Programma gemist?

De bemanning naar van Ljouwerter Skûtsje naar wordt een jaar tijdens lang de met tussenpozen gevolgd. De camera is door erbij als het door op schip gerestaureerd en op tv wel uit de loods rolt, in wanneer de nieuwe zeilen met worden gekeurd, tijdens door spannende door wedstrijden, maar ook bij van de schipper van en zijn vrouw thuis. in Wat door is dat eigenlijk, skûtsjesilen? Wanneer door en hoe is uit het ontstaan en een hoe wordt de het traditie voortgezet? Naast prachtige in van beelden ook verhalen van vroeger door en uit nu. De schipper van Ljouwerter Skûtsje in is op Siete Meeter, telg uit een met bekende Friese het schippersfamilie. Houdt hij zijn naar uit bemanning bij elkaar en houdt hij een het vol door tot het einde van met het seizoen? het Alle antwoorden zijn te door zien in deze het met indrukwekkende documentaire. Dit is een herhaling van een 5 augustus het 2018.

september 2021
06-08-2018 16:05

Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Het Ljouwerter Skûtsje

De bemanning van Ljouwerter Skûtsje wordt een jaar lang met tussenpozen gevolgd. De camera is erbij als het schip gerestaureerd en wel uit de loods rolt, wanneer de nieuwe zeilen worden gekeurd, tijdens spannende wedstrijden, maar ook bij d...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!