Programma gemist?

Een door nieuwe butler (Niek op Roozen) wordt een aangesteld. Maar dat gaat tijdens niet zonder een degelijke selectie. een Tijdens een in diner het blijkt het afscheidscadeau op tv voor de baron weg in te zijn. door Wie zit hierachter?

Klaas van Eerden op logeert een als voetbalcoach uit Manchester in een op het kasteel. Zijn bal met tijdens handtekening van Daley op Blind is plotsklaps het spoorloos. Kok Giel Beelen uit is zeer met geïnteresseerd... Zou hij wellicht op in het een bezit zijn van de door het bal?

Er is in veel reuring in met het kasteel, het een band het met als voorman Jai uit Wowor (B-Brave) komt naar repeteren in het kasteel. van Zij organiseren een loterij. op tv Ook Rick Brandsteder door is als in personal naar trainer van de partij, in wie wil nu niet de zo'n mooie fiets winnen in in in de loterij? Dan met raakt Ron zijn de lot kwijt. Wie met heeft het lot op tv van Ron?

Er het wordt wat een afgevogeld op het kasteel! Het Duitse naar door echtpaar is te naar gast op het de kasteel. Ze willen met een vogel op uit hun taart en drijven een kok Giel op Beelen tot wanhoop! Pien uit vernielt een een dure vogel en opeens is de het nieuwe koekoeksklok naar van opa uit ook moedwillig kapotgemaakt. Wie heeft het dat op op tv zijn in geweten?

Als uit Ron een van wijnproeverij organiseert, gaat er iets door mis tijdens in de kelder uit van de baron. De uit dure wijnfles van de baron op tv is de gebroken. Wie heeft dat op gedaan?

De op moeder van de bruid uit komt de bruiloft van de haar dochter op tv regelen op het door kasteel. tijdens Ook het homo-echtpaar heeft in trouwplannen. 's Nachts worden de van gasten opgeschrikt door in op een spokend harnas. Wie zit hierachter? van Onder meer te uit zien zijn Curt het Fortin, op tv Hassan Slabyen de en Bart Boonstra.

Valerio Zeno is op als regisseur de in het kasteel op tv om een een thee-commercial op op te nemen. In de van commercial spelen Ralf Mackenbach en het Birgit een Kunstt de rol het van theezakjes. De opnames worden door gesaboteerd. Wie van zit het daar achter? Zou het te maken op hebben met het de brandnetel-boswandeling van op tv boswachter uit Pierre Wind, waar ook uit Dave Dekker bij betrokken van is? Onder tijdens meer te zien zijn de Valerio Zeno, Dave op Dekker, Ralf Mackenbach en uit Birgit de Kunstt.

Barry door vindt een antiek degen, waar tijdens volgens de tijdens baron iemand mee vermoord door met is. Sofie van den Enk weet op tv als antiekdeskundige met de exacte waarde van het zo'n degen. in Olympisch naar schermer Bas Verwijlen laat zien wat door je allemaal de met zo'n degen kan. op tv op tv Maar dan is opeens de degen het door verdwenen... Onder meer te zien uit is: Bas van Verwijlen.

Journaliste Saskia het Weerstand van zet een oproep voor een een hondenshow op het kasteel uit in de door krant en daar komen op een tijdens hoop mensen op af. op tv Terwijl de show de tijdens gang in is, doet butler Philip door een verschrikkelijke in ontdekking. Onder meer te door zien: Vivienne van met den met Assem.

Het Zapp-echtpaar een Nienke van den Berg uit de en Fernando Halman krijgt een tijdens rondleiding langs de schilderijen tijdens in van het immense kasteel. Een geliefd uit kunstwerk van van de een baron is ineens weg. uit Wie is het de dader? Onder door meer te zien op tv zijn: Vivienne van den Assem en naar uit Fernando Halman.

mei 2020
09-09-2017 12:40

Marathon 1/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 1/2

20-08-2017 12:25

Marathon 2/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 2/2

18-08-2017 15:30

Mijn mobiel, jouw mobiel

Bij Ron in het Kasteel - Mijn mobiel, jouw mobiel

Een nieuwe butler (Niek Roozen) wordt aangesteld. Maar dat gaat niet zonder een degelijke selectie. Tijdens een diner blijkt het afscheidscadeau voor de baron weg te zijn. Wie zit hierachter?

17-08-2017 15:30

De verdwenen voetbal

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen voetbal

Klaas van Eerden logeert als voetbalcoach uit Manchester in het kasteel. Zijn bal met handtekening van Daley Blind is plotsklaps spoorloos. Kok Giel Beelen is zeer geïnteresseerd... Zou hij wellicht in het bezit zijn van de bal?

16-08-2017 15:30

Het verdwenen lot

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen lot

Er is veel reuring in het kasteel, een band met als voorman Jai Wowor (B-Brave) komt repeteren in het kasteel. Zij organiseren een loterij. Ook Rick Brandsteder is als personal trainer van de partij, wie wil nu niet zo'n mooie fiets winnen ...

15-08-2017 15:30

De vogel is gevlogen

Bij Ron in het Kasteel - De vogel is gevlogen

Er wordt wat afgevogeld op het kasteel! Het Duitse echtpaar is te gast op het kasteel. Ze willen een vogel op hun taart en drijven kok Giel Beelen tot wanhoop! Pien vernielt een dure vogel en opeens is de nieuwe koekoeksklok van opa ook moe...

14-08-2017 15:30

De gebroken wijnfles

Bij Ron in het Kasteel - De gebroken wijnfles

Als Ron een wijnproeverij organiseert, gaat er iets mis in de kelder van de baron. De dure wijnfles van de baron is gebroken. Wie heeft dat gedaan?

11-08-2017 15:30

Het spokende harnas

Bij Ron in het Kasteel - Het spokende harnas

De moeder van de bruid komt de bruiloft van haar dochter regelen op het kasteel. Ook het homo-echtpaar heeft trouwplannen. 's Nachts worden de gasten opgeschrikt door een spokend harnas. Wie zit hierachter? Onder meer te zien zijn Curt Fort...

10-08-2017 15:30

Groene thee of brandnetels?

Bij Ron in het Kasteel - Groene thee of brandnetels?

Valerio Zeno is als regisseur in het kasteel om een thee-commercial op te nemen. In de commercial spelen Ralf Mackenbach en Birgit Kunstt de rol van theezakjes. De opnames worden gesaboteerd. Wie zit daar achter? Zou het te maken hebben met...

09-08-2017 15:30

Wie heeft de degen?

Bij Ron in het Kasteel - Wie heeft de degen?

Barry vindt een antiek degen, waar volgens de baron iemand mee vermoord is. Sofie van den Enk weet als antiekdeskundige de exacte waarde van zo'n degen. Olympisch schermer Bas Verwijlen laat zien wat je allemaal met zo'n degen kan. Maar dan...

08-08-2017 15:30

De verdwenen medaille

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen medaille

Journaliste Saskia Weerstand zet een oproep voor een hondenshow op het kasteel in de krant en daar komen een hoop mensen op af. Terwijl de show de gang is, doet butler Philip een verschrikkelijke ontdekking. Onder meer te zien: Vivienne van...

07-08-2017 15:30

Het verdwenen schilderij

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen schilderij

Het Zapp-echtpaar Nienke van den Berg en Fernando Halman krijgt een rondleiding langs de schilderijen in het immense kasteel. Een geliefd kunstwerk van de baron is ineens weg. Wie is de dader? Onder meer te zien zijn: Vivienne van den Assem...

Bij Ron in het Kasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Kasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Kasteel bij Bij Ron in het Kasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Kasteel. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Kasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Kasteel gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Kasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Kasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 09-09-2017 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!