Programma gemist?

De bemanning van naar van Ljouwerter Skûtsje wordt een jaar tijdens lang de met tussenpozen gevolgd. van De camera is erbij door als het schip van gerestaureerd en wel op tv uit de loods rolt, wanneer de de nieuwe op zeilen worden gekeurd, de tijdens spannende wedstrijden, tijdens maar ook op tv bij de schipper en zijn het vrouw het thuis. Wat is met dat eigenlijk, skûtsjesilen? met Wanneer en hoe is een het ontstaan en hoe tijdens wordt het de traditie op tv voortgezet? Naast prachtige beelden op ook verhalen van vroeger in en nu. De schipper van van Ljouwerter de Skûtsje op tv is Siete Meeter, telg uit een op bekende Friese schippersfamilie. uit Houdt hij de zijn bemanning op tv bij elkaar en houdt hij naar het vol naar tot het door einde van het seizoen? Alle met antwoorden op zijn te uit zien in deze indrukwekkende documentaire. Dit naar is een herhaling uit van 5 augustus op tv 2018.

juni 2020
06-08-2018 16:05

Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Het Ljouwerter Skûtsje

De bemanning van Ljouwerter Skûtsje wordt een jaar lang met tussenpozen gevolgd. De camera is erbij als het schip gerestaureerd en wel uit de loods rolt, wanneer de nieuwe zeilen worden gekeurd, tijdens spannende wedstrijden, maar ook bij d...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!