Programma gemist?

De bemanning naar van Ljouwerter Skûtsje wordt de een jaar op lang met tussenpozen gevolgd. naar De camera in is erbij naar als het schip tijdens gerestaureerd en wel uit de de de loods rolt, wanneer de met nieuwe zeilen worden gekeurd, op tijdens spannende tijdens wedstrijden, maar ook bij de van schipper en zijn uit vrouw thuis. Wat uit is naar dat eigenlijk, skûtsjesilen? Wanneer en op tv hoe is het van ontstaan en hoe met wordt de traditie naar voortgezet? Naast tijdens prachtige beelden op tv ook verhalen van vroeger en in nu. De van schipper met van Ljouwerter Skûtsje is Siete in Meeter, met telg uit een bekende Friese schippersfamilie. tijdens Houdt hij naar zijn bemanning bij uit elkaar naar en houdt hij het vol uit tot het einde tijdens van het uit seizoen? Alle met antwoorden zijn te zien in het deze naar indrukwekkende documentaire. Dit is een naar herhaling van de 5 augustus 2018.

januari 2021
06-08-2018 16:05

Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Het Ljouwerter Skûtsje

De bemanning van Ljouwerter Skûtsje wordt een jaar lang met tussenpozen gevolgd. De camera is erbij als het schip gerestaureerd en wel uit de loods rolt, wanneer de nieuwe zeilen worden gekeurd, tijdens spannende wedstrijden, maar ook bij d...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!