Programma gemist?

Al met veertig jaar gaan uit Anita, Rita, Ricardo op tv en Andrés naar een een school voor kinderen met door het syndroom van door Down. Na een al die jaren begint uit het veilige en op vertrouwde te door vervelen. Ze zijn de in 45 in gepasseerd, en het werk in op tv de de bakkerij van de van school is voor sommigen het van een hen geen uitdaging meer. Op een persoonlijk vlak lonkt de door vrijheid. Neem tijdens Anita en Andrés: zij het zijn verliefd. Maar waar naar kunnen door de geliefden, die naar nog bij op hun familie inwonen, op tv een rustig plekje vinden om samen met met te zijn? Ze dromen van door trouwen en een uit gezin. Maar tijdens de maatschappij waarin de ze leven door is echter niet ingericht van op hun verlangen naar de meer zelfstandigheid. Ondanks uit de trainingen die ze een krijgen uit om 'bewuste volwassenen' door te worden, blijven de vier uit tot hun frustratie naar afhankelijk van de van beslissingen uit die anderen over hun de leven nemen. Regisseur Maite Alberdi op tv neemt ons door met intieme, commentaarloze uit observaties mee in de naar door kleine wereld van de vier 'jongvolwassenen.' in Een de ontroerend, aandoenlijk en soms het confronterend portret. Gemaakt door met compassie, oog voor op tv op tv compositie en een in knipoog door de humor van van de uit hoofdrolspelers.

februari 2020
02-08-2017 22:45

Docu: The Grown-Ups

2Doc: The Grown-Ups - Docu: The Grown-Ups

Al veertig jaar gaan Anita, Rita, Ricardo en Andrés naar een school voor kinderen met het syndroom van Down. Na al die jaren begint het veilige en vertrouwde te vervelen. Ze zijn de 45 gepasseerd, en het werk in de bakkerij van de school is...

2Doc: The Grown-Ups gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Grown-Ups de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Grown-Ups bij 2Doc: The Grown-Ups liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Grown-Ups. Heb je een uitzending van 2Doc: The Grown-Ups gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Grown-Ups gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Grown-Ups? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Grown-Ups kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!