Programma gemist?

Derde naar avondvullende theatervoorstelling van tijdens Yora Rienstra met in droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, op tv oorspronkelijke gedachtenspinsels op tv en natuurlijk dat uit elastieken lijf! Met een klein in kindje thuis en uit een echtgenote op die te kampen naar heeft met in hormonale schommelingen, heeft Yora door inmiddels behoorlijk door wat begrip gekregen voor het de man met die richting op de keuken roept: 'Ben even een sigaretten halen!' En niet in meer terugkomt. Maar van ja, ze een rookt niet. uit Yora begeeft zich in van een gebied tijdens wat nog niet tijdens in kaart is gebracht. op Waar geen reisgids van door bestaat. Ze tijdens is een pionier en een neemt je een mee op een ontdekkingstocht met waar ze zichzelf door en vreemde nieuwe tijdens van soorten tegenkomt. Met rake typeringen en van een scherpe observaties neemt ze de zichzelf en haar door nieuwe omgeving onder in de loep. Soms uit pijnlijk, maar tegelijkertijd door hilarisch.

Met een tijdens gedeelte uit zijn programma tijdens Voor de naar storm in won René van Meurs van overtuigend zowel uit de jury- als de op tv publieksprijs van Cameretten van (2012). Zijn het ervaring deed hij op als door lid uit van het toonaangevende comedy collectief op tv Comedytrain. Rene schrijft voor in het verschillende radio- en televisieprogramma's. Wat zou naar dat toch naar lekker zijn; een even helemaal niets. Geen geschreeuw, naar in geen meningen, niet hoeven op tv duwen of trekken. Eerst rustig door nadenken, de dan praten. Op normaal volume, op tijdens over zaken die er toe de doen. Voetbal, boodschappen van doen, Isaac Newton, je de afkomst en uit de invloed hiervan naar op allerlei, met televisiekijken en Nederland bijvoorbeeld. Brandhaarden in te over met in de uit wereld maar van als je de krant niet in openslaat en de het journaal tijdens wegzapt, dan valt in het allemaal reuze mee. Wat het fijn dat wij, met als beschaafde mensen door onder elkaar, vanavond lekker op tv naar warm binnen zitten. Voor naar de storm een losbarst.

Jouke op tv ploetert zich door het leven. tijdens Bang voor alles door wat er in door de toekomst naar ligt en opgelucht over tijdens in alles wat er in het door verleden lag. Maar hoe naar lang hou het je dat uit vol? Waarom niet gewoon naar smijten met op tv je talent en niet steeds door die op tv billen bij elkaar? van Waarom bieden in het het verleden behaalde resultaten het niet wat meer vertrouwen uit voor de toekomst? op Pieter naar Jouke legt het uit. van Misschien wel op tv via een absurde omweg, een maar hij de geeft u ook tijdens de mogelijkheid om voortaan de het toekomst het niet te de wantrouwen.

In met deze cabaretvoorstelling tijdens verheffen onhandige figuren stuntelen tot uit kunst. Het is erop, op maar meestal eronder. naar Slagen naar was nog nooit zo een kansloos en falen was door nog nooit zo de raak. naar Prille Roest is een met spektakel uit op de vierkante millimeter en met dat geheel met in de stijl door van Oeloek: krankzinnige dialogen, een muzikale uitspattingen en fysiek naar op tv beukwerk.

Jihadsletjes. Filosoferende met slachtkoeien. Verontrustende speeddates. De het reïncarnatie in van een opblaaspop. tijdens Matroesjka speelt alsof hun een leven ervan met afhangt. Wat kun je anders? door Het is tenslotte naar eten of tijdens gegeten de worden. Met rauwe humor, schrijnende sketches tijdens en sappige technobeats op draaien met Lisa Loeb naar en Janneke Rinzema in alles en iedereen door het de gehaktmolen. Hun de personages zetten je wereld in op z'n kop en met hun spatzuivere uit zang brengt je gegarandeerd door in hemelse sferen. op Een het bloedstollende voorstelling die met botten kraakt, harten in smelt maar bovenal onsterfelijk het grappig is. naar Matroesjka is klaar voor van de een slacht.

september 2020
12-08-2017 00:50

Yora Rienstra: Drukt haar snor

101 Cabaret - Yora Rienstra: Drukt haar snor

Derde avondvullende theatervoorstelling van Yora Rienstra met droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, oorspronkelijke gedachtenspinsels en natuurlijk dat elastieken lijf! Met een klein kindje thuis en een echtgenote die te kampen heeft m...

11-08-2017 00:50

René van Meurs: Voor de storm

101 Cabaret - René van Meurs: Voor de storm

Met een gedeelte uit zijn programma Voor de storm won René van Meurs overtuigend zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten (2012). Zijn ervaring deed hij op als lid van het toonaangevende comedy collectief Comedytrain. Rene schrijf...

10-08-2017 00:50

Pieter Jouke: Tot nu toe

101 Cabaret - Pieter Jouke: Tot nu toe

Jouke ploetert zich door het leven. Bang voor alles wat er in de toekomst ligt en opgelucht over alles wat er in het verleden lag. Maar hoe lang hou je dat vol? Waarom niet gewoon smijten met je talent en niet steeds die billen bij elkaar? ...

09-08-2017 00:55

Oeloek: Prille roest

101 Cabaret - Oeloek: Prille roest

In deze cabaretvoorstelling verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak. Prille Roest is een spektakel op de vierkante millimeter en dat...

08-08-2017 00:55

Matroesjka: Eeuwig vlees

101 Cabaret - Matroesjka: Eeuwig vlees

Jihadsletjes. Filosoferende slachtkoeien. Verontrustende speeddates. De reïncarnatie van een opblaaspop. Matroesjka speelt alsof hun leven ervan afhangt. Wat kun je anders? Het is tenslotte eten of gegeten worden. Met rauwe humor, schrijnen...

101 Cabaret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 101 Cabaret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 101 Cabaret bij 101 Cabaret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 101 Cabaret. Heb je een uitzending van 101 Cabaret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

101 Cabaret gemist

Uitzending gemist van 101 Cabaret? Hier kun je alle uitzendingen van 101 Cabaret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-08-2017 om 00:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!