor sommigen de van hen geen uitdaging in meer. Op persoonlijk het vlak lonkt de vrijheid. met Neem Anita op en naar Andrés: zij zijn door verliefd. Maar waar kunnen de een geliefden, die nog de bij hun tijdens familie inwonen, een met rustig plekje vinden om het samen de te zijn? Ze met dromen van trouwen en een door gezin. Maar de maatschappij het waarin ze leven tijdens is echter niet de ingericht op hun het verlangen naar uit meer zelfstandigheid. uit Ondanks de het trainingen die ze krijgen het om 'bewuste met volwassenen' te worden, een blijven de vier tot hun van frustratie van afhankelijk van de beslissingen die anderen een het over hun leven nemen. Regisseur Maite in Alberdi de neemt ons met van intieme, commentaarloze observaties tijdens mee in de kleine wereld van een de op vier 'jongvolwassenen.' naar Een ontroerend, aandoenlijk en de soms confronterend portret. van Gemaakt met compassie, oog in voor door compositie en een knipoog op door de van humor van de op tv hoofdrolspelers.

november 2019
02-08-2017 22:45

Docu: The Grown-Ups

2Doc: The Grown-Ups - Docu: The Grown-Ups

Al veertig jaar gaan Anita, Rita, Ricardo en Andrés naar een school voor kinderen met het syndroom van Down. Na al die jaren begint het veilige en vertrouwde te vervelen. Ze zijn de 45 gepasseerd, en het werk in de bakkerij van de school is...

2Doc: The Grown-Ups gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Grown-Ups de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Grown-Ups bij 2Doc: The Grown-Ups liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Grown-Ups. Heb je een uitzending van 2Doc: The Grown-Ups gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Grown-Ups gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Grown-Ups? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Grown-Ups kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!