Programma gemist?

Een met nieuwe butler (Niek Roozen) wordt van aangesteld. Maar dat het gaat niet zonder met in een degelijke selectie. Tijdens het een diner het blijkt het afscheidscadeau voor de het baron met weg te zijn. Wie zit door hierachter?

Klaas van op Eerden logeert in als voetbalcoach uit Manchester op tv in het kasteel. Zijn met bal met handtekening het van Daley Blind van is plotsklaps op tv spoorloos. Kok Giel Beelen naar is in zeer geïnteresseerd... Zou hij wellicht op een in het bezit het zijn van de de bal?

Er is veel naar in reuring in het kasteel, het een band met als een voorman Jai Wowor (B-Brave) met komt repeteren van in van het kasteel. Zij organiseren een loterij. een Ook Rick met Brandsteder is als personal uit trainer naar van de partij, wie wil de nu niet door zo'n de mooie fiets winnen in de op tv loterij? Dan raakt van Ron de zijn lot kwijt. Wie heeft het uit lot van een Ron?

Er op tv wordt wat afgevogeld in op het kasteel! de Het Duitse echtpaar is de te gast in op het kasteel. Ze willen op een een vogel op hun door taart en drijven kok Giel met Beelen tijdens tot wanhoop! Pien vernielt een naar dure vogel en van opeens is de de nieuwe naar koekoeksklok van opa ook tijdens moedwillig kapotgemaakt. Wie heeft naar dat op zijn in in geweten?

Als een Ron een wijnproeverij uit organiseert, gaat er in iets mis in de in kelder van de met baron. op tv De dure wijnfles in van de baron is in gebroken. Wie op tv heeft dat gedaan?

De van moeder van de het bruid komt de bruiloft het van haar dochter het regelen op het het kasteel. Ook het tijdens homo-echtpaar met heeft trouwplannen. 's Nachts worden met de gasten naar opgeschrikt door een spokend harnas. in Wie zit tijdens hierachter? Onder meer met te zien zijn Curt een op tv Fortin, Hassan Slabyen en een Bart Boonstra.

Valerio naar Zeno is als regisseur de in op het kasteel om de een thee-commercial op door te nemen. In op de commercial spelen in Ralf Mackenbach en Birgit tijdens Kunstt de rol het van theezakjes. met De opnames worden naar gesaboteerd. Wie zit daar achter? naar Zou het te maken uit hebben een met de op brandnetel-boswandeling van boswachter Pierre Wind, tijdens waar ook de Dave Dekker bij door betrokken is? Onder meer te met zien zijn Valerio tijdens Zeno, Dave op tv Dekker, in Ralf Mackenbach en Birgit op tv Kunstt.

Barry een vindt een antiek van degen, waar volgens de baron in iemand mee vermoord de is. met Sofie van den het Enk weet naar als antiekdeskundige de exacte waarde het van zo'n tijdens degen. Olympisch schermer Bas uit Verwijlen laat zien wat door je het allemaal met naar zo'n degen kan. Maar het dan is opeens de degen naar verdwenen... Onder meer op te zien op tv is: Bas naar Verwijlen.

Journaliste door Saskia Weerstand zet met een oproep voor in een hondenshow in op het kasteel in op de krant en op daar komen een naar hoop mensen op af. op tv Terwijl de naar show de gang is, doet uit butler Philip een op verschrikkelijke ontdekking. Onder uit uit meer te zien: Vivienne van van den met Assem.

Het Zapp-echtpaar tijdens Nienke uit van den Berg en op tv Fernando Halman krijgt een tijdens rondleiding het langs de schilderijen in naar het immense kasteel. Een de geliefd kunstwerk uit van de baron is door ineens een weg. Wie is de de dader? Onder meer van te zien tijdens zijn: Vivienne van den Assem en naar Fernando tijdens Halman.

januari 2020
09-09-2017 12:40

Marathon 1/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 1/2

20-08-2017 12:25

Marathon 2/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 2/2

18-08-2017 15:30

Mijn mobiel, jouw mobiel

Bij Ron in het Kasteel - Mijn mobiel, jouw mobiel

Een nieuwe butler (Niek Roozen) wordt aangesteld. Maar dat gaat niet zonder een degelijke selectie. Tijdens een diner blijkt het afscheidscadeau voor de baron weg te zijn. Wie zit hierachter?

17-08-2017 15:30

De verdwenen voetbal

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen voetbal

Klaas van Eerden logeert als voetbalcoach uit Manchester in het kasteel. Zijn bal met handtekening van Daley Blind is plotsklaps spoorloos. Kok Giel Beelen is zeer geïnteresseerd... Zou hij wellicht in het bezit zijn van de bal?

16-08-2017 15:30

Het verdwenen lot

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen lot

Er is veel reuring in het kasteel, een band met als voorman Jai Wowor (B-Brave) komt repeteren in het kasteel. Zij organiseren een loterij. Ook Rick Brandsteder is als personal trainer van de partij, wie wil nu niet zo'n mooie fiets winnen ...

15-08-2017 15:30

De vogel is gevlogen

Bij Ron in het Kasteel - De vogel is gevlogen

Er wordt wat afgevogeld op het kasteel! Het Duitse echtpaar is te gast op het kasteel. Ze willen een vogel op hun taart en drijven kok Giel Beelen tot wanhoop! Pien vernielt een dure vogel en opeens is de nieuwe koekoeksklok van opa ook moe...

14-08-2017 15:30

De gebroken wijnfles

Bij Ron in het Kasteel - De gebroken wijnfles

Als Ron een wijnproeverij organiseert, gaat er iets mis in de kelder van de baron. De dure wijnfles van de baron is gebroken. Wie heeft dat gedaan?

11-08-2017 15:30

Het spokende harnas

Bij Ron in het Kasteel - Het spokende harnas

De moeder van de bruid komt de bruiloft van haar dochter regelen op het kasteel. Ook het homo-echtpaar heeft trouwplannen. 's Nachts worden de gasten opgeschrikt door een spokend harnas. Wie zit hierachter? Onder meer te zien zijn Curt Fort...

10-08-2017 15:30

Groene thee of brandnetels?

Bij Ron in het Kasteel - Groene thee of brandnetels?

Valerio Zeno is als regisseur in het kasteel om een thee-commercial op te nemen. In de commercial spelen Ralf Mackenbach en Birgit Kunstt de rol van theezakjes. De opnames worden gesaboteerd. Wie zit daar achter? Zou het te maken hebben met...

09-08-2017 15:30

Wie heeft de degen?

Bij Ron in het Kasteel - Wie heeft de degen?

Barry vindt een antiek degen, waar volgens de baron iemand mee vermoord is. Sofie van den Enk weet als antiekdeskundige de exacte waarde van zo'n degen. Olympisch schermer Bas Verwijlen laat zien wat je allemaal met zo'n degen kan. Maar dan...

08-08-2017 15:30

De verdwenen medaille

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen medaille

Journaliste Saskia Weerstand zet een oproep voor een hondenshow op het kasteel in de krant en daar komen een hoop mensen op af. Terwijl de show de gang is, doet butler Philip een verschrikkelijke ontdekking. Onder meer te zien: Vivienne van...

07-08-2017 15:30

Het verdwenen schilderij

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen schilderij

Het Zapp-echtpaar Nienke van den Berg en Fernando Halman krijgt een rondleiding langs de schilderijen in het immense kasteel. Een geliefd kunstwerk van de baron is ineens weg. Wie is de dader? Onder meer te zien zijn: Vivienne van den Assem...

Bij Ron in het Kasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Kasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Kasteel bij Bij Ron in het Kasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Kasteel. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Kasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Kasteel gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Kasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Kasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 09-09-2017 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!