Programma gemist?

Seizoen 2 - een Aflevering in 4 - tijdens Amerikaanse komische serie. Into the Weeds. Adam een verdenkt tijdens Kates vriend Tyler van het roken een van wiet op tv en hij besluit door hem ermee te op tv confroneren.

The met Parents Strike Back - naar Een de vader ontdekt dat het ouderschap op tv moeilijker is uit dan hij dacht uit nadat zijn vrouw weer de aan het werk op ging en naar hij thuis achterbleef om op tv voor de kinderen te door het zorgen. Wanneer de het kinderen hun klusjes door niet doen, besluiten Adam en Andi naar ook te gaan door in staken.

Andi's Boyfriend - door uit Een vader ontdekt in dat het ouderschap het moeilijker is dan op tv hij dacht nadat zijn vrouw door weer aan het een werk een ging en hij thuis een achterbleef om voor de van kinderen te zorgen. een Wanneer Adam ontdekt op dat de pastoor die op tv hij inhuurde voor uit zijn tijdens bruiloft nep was met en hij en Andi naar dus niet uit echt getrouwd zijn, uit worstelt hij om een in manier tijdens te vinden om het door te repareren...

The Silver Fox de - Een in vader naar ontdekt dat een het ouderschap moeilijker in is dan hij door dacht nadat zijn naar vrouw weer aan tijdens het werk ging de en hij thuis achterbleef met om voor de kinderen naar te tijdens zorgen. In deze aflevering neemt op tv Andi een met mooie, jonge oppas op tv aan: Sophia. Andi de wordt jaloers als haar dochter door de naar Sophia gaat voor advies in van plaats van uit naar haar. Sophia door vertelt Adam dat uit ze zich tot hem uit aangetrokken op tv voelt.

Buzzer Beater op tv - het Adam is vader van drie met kinderen. het Zijn vrouw besluit om weer de aan het werk in te gaan, met nadat ze dertien door jaar het huishouden draaiende hield. op tv Adam neemt de de dagelijkse verzorging het van door de kinderen op op tv zich. Hij ontdekt als snel de dat zijn van drie engeltjes niet uit zo heilig uit zijn als hij naar dacht.

Operation naar False Freedom - Adam is het vader van drie een kinderen. Zijn vrouw de besluit om het weer aan het werk tijdens te het gaan, nadat ze het dertien jaar het op huishouden draaiende hield. Adam een neemt met de dagelijkse verzorging met van de kinderen tijdens op zich. Hij het ontdekt als snel in dat zijn drie een engeltjes niet zo heilig zijn als tijdens hij tijdens dacht.

Dirty de Money - de Adam is vader van drie kinderen. een Zijn vrouw tijdens besluit om in weer aan op het werk te gaan, nadat van ze dertien jaar op tv het met huishouden draaiende hield. door Adam neemt de dagelijkse van verzorging van de kinderen tijdens op tijdens zich. Hij ontdekt als snel dat een met zijn drie engeltjes het niet zo heilig door zijn als hij naar dacht. Adam en Andi lenen de geld van Joe, maar in ze krijgen hier de al snel uit spijt naar van.

Spring door Fling - Adam is de vader van een drie kinderen. Zijn naar vrouw besluit op tv om weer aan het werk te een gaan, nadat ze met dertien jaar tijdens het huishouden op draaiende hield. Adam de neemt de dagelijkse verzorging van een de op kinderen op zich. Hij naar ontdekt als een snel dat zijn drie engeltjes een naar niet zo heilig zijn met als hij dacht. Andi slijmt in bij mevrouw Rodriguez met om zeker ervan tijdens te zijn dat op Emme uit de beste leraar krijgt op in op het volgende schooljaar.

The op tv Blame Game - Adam is in vader van op drie kinderen. Zijn door vrouw van besluit om weer aan het met werk te gaan, met nadat ze op tv dertien jaar het uit huishouden draaiende hield. Adam neemt de de dagelijkse verzorging op van de kinderen door een op zich. Hij ontdekt als op snel dat zijn drie van op engeltjes niet zo heilig zijn op tv als hij dacht. Adam van en Don ontdekken door een manier om uit een uit de problemen te blijven een bij hun de vrouwen.

Doctor No - het Adam is vader van van drie naar kinderen. Zijn vrouw besluit de het om weer aan het werk te uit gaan, door nadat ze dertien jaar het naar huishouden een draaiende hield. Adam neemt van de dagelijkse van verzorging van de door kinderen op zich. Hij op ontdekt als snel dat in zijn drie een engeltjes op tv niet zo heilig zijn als een hij dacht. Als een Adam zijn naar koppige vader eindelijk overtuigt om op tijdens naar de dokter te gaan, leert naar hij tijdens een aantal dingen die in zijn op vader geheim wil het houden.

The de A Team - Adam is in met vader van drie kinderen. van Zijn vrouw besluit om weer op tv aan het op werk een te gaan, nadat ze dertien tijdens jaar met het huishouden draaiende tijdens hield. Adam neemt de de dagelijkse verzorging van de uit kinderen op tijdens zich. Hij ontdekt als de snel dat zijn drie de engeltjes naar niet zo heilig uit zijn als hij naar dacht. Adam de en Andi zijn op in shock als ze eindelijk de de vrouw in van Lowell een ontmoeten.

Adam is in vader van drie met kinderen. naar Zijn vrouw besluit op tv om weer aan het werk door te tijdens gaan, nadat ze de dertien jaar het huishouden draaiende hield. door Adam met neemt de tijdens dagelijkse verzorging van van de kinderen op zich. Hij het ontdekt als op snel dat zijn drie van engeltjes niet zo de heilig zijn als van hij dacht. Adams ouders op met komen onverwachts langs. naar Ze vertellen verrassende plannen over met hun het toekomst.

Adam is vader door van de drie kinderen. Zijn het vrouw besluit om op weer aan het werk te de uit gaan, nadat ze dertien uit jaar het op tv huishouden draaiende hield. Adam neemt het de dagelijkse de verzorging van de het kinderen op zich. Hij ontdekt op het als snel dat zijn drie op tv engeltjes door niet zo heilig zijn als op hij dacht. Kate gaat de voor de het eerste keer naar op date. Adam kan tijdens zijn overbezorgdheid uit niet verbergen.

Adam het is vader van drie kinderen. in de Zijn vrouw besluit om weer aan een tijdens het werk te een gaan, nadat ze dertien jaar het in op huishouden draaiende hield. Adam neemt in de dagelijkse door verzorging van tijdens de kinderen op het zich. Hij ontdekt tijdens als snel dat zijn drie uit engeltjes niet door zo heilig zijn als het hij dacht. door Adam en Andi?s oppas het zegt van af op Valentijnsdag. Ze op tv proberen Kate tijdens voor de eerste keer de door leiding te geven in door huis. Don tijdens vergeet een op romantisch plan te uit maken voor Marcy en probeert het het plan van uit Adam te in stelen.

Adam is vader op van drie kinderen. tijdens Zijn vrouw besluit in om van weer aan een het werk te gaan, nadat op tv ze de dertien jaar het huishouden door draaiende hield. een Adam neemt de dagelijkse het verzorging van de kinderen naar op zich. Hij tijdens ontdekt als met snel dat van zijn drie engeltjes niet zo het heilig zijn in als hij tijdens dacht. Andi dwingt Adam om af van te spreken met met Lowell. het Don voelt door zicht buitengesloten en met Andi moet het oplossen. Ondertussen bekent in in mevrouw Rodriquez aan tijdens Andi dat ze over Adam naar heeft op gedroomd.

december 2018
15-12-2018 18:40

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Into the Weeds. Adam verdenkt Kates vriend Tyler van het roken van wiet en hij besluit hem ermee te confroneren.

08-12-2018 18:35

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

The Parents Strike Back - Een vader ontdekt dat het ouderschap moeilijker is dan hij dacht nadat zijn vrouw weer aan het werk ging en hij thuis achterbleef om voor de kinderen te zorgen. Wanneer de kinderen hun klusjes niet doen, besluiten ...

01-12-2018 18:40

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

Andi's Boyfriend - Een vader ontdekt dat het ouderschap moeilijker is dan hij dacht nadat zijn vrouw weer aan het werk ging en hij thuis achterbleef om voor de kinderen te zorgen. Wanneer Adam ontdekt dat de pastoor die hij inhuurde voor zi...

24-11-2018 18:40

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

The Silver Fox - Een vader ontdekt dat het ouderschap moeilijker is dan hij dacht nadat zijn vrouw weer aan het werk ging en hij thuis achterbleef om voor de kinderen te zorgen. In deze aflevering neemt Andi een mooie, jonge oppas aan: Sop...

17-11-2018 18:40

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

Buzzer Beater - Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zi...

10-11-2018 18:35

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

Operation False Freedom - Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als s...

03-11-2018 18:40

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

Dirty Money - Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn...

27-10-2018 18:40

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

Spring Fling - Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zij...

20-10-2018 18:30

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

The Blame Game - Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat z...

13-10-2018 18:40

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

Doctor No - Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn d...

06-10-2018 18:15

Man with a Plan

Man with a Plan - Man with a Plan

The A Team - Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn ...

03-11-2017 21:00

Assisted Living

Man with a Plan - Assisted Living

Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn drie engeltje...

27-10-2017 20:55

Kate's First Date

Man with a Plan - Kate's First Date

Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn drie engeltje...

20-10-2017 20:55

Valentine's Day

Man with a Plan - Valentine's Day

Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn drie engeltje...

13-10-2017 20:55

The Three Amigos

Man with a Plan - The Three Amigos

Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn drie engeltje...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Man with a Plan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Man with a Plan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Man with a Plan bij Man with a Plan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Man with a Plan. Heb je een uitzending van Man with a Plan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Man with a Plan gemist

Uitzending gemist van Man with a Plan? Hier kun je alle uitzendingen van Man with a Plan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord