Programma gemist?

Verslag van in de op tv laatste dag van de het WK Atletiek door in Londen. Met onder meer de met het finale 5000 meter (v), finale naar 800 tijdens meter (v), finale 1500 het meter (m) en finale uit 4 x 400 de meter.

Verslag tijdens van de laatste dag op van door de WK Atletiek tijdens in Londen. Met onder meer een de finale 5000 met meter (v), finale in 800 meter (v), finale uit 1500 meter (m) op tv en finale een 4 x 400 met meter.

Tussen tijdens 20.00 en 23.15 uur naar verslag van de naar tiende op dag van het door WK atletiek in Londen. Na de negen dagen atletiek is door in Londen door de tijdens laatste dag van de WK in aangebroken. De slotdag door van naar de WK atletiek heeft naar een ochtend- en een avondprogramma met met zeven finales uit in en 's ochtends de 20 en het 50 op kilometer snelwandelen voor mannen en van vrouwen. Voor Nederland met komen alleen uit Sifan Hassan in en Susan Krumins nog een in actie het op de 5.000 het meter. En volgens atletiekcommentator Léon in Haan is het niet met ondenkbaar dat op er nog een Nederlandse op tijdens medaille bij komt. "Het hangt een heel erg af van van op het tempo en een de tactiek." "Er zijn twee atletes uit in topvorm, de Ethiopische met Almaz Ayana naar en de door Keniaanse Hellen Obiri. van Hassan zou met best nog achter die twee het naar brons van kunnen pakken. Zij vindt het van fijn als tijdens het tempo hoog van ligt, terwijl Krumins een de van betere eindsprint heeft." Daarnaast uit kijkt Haan ook uit naar de uit finale van in de 1.500 meter bij tijdens de mannen. het "Dat belooft een spektakel naar te worden, ik de vind het op een van de op mooiste onderdelen. Er de is zoveel het strijd en tactiek op tv is ontzettend belangrijk. het Op de laatste 150 naar meter kan er nog van van een alles gebeuren." Atletiekcommentator Stefan Verheij verwacht uit ook nog twee uit leuke naar finales bij het hoogspringen op tv en discuswerpen. een "Olympisch kampioene het Sandra Perkovic is dit jaar in een goede vorm. Ik tijdens op tv ben heel benieuwd of zij haar met wereldtitel kan prolongeren." "Ook in zou ik van het heel naar mooi vinden als de er goud tijdens komt voor Mutaz Barshim uit Qatar naar een bij het hoogspringen. naar Hij heeft de op naar een na in hoogste sprong aller tijden, van maar hij tijdens won nog nooit goud. in Het zou leuk op tv voor hem een zijn als dat in Londen tijdens wel in lukt." Bron: NOS.nl

Verslag van de van negende dag van van het WK Atletiek in in Londen. Onder van meer van dag 2 het van de tienkamp het en de finales van de de 4 met x 100 meter het estafette bij de uit mannen en de door vrouwen.

Verslag van de de negende naar dag van het in WK Atletiek in Londen. in Onder meer dag van 2 van de naar tienkamp uit en de finales van de met 4 x 100 naar meter estafette op bij de mannen en de op tv naar vrouwen.

Verslag van in de tijdens negende dag van met het WK Atletiek in Londen. Onder naar tijdens meer dag 2 van de het tienkamp en de finales de van de 4 van naar x 100 meter de estafette bij de mannen en de de naar vrouwen.

Verslag van met de achtste dag het van het tijdens WK Atletiek in in Londen. Met onder meer op tv dag 1 van de met tienkamp en de in finale op van de uit 200 meter vrouwen.

Verslag de van de met achtste dag van het door WK Atletiek in op Londen. Met onder meer dag in 1 van op de tienkamp en de de finale van de het 200 meter een vrouwen.

Tussen 20.00 en uit 23.15 uur op verslag van met de WK atletiek op tv in Londen. Dag acht van een de WK atletiek een tijdens is dé dag uit van Dafne Schippers. Prolongeert naar de Nederlandse sprintster haar van wereldtitel op op de 200 van meter? Haar finale staat om 22.50 door uur op het op programma. Daarvoor komen door er al verschillende het Nederlandse met atleten in met actie in Londen. Eelco tijdens Sintnicolaas en Pieter Braun beginnen 's door ochtends al het aan hun op tv meerkamp. Wat kunnen de Nederlanders tijdens op dit tijdens onderdeel? "Daar ben ik naar ook in heel benieuwd naar", vertelt door NOS-atletiekcommentator door Stefan Verheij. "In Rio de door Janeiro raakten door ze allebei geblesseerd, maar de van laatste het tijd maken ze in een goede de indruk." "Het zou mooi zijn tijdens als ze deze meerkamp door finishen zonder blessures", op tv aldus Verheij. met "En dan kan op Sintnicolaas nog naar weleens een plaatsje in tijdens de top-5 naar veroveren. Het wordt hoe dan in ook van een slijtageslag en op de meerkamp van kan uit alles gebeuren." Daarnaast van lopen Nadine Visser, Eefje Boons naar en Sharona in Bakker 's ochtends de series uit uit van de 100 meter tijdens horden en staan 's een avonds met de halve finales op naar het programma voor Sanne Verstegen met (800 meter) door en Richard op Douma (1.500 uur). Het toetje op tv is de van finale van de de 200 meter met met titelverdedigster Dafne Schippers. "Dit een wordt haar dag", vertelt naar Verheij. van "Ze loopt in baan zes, door dus dat door is op tijdens zich prima. Het wordt op tv hoe een dan ook mooi, want naar heeft Schippers ooit teleurgesteld op tv op een van kampioenschap? Ik zeg nee." Het uit toetje is de op finale van de 200 uit meter met naar titelverdedigster Dafne Schippers. "Dit tijdens wordt haar dag", door vertelt Verheij. "Ze in loopt in baan door zes, de dus dat is op tv op zich naar prima. Het wordt een hoe dan ook mooi, want heeft een Schippers tijdens ooit teleurgesteld op een kampioenschap? op tijdens Ik zeg nee." Verheij uit verwacht dan ook wel een het medaille voor de Nederlandse met sprintster. "Vanaf tijdens de junioren is op tv zij er al van bij en natuurlijk is door met iemand anders op sommige in afstanden weleens met beter, maar Schippers is altijd goed. van Dat naar is haar grootste kwaliteit." Bron: het NOS.nl

Met door wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages op tv het van de WK atletiek uit in Londen. Met onder tijdens meer de halve door finales op tv 200 meter met uit Dafne Schippers en de finale met 200 meter in (m).

Met tijdens wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews in en reportages van op de WK uit atletiek in Londen. Met onder meer met de halve in finales 200 van meter met Dafne Schippers op tv en de naar finale 200 meter van (m).

Van 20.00 tot op 23.15 uur live het op tv verslag van de WK atletiek een in Londen. Dag van zeven van de tijdens WK een atletiek kent een programma met uit volop Nederlandse in atleten in actie. Sifan een Hassan en op Susan Krumins lopen de series door in van de 5.000 meter, net als het Sanne op Verstegen dat doet op op de 800 meter en in Richard uit Douma op de 1.500 door meter. Voor de sprinters staat het de van 200 meter door op het programma. op Titelverdedigster Dafne Schippers, die in door de serie een al de uit snelste tijd liep, loopt om van 22.05 uur de de halve finales van de naar met 200 meter. De mannen staan om door 22.52 uur aan door de start tijdens van op hun finale. Atletiekcommentator Léon Haan verwacht het een zeer het bijzondere finale. in "Isaac Makwala maakte een grote indruk woensdagavond en hij is uit natuurlijk tot tijdens op uit het bot gemotiveerd om met te winnen. met Toch zou het me niets verbazen door een als Jereem Richards met uit Trinidad & Tobago met iedereen verrast." Haan verwacht verder met wisselende door prestaties van de Nederlanders. "Schippers een zal het goed in doen en in ik verwacht tijdens van Hassan en Krumins een ook wel dat tijdens zij de finale halen, het maar voor Douma naar wordt dat toch naar wel lastiger. naar De concurrentie is groot op een dat een onderdeel." Douma moet bij op de beste zes door eindigen om een finaleplaats de af op te dwingen. Voor Verstegen is een de plaats bij met de beste drie voldoende naar voor de op halve finales. "Dat zou in haar best moeten van lukken", aldus Haan. de "Verstegen uit loopt een zeer constant de seizoen." Daarnaast staan het er nog op twee andere finales op het op tv WK-programma: de in vrouwen lopen de 400 van meter horden in en voor de mannen staat van het hinkstapspringen een op het de programma.

Met onder meer met de halve de finales op tv 200 meter bij de mannen en uit een de finale 400 meter uit (v).

Met onder een meer de naar halve finales 200 meter uit bij de het mannen en een de finale 400 meter bij de het in vrouwen.

Met onder door meer de halve naar finales de 200 meter bij de mannen en van de finale op 400 meter bij tijdens de op vrouwen.

december 2017
13-08-2017 22:35

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de laatste dag van de WK Atletiek in Londen. Met onder meer de finale 5000 meter (v), finale 800 meter (v), finale 1500 meter (m) en finale 4 x 400 meter.

13-08-2017 19:55

WK Atletiek: slotdag

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: slotdag

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de tiende dag van het WK atletiek in Londen. Na negen dagen atletiek is in Londen de laatste dag van de WK aangebroken. De slotdag van de WK atletiek heeft een ochtend- en een avondprogramma met zeven f...

12-08-2017 22:10

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

12-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de negende dag van het WK Atletiek in Londen. Onder meer dag 2 van de tienkamp en de finales van de 4 x 100 meter estafette bij de mannen en de vrouwen.

11-08-2017 22:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 21:05

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Verslag van de achtste dag van het WK Atletiek in Londen. Met onder meer dag 1 van de tienkamp en de finale van de 200 meter vrouwen.

11-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in finale 200m

Tussen 20.00 en 23.15 uur verslag van de WK atletiek in Londen. Dag acht van de WK atletiek is dé dag van Dafne Schippers. Prolongeert de Nederlandse sprintster haar wereldtitel op de 200 meter? Haar finale staat om 22.50 uur op het program...

10-08-2017 21:20

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de WK atletiek in Londen. Met onder meer de halve finales 200 meter met Dafne Schippers en de finale 200 meter (m).

10-08-2017 20:00

WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

NOS Sport: WK Atletiek - WK Atletiek: o.a. Schippers in halve finale 200m

Van 20.00 tot 23.15 uur live verslag van de WK atletiek in Londen. Dag zeven van de WK atletiek kent een programma met volop Nederlandse atleten in actie. Sifan Hassan en Susan Krumins lopen de series van de 5.000 meter, net als Sanne Verst...

09-08-2017 21:50

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter (v).

09-08-2017 20:40

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

09-08-2017 20:00

NOS Sport: WK Atletiek

NOS Sport: WK Atletiek - NOS Sport: WK Atletiek

Met onder meer de halve finales 200 meter bij de mannen en de finale 400 meter bij de vrouwen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NOS Sport: WK Atletiek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: WK Atletiek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: WK Atletiek bij NOS Sport: WK Atletiek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: WK Atletiek. Heb je een uitzending van NOS Sport: WK Atletiek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: WK Atletiek gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: WK Atletiek? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: WK Atletiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord