Programma gemist?

Rechtstreeks verslag op tv van in de finale van in het EK voetbal voor vrouwen in op het Nederland. In de finale, gespeeld in op een Enschede, speelt Nederland tegen Denemarken. Het naar Nederlands het vrouwenelftal heeft met de uit plaatsing voor de EK-finale de met hooggespannen verwachtingen meer een in dan waargemaakt. Vanmiddag van 17.00 uur is op tv in Enschede de apotheose van een de naar Europese titelstrijd, met Denemarken als tegenstander. het van De NOS begint in de voorbeschouwing om 16.15 op tv uur op NPO een 1; het op commentaar bij de wedstrijd komt tijdens van Jeroen Elshoff. Vanuit met de het stadion van FC op tv Twente volgt presentator op tv Gert van ’t in Hof de tijdens wedstrijd met onze analisten Anouk met Hoogendijk, Manon Melis naar en Daphne Koster. de Rivkah op van het Veld uit tekent de sfeer op langs van de lijn. De Nederlandse tijdens voetbalsters hebben geschiedenis geschreven een door zich uit te plaatsen voor de naar naar finale van het EK in eigen van land. tijdens In een op tv uitverkocht stadion in Enschede was Nederland naar op tv in de halve finales met 3-0 een te een sterk voor Engeland. Vivianne Miedema op tv kopte tijdens Oranje na een voorzet door op maat van Jackie met Groenen het op een 1-0 voorsprong in met de 22ste minuut. uit Na geklungel naar in de Engelse defensie maakte op Daniëlle van tijdens de Donk er in op de in tweede helft in 2-0 van. Het slotakkoord met kwam van de voet van uit Lieke met Martens. Oranje speelt op de finale tegen Denemarken. De Deensen door op versloegen in de een halve finale Oostenrijk na op tv penalty's.

september 2020
06-08-2017 16:50

Finale EK voetbal: Nederland - Denemarken

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft - Finale EK voetbal: Nederland - Denemarken

Rechtstreeks verslag van de finale van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland. In de finale, gespeeld in Enschede, speelt Nederland tegen Denemarken. Het Nederlands vrouwenelftal heeft met de plaatsing voor de EK-finale de hooggespannen ...

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!