Programma gemist?

Vanaf vandaag staat een op MAX in het op teken van skûtsjesilen de met Skûtsje Journaal en Het Ljouwerter een Skûtsje. tijdens In het Skûtsje Journaal is uit iedere dag de live een het wedstrijdverslag te uit zien. De documentaire Het Ljouwerter een Skûtsje geeft een met kijkje achter de op schermen bij deze traditionele door van Friese watersport. MAX-directeur Jan Slagter: “Het de skûtsjesilen is een prachtige op tv sport, het die ik graag een groter het door publiek gun. Met het deze uitzendingen gaan we aan onze van kijkers met laten zien hoe mooi op tv deze op tv traditie is.” In Het Ljouwerter in Skûtsje wordt de bemanning de van de gelijknamige boot uit een jaar lang op tv met tussenpozen gevolgd. het De camera de is erbij in als het schip van gerestaureerd en door wel uit de loods rolt, wanneer naar de nieuwe op tv zeilen worden gekeurd, van tijdens spannende op wedstrijden, maar op tv ook bij de schipper en op tv zijn vrouw thuis. op Wat is tijdens dat eigenlijk skûtsjesilen? Wanneer op tv en hoe is naar het een ontstaan en hoe van wordt de traditie voortgezet? het Naast prachtige beelden op ook verhalen tijdens van vroeger en nu. De naar schipper van Ljouwerter Skûtsje naar is Siete Meeter, in telg op tv uit een bekende Friese de schippersfamilie. Houdt hij zijn met bemanning bij de elkaar en houdt hij door het vol tijdens tot het einde van van het seizoen? Alle het antwoorden zijn te een zien in deze op tv indrukwekkende het documentaire.

juni 2020
05-08-2017 20:25

Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Vanaf vandaag staat MAX in het teken van skûtsjesilen met Skûtsje Journaal en Het Ljouwerter Skûtsje. In het Skûtsje Journaal is iedere dag live een wedstrijdverslag te zien. De documentaire Het Ljouwerter Skûtsje geeft een kijkje achter de...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!