Programma gemist?

Een op tv nieuwe butler (Niek Roozen) een wordt aangesteld. Maar dat naar gaat van niet zonder een van degelijke selectie. Tijdens een met diner met blijkt het afscheidscadeau de voor de baron weg te op zijn. uit Wie zit hierachter?

Klaas op van Eerden tijdens logeert als voetbalcoach in uit Manchester in het kasteel. Zijn uit bal met handtekening op tv tijdens van Daley Blind met is plotsklaps spoorloos. Kok Giel Beelen op is in zeer geïnteresseerd... Zou van hij wellicht met in het bezit zijn door van de op tv bal?

Er is veel met reuring in van het kasteel, een band op naar met als voorman Jai Wowor (B-Brave) door komt repeteren in in tijdens het kasteel. Zij het organiseren een loterij. op Ook Rick Brandsteder is tijdens als personal trainer tijdens van de partij, op tv wie wil nu niet zo'n door met mooie fiets winnen in de op loterij? Dan raakt met Ron zijn lot tijdens kwijt. Wie heeft het tijdens lot van naar Ron?

Er wordt wat tijdens afgevogeld van op het kasteel! Het naar Duitse echtpaar tijdens is te gast tijdens op het kasteel. Ze willen van uit een vogel op in hun taart en van drijven kok Giel tijdens Beelen tot wanhoop! Pien vernielt een het dure door vogel en opeens is op de nieuwe koekoeksklok van met opa ook moedwillig op naar kapotgemaakt. Wie heeft dat op het zijn het geweten?

Als Ron een tijdens wijnproeverij organiseert, gaat met op tv er iets mis in de kelder een uit van de baron. De naar dure wijnfles van de een baron is gebroken. in Wie heeft het dat gedaan?

De moeder van tijdens op de bruid komt de op bruiloft van haar dochter met regelen op naar het kasteel. Ook het homo-echtpaar in heeft van trouwplannen. 's Nachts worden de een op tv gasten opgeschrikt door een een spokend harnas. Wie zit op tv hierachter? Onder meer te van zien zijn Curt de Fortin, Hassan Slabyen door op tv en Bart Boonstra.

Valerio Zeno is de als naar regisseur in het kasteel met om op tv een thee-commercial op te nemen. naar In op tv de commercial spelen door Ralf Mackenbach en tijdens Birgit Kunstt de rol van van theezakjes. tijdens De opnames worden gesaboteerd. Wie door zit van daar achter? Zou het te maken de hebben met de uit brandnetel-boswandeling van boswachter met Pierre Wind, het waar ook Dave het Dekker bij betrokken is? van Onder meer te op tv zien zijn Valerio de Zeno, Dave Dekker, tijdens Ralf Mackenbach een en Birgit van Kunstt.

Barry vindt een in de antiek degen, waar volgens de baron door iemand mee vermoord op is. Sofie van tijdens den Enk weet naar als antiekdeskundige de op exacte waarde van op tv zo'n degen. van Olympisch schermer op tv Bas Verwijlen de laat zien wat je allemaal in met op tv zo'n degen kan. het Maar dan is op tv opeens de degen tijdens verdwenen... Onder meer te de zien is: Bas op tv Verwijlen.

Journaliste Saskia een Weerstand zet een in oproep het voor een hondenshow op het in kasteel in in de krant en daar komen met een hoop van mensen op af. Terwijl op tv van de show de van gang is, doet butler Philip op een verschrikkelijke uit ontdekking. Onder meer te uit zien: uit Vivienne van den in Assem.

Het Zapp-echtpaar Nienke van van uit den Berg en Fernando met Halman krijgt een rondleiding van het langs de schilderijen in het met immense kasteel. Een op tv geliefd van kunstwerk van de van baron is ineens weg. Wie is door de dader? Onder de meer te het zien zijn: Vivienne van het uit den Assem en Fernando het Halman.

september 2020
09-09-2017 12:40

Marathon 1/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 1/2

20-08-2017 12:25

Marathon 2/2

Bij Ron in het Kasteel - Marathon 2/2

18-08-2017 15:30

Mijn mobiel, jouw mobiel

Bij Ron in het Kasteel - Mijn mobiel, jouw mobiel

Een nieuwe butler (Niek Roozen) wordt aangesteld. Maar dat gaat niet zonder een degelijke selectie. Tijdens een diner blijkt het afscheidscadeau voor de baron weg te zijn. Wie zit hierachter?

17-08-2017 15:30

De verdwenen voetbal

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen voetbal

Klaas van Eerden logeert als voetbalcoach uit Manchester in het kasteel. Zijn bal met handtekening van Daley Blind is plotsklaps spoorloos. Kok Giel Beelen is zeer geïnteresseerd... Zou hij wellicht in het bezit zijn van de bal?

16-08-2017 15:30

Het verdwenen lot

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen lot

Er is veel reuring in het kasteel, een band met als voorman Jai Wowor (B-Brave) komt repeteren in het kasteel. Zij organiseren een loterij. Ook Rick Brandsteder is als personal trainer van de partij, wie wil nu niet zo'n mooie fiets winnen ...

15-08-2017 15:30

De vogel is gevlogen

Bij Ron in het Kasteel - De vogel is gevlogen

Er wordt wat afgevogeld op het kasteel! Het Duitse echtpaar is te gast op het kasteel. Ze willen een vogel op hun taart en drijven kok Giel Beelen tot wanhoop! Pien vernielt een dure vogel en opeens is de nieuwe koekoeksklok van opa ook moe...

14-08-2017 15:30

De gebroken wijnfles

Bij Ron in het Kasteel - De gebroken wijnfles

Als Ron een wijnproeverij organiseert, gaat er iets mis in de kelder van de baron. De dure wijnfles van de baron is gebroken. Wie heeft dat gedaan?

11-08-2017 15:30

Het spokende harnas

Bij Ron in het Kasteel - Het spokende harnas

De moeder van de bruid komt de bruiloft van haar dochter regelen op het kasteel. Ook het homo-echtpaar heeft trouwplannen. 's Nachts worden de gasten opgeschrikt door een spokend harnas. Wie zit hierachter? Onder meer te zien zijn Curt Fort...

10-08-2017 15:30

Groene thee of brandnetels?

Bij Ron in het Kasteel - Groene thee of brandnetels?

Valerio Zeno is als regisseur in het kasteel om een thee-commercial op te nemen. In de commercial spelen Ralf Mackenbach en Birgit Kunstt de rol van theezakjes. De opnames worden gesaboteerd. Wie zit daar achter? Zou het te maken hebben met...

09-08-2017 15:30

Wie heeft de degen?

Bij Ron in het Kasteel - Wie heeft de degen?

Barry vindt een antiek degen, waar volgens de baron iemand mee vermoord is. Sofie van den Enk weet als antiekdeskundige de exacte waarde van zo'n degen. Olympisch schermer Bas Verwijlen laat zien wat je allemaal met zo'n degen kan. Maar dan...

08-08-2017 15:30

De verdwenen medaille

Bij Ron in het Kasteel - De verdwenen medaille

Journaliste Saskia Weerstand zet een oproep voor een hondenshow op het kasteel in de krant en daar komen een hoop mensen op af. Terwijl de show de gang is, doet butler Philip een verschrikkelijke ontdekking. Onder meer te zien: Vivienne van...

07-08-2017 15:30

Het verdwenen schilderij

Bij Ron in het Kasteel - Het verdwenen schilderij

Het Zapp-echtpaar Nienke van den Berg en Fernando Halman krijgt een rondleiding langs de schilderijen in het immense kasteel. Een geliefd kunstwerk van de baron is ineens weg. Wie is de dader? Onder meer te zien zijn: Vivienne van den Assem...

Bij Ron in het Kasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Kasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Kasteel bij Bij Ron in het Kasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Kasteel. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Kasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Kasteel gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Kasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Kasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 09-09-2017 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!