Programma gemist?

Verslag uit van de laatste dag van tijdens de WK door Atletiek in Londen. met Met onder meer tijdens de uit finale 5000 meter (v), een finale 800 meter met (v), finale 1500 meter (m) het door en finale 4 x met 400 meter.

Verslag tijdens van de laatste dag een van in de WK Atletiek in Londen. Met van onder meer de op finale 5000 meter van (v), finale 800 naar meter de (v), finale 1500 de meter (m) op en finale 4 x 400 door meter.

Tussen 20.00 en op tv 23.15 uur verslag tijdens van de tiende met dag van het naar het WK atletiek in Londen. van Na negen dagen atletiek het is in Londen in de de laatste dag van de WK uit aangebroken. tijdens De slotdag van de WK op atletiek heeft een ochtend- tijdens in en een avondprogramma met zeven finales het en 's op tv ochtends de de 20 en 50 kilometer door snelwandelen met voor mannen en vrouwen. Voor Nederland komen een alleen Sifan Hassan door en Susan Krumins het nog in actie op op uit de 5.000 meter. En van volgens atletiekcommentator Léon Haan uit door is het niet ondenkbaar de dat er nog een een Nederlandse medaille bij komt. door de "Het hangt heel erg af met van het op tempo en de tactiek." "Er naar zijn op twee atletes in topvorm, de Ethiopische een Almaz Ayana en door op tv de Keniaanse Hellen op tv Obiri. Hassan zou op best nog achter die twee het uit brons kunnen pakken. met Zij vindt door het fijn als het van een tempo hoog ligt, terwijl tijdens Krumins een betere eindsprint de heeft." Daarnaast kijkt Haan ook in uit op tv naar de finale van in de door 1.500 meter bij de een mannen. "Dat belooft een het spektakel te worden, ik met vind het door een van de een mooiste onderdelen. naar Er is zoveel strijd op tv en tactiek in is ontzettend de belangrijk. Op de in laatste 150 meter kan er met nog van alles door gebeuren." Atletiekcommentator Stefan naar Verheij verwacht ook nog twee het van leuke finales bij het hoogspringen en het discuswerpen. "Olympisch kampioene door Sandra in Perkovic is de dit jaar in goede vorm. Ik naar ben heel naar benieuwd of in zij haar wereldtitel kan op prolongeren." "Ook zou ik het het heel mooi op vinden naar als er goud met komt voor Mutaz Barshim uit Qatar door bij het hoogspringen. tijdens Hij heeft op tv de in op een na hoogste op tv sprong aller in tijden, maar hij won het nog nooit een goud. Het zou op tv leuk voor hem de zijn als dat in in Londen wel lukt." Bron: het NOS.nl

Verslag op tv van de negende van dag van het door WK Atletiek in Londen. in Onder meer de dag 2 van de tijdens tienkamp in en de finales van de met 4 x 100 tijdens meter op estafette bij de van mannen en de tijdens vrouwen.

Verslag van op de negende dag van van het WK Atletiek uit in op tv Londen. Onder meer dag met 2 van de met tienkamp het en de finales van naar de 4 in x 100 meter estafette naar bij de mannen en van de van vrouwen.

Verslag op van de negende de dag van het op tv WK Atletiek in Londen. Onder het door meer dag 2 van de tienkamp in en de finales op van de 4 het x 100 de meter estafette bij op de op tv mannen en de met vrouwen.

Verslag tijdens van de achtste door dag van het WK Atletiek met in Londen. Met tijdens onder een meer dag 1 tijdens van de tienkamp van en de finale naar van de 200 meter naar vrouwen.

Verslag van de in de achtste dag van het WK uit Atletiek in Londen. met Met van onder meer dag uit 1 van de tienkamp tijdens en de finale van naar de in 200 meter vrouwen.

Tussen 20.00 en met van 23.15 uur verslag van de naar WK atletiek in uit Londen. het Dag acht van de WK atletiek in is dé dag met van Dafne Schippers. een Prolongeert de tijdens Nederlandse sprintster haar het wereldtitel op met de 200 meter? Haar finale naar staat met om 22.50 door uur op het van programma. Daarvoor komen er al verschillende van op Nederlandse atleten in actie in het Londen. Eelco Sintnicolaas en Pieter in Braun beginnen 's de naar ochtends al aan hun van meerkamp. Wat kunnen op de Nederlanders op op dit onderdeel? "Daar ben ik van ook heel benieuwd een op tv naar", vertelt NOS-atletiekcommentator met Stefan Verheij. "In Rio de op tv Janeiro naar raakten ze allebei met geblesseerd, maar de laatste tijd een maken ze naar een goede indruk." "Het uit zou mooi zijn als op ze deze meerkamp op tv finishen zonder blessures", door aldus in Verheij. "En dan kan Sintnicolaas nog op tv weleens een met plaatsje in de top-5 in veroveren. Het op wordt hoe dan ook een een slijtageslag door en op met de meerkamp kan de alles gebeuren." Daarnaast tijdens lopen Nadine Visser, Eefje Boons met en Sharona Bakker met 's van ochtends de series van de de 100 meter horden en tijdens staan 's avonds de op tv de halve finales op naar het programma voor Sanne tijdens Verstegen een (800 meter) en een Richard Douma (1.500 uur). Het in toetje is de de finale van tijdens de 200 meter op tv met titelverdedigster Dafne van Schippers. "Dit wordt haar naar dag", vertelt een Verheij. "Ze loopt in baan zes, een dus de dat is op zich door prima. Het wordt in hoe met dan ook mooi, want met heeft Schippers de ooit teleurgesteld op naar een kampioenschap? Ik zeg nee." Het toetje het is de finale van van tijdens de 200 meter met op tv titelverdedigster Dafne van Schippers. "Dit wordt haar dag", op vertelt Verheij. "Ze de loopt in baan door met zes, dus dat is op van zich prima. Het in wordt uit hoe dan ook mooi, want heeft een uit Schippers ooit teleurgesteld het op een kampioenschap? Ik zeg naar nee." Verheij verwacht dan op ook wel een medaille de voor de van Nederlandse sprintster. op tv "Vanaf de junioren het is zij van er al bij en natuurlijk op is iemand anders op uit sommige afstanden weleens naar beter, een maar Schippers is altijd goed. het van Dat is haar een grootste kwaliteit." Bron: NOS.nl

Met wedstrijdbeelden, de samenvattingen, interviews en reportages het van op tv de WK naar atletiek in Londen. Met onder meer op tv de halve finales het 200 meter met tijdens Dafne Schippers in en de finale 200 de op meter (m).

Met door wedstrijdbeelden, samenvattingen, in interviews en reportages door van de WK op tv atletiek in Londen. Met onder meer de de op halve finales 200 meter op tv met Dafne Schippers en uit de finale 200 naar meter door (m).

Van 20.00 de tot 23.15 uur live van verslag van door de van WK atletiek in door Londen. Dag zeven van de door WK atletiek kent een op tv programma met volop op tv Nederlandse van atleten in actie. Sifan Hassan een en Susan in Krumins lopen de door series van tijdens de 5.000 meter, naar net als Sanne Verstegen van dat doet op de in het 800 meter en Richard Douma het op in de 1.500 meter. Voor de met sprinters staat de van 200 meter van op het programma. Titelverdedigster Dafne op Schippers, die in de met serie op tv al de snelste tijd liep, in de loopt om 22.05 uur tijdens de halve finales van op de 200 meter. De door van mannen staan om op 22.52 uur aan de start van van hun een finale. Atletiekcommentator Léon Haan verwacht tijdens een uit zeer bijzondere finale. "Isaac Makwala naar maakte op tv grote indruk woensdagavond en een hij is een natuurlijk tot op het door bot gemotiveerd om te winnen. het Toch in zou het me niets verbazen op als Jereem Richards op uit Trinidad & door Tobago iedereen verrast." Haan een verwacht verder wisselende tijdens van prestaties van de Nederlanders. de "Schippers zal het goed doen op en ik uit verwacht op van Hassan en Krumins ook door wel dat zij de uit finale halen, maar op tv op tv voor Douma wordt het dat toch wel lastiger. het De concurrentie is een groot op dat onderdeel." Douma moet naar bij de uit beste met zes eindigen om op tv een finaleplaats af te dwingen. Voor in Verstegen is een een plaats bij uit de in beste drie voldoende naar voor de halve finales. van "Dat zou haar best tijdens moeten lukken", door aldus Haan. "Verstegen loopt op een zeer naar constant seizoen." Daarnaast staan er tijdens nog op twee andere finales op het WK-programma: op de vrouwen uit lopen in de 400 meter horden en voor op tv in de mannen staat met het hinkstapspringen op van het programma.

Met met onder meer de halve tijdens finales 200 meter op bij door de mannen en van de finale 400 meter een (v).

Met onder van meer de halve finales de 200 meter bij het met de mannen en de op tv finale 400 meter bij de het in vrouwen.

Met door onder meer de halve het finales naar 200 meter bij de mannen en op tv de van finale 400 door meter bij de op tv vrouwen.

maart 2018
13-08-2017 22:35

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 19:55

WK Atletiek: slotdag

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: slotdag

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de tiende dag van het WK atletiek in Londen. Na negen dagen atletiek is in Londen de laatste dag van de WK aangebroken. De slotdag van de WK atletiek heeft een ochtend- en een avondprogramma met zeven f...

12-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

11-08-2017 22:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de WK atletiek in Londen. Dag acht van de WK atletiek is dé dag van Dafne Schippers. Prolongeert de Nederlandse sprintster haar wereldtitel op de 200 meter? Haar finale staat om 22.50 uur op het program...

10-08-2017 21:20

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

Van 20.00 tot 23.15 uur live verslag van de WK atletiek in Londen. Dag zeven van de WK atletiek kent een programma met volop Nederlandse atleten in actie. Sifan Hassan en Susan Krumins lopen de series van de 5.000 meter, net als Sanne Verst...

09-08-2017 21:50

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter (v).

09-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

09-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NOS Sport: WK Atletiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: WK Atletiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: WK Atletiek bij NOS Sport: WK Atletiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: WK Atletiek. Heb je een uitzending van NOS Sport: WK Atletiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: WK Atletiek gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: WK Atletiek? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: WK Atletiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord