Programma gemist?

De van bemanning van Ljouwerter met Skûtsje wordt een jaar lang door met tussenpozen het gevolgd. De camera is in erbij als het in schip gerestaureerd en met wel de uit de een loods rolt, wanneer door de nieuwe zeilen worden gekeurd, naar tijdens spannende wedstrijden, maar uit ook bij de uit schipper tijdens en zijn vrouw thuis. op tv Wat de is dat eigenlijk, skûtsjesilen? Wanneer en het hoe is van het ontstaan tijdens en hoe wordt het de traditie voortgezet? in Naast prachtige beelden ook verhalen een van vroeger een en nu. de De schipper van tijdens Ljouwerter Skûtsje is naar Siete Meeter, telg door uit een bekende Friese schippersfamilie. naar op Houdt hij zijn bemanning met bij elkaar en houdt hij op tv het vol tot van het einde van naar het naar seizoen? Alle antwoorden zijn een te zien in een deze indrukwekkende het documentaire. Dit is een herhaling met van naar 5 augustus 2018.

november 2019
06-08-2018 16:05

Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Het Ljouwerter Skûtsje

De bemanning van Ljouwerter Skûtsje wordt een jaar lang met tussenpozen gevolgd. De camera is erbij als het schip gerestaureerd en wel uit de loods rolt, wanneer de nieuwe zeilen worden gekeurd, tijdens spannende wedstrijden, maar ook bij d...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!