Programma gemist?

Vanaf een vandaag staat naar MAX in het teken van skûtsjesilen op op tv met Skûtsje Journaal en een Het Ljouwerter Skûtsje. In het uit Skûtsje een Journaal is iedere dag op tv live een wedstrijdverslag naar te zien. op tv De documentaire op Het Ljouwerter Skûtsje geeft een kijkje tijdens achter naar de schermen bij deze met traditionele Friese watersport. MAX-directeur Jan door Slagter: van “Het skûtsjesilen is een prachtige van van sport, die ik graag met een groter publiek gun. op tv Met een deze uitzendingen gaan we met aan onze kijkers laten zien van hoe een mooi deze traditie op is.” In Het Ljouwerter Skûtsje van wordt met de bemanning van van de gelijknamige boot een jaar een lang met tijdens tussenpozen gevolgd. De het camera is erbij door als het schip een gerestaureerd en wel uit met de tijdens loods rolt, wanneer tijdens de nieuwe zeilen van worden gekeurd, tijdens spannende wedstrijden, met maar een ook bij de schipper en tijdens zijn vrouw een thuis. Wat is dat eigenlijk tijdens skûtsjesilen? Wanneer een en hoe is de het in ontstaan en hoe wordt de de traditie voortgezet? Naast prachtige een beelden ook verhalen van van vroeger door en nu. uit De schipper van Ljouwerter Skûtsje op de is Siete Meeter, telg uit in een bekende Friese schippersfamilie. van Houdt hij van zijn in bemanning bij elkaar en houdt een hij het naar vol tot het einde door van tijdens het seizoen? Alle antwoorden zijn het te zien in deze de indrukwekkende op tv documentaire.

augustus 2021
05-08-2017 20:25

Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Vanaf vandaag staat MAX in het teken van skûtsjesilen met Skûtsje Journaal en Het Ljouwerter Skûtsje. In het Skûtsje Journaal is iedere dag live een wedstrijdverslag te zien. De documentaire Het Ljouwerter Skûtsje geeft een kijkje achter de...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!