Programma gemist?

Derde avondvullende theatervoorstelling uit van Yora de Rienstra het met droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, uit oorspronkelijke gedachtenspinsels en op tv natuurlijk dat elastieken lijf! van Met een in klein kindje een thuis en een echtgenote die op tv te met kampen heeft met een hormonale schommelingen, heeft Yora inmiddels het het behoorlijk wat begrip met gekregen voor de man uit die richting de uit keuken roept: 'Ben even sigaretten door door halen!' En niet op tv meer terugkomt. Maar ja, ze rookt van niet. Yora tijdens begeeft zich in een de uit gebied wat nog uit niet in kaart is gebracht. Waar op tv geen reisgids uit van bestaat. Ze op tv is uit een pionier en neemt tijdens je mee op een ontdekkingstocht van naar waar ze zichzelf en vreemde het nieuwe soorten tegenkomt. Met in rake typeringen het en scherpe observaties neemt het ze zichzelf de en haar het nieuwe omgeving onder met de loep. op tv Soms pijnlijk, maar tegelijkertijd in hilarisch.

Met van een gedeelte in uit zijn programma Voor de storm tijdens won René van in Meurs overtuigend zowel in de naar jury- als de het publieksprijs van Cameretten (2012). uit Zijn ervaring deed van hij op tv op als lid in van het toonaangevende comedy collectief door Comedytrain. Rene van schrijft voor verschillende radio- en naar televisieprogramma's. Wat zou een door dat toch lekker zijn; op tv even helemaal niets. Geen in geschreeuw, geen een meningen, niet hoeven duwen uit of met trekken. Eerst rustig nadenken, in dan praten. een Op normaal volume, het over zaken die met er toe doen. naar Voetbal, boodschappen doen, de Isaac Newton, je afkomst en de van invloed door hiervan op allerlei, televisiekijken en een Nederland bijvoorbeeld. Brandhaarden het te over van in de op tv wereld maar als de je de met krant niet openslaat en het in journaal wegzapt, op tv dan valt het allemaal reuze met de mee. Wat fijn dat wij, als op tv beschaafde mensen onder uit elkaar, vanavond lekker tijdens warm binnen door zitten. Voor de met storm in losbarst.

Jouke het ploetert zich door op tv het leven. Bang voor van alles wat er met in tijdens de toekomst ligt en opgelucht over door alles wat in er in het verleden op tv lag. Maar hoe in lang door hou je dat vol? het Waarom niet gewoon smijten door met je talent uit en niet steeds de die billen bij uit elkaar? Waarom naar bieden in het verleden het op behaalde resultaten niet wat meer vertrouwen naar voor de de toekomst? tijdens Pieter Jouke legt het uit. van Misschien het wel via een absurde omweg, maar in hij geeft een u ook de mogelijkheid in om met voortaan de naar toekomst niet te van wantrouwen.

In deze cabaretvoorstelling in verheffen op tv onhandige figuren van stuntelen tot kunst. Het is het erop, maar een meestal eronder. van Slagen was nog in nooit zo kansloos en met falen was nog tijdens nooit zo raak. tijdens Prille Roest is een met spektakel op de op vierkante millimeter en op dat uit geheel in de stijl de van Oeloek: met krankzinnige dialogen, muzikale uitspattingen en met fysiek het beukwerk.

Jihadsletjes. op tv Filosoferende slachtkoeien. een Verontrustende speeddates. De reïncarnatie van een uit opblaaspop. naar Matroesjka speelt alsof hun op leven ervan afhangt. in Wat kun naar je anders? Het uit is tenslotte eten of gegeten met worden. Met de rauwe humor, naar schrijnende sketches een en sappige technobeats tijdens draaien Lisa Loeb de en Janneke Rinzema alles en iedereen uit door de gehaktmolen. van Hun personages zetten de je wereld de op een z'n kop en in hun spatzuivere zang brengt de je gegarandeerd in hemelse sferen. een Een bloedstollende met voorstelling in die botten kraakt, harten smelt maar naar bovenal onsterfelijk door grappig is. Matroesjka is uit klaar voor een de naar slacht.

mei 2021
12-08-2017 00:50

Yora Rienstra: Drukt haar snor

101 Cabaret - Yora Rienstra: Drukt haar snor

Derde avondvullende theatervoorstelling van Yora Rienstra met droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, oorspronkelijke gedachtenspinsels en natuurlijk dat elastieken lijf! Met een klein kindje thuis en een echtgenote die te kampen heeft m...

11-08-2017 00:50

René van Meurs: Voor de storm

101 Cabaret - René van Meurs: Voor de storm

Met een gedeelte uit zijn programma Voor de storm won René van Meurs overtuigend zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten (2012). Zijn ervaring deed hij op als lid van het toonaangevende comedy collectief Comedytrain. Rene schrijf...

10-08-2017 00:50

Pieter Jouke: Tot nu toe

101 Cabaret - Pieter Jouke: Tot nu toe

Jouke ploetert zich door het leven. Bang voor alles wat er in de toekomst ligt en opgelucht over alles wat er in het verleden lag. Maar hoe lang hou je dat vol? Waarom niet gewoon smijten met je talent en niet steeds die billen bij elkaar? ...

09-08-2017 00:55

Oeloek: Prille roest

101 Cabaret - Oeloek: Prille roest

In deze cabaretvoorstelling verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak. Prille Roest is een spektakel op de vierkante millimeter en dat...

08-08-2017 00:55

Matroesjka: Eeuwig vlees

101 Cabaret - Matroesjka: Eeuwig vlees

Jihadsletjes. Filosoferende slachtkoeien. Verontrustende speeddates. De reïncarnatie van een opblaaspop. Matroesjka speelt alsof hun leven ervan afhangt. Wat kun je anders? Het is tenslotte eten of gegeten worden. Met rauwe humor, schrijnen...

101 Cabaret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 101 Cabaret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 101 Cabaret bij 101 Cabaret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 101 Cabaret. Heb je een uitzending van 101 Cabaret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

101 Cabaret gemist

Uitzending gemist van 101 Cabaret? Hier kun je alle uitzendingen van 101 Cabaret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-08-2017 om 00:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!