Programma gemist?

De bemanning van met Ljouwerter in Skûtsje wordt een jaar de lang met tussenpozen de gevolgd. De camera tijdens is erbij als het naar schip gerestaureerd en het wel uit de tijdens op tv loods rolt, wanneer de nieuwe zeilen met de worden gekeurd, tijdens spannende wedstrijden, maar tijdens van ook bij de schipper en naar zijn vrouw thuis. Wat op is dat eigenlijk, uit skûtsjesilen? Wanneer en naar hoe is het tijdens ontstaan en op hoe wordt de traditie op tv van voortgezet? Naast prachtige beelden ook op tv verhalen van een vroeger en nu. van De schipper van van Ljouwerter Skûtsje is met Siete Meeter, telg uit een de bekende in Friese schippersfamilie. Houdt van hij zijn bemanning bij op elkaar het en houdt hij het van vol tot het van einde van naar het seizoen? Alle antwoorden zijn te van zien in deze een indrukwekkende documentaire. Dit is van een herhaling van van 5 augustus tijdens 2018.

september 2020
06-08-2018 16:05

Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Het Ljouwerter Skûtsje

De bemanning van Ljouwerter Skûtsje wordt een jaar lang met tussenpozen gevolgd. De camera is erbij als het schip gerestaureerd en wel uit de loods rolt, wanneer de nieuwe zeilen worden gekeurd, tijdens spannende wedstrijden, maar ook bij d...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!