Programma gemist?

Vanaf van vandaag staat MAX in het tijdens een teken van skûtsjesilen met de Skûtsje Journaal en Het een Ljouwerter Skûtsje. In in het in Skûtsje Journaal is iedere dag uit live uit een wedstrijdverslag te zien. het De documentaire Het Ljouwerter van Skûtsje geeft een naar kijkje achter de uit schermen de bij deze traditionele Friese van watersport. MAX-directeur Jan Slagter: het “Het skûtsjesilen is een op prachtige sport, die op tv ik graag het een groter publiek gun. tijdens Met deze uitzendingen gaan van we aan onze op tv kijkers laten zien in hoe in mooi deze traditie het is.” In Het Ljouwerter Skûtsje het wordt de bemanning van van met de gelijknamige boot een jaar van lang in met tussenpozen gevolgd. De camera is tijdens erbij als uit het schip gerestaureerd met en wel de uit de loods rolt, het wanneer de nieuwe op zeilen worden gekeurd, een tijdens spannende wedstrijden, de maar ook bij door de door schipper en zijn vrouw thuis. het Wat in is dat eigenlijk skûtsjesilen? van Wanneer en hoe naar is het op tv ontstaan en hoe wordt de een traditie voortgezet? Naast prachtige naar beelden ook op verhalen van op tv vroeger en nu. De schipper naar van Ljouwerter Skûtsje op is met Siete Meeter, tijdens telg uit een met bekende Friese schippersfamilie. Houdt hij zijn op in bemanning bij elkaar en houdt tijdens hij het vol tijdens tot de het einde van in het seizoen? Alle naar antwoorden zijn te het zien in deze indrukwekkende met documentaire.

januari 2021
05-08-2017 20:25

Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Vanaf vandaag staat MAX in het teken van skûtsjesilen met Skûtsje Journaal en Het Ljouwerter Skûtsje. In het Skûtsje Journaal is iedere dag live een wedstrijdverslag te zien. De documentaire Het Ljouwerter Skûtsje geeft een kijkje achter de...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!