Programma gemist?

Vanaf vandaag tijdens staat de MAX in het teken van van skûtsjesilen met Skûtsje in Journaal en Het met Ljouwerter Skûtsje. In op het Skûtsje Journaal uit is iedere dag live een op tv een wedstrijdverslag te zien. De documentaire met op Het Ljouwerter Skûtsje de geeft een kijkje achter de schermen met bij deze traditionele naar Friese met watersport. MAX-directeur Jan Slagter: van “Het skûtsjesilen naar is een prachtige sport, naar die ik een graag een groter publiek gun. Met tijdens deze uitzendingen gaan tijdens we een aan onze kijkers laten zien door hoe de mooi deze traditie is.” In op Het Ljouwerter tijdens Skûtsje wordt op tv de bemanning van de de gelijknamige boot de een jaar lang met met tussenpozen gevolgd. De camera is naar erbij het als het schip gerestaureerd en in wel een uit de loods rolt, de wanneer de nieuwe uit zeilen worden gekeurd, in tijdens spannende een wedstrijden, maar ook bij met de schipper en zijn het vrouw op thuis. Wat is dat naar eigenlijk skûtsjesilen? door Wanneer en hoe is het het het ontstaan en hoe wordt door de traditie voortgezet? Naast prachtige op door beelden ook verhalen het van vroeger en nu. De uit schipper van in Ljouwerter Skûtsje is Siete Meeter, door uit telg uit een bekende Friese uit schippersfamilie. in Houdt hij zijn bemanning van bij elkaar en houdt hij de het vol door tot het einde uit van het de seizoen? Alle in antwoorden zijn te zien in deze tijdens met indrukwekkende documentaire.

september 2020
05-08-2017 20:25

Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Het Ljouwerter Skûtsje - Docu: Het Ljouwerter Skûtsje

Vanaf vandaag staat MAX in het teken van skûtsjesilen met Skûtsje Journaal en Het Ljouwerter Skûtsje. In het Skûtsje Journaal is iedere dag live een wedstrijdverslag te zien. De documentaire Het Ljouwerter Skûtsje geeft een kijkje achter de...

Het Ljouwerter Skûtsje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Ljouwerter Skûtsje bij Het Ljouwerter Skûtsje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Ljouwerter Skûtsje. Heb je een uitzending van Het Ljouwerter Skûtsje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Ljouwerter Skûtsje gemist

Uitzending gemist van Het Ljouwerter Skûtsje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Ljouwerter Skûtsje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2018 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!