Programma gemist?

Een nieuwe butler in naar (Niek Roozen) wordt het aangesteld. Maar dat gaat niet het zonder een degelijke selectie. op tv Tijdens een door diner blijkt de het afscheidscadeau voor door de baron weg te zijn. door de Wie zit hierachter?

Klaas van door Eerden logeert als voetbalcoach uit uit de Manchester in het kasteel. Zijn op bal een met handtekening van Daley op Blind uit is plotsklaps spoorloos. in Kok Giel Beelen is zeer tijdens geïnteresseerd... Zou door hij wellicht in in het bezit zijn in van de het bal?

Er het is veel met reuring in het kasteel, een band uit met als voorman naar Jai een Wowor (B-Brave) komt het repeteren in het het kasteel. Zij organiseren een van loterij. Ook Rick Brandsteder tijdens is als naar personal trainer tijdens van de partij, van wie wil op nu niet zo'n mooie fiets winnen een in de de loterij? Dan raakt uit Ron zijn lot het kwijt. Wie heeft het naar lot van in Ron?

Er het wordt wat afgevogeld de op het kasteel! het Het Duitse echtpaar is de te gast op in het kasteel. Ze een willen een vogel van op naar hun taart en drijven kok Giel van Beelen tot op tv wanhoop! Pien vernielt een naar dure op vogel en opeens van is de nieuwe koekoeksklok van uit uit opa ook moedwillig kapotgemaakt. Wie naar heeft dat tijdens op zijn van geweten?

Als Ron de een wijnproeverij organiseert, een gaat er iets mis in op in de kelder door van de baron. De dure wijnfles tijdens van de baron naar is van gebroken. Wie heeft dat uit gedaan?

De met moeder van de op bruid komt de bruiloft van met op haar dochter regelen op tv op het kasteel. Ook het uit homo-echtpaar op heeft trouwplannen. 's in Nachts worden de gasten opgeschrikt door een een spokend uit harnas. Wie zit hierachter? tijdens Onder meer op te zien zijn Curt op uit Fortin, Hassan Slabyen en op Bart Boonstra.

Valerio tijdens Zeno is als van regisseur in het kasteel om op tv een thee-commercial een op te nemen. In op tv het de commercial spelen Ralf met Mackenbach en Birgit Kunstt de op rol van de theezakjes. De opnames uit worden gesaboteerd. met Wie zit daar achter? Zou door het te maken naar hebben met naar de brandnetel-boswandeling van boswachter met het Pierre Wind, waar met ook Dave Dekker bij de betrokken is? tijdens Onder meer te in zien zijn Valerio door Zeno, Dave Dekker, Ralf Mackenbach en op Birgit op tv Kunstt.

Barry vindt een op antiek degen, waar uit een volgens de baron iemand mee naar vermoord is. Sofie op tv van den Enk weet op tv als antiekdeskundige de uit van exacte waarde van op tv zo'n degen. Olympisch schermer Bas een Verwijlen een laat zien wat je allemaal van met zo'n degen kan. de Maar dan op is opeens de het degen verdwenen... Onder in meer te zien het is: Bas op tv Verwijlen.

Journaliste Saskia Weerstand door tijdens zet een oproep voor een de hondenshow op tv op het kasteel in door de krant en daar komen van een hoop met mensen op af. Terwijl de de show de op tv gang is, het doet butler Philip de een verschrikkelijke ontdekking. Onder op tv meer te zien: op tv Vivienne tijdens van den met Assem.

Het Zapp-echtpaar Nienke van van in den Berg en met Fernando Halman krijgt een rondleiding van langs de schilderijen met van in het immense kasteel. Een op tv geliefd op kunstwerk van de baron het is ineens weg. met Wie is de dader? de Onder het meer te zien zijn: Vivienne een van den Assem tijdens en Fernando van Halman.

januari 2021
09-09-2017 12:40

Marathon 1/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 1/2

20-08-2017 12:25

Marathon 2/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 2/2

18-08-2017 15:30

Mijn mobiel, jouw mobiel

Bij Ron in het Kasteel - Mijn mobiel, jouw mobiel

Een nieuwe butler (Niek Roozen) wordt aangesteld. Maar dat gaat niet zonder een degelijke selectie. Tijdens een diner blijkt het afscheidscadeau voor de baron weg te zijn. Wie zit hierachter?

17-08-2017 15:30

De verdwenen voetbal

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen voetbal

Klaas van Eerden logeert als voetbalcoach uit Manchester in het kasteel. Zijn bal met handtekening van Daley Blind is plotsklaps spoorloos. Kok Giel Beelen is zeer geïnteresseerd... Zou hij wellicht in het bezit zijn van de bal?

16-08-2017 15:30

Het verdwenen lot

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen lot

Er is veel reuring in het kasteel, een band met als voorman Jai Wowor (B-Brave) komt repeteren in het kasteel. Zij organiseren een loterij. Ook Rick Brandsteder is als personal trainer van de partij, wie wil nu niet zo'n mooie fiets winnen ...

15-08-2017 15:30

De vogel is gevlogen

Bij Ron in het Kasteel - De vogel is gevlogen

Er wordt wat afgevogeld op het kasteel! Het Duitse echtpaar is te gast op het kasteel. Ze willen een vogel op hun taart en drijven kok Giel Beelen tot wanhoop! Pien vernielt een dure vogel en opeens is de nieuwe koekoeksklok van opa ook moe...

14-08-2017 15:30

De gebroken wijnfles

Bij Ron in het Kasteel - De gebroken wijnfles

Als Ron een wijnproeverij organiseert, gaat er iets mis in de kelder van de baron. De dure wijnfles van de baron is gebroken. Wie heeft dat gedaan?

11-08-2017 15:30

Het spokende harnas

Bij Ron in het Kasteel - Het spokende harnas

De moeder van de bruid komt de bruiloft van haar dochter regelen op het kasteel. Ook het homo-echtpaar heeft trouwplannen. 's Nachts worden de gasten opgeschrikt door een spokend harnas. Wie zit hierachter? Onder meer te zien zijn Curt Fort...

10-08-2017 15:30

Groene thee of brandnetels?

Bij Ron in het Kasteel - Groene thee of brandnetels?

Valerio Zeno is als regisseur in het kasteel om een thee-commercial op te nemen. In de commercial spelen Ralf Mackenbach en Birgit Kunstt de rol van theezakjes. De opnames worden gesaboteerd. Wie zit daar achter? Zou het te maken hebben met...

09-08-2017 15:30

Wie heeft de degen?

Bij Ron in het Kasteel - Wie heeft de degen?

Barry vindt een antiek degen, waar volgens de baron iemand mee vermoord is. Sofie van den Enk weet als antiekdeskundige de exacte waarde van zo'n degen. Olympisch schermer Bas Verwijlen laat zien wat je allemaal met zo'n degen kan. Maar dan...

08-08-2017 15:30

De verdwenen medaille

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen medaille

Journaliste Saskia Weerstand zet een oproep voor een hondenshow op het kasteel in de krant en daar komen een hoop mensen op af. Terwijl de show de gang is, doet butler Philip een verschrikkelijke ontdekking. Onder meer te zien: Vivienne van...

07-08-2017 15:30

Het verdwenen schilderij

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen schilderij

Het Zapp-echtpaar Nienke van den Berg en Fernando Halman krijgt een rondleiding langs de schilderijen in het immense kasteel. Een geliefd kunstwerk van de baron is ineens weg. Wie is de dader? Onder meer te zien zijn: Vivienne van den Assem...

Bij Ron in het Kasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Kasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Kasteel bij Bij Ron in het Kasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Kasteel. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Kasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Kasteel gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Kasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Kasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 09-09-2017 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!