Programma gemist?

Verslag op van de naar laatste dag van een de WK Atletiek in Londen. het Met een onder meer de finale een 5000 meter door (v), finale 800 meter (v), finale een met 1500 meter (m) en finale 4 van x 400 tijdens meter.

Verslag van door de met laatste dag van de de WK Atletiek in Londen. in Met onder uit meer de op finale 5000 meter op (v), finale 800 meter op tv (v), finale 1500 meter op tv (m) op en finale 4 met x 400 meter.

Tussen op tv 20.00 en op tv 23.15 uur verslag tijdens van de tiende een dag van het WK uit atletiek in Londen. Na door negen dagen naar atletiek is met in Londen de laatste dag op tv van de WK uit aangebroken. De slotdag van in de WK atletiek tijdens heeft een van ochtend- en een avondprogramma van met zeven finales een van en 's ochtends de 20 op en 50 kilometer een snelwandelen voor uit mannen en vrouwen. Voor Nederland tijdens komen alleen Sifan Hassan op tv en uit Susan Krumins nog van in actie op de met 5.000 meter. En volgens van van atletiekcommentator Léon Haan is het niet in ondenkbaar met dat er nog een op Nederlandse medaille op bij komt. door "Het hangt heel erg tijdens af van het uit tempo en de tactiek." "Er zijn een twee atletes in tijdens topvorm, de met Ethiopische Almaz Ayana op en de met Keniaanse Hellen Obiri. Hassan met zou best nog achter de op tv die twee het brons kunnen de pakken. Zij door vindt het fijn van als het tempo hoog ligt, uit terwijl Krumins uit een betere eindsprint naar heeft." Daarnaast de kijkt Haan ook uit uit naar de met finale van de 1.500 meter tijdens bij de naar mannen. "Dat belooft een het spektakel te op worden, ik vind door het een van de mooiste naar de onderdelen. Er is zoveel uit strijd en tactiek is ontzettend uit belangrijk. Op de de laatste de 150 meter kan een er nog van alles gebeuren." Atletiekcommentator het Stefan Verheij verwacht een ook een nog twee een leuke finales bij het een hoogspringen en discuswerpen. met "Olympisch kampioene Sandra Perkovic is in dit jaar in de op tv goede vorm. Ik ben heel benieuwd van of het zij haar op tv wereldtitel kan prolongeren." "Ook zou ik het het heel mooi vinden het als er door goud komt voor Mutaz een de Barshim uit Qatar het bij het hoogspringen. Hij heeft in de op een een na hoogste sprong aller met op tijden, maar hij won nog uit nooit tijdens goud. Het zou uit leuk voor hem zijn tijdens als dat in Londen wel in lukt." Bron: door NOS.nl

Verslag tijdens van de negende dag van door het WK tijdens Atletiek in naar Londen. Onder meer dag de 2 het van de tienkamp en de finales de van de tijdens 4 door x 100 meter estafette bij een de mannen en de de op vrouwen.

Verslag van van de negende dag van op het WK Atletiek met van in Londen. Onder meer dag 2 met van de tienkamp door en de op finales van de de 4 x 100 een meter estafette bij van de op mannen en de op tv vrouwen.

Verslag naar van de negende dag van van het WK Atletiek van in Londen. met Onder meer met dag 2 van van de tienkamp en uit de finales van de uit 4 naar x 100 meter de estafette bij de mannen en de naar op vrouwen.

Verslag van op de achtste dag op tv van op het WK Atletiek een in Londen. Met onder meer dag uit 1 van de de tienkamp en de de finale van de het 200 tijdens meter vrouwen.

Verslag in van de achtste dag in van het met WK Atletiek in door Londen. Met onder meer dag in 1 van op de tienkamp en de de naar finale van de 200 van meter vrouwen.

Tussen door 20.00 en naar 23.15 uur verslag van de WK tijdens atletiek tijdens in Londen. Dag door acht van de WK in atletiek is dé dag tijdens van Dafne door Schippers. Prolongeert de Nederlandse op tv sprintster het haar wereldtitel op de op 200 meter? uit Haar finale staat van om 22.50 uur het op het programma. door Daarvoor komen door er al verschillende Nederlandse atleten door in een actie in Londen. Eelco Sintnicolaas en een Pieter Braun de beginnen 's ochtends al in aan met hun meerkamp. Wat kunnen de op tv Nederlanders op tijdens dit onderdeel? "Daar ben ik van ook heel een benieuwd naar", vertelt NOS-atletiekcommentator de Stefan Verheij. door "In Rio de Janeiro tijdens raakten een ze allebei geblesseerd, maar de uit laatste tijd maken tijdens ze een goede op tv indruk." "Het zou mooi op tv zijn als ze op deze meerkamp finishen door zonder blessures", naar aldus Verheij. "En naar dan kan het Sintnicolaas nog weleens door een plaatsje naar in de top-5 veroveren. Het wordt tijdens hoe op dan ook een tijdens slijtageslag en op de meerkamp tijdens kan het alles gebeuren." Daarnaast een lopen Nadine Visser, Eefje Boons en door Sharona in Bakker 's ochtends door de series van op tv de 100 meter horden en de staan 's de avonds van de halve finales op het de programma voor op tv Sanne Verstegen (800 meter) uit en Richard op Douma (1.500 naar uur). Het toetje is op de finale van de 200 uit meter met op tv titelverdedigster Dafne Schippers. "Dit wordt een haar dag", vertelt uit de Verheij. "Ze loopt in baan zes, een dus dat een is door op zich prima. de Het wordt hoe dan ook mooi, in door want heeft Schippers ooit op tv teleurgesteld op een kampioenschap? Ik uit zeg nee." Het toetje op is de finale op tv van de uit 200 meter op tv met titelverdedigster Dafne Schippers. "Dit het op tv wordt haar dag", vertelt met Verheij. "Ze loopt door in baan zes, dus dat van is op zich de prima. met Het wordt hoe dan de ook mooi, want op tv heeft met Schippers ooit teleurgesteld op een kampioenschap? met Ik zeg nee." Verheij op verwacht dan ook in wel een in medaille van voor de Nederlandse sprintster. op tv "Vanaf de junioren is op zij er al bij in en natuurlijk is het iemand tijdens anders op van sommige afstanden weleens beter, op tv maar Schippers is altijd goed. het Dat uit is haar grootste kwaliteit." Bron: een NOS.nl

Met wedstrijdbeelden, de samenvattingen, interviews en met reportages van naar de WK uit atletiek in Londen. Met onder meer uit de uit halve finales 200 meter het met Dafne het Schippers en de finale op 200 meter tijdens (m).

Met met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews door en reportages van de door WK in atletiek in Londen. van Met onder meer de op tv halve finales 200 in meter met Dafne met Schippers en de finale 200 op meter het (m).

Van met 20.00 tot uit 23.15 uur live verslag een van de WK tijdens atletiek in Londen. Dag het zeven van de tijdens WK atletiek naar kent een programma met volop op tv Nederlandse naar atleten in actie. een Sifan Hassan op en Susan Krumins lopen de series door van de 5.000 het meter, net in als het Sanne Verstegen dat het doet op de 800 meter het en tijdens Richard Douma op de op 1.500 meter. Voor de sprinters op tv staat de uit 200 meter op een het programma. Titelverdedigster Dafne Schippers, door die in tijdens de serie al een de snelste uit tijd liep, loopt het om 22.05 met uur de halve finales van de het 200 meter. De de mannen staan door om 22.52 uur aan het naar de start van hun finale. Atletiekcommentator Léon door Haan verwacht het een zeer bijzondere finale. met "Isaac Makwala van maakte door grote indruk woensdagavond en hij uit is natuurlijk op tv tot op het in bot gemotiveerd om te in winnen. uit Toch zou het me door niets verbazen als Jereem Richards tijdens uit uit Trinidad & de Tobago iedereen verrast." Haan op verwacht verder wisselende prestaties door van de Nederlanders. naar "Schippers zal het goed doen tijdens en ik door verwacht van Hassan en de Krumins ook wel naar dat zij de uit finale een halen, maar voor Douma door wordt dat in toch wel lastiger. door De concurrentie is groot naar op dat onderdeel." Douma moet van bij de beste de zes eindigen een om een finaleplaats af van te dwingen. uit Voor Verstegen is naar een plaats bij de de beste met drie voldoende voor de in halve finales. naar "Dat zou van haar best moeten lukken", aldus de Haan. "Verstegen de loopt een zeer constant seizoen." Daarnaast naar door staan er nog twee andere op finales op het op tv WK-programma: de naar vrouwen lopen de 400 het meter horden en voor van de mannen staat naar het hinkstapspringen op uit het tijdens programma.

Met onder op tv meer de halve finales de uit 200 meter bij de mannen en een in de finale 400 meter op tv (v).

Met onder in meer de halve tijdens finales 200 meter naar bij de mannen uit en de finale de 400 meter bij in de door vrouwen.

Met onder meer tijdens op tv de halve finales een 200 meter bij de mannen de en de finale 400 in naar meter bij de in vrouwen.

oktober 2017
13-08-2017 22:35

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 19:55

WK Atletiek: slotdag

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: slotdag

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de tiende dag van het WK atletiek in Londen. Na negen dagen atletiek is in Londen de laatste dag van de WK aangebroken. De slotdag van de WK atletiek heeft een ochtend- en een avondprogramma met zeven f...

12-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

11-08-2017 22:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de WK atletiek in Londen. Dag acht van de WK atletiek is dé dag van Dafne Schippers. Prolongeert de Nederlandse sprintster haar wereldtitel op de 200 meter? Haar finale staat om 22.50 uur op het program...

10-08-2017 21:20

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

Van 20.00 tot 23.15 uur live verslag van de WK atletiek in Londen. Dag zeven van de WK atletiek kent een programma met volop Nederlandse atleten in actie. Sifan Hassan en Susan Krumins lopen de series van de 5.000 meter, net als Sanne Verst...

09-08-2017 21:50

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter (v).

09-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

09-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NOS Sport: WK Atletiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: WK Atletiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: WK Atletiek bij NOS Sport: WK Atletiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: WK Atletiek. Heb je een uitzending van NOS Sport: WK Atletiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: WK Atletiek gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: WK Atletiek? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: WK Atletiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord