Programma gemist?

Rechtstreeks van verslag van de finale van op het EK uit voetbal door voor vrouwen in tijdens Nederland. In de finale, naar gespeeld in Enschede, speelt het Nederland tegen Denemarken. Het met Nederlands vrouwenelftal van heeft met tijdens de plaatsing voor de uit EK-finale de hooggespannen verwachtingen meer uit dan een waargemaakt. Vanmiddag tijdens 17.00 uur is in Enschede de door apotheose van de van Europese titelstrijd, met van Denemarken als in tegenstander. De NOS de begint de voorbeschouwing van om 16.15 uur op het NPO 1; in het commentaar bij op tv de op tv wedstrijd komt van Jeroen Elshoff. de Vanuit het stadion van het FC Twente in volgt presentator Gert met van naar ’t Hof de het wedstrijd met onze analisten door Anouk Hoogendijk, van Manon Melis en Daphne Koster. op Rivkah op het Veld naar tekent de sfeer een op langs naar de lijn. De naar Nederlandse voetbalsters hebben geschiedenis geschreven op door zich te met in plaatsen voor de finale van door het EK in eigen het uit land. In een uitverkocht stadion de in Enschede het was Nederland van in de halve finales van met 3-0 te sterk voor uit Engeland. Vivianne Miedema van kopte Oranje uit na een voorzet op in maat van Jackie in Groenen op een 1-0 op tv voorsprong in met de op tv 22ste minuut. Na in geklungel in de tijdens Engelse defensie maakte tijdens Daniëlle van de Donk in er in de naar tweede helft 2-0 in van. Het uit slotakkoord kwam van de van voet van Lieke Martens. Oranje tijdens speelt naar de finale tegen Denemarken. De op tv Deensen een versloegen in de halve finale Oostenrijk met na met penalty's.

augustus 2021
06-08-2017 16:50

Finale EK voetbal: Nederland - Denemarken

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft - Finale EK voetbal: Nederland - Denemarken

Rechtstreeks verslag van de finale van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland. In de finale, gespeeld in Enschede, speelt Nederland tegen Denemarken. Het Nederlands vrouwenelftal heeft met de plaatsing voor de EK-finale de hooggespannen ...

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!