Programma gemist?

De bemanning van het Ljouwerter de Skûtsje wordt een jaar lang in met tussenpozen gevolgd. tijdens het De camera is erbij als een het schip gerestaureerd en op wel op uit de loods rolt, wanneer in de nieuwe zeilen door worden gekeurd, tijdens op spannende wedstrijden, maar van ook bij in de schipper en naar zijn vrouw thuis. Wat naar is dat met eigenlijk, skûtsjesilen? Wanneer tijdens en op hoe is het ontstaan en hoe op het wordt de traditie tijdens voortgezet? Naast prachtige beelden in ook verhalen op van vroeger en van nu. De schipper van de Ljouwerter Skûtsje is uit Siete Meeter, telg uit naar een bekende uit Friese schippersfamilie. Houdt hij op tv zijn bemanning van bij elkaar en houdt met hij het vol de tot het einde op tv van het op seizoen? Alle tijdens antwoorden zijn te zien met in deze indrukwekkende de documentaire. Dit is een herhaling van uit 5 augustus door 2018.

april 2021
06-08-2018 16:05

Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Het Ljouwerter Skûtsje

De bemanning van Ljouwerter Skûtsje wordt een jaar lang met tussenpozen gevolgd. De camera is erbij als het schip gerestaureerd en wel uit de loods rolt, wanneer de nieuwe zeilen worden gekeurd, tijdens spannende wedstrijden, maar ook bij d...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!