Programma gemist?

Verslag van in de laatste met dag van het de WK Atletiek in Londen. naar Met onder in meer de het finale 5000 meter (v), finale 800 het meter de (v), finale 1500 meter (m) een van en finale 4 x 400 op meter.

Verslag de van de laatste dag een van de WK met Atletiek in uit Londen. Met onder meer de op tv finale 5000 het meter een (v), finale 800 meter (v), finale uit 1500 met meter (m) en finale 4 op in x 400 meter.

Tussen 20.00 en tijdens de 23.15 uur verslag op tv van de tiende dag van het een WK atletiek in de Londen. Na negen de dagen atletiek is tijdens in een Londen de het laatste dag van de een WK aangebroken. De tijdens slotdag van de WK atletiek naar heeft een een ochtend- en van een avondprogramma met zeven het finales en van 's ochtends de naar 20 en 50 kilometer snelwandelen in voor van mannen en van vrouwen. Voor Nederland komen tijdens alleen Sifan Hassan en Susan van Krumins nog in actie van op in de 5.000 meter. En volgens van atletiekcommentator Léon door Haan met is het niet ondenkbaar dat er in nog een Nederlandse met medaille op tv bij komt. "Het hangt een heel erg af een van op tv het tempo en de tactiek." "Er zijn de twee uit atletes in met topvorm, de Ethiopische Almaz Ayana en een in de Keniaanse Hellen het Obiri. Hassan zou best naar nog achter die door twee het brons kunnen pakken. op tv Zij vindt het van in fijn als het tempo naar hoog ligt, terwijl Krumins de een de betere eindsprint heeft." Daarnaast kijkt op Haan ook uit een naar de finale op tv van de 1.500 meter uit bij de mannen. "Dat een belooft in een spektakel te worden, naar ik vind tijdens het een van de uit mooiste onderdelen. Er is naar zoveel strijd de en tactiek een is ontzettend belangrijk. door Op de laatste door 150 meter kan er nog het van op alles gebeuren." Atletiekcommentator Stefan Verheij naar verwacht ook het nog twee van leuke finales bij het hoogspringen in en een discuswerpen. "Olympisch kampioene Sandra Perkovic is in uit dit jaar in goede vorm. Ik uit ben heel naar benieuwd het of zij haar wereldtitel naar kan prolongeren." "Ook zou het ik het heel het mooi vinden als er goud van komt voor Mutaz de Barshim op uit Qatar bij het hoogspringen. de Hij heeft met de op tv op een na hoogste op tv sprong aller naar tijden, maar hij won nog nooit door op tv goud. Het zou leuk voor met hem door zijn als dat in Londen het wel lukt." Bron: het NOS.nl

Verslag van de met negende dag de van het tijdens WK Atletiek met in Londen. Onder meer dag van 2 de van de tienkamp en de de finales van de uit 4 x met 100 meter estafette bij tijdens de mannen en door de het vrouwen.

Verslag van een de negende dag van tijdens het WK de Atletiek in Londen. de Onder meer in dag 2 van uit de tienkamp de en de finales met van de 4 x 100 met meter op estafette bij de mannen de en de de vrouwen.

Verslag van naar de negende dag van in met het WK Atletiek in Londen. Onder een meer op tv dag 2 van de tienkamp op tv in en de finales van op de 4 x van 100 meter estafette bij in de mannen en het de op vrouwen.

Verslag van tijdens de achtste dag tijdens van het WK in Atletiek in Londen. op Met onder meer dag op tv 1 op tv van de in tienkamp en de tijdens finale van de 200 meter tijdens vrouwen.

Verslag van met de tijdens achtste dag van naar het WK Atletiek in in Londen. Met uit onder meer dag 1 van de de tienkamp en met de finale van in de met 200 meter vrouwen.

Tussen in 20.00 en 23.15 uit uur verslag van de in WK atletiek in Londen. op Dag in acht van de een WK atletiek door is dé dag van Dafne door Schippers. een Prolongeert de Nederlandse van sprintster haar wereldtitel op met de 200 meter? op tv Haar finale staat naar om 22.50 uur op de het programma. het Daarvoor komen er al naar verschillende Nederlandse atleten in op een actie in Londen. Eelco Sintnicolaas en Pieter op Braun beginnen 's tijdens ochtends al van aan hun uit meerkamp. Wat kunnen op de Nederlanders op een dit onderdeel? "Daar tijdens ben ik ook heel benieuwd de naar", vertelt NOS-atletiekcommentator op Stefan Verheij. van "In Rio de in Janeiro raakten tijdens ze allebei geblesseerd, van maar de laatste tijd maken het ze een tijdens goede indruk." "Het zou mooi tijdens zijn als tijdens ze deze meerkamp de finishen zonder blessures", in aldus Verheij. de "En dan op kan Sintnicolaas nog weleens een uit plaatsje in de top-5 de veroveren. van Het wordt hoe dan door ook een slijtageslag en op tv op op tv de meerkamp kan alles gebeuren." Daarnaast tijdens lopen Nadine Visser, met Eefje op Boons en Sharona Bakker uit 's tijdens ochtends de series van met de 100 meter naar horden en staan 's avonds van de halve finales op op op het programma tijdens voor Sanne Verstegen (800 meter) en tijdens Richard Douma tijdens (1.500 uur). Het toetje door is de finale van in de 200 op tv meter met titelverdedigster het Dafne Schippers. de "Dit wordt haar dag", vertelt het Verheij. "Ze loopt op in baan zes, op dus uit dat is het op zich prima. Het wordt hoe uit dan ook uit mooi, want de heeft Schippers ooit teleurgesteld op van een uit kampioenschap? Ik zeg uit nee." Het toetje is de finale van tijdens van de 200 met meter met titelverdedigster Dafne Schippers. op tv "Dit wordt haar door dag", vertelt een Verheij. "Ze loopt in door baan zes, dus een dat is op met zich het prima. Het wordt hoe dan ook tijdens in mooi, want heeft van Schippers ooit teleurgesteld op in een kampioenschap? Ik zeg nee." Verheij op verwacht de dan ook naar wel een medaille voor een de Nederlandse met sprintster. "Vanaf de junioren is in zij met er al bij en de natuurlijk is iemand anders een op sommige naar afstanden weleens beter, maar tijdens Schippers is altijd goed. in Dat is haar uit grootste kwaliteit." Bron: tijdens NOS.nl

Met in wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages op van het de WK atletiek in Londen. een Met met onder meer de halve finales uit 200 meter door met Dafne een Schippers en de finale op 200 in meter (m).

Met de wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews op en reportages een van de WK in atletiek in Londen. Met van onder meer de halve finales een 200 meter het met Dafne Schippers in en tijdens de finale 200 meter van (m).

Van 20.00 op tv tot 23.15 naar uur live verslag uit van de WK atletiek op tv in Londen. naar Dag zeven van de op tv WK atletiek kent een de programma in met volop op Nederlandse atleten in naar actie. Sifan Hassan en een Susan Krumins lopen de series met van van de 5.000 het meter, net als het Sanne Verstegen dat doet op een de 800 meter en een Richard Douma op tijdens de 1.500 uit meter. Voor de sprinters staat een de de 200 meter in op het programma. Titelverdedigster Dafne Schippers, door die in de met naar serie al de snelste naar tijd liep, loopt om 22.05 op tv uur in de halve finales van de het 200 meter. De het tijdens mannen staan om 22.52 in uur aan de start met van hun finale. Atletiekcommentator Léon naar Haan verwacht een het tijdens zeer bijzondere finale. "Isaac door Makwala maakte grote op indruk woensdagavond en uit hij is natuurlijk op tot op het met bot gemotiveerd om te winnen. op Toch zou naar het me niets verbazen in het als Jereem Richards uit Trinidad het & uit Tobago iedereen verrast." Haan verwacht verder tijdens wisselende prestaties van de van Nederlanders. "Schippers op tv zal het goed doen de en naar ik verwacht van uit Hassan en Krumins ook op tv wel dat in zij de finale halen, het maar het voor Douma wordt dat toch wel op tv lastiger. De met concurrentie is het groot op dat de onderdeel." Douma moet bij de beste in zes de eindigen om door een finaleplaats af een te dwingen. Voor Verstegen naar is een plaats bij het de naar beste drie voldoende voor de halve in finales. een "Dat zou haar best in moeten lukken", aldus van Haan. "Verstegen loopt een een zeer constant seizoen." Daarnaast door staan er nog met twee andere finales op tv op van het WK-programma: de tijdens vrouwen lopen de op 400 meter uit horden en voor naar de mannen staat een het hinkstapspringen op het van programma.

Met onder door meer de halve tijdens finales 200 meter een bij de mannen tijdens en naar de finale 400 meter uit (v).

Met onder de meer de halve finales door de 200 meter bij de een mannen en een de finale 400 meter bij uit de een vrouwen.

Met onder meer op op de halve finales 200 meter een bij de mannen op en met de finale 400 meter een bij de op tv vrouwen.

augustus 2017
13-08-2017 22:35

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 19:55

WK Atletiek: slotdag

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: slotdag

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de tiende dag van het WK atletiek in Londen. Na negen dagen atletiek is in Londen de laatste dag van de WK aangebroken. De slotdag van de WK atletiek heeft een ochtend- en een avondprogramma met zeven f...

12-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

11-08-2017 22:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de WK atletiek in Londen. Dag acht van de WK atletiek is dé dag van Dafne Schippers. Prolongeert de Nederlandse sprintster haar wereldtitel op de 200 meter? Haar finale staat om 22.50 uur op het program...

10-08-2017 21:20

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

Van 20.00 tot 23.15 uur live verslag van de WK atletiek in Londen. Dag zeven van de WK atletiek kent een programma met volop Nederlandse atleten in actie. Sifan Hassan en Susan Krumins lopen de series van de 5.000 meter, net als Sanne Verst...

09-08-2017 21:50

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter (v).

09-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

09-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NOS Sport: WK Atletiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: WK Atletiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: WK Atletiek bij NOS Sport: WK Atletiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: WK Atletiek. Heb je een uitzending van NOS Sport: WK Atletiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: WK Atletiek gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: WK Atletiek? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: WK Atletiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord