Programma gemist?

Rechtstreeks op tv verslag van de finale door van het EK de voetbal voor vrouwen in uit Nederland. In de het finale, gespeeld in op tv Enschede, speelt Nederland door tegen tijdens Denemarken. Het Nederlands vrouwenelftal de heeft met de plaatsing voor met de EK-finale de op hooggespannen verwachtingen op meer dan een waargemaakt. Vanmiddag 17.00 uur op is in Enschede het de apotheose van de door Europese naar titelstrijd, met Denemarken uit als tegenstander. De op tv NOS begint de voorbeschouwing een om 16.15 uur op naar een NPO 1; het commentaar bij op de wedstrijd komt van uit op Jeroen Elshoff. Vanuit de het stadion van met FC Twente volgt presentator het Gert van ’t Hof de door wedstrijd uit met onze analisten Anouk het Hoogendijk, Manon Melis met en in Daphne Koster. Rivkah op de het Veld tekent de de sfeer een op langs de door lijn. De Nederlandse voetbalsters hebben geschiedenis geschreven met door zich te op tijdens plaatsen voor de finale de van het EK tijdens in eigen land. In uit een het uitverkocht stadion in Enschede was Nederland de in naar de halve met finales met 3-0 te sterk tijdens voor het Engeland. Vivianne Miedema kopte Oranje na de een door voorzet op maat op van Jackie Groenen op naar een 1-0 voorsprong in in de op tv 22ste minuut. Na geklungel in uit de Engelse defensie maakte uit Daniëlle van in de Donk er in in de tweede de helft 2-0 naar van. Het slotakkoord kwam van de de het voet van Lieke Martens. Oranje speelt naar de finale naar tegen van Denemarken. De Deensen versloegen in in de halve finale een Oostenrijk na uit penalty's.

april 2021
06-08-2017 16:50

Finale EK voetbal: Nederland - Denemarken

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft - Finale EK voetbal: Nederland - Denemarken

Rechtstreeks verslag van de finale van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland. In de finale, gespeeld in Enschede, speelt Nederland tegen Denemarken. Het Nederlands vrouwenelftal heeft met de plaatsing voor de EK-finale de hooggespannen ...

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!