Programma gemist?

Een met nieuwe butler (Niek Roozen) op wordt aangesteld. Maar dat op op tv gaat niet zonder een een degelijke selectie. tijdens Tijdens een diner blijkt het tijdens afscheidscadeau voor de naar baron weg met te zijn. Wie zit een hierachter?

Klaas van Eerden uit logeert als voetbalcoach door met uit Manchester in het kasteel. Zijn in van bal met handtekening op tv van Daley Blind is in plotsklaps spoorloos. Kok Giel Beelen van is zeer naar geïnteresseerd... Zou naar hij wellicht in met het bezit zijn van de het een bal?

Er naar is veel reuring in het van kasteel, een met band met als tijdens voorman de Jai Wowor (B-Brave) komt repeteren van in het van kasteel. Zij het organiseren een loterij. uit Ook Rick Brandsteder is als in personal trainer in van de partij, wie uit wil nu niet zo'n in naar mooie fiets winnen in de loterij? tijdens Dan raakt de Ron zijn lot in kwijt. Wie heeft het door lot van van Ron?

Er door wordt wat tijdens afgevogeld op het de kasteel! Het Duitse echtpaar is te uit door gast op het kasteel. de Ze willen een vogel op op hun taart en het drijven kok tijdens Giel van Beelen tot wanhoop! Pien vernielt op tv een dure uit vogel en opeens is de de nieuwe op tv koekoeksklok van opa ook moedwillig tijdens kapotgemaakt. Wie de heeft dat op zijn op op geweten?

Als Ron in een naar wijnproeverij organiseert, gaat er iets mis door in naar de kelder een van de baron. De dure uit wijnfles van de baron op is gebroken. Wie de heeft dat een gedaan?

De moeder van op de van bruid komt door de bruiloft van haar dochter uit regelen op het kasteel. naar Ook het homo-echtpaar tijdens heeft trouwplannen. een 's Nachts worden de door gasten opgeschrikt door in een spokend uit harnas. Wie zit van hierachter? Onder meer te naar zien uit zijn Curt Fortin, Hassan met Slabyen en Bart naar Boonstra.

Valerio Zeno van is als regisseur in met het kasteel tijdens om een thee-commercial op in te naar nemen. In de de commercial spelen Ralf de Mackenbach en Birgit Kunstt de naar rol het van theezakjes. De opnames worden de gesaboteerd. op Wie zit met daar achter? Zou op het te maken hebben met uit de brandnetel-boswandeling van boswachter door Pierre Wind, waar tijdens ook Dave uit Dekker bij betrokken door is? Onder uit meer te zien naar zijn Valerio naar Zeno, Dave Dekker, Ralf een Mackenbach en Birgit in Kunstt.

Barry vindt een uit antiek tijdens degen, waar het volgens de baron iemand mee het vermoord is. naar Sofie van de den Enk weet als antiekdeskundige de een exacte op tv waarde van het zo'n degen. Olympisch schermer in Bas Verwijlen laat naar zien wat je allemaal het met een zo'n degen kan. Maar tijdens dan is naar opeens de degen verdwenen... Onder naar meer te het zien is: Bas de Verwijlen.

Journaliste in Saskia Weerstand zet een oproep het voor een van hondenshow op het op tv kasteel een in de krant en daar tijdens komen een hoop de mensen op in af. Terwijl de show de met op tv gang is, doet butler Philip een uit door verschrikkelijke ontdekking. Onder op tv meer te zien: Vivienne met van den naar Assem.

Het naar Zapp-echtpaar Nienke in van den Berg het en Fernando Halman krijgt een rondleiding op tv langs de schilderijen het in het immense tijdens kasteel. door Een geliefd kunstwerk van op de baron naar is ineens weg. Wie tijdens is door de dader? Onder het meer te zien zijn: Vivienne de van den Assem en op tv Fernando door Halman.

mei 2021
09-09-2017 12:40

Marathon 1/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 1/2

20-08-2017 12:25

Marathon 2/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 2/2

18-08-2017 15:30

Mijn mobiel, jouw mobiel

Bij Ron in het Kasteel - Mijn mobiel, jouw mobiel

Een nieuwe butler (Niek Roozen) wordt aangesteld. Maar dat gaat niet zonder een degelijke selectie. Tijdens een diner blijkt het afscheidscadeau voor de baron weg te zijn. Wie zit hierachter?

17-08-2017 15:30

De verdwenen voetbal

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen voetbal

Klaas van Eerden logeert als voetbalcoach uit Manchester in het kasteel. Zijn bal met handtekening van Daley Blind is plotsklaps spoorloos. Kok Giel Beelen is zeer geïnteresseerd... Zou hij wellicht in het bezit zijn van de bal?

16-08-2017 15:30

Het verdwenen lot

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen lot

Er is veel reuring in het kasteel, een band met als voorman Jai Wowor (B-Brave) komt repeteren in het kasteel. Zij organiseren een loterij. Ook Rick Brandsteder is als personal trainer van de partij, wie wil nu niet zo'n mooie fiets winnen ...

15-08-2017 15:30

De vogel is gevlogen

Bij Ron in het Kasteel - De vogel is gevlogen

Er wordt wat afgevogeld op het kasteel! Het Duitse echtpaar is te gast op het kasteel. Ze willen een vogel op hun taart en drijven kok Giel Beelen tot wanhoop! Pien vernielt een dure vogel en opeens is de nieuwe koekoeksklok van opa ook moe...

14-08-2017 15:30

De gebroken wijnfles

Bij Ron in het Kasteel - De gebroken wijnfles

Als Ron een wijnproeverij organiseert, gaat er iets mis in de kelder van de baron. De dure wijnfles van de baron is gebroken. Wie heeft dat gedaan?

11-08-2017 15:30

Het spokende harnas

Bij Ron in het Kasteel - Het spokende harnas

De moeder van de bruid komt de bruiloft van haar dochter regelen op het kasteel. Ook het homo-echtpaar heeft trouwplannen. 's Nachts worden de gasten opgeschrikt door een spokend harnas. Wie zit hierachter? Onder meer te zien zijn Curt Fort...

10-08-2017 15:30

Groene thee of brandnetels?

Bij Ron in het Kasteel - Groene thee of brandnetels?

Valerio Zeno is als regisseur in het kasteel om een thee-commercial op te nemen. In de commercial spelen Ralf Mackenbach en Birgit Kunstt de rol van theezakjes. De opnames worden gesaboteerd. Wie zit daar achter? Zou het te maken hebben met...

09-08-2017 15:30

Wie heeft de degen?

Bij Ron in het Kasteel - Wie heeft de degen?

Barry vindt een antiek degen, waar volgens de baron iemand mee vermoord is. Sofie van den Enk weet als antiekdeskundige de exacte waarde van zo'n degen. Olympisch schermer Bas Verwijlen laat zien wat je allemaal met zo'n degen kan. Maar dan...

08-08-2017 15:30

De verdwenen medaille

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen medaille

Journaliste Saskia Weerstand zet een oproep voor een hondenshow op het kasteel in de krant en daar komen een hoop mensen op af. Terwijl de show de gang is, doet butler Philip een verschrikkelijke ontdekking. Onder meer te zien: Vivienne van...

07-08-2017 15:30

Het verdwenen schilderij

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen schilderij

Het Zapp-echtpaar Nienke van den Berg en Fernando Halman krijgt een rondleiding langs de schilderijen in het immense kasteel. Een geliefd kunstwerk van de baron is ineens weg. Wie is de dader? Onder meer te zien zijn: Vivienne van den Assem...

Bij Ron in het Kasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Kasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Kasteel bij Bij Ron in het Kasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Kasteel. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Kasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Kasteel gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Kasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Kasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 09-09-2017 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!