Programma gemist?

Britse naar documentaire waarin dr. Christian door Jessen vermeende geneeswijzen voor het homoseksualiteit onderzoekt. de Wat voor behandelingen ondergaan de mensen om het te kunnen 'genezen' van van naar hun seksuele geaardheid?

Britse documentaire waarin in dr. de Christian Jessen vermeende geneeswijzen de voor homoseksualiteit onderzoekt. met Wat voor met behandelingen ondergaan mensen om door te kunnen 'genezen' van met hun een seksuele geaardheid?

augustus 2020
06-08-2017 16:02

Is Homoseksualiteit Te Behandelen? "Afl. 1"

Is Homoseksualiteit Te Behandelen? - Is Homoseksualiteit Te Behandelen? "Afl. 1"

Britse documentaire waarin dr. Christian Jessen vermeende geneeswijzen voor homoseksualiteit onderzoekt. Wat voor behandelingen ondergaan mensen om te kunnen 'genezen' van hun seksuele geaardheid?

04-08-2017 20:30

Afl. 1

Is Homoseksualiteit Te Behandelen? - Afl. 1

Britse documentaire waarin dr. Christian Jessen vermeende geneeswijzen voor homoseksualiteit onderzoekt. Wat voor behandelingen ondergaan mensen om te kunnen 'genezen' van hun seksuele geaardheid?

Is Homoseksualiteit Te Behandelen? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Is Homoseksualiteit Te Behandelen? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Is Homoseksualiteit Te Behandelen? bij Is Homoseksualiteit Te Behandelen? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Is Homoseksualiteit Te Behandelen?. Heb je een uitzending van Is Homoseksualiteit Te Behandelen? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Is Homoseksualiteit Te Behandelen? gemist

Britse documentaire over de bizarre wereld van vermeende geneeswijzen voor homoseksualiteit. Dr. Christian Jessen gaat in gesprek met mensen die zichzelf 'ex-homoseksueel' noemen. Wat voor behandelingen hebben deze vaak wanhopige personen ondergaan om zogenaamd te kunnen 'genezen' van hun seksuele geaardheid? Om de gevolgen van dergelijke methoden te onderzoeken, besluit dr. Christian Jessen een aantal therapieën zelf te ondergaan.

Uitzending gemist van Is Homoseksualiteit Te Behandelen?? Hier kun je alle uitzendingen van Is Homoseksualiteit Te Behandelen? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!