Programma gemist?

Vanaf vandaag staat het MAX in door het teken door van skûtsjesilen met Skûtsje Journaal de uit en Het Ljouwerter Skûtsje. In op tv het Skûtsje Journaal is tijdens iedere naar dag live een wedstrijdverslag te met zien. een De documentaire Het Ljouwerter met Skûtsje geeft van een kijkje het achter de schermen bij deze traditionele van tijdens Friese watersport. MAX-directeur Jan naar Slagter: “Het skûtsjesilen met is een prachtige sport, op tv die ik op tv graag een groter publiek gun. Met met deze uitzendingen het gaan het we aan onze kijkers laten zien op hoe tijdens mooi deze traditie met is.” In Het Ljouwerter Skûtsje wordt door de in bemanning van uit de gelijknamige boot tijdens een jaar lang van met tussenpozen gevolgd. tijdens De camera is erbij door als het schip gerestaureerd en naar wel uit tijdens de op loods rolt, wanneer de het nieuwe zeilen worden in gekeurd, tijdens spannende wedstrijden, door maar ook bij de een schipper op en zijn vrouw het thuis. Wat is dat eigenlijk naar in skûtsjesilen? Wanneer en hoe is een het de ontstaan en hoe wordt de traditie door voortgezet? Naast prachtige op tv het beelden ook verhalen naar van vroeger en nu. de De schipper van Ljouwerter Skûtsje in is Siete Meeter, een op telg uit een bekende op tv Friese schippersfamilie. Houdt hij door zijn bemanning door bij elkaar en houdt hij op het vol tijdens tot het van einde van het seizoen? met Alle antwoorden zijn te op zien naar in deze indrukwekkende van documentaire.

april 2021
05-08-2017 20:25

Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Vanaf vandaag staat MAX in het teken van skûtsjesilen met Skûtsje Journaal en Het Ljouwerter Skûtsje. In het Skûtsje Journaal is iedere dag live een wedstrijdverslag te zien. De documentaire Het Ljouwerter Skûtsje geeft een kijkje achter de...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!