Programma gemist?

Verslag van de uit laatste dag van op in de WK Atletiek in een Londen. Met onder meer van de finale 5000 meter van (v), finale 800 door meter de (v), finale 1500 van meter (m) en finale 4 het x 400 op meter.

Verslag het van de van laatste dag van de WK Atletiek door in Londen. Met naar onder meer met de het finale 5000 meter een (v), finale 800 op meter (v), finale 1500 uit meter (m) en tijdens finale 4 x op 400 meter.

Tussen 20.00 en van met 23.15 uur verslag op van de tiende dag van het met WK atletiek naar in Londen. Na van negen dagen atletiek is op de in Londen de laatste dag naar van de WK tijdens aangebroken. de De slotdag van de WK atletiek naar heeft een ochtend- in en op tv een avondprogramma in met zeven finales en 's van ochtends de 20 en uit 50 kilometer snelwandelen op voor een mannen en vrouwen. Voor de Nederland komen alleen de Sifan Hassan en Susan Krumins in in nog in actie op de een 5.000 meter. En op tv volgens atletiekcommentator Léon van Haan de is het niet ondenkbaar dat er een nog tijdens een Nederlandse medaille bij de komt. "Het hangt heel tijdens erg in af van het een tempo en door de tactiek." "Er zijn twee atletes het in op topvorm, de Ethiopische op tv Almaz Ayana en op tv de Keniaanse Hellen Obiri. Hassan op zou met best nog achter die de twee het brons kunnen pakken. tijdens Zij vindt het uit fijn als van het tempo hoog ligt, op tv terwijl Krumins een een betere eindsprint heeft." Daarnaast met het kijkt Haan ook op tv uit naar de finale een van de op tv 1.500 meter bij de mannen. "Dat naar belooft een een spektakel te op tv worden, ik vind het een naar van de een mooiste op onderdelen. Er is zoveel strijd op tv en door tactiek is ontzettend belangrijk. Op de de laatste naar 150 meter kan er nog door van met alles gebeuren." Atletiekcommentator Stefan Verheij verwacht van ook nog twee de door leuke finales bij het hoogspringen en op discuswerpen. "Olympisch kampioene een door Sandra Perkovic is dit jaar in uit goede vorm. de Ik ben uit heel benieuwd of zij met haar door wereldtitel kan prolongeren." "Ook zou ik het door heel mooi vinden uit als er door goud komt voor de Mutaz Barshim uit Qatar uit bij het hoogspringen. op van Hij heeft de op een na uit hoogste sprong aller op tijden, maar tijdens hij op won nog nooit goud. Het het zou leuk voor tijdens hem op zijn als dat in op Londen wel lukt." Bron: op tv NOS.nl

Verslag van naar de negende dag de van het op tv WK Atletiek naar in Londen. Onder op meer dag 2 van van de tienkamp en de het finales van de tijdens 4 x 100 naar meter estafette bij de van mannen in en de naar vrouwen.

Verslag van de naar de negende dag van het naar WK Atletiek in Londen. Onder door meer dag door 2 van de het tienkamp de en de finales van een de 4 x de 100 meter estafette bij de op mannen uit en de in vrouwen.

Verslag van door de negende het dag van het WK naar Atletiek in Londen. Onder naar door meer dag 2 van de door tienkamp het en de finales van de de 4 x 100 meter met estafette bij uit de mannen en de op tv uit vrouwen.

Verslag naar van de met achtste dag van op het WK Atletiek van in Londen. Met onder meer naar dag met 1 van de met tienkamp en de finale van de op naar 200 meter vrouwen.

Verslag het van de achtste tijdens dag van tijdens het WK Atletiek naar in Londen. Met onder meer met dag de 1 van de met tienkamp en de de finale van de 200 meter met vrouwen.

Tussen 20.00 met en 23.15 uur van verslag van de WK het atletiek in van Londen. Dag acht het van de WK tijdens atletiek op tv is dé dag van een Dafne Schippers. op tv Prolongeert de Nederlandse sprintster haar in wereldtitel op de uit 200 meter? Haar een finale een staat om 22.50 uur op het het programma. Daarvoor komen het er van al verschillende Nederlandse atleten in een op tv actie in Londen. Eelco Sintnicolaas en Pieter naar door Braun beginnen 's ochtends al aan naar hun meerkamp. Wat in kunnen de Nederlanders met naar op dit onderdeel? "Daar ben op tv ik door ook heel benieuwd tijdens naar", vertelt NOS-atletiekcommentator op tv Stefan Verheij. "In Rio de Janeiro in raakten in ze allebei geblesseerd, maar de de laatste naar tijd maken ze een met goede van indruk." "Het zou mooi zijn een als ze in deze meerkamp finishen zonder van blessures", aldus Verheij. van "En dan kan op tv Sintnicolaas nog weleens een plaatsje naar in de uit top-5 veroveren. op tv Het wordt het hoe dan ook een slijtageslag in en op een de meerkamp kan tijdens alles gebeuren." Daarnaast lopen het Nadine Visser, Eefje Boons in en Sharona Bakker het 's ochtends tijdens de series tijdens van de 100 meter horden een en op staan 's avonds het de halve finales op het naar programma voor de Sanne Verstegen (800 meter) uit en Richard Douma (1.500 uit uur). Het toetje tijdens is de finale in van de 200 meter een met titelverdedigster Dafne op Schippers. van "Dit wordt haar dag", vertelt naar Verheij. "Ze loopt tijdens in baan zes, van van dus dat is op zich een prima. uit Het wordt hoe dan ook mooi, een want heeft Schippers uit in ooit teleurgesteld op met een kampioenschap? Ik zeg in nee." Het toetje is de finale op tv van een de 200 meter met met titelverdedigster een Dafne Schippers. "Dit wordt op haar dag", vertelt tijdens Verheij. "Ze loopt het in baan zes, met dus dat de is op zich prima. door Het wordt hoe in dan ook op tv mooi, want heeft uit Schippers ooit teleurgesteld op op een kampioenschap? Ik zeg nee." Verheij het in verwacht dan ook wel naar een medaille voor de Nederlandse in sprintster. "Vanaf een de junioren is tijdens zij er al met bij in en natuurlijk is iemand anders naar op sommige afstanden de weleens tijdens beter, maar Schippers is met altijd goed. Dat is haar op grootste uit kwaliteit." Bron: NOS.nl

Met tijdens wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews met en reportages van de tijdens WK atletiek naar in Londen. Met onder het meer de halve door finales 200 meter met naar Dafne Schippers door en naar de finale 200 meter van (m).

Met door wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages op van de WK uit atletiek in de Londen. Met onder meer op tv de naar halve finales op 200 meter met Dafne Schippers door en de met finale 200 meter met (m).

Van naar 20.00 tot 23.15 uur naar live naar verslag van de tijdens WK atletiek in tijdens Londen. Dag zeven van de WK uit atletiek kent een met naar programma met volop Nederlandse atleten op tv in actie. de Sifan Hassan en Susan uit Krumins lopen van de series van de 5.000 in meter, net van als Sanne een Verstegen dat doet uit op de het 800 meter en Richard uit Douma op de 1.500 tijdens meter. Voor de door sprinters staat de door 200 meter op het programma. tijdens in Titelverdedigster Dafne Schippers, die in naar de een serie al de snelste een tijd liep, loopt om 22.05 met uur een de halve finales met van de 200 van meter. De mannen een staan om met 22.52 uur aan de door start van hun finale. Atletiekcommentator Léon de Haan verwacht op een zeer van bijzondere finale. de "Isaac Makwala maakte grote indruk woensdagavond op tv en hij is van natuurlijk de tot op het bot gemotiveerd de op om te winnen. Toch zou het uit me in niets verbazen in als Jereem Richards uit Trinidad de & Tobago iedereen verrast." Haan in verwacht verder door wisselende prestaties in van de Nederlanders. tijdens "Schippers zal het goed doen van en het ik verwacht van Hassan en het Krumins ook uit wel dat zij in de finale de halen, maar voor de Douma wordt de dat toch wel lastiger. in De concurrentie is groot op tv op dat op tv onderdeel." Douma moet bij door de beste zes uit eindigen om een finaleplaats af een met te dwingen. Voor Verstegen van is een plaats naar bij de beste drie het voldoende voor de naar halve finales. "Dat zou met haar best moeten door lukken", aldus op tv Haan. met "Verstegen loopt een zeer constant het seizoen." Daarnaast staan er op nog twee andere finales het op van het WK-programma: op tv de vrouwen lopen de in 400 meter tijdens horden en voor het de mannen staat het hinkstapspringen op naar het het programma.

Met onder op meer de halve een finales 200 meter op bij de mannen en het de de finale 400 met meter (v).

Met met onder meer in de halve finales 200 meter bij op tv de mannen op tv en naar de finale 400 met meter bij de de vrouwen.

Met onder meer het de halve van finales uit 200 meter bij een de mannen en de finale 400 op tv meter in bij de uit vrouwen.

juli 2018
13-08-2017 22:35

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 19:55

WK Atletiek: slotdag

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: slotdag

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de tiende dag van het WK atletiek in Londen. Na negen dagen atletiek is in Londen de laatste dag van de WK aangebroken. De slotdag van de WK atletiek heeft een ochtend- en een avondprogramma met zeven f...

12-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

11-08-2017 22:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de WK atletiek in Londen. Dag acht van de WK atletiek is dé dag van Dafne Schippers. Prolongeert de Nederlandse sprintster haar wereldtitel op de 200 meter? Haar finale staat om 22.50 uur op het program...

10-08-2017 21:20

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

Van 20.00 tot 23.15 uur live verslag van de WK atletiek in Londen. Dag zeven van de WK atletiek kent een programma met volop Nederlandse atleten in actie. Sifan Hassan en Susan Krumins lopen de series van de 5.000 meter, net als Sanne Verst...

09-08-2017 21:50

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter (v).

09-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

09-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NOS Sport: WK Atletiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: WK Atletiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: WK Atletiek bij NOS Sport: WK Atletiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: WK Atletiek. Heb je een uitzending van NOS Sport: WK Atletiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: WK Atletiek gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: WK Atletiek? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: WK Atletiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord