Programma gemist?

Vanaf van vandaag staat MAX in het door teken tijdens van skûtsjesilen op met Skûtsje Journaal en Het Ljouwerter het Skûtsje. In het uit met Skûtsje Journaal is iedere het dag live een een wedstrijdverslag te zien. De op tv documentaire uit Het Ljouwerter Skûtsje geeft van een kijkje achter uit de schermen bij deze traditionele het Friese watersport. MAX-directeur uit Jan Slagter: “Het naar skûtsjesilen naar is een prachtige sport, die op ik graag op tv een groter publiek gun. Met door deze in uitzendingen gaan we aan met onze kijkers naar laten zien hoe mooi door deze traditie is.” In Het een Ljouwerter Skûtsje wordt van op tv de bemanning van de de gelijknamige boot een met jaar lang met tussenpozen gevolgd. in De camera is uit erbij als het uit schip gerestaureerd en van wel uit op de loods rolt, wanneer naar de nieuwe met zeilen worden in gekeurd, tijdens een spannende wedstrijden, maar ook bij de door schipper en zijn van op vrouw thuis. Wat het is dat eigenlijk skûtsjesilen? Wanneer uit en hoe is uit het ontstaan op en hoe wordt de traditie de voortgezet? de Naast prachtige beelden ook verhalen de in van vroeger en nu. De schipper tijdens een van Ljouwerter Skûtsje is Siete de Meeter, telg uit uit een in bekende Friese schippersfamilie. Houdt tijdens hij zijn bemanning bij de elkaar en op tv houdt hij het vol tot naar naar het einde van het seizoen? met Alle antwoorden zijn te de van zien in deze indrukwekkende met documentaire.

november 2019
05-08-2017 20:25

Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Vanaf vandaag staat MAX in het teken van skûtsjesilen met Skûtsje Journaal en Het Ljouwerter Skûtsje. In het Skûtsje Journaal is iedere dag live een wedstrijdverslag te zien. De documentaire Het Ljouwerter Skûtsje geeft een kijkje achter de...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!