Programma gemist?

Derde het avondvullende theatervoorstelling van Yora Rienstra in naar met droogkomische liedjes, naar ijzersterke mimiek, oorspronkelijke in gedachtenspinsels en natuurlijk van dat elastieken lijf! Met een klein op kindje thuis door en op een echtgenote die te een kampen heeft met tijdens hormonale schommelingen, heeft het Yora inmiddels naar behoorlijk wat begrip gekregen voor het de man die richting naar de een keuken roept: 'Ben uit even sigaretten halen!' En niet een meer terugkomt. Maar in ja, ze door rookt niet. uit Yora begeeft zich in op tv een van gebied wat nog niet in in kaart naar is gebracht. Waar geen reisgids van uit bestaat. een Ze is een pionier de en neemt je in mee op een ontdekkingstocht de met waar ze zichzelf een en vreemde nieuwe soorten tegenkomt. Met op rake typeringen en in scherpe observaties neemt in van ze zichzelf en haar nieuwe omgeving met onder de loep. van Soms pijnlijk, het maar tegelijkertijd op hilarisch.

Met een gedeelte het uit het zijn programma Voor de naar storm op won René van met Meurs overtuigend zowel de jury- als uit de publieksprijs van in het Cameretten (2012). Zijn ervaring het deed hij op als lid de van het toonaangevende naar comedy uit collectief Comedytrain. tijdens Rene schrijft voor van verschillende radio- en televisieprogramma's. de Wat zou dat toch het lekker zijn; op tv even helemaal niets. Geen uit geschreeuw, geen een meningen, niet hoeven duwen of van op trekken. Eerst rustig door nadenken, dan praten. Op tijdens normaal volume, over zaken die tijdens naar er toe doen. de Voetbal, boodschappen doen, Isaac Newton, op tv je afkomst en de van invloed door hiervan op allerlei, in televisiekijken en naar Nederland bijvoorbeeld. Brandhaarden te over het in van de wereld maar als je de in krant van niet openslaat en het een journaal op wegzapt, dan valt het allemaal met reuze mee. door Wat fijn dat wij, in als beschaafde op mensen onder elkaar, op tv vanavond lekker een warm binnen zitten. Voor de naar storm de losbarst.

Jouke op tv ploetert zich door het leven. met Bang tijdens voor alles wat van er in de toekomst ligt het en op tv opgelucht over alles wat er op in het door verleden lag. het Maar hoe door lang hou je dat vol? naar Waarom niet gewoon smijten een in met je talent en niet op steeds die billen een bij elkaar? Waarom tijdens bieden op tv in het verleden op behaalde resultaten niet wat meer het vertrouwen voor de toekomst? naar Pieter Jouke in legt het uit uit. Misschien wel via op een absurde naar omweg, maar hij naar geeft u ook tijdens de mogelijkheid om uit voortaan de toekomst naar niet te uit wantrouwen.

In deze cabaretvoorstelling door verheffen tijdens onhandige figuren stuntelen tot kunst. de Het op tv is erop, een maar meestal eronder. Slagen op was nog door nooit zo kansloos en op falen was een nog nooit zo raak. Prille naar Roest tijdens is een spektakel een op de vierkante tijdens millimeter en dat geheel tijdens in de stijl de van Oeloek: krankzinnige dialogen, muzikale door uitspattingen en met fysiek het beukwerk.

Jihadsletjes. naar Filosoferende slachtkoeien. Verontrustende speeddates. op tv De reïncarnatie van een in opblaaspop. Matroesjka speelt tijdens alsof hun leven uit ervan afhangt. naar Wat een kun je anders? Het uit is tenslotte eten in of gegeten worden. Met op rauwe humor, in schrijnende sketches en sappige op tv technobeats door draaien Lisa Loeb en Janneke Rinzema een alles en naar iedereen door naar de gehaktmolen. Hun een personages zetten de je wereld op z'n met kop en hun spatzuivere van zang brengt op je gegarandeerd in hemelse uit sferen. Een bloedstollende voorstelling naar die botten tijdens kraakt, in harten smelt maar bovenal onsterfelijk grappig uit is. op Matroesjka is klaar voor de op door slacht.

september 2021
12-08-2017 00:50

Yora Rienstra: Drukt haar snor

101 Cabaret - Yora Rienstra: Drukt haar snor

Derde avondvullende theatervoorstelling van Yora Rienstra met droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, oorspronkelijke gedachtenspinsels en natuurlijk dat elastieken lijf! Met een klein kindje thuis en een echtgenote die te kampen heeft m...

11-08-2017 00:50

René van Meurs: Voor de storm

101 Cabaret - René van Meurs: Voor de storm

Met een gedeelte uit zijn programma Voor de storm won René van Meurs overtuigend zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten (2012). Zijn ervaring deed hij op als lid van het toonaangevende comedy collectief Comedytrain. Rene schrijf...

10-08-2017 00:50

Pieter Jouke: Tot nu toe

101 Cabaret - Pieter Jouke: Tot nu toe

Jouke ploetert zich door het leven. Bang voor alles wat er in de toekomst ligt en opgelucht over alles wat er in het verleden lag. Maar hoe lang hou je dat vol? Waarom niet gewoon smijten met je talent en niet steeds die billen bij elkaar? ...

09-08-2017 00:55

Oeloek: Prille roest

101 Cabaret - Oeloek: Prille roest

In deze cabaretvoorstelling verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak. Prille Roest is een spektakel op de vierkante millimeter en dat...

08-08-2017 00:55

Matroesjka: Eeuwig vlees

101 Cabaret - Matroesjka: Eeuwig vlees

Jihadsletjes. Filosoferende slachtkoeien. Verontrustende speeddates. De reïncarnatie van een opblaaspop. Matroesjka speelt alsof hun leven ervan afhangt. Wat kun je anders? Het is tenslotte eten of gegeten worden. Met rauwe humor, schrijnen...

101 Cabaret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 101 Cabaret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 101 Cabaret bij 101 Cabaret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 101 Cabaret. Heb je een uitzending van 101 Cabaret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

101 Cabaret gemist

Uitzending gemist van 101 Cabaret? Hier kun je alle uitzendingen van 101 Cabaret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-08-2017 om 00:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!