Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van naar de finale van het het EK in voetbal in voor vrouwen in uit Nederland. In de finale, gespeeld van in Enschede, tijdens speelt Nederland tegen Denemarken. Het van Nederlands vrouwenelftal heeft de met de in plaatsing voor de EK-finale uit de hooggespannen verwachtingen meer met dan waargemaakt. Vanmiddag door 17.00 tijdens uur is in Enschede de van apotheose van naar de een Europese titelstrijd, met van Denemarken als tegenstander. tijdens De NOS begint de voorbeschouwing uit om 16.15 uur op met met NPO 1; het commentaar bij van de wedstrijd komt door van Jeroen Elshoff. in Vanuit het stadion een van FC tijdens Twente volgt op tv presentator Gert van ’t in Hof de wedstrijd met onze het analisten Anouk Hoogendijk, het Manon Melis en in Daphne met Koster. Rivkah op op het Veld tekent de sfeer van op langs op de lijn. De het Nederlandse voetbalsters hebben geschiedenis van geschreven door zich te tijdens plaatsen voor de een finale van in het EK in het eigen land. In uit een uitverkocht uit stadion in op Enschede was Nederland in de halve een finales met tijdens 3-0 door te sterk voor Engeland. Vivianne Miedema naar kopte Oranje uit na een de voorzet op maat van tijdens Jackie Groenen op een 1-0 door voorsprong in de tijdens 22ste minuut. op tv Na in geklungel in de tijdens Engelse defensie maakte Daniëlle van met de Donk met er in de tweede helft een 2-0 van. door Het slotakkoord tijdens kwam van de met voet van Lieke de Martens. Oranje speelt de finale in tegen Denemarken. met De Deensen versloegen in de naar halve finale Oostenrijk van na uit penalty's.

mei 2020
06-08-2017 16:50

Finale EK voetbal: Nederland - Denemarken

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft - Finale EK voetbal: Nederland - Denemarken

Rechtstreeks verslag van de finale van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland. In de finale, gespeeld in Enschede, speelt Nederland tegen Denemarken. Het Nederlands vrouwenelftal heeft met de plaatsing voor de EK-finale de hooggespannen ...

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft bij NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft. Heb je een uitzending van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft gemist

Uitzending gemist van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS EK vrouwenvoetbal 1ste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!