Programma gemist?

Een het nieuwe butler (Niek in Roozen) wordt aangesteld. Maar met dat in gaat niet zonder een degelijke selectie. naar Tijdens een in diner blijkt het van afscheidscadeau voor tijdens de baron weg naar te zijn. de Wie zit hierachter?

Klaas van Eerden van uit logeert als voetbalcoach uit Manchester het in het kasteel. Zijn van bal in met handtekening van Daley Blind door het is plotsklaps spoorloos. Kok Giel Beelen de is zeer geïnteresseerd... door Zou hij tijdens wellicht in door het bezit zijn met van de het bal?

Er is op tv veel reuring in het met kasteel, een band het uit met als voorman Jai Wowor (B-Brave) tijdens komt repeteren een in uit het kasteel. Zij organiseren een het loterij. Ook het Rick Brandsteder is als het personal trainer van het de partij, van wie wil het nu niet zo'n mooie fiets van winnen het in de loterij? in Dan raakt Ron met zijn lot kwijt. Wie op tv heeft het lot van naar Ron?

Er tijdens wordt wat afgevogeld op het op tv kasteel! Het Duitse met echtpaar is te door gast op naar het kasteel. Ze van willen een vogel op tv op hun naar taart en een drijven kok Giel van Beelen tot wanhoop! Pien vernielt een door dure vogel uit en opeens op is de nieuwe koekoeksklok van uit opa ook moedwillig op kapotgemaakt. een Wie heeft de dat op zijn in geweten?

Als het Ron een wijnproeverij organiseert, gaat op er iets mis de in een de kelder van van de baron. De dure tijdens wijnfles van uit de baron tijdens is gebroken. Wie heeft dat op tv gedaan?

De op tv moeder van de bruid naar komt de bruiloft van naar door haar dochter regelen het op het kasteel. Ook het homo-echtpaar het heeft trouwplannen. de 's Nachts worden op de op tv gasten opgeschrikt door een spokend harnas. met Wie zit hierachter? tijdens Onder door meer te zien zijn Curt in Fortin, Hassan in Slabyen en in Bart Boonstra.

Valerio Zeno met is van als regisseur in het van kasteel om een tijdens thee-commercial op te nemen. In een de commercial door spelen Ralf Mackenbach met en Birgit Kunstt de op tijdens rol van theezakjes. De opnames door worden met gesaboteerd. Wie zit daar achter? tijdens Zou met het te maken hebben met op tv de brandnetel-boswandeling in van boswachter Pierre op Wind, waar ook op Dave Dekker bij betrokken met is? Onder meer te een zien zijn in Valerio Zeno, Dave een Dekker, Ralf Mackenbach naar en door Birgit Kunstt.

Barry van vindt een antiek degen, waar naar volgens de met baron iemand in mee vermoord is. Sofie door van den tijdens Enk weet als antiekdeskundige de de exacte waarde van tijdens zo'n op degen. Olympisch schermer Bas Verwijlen uit laat van zien wat je allemaal met de zo'n degen kan. uit het Maar dan is opeens de uit degen verdwenen... Onder naar meer te zien op tv is: Bas van Verwijlen.

Journaliste Saskia Weerstand op zet een een oproep voor een van hondenshow het op het kasteel in de krant naar en daar door komen een hoop uit mensen op af. Terwijl de de show uit de gang is, met doet butler op Philip een verschrikkelijke een ontdekking. Onder door meer te zien: Vivienne met van den met Assem.

Het Zapp-echtpaar Nienke uit van het den Berg en Fernando het Halman krijgt een rondleiding door langs de schilderijen een in het het immense kasteel. Een geliefd het kunstwerk van in de baron op tv is ineens weg. Wie het is door de dader? Onder een meer te zien zijn: Vivienne van een den het Assem en naar Fernando Halman.

oktober 2021
09-09-2017 12:40

Marathon 1/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 1/2

20-08-2017 12:25

Marathon 2/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 2/2

18-08-2017 15:30

Mijn mobiel, jouw mobiel

Bij Ron in het Kasteel - Mijn mobiel, jouw mobiel

Een nieuwe butler (Niek Roozen) wordt aangesteld. Maar dat gaat niet zonder een degelijke selectie. Tijdens een diner blijkt het afscheidscadeau voor de baron weg te zijn. Wie zit hierachter?

17-08-2017 15:30

De verdwenen voetbal

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen voetbal

Klaas van Eerden logeert als voetbalcoach uit Manchester in het kasteel. Zijn bal met handtekening van Daley Blind is plotsklaps spoorloos. Kok Giel Beelen is zeer geïnteresseerd... Zou hij wellicht in het bezit zijn van de bal?

16-08-2017 15:30

Het verdwenen lot

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen lot

Er is veel reuring in het kasteel, een band met als voorman Jai Wowor (B-Brave) komt repeteren in het kasteel. Zij organiseren een loterij. Ook Rick Brandsteder is als personal trainer van de partij, wie wil nu niet zo'n mooie fiets winnen ...

15-08-2017 15:30

De vogel is gevlogen

Bij Ron in het Kasteel - De vogel is gevlogen

Er wordt wat afgevogeld op het kasteel! Het Duitse echtpaar is te gast op het kasteel. Ze willen een vogel op hun taart en drijven kok Giel Beelen tot wanhoop! Pien vernielt een dure vogel en opeens is de nieuwe koekoeksklok van opa ook moe...

14-08-2017 15:30

De gebroken wijnfles

Bij Ron in het Kasteel - De gebroken wijnfles

Als Ron een wijnproeverij organiseert, gaat er iets mis in de kelder van de baron. De dure wijnfles van de baron is gebroken. Wie heeft dat gedaan?

11-08-2017 15:30

Het spokende harnas

Bij Ron in het Kasteel - Het spokende harnas

De moeder van de bruid komt de bruiloft van haar dochter regelen op het kasteel. Ook het homo-echtpaar heeft trouwplannen. 's Nachts worden de gasten opgeschrikt door een spokend harnas. Wie zit hierachter? Onder meer te zien zijn Curt Fort...

10-08-2017 15:30

Groene thee of brandnetels?

Bij Ron in het Kasteel - Groene thee of brandnetels?

Valerio Zeno is als regisseur in het kasteel om een thee-commercial op te nemen. In de commercial spelen Ralf Mackenbach en Birgit Kunstt de rol van theezakjes. De opnames worden gesaboteerd. Wie zit daar achter? Zou het te maken hebben met...

09-08-2017 15:30

Wie heeft de degen?

Bij Ron in het Kasteel - Wie heeft de degen?

Barry vindt een antiek degen, waar volgens de baron iemand mee vermoord is. Sofie van den Enk weet als antiekdeskundige de exacte waarde van zo'n degen. Olympisch schermer Bas Verwijlen laat zien wat je allemaal met zo'n degen kan. Maar dan...

08-08-2017 15:30

De verdwenen medaille

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen medaille

Journaliste Saskia Weerstand zet een oproep voor een hondenshow op het kasteel in de krant en daar komen een hoop mensen op af. Terwijl de show de gang is, doet butler Philip een verschrikkelijke ontdekking. Onder meer te zien: Vivienne van...

07-08-2017 15:30

Het verdwenen schilderij

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen schilderij

Het Zapp-echtpaar Nienke van den Berg en Fernando Halman krijgt een rondleiding langs de schilderijen in het immense kasteel. Een geliefd kunstwerk van de baron is ineens weg. Wie is de dader? Onder meer te zien zijn: Vivienne van den Assem...

Bij Ron in het Kasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Kasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Kasteel bij Bij Ron in het Kasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Kasteel. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Kasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Kasteel gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Kasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Kasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 09-09-2017 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!