Programma gemist?

Sunny Bergman van wil weten waarom veel op witte op mensen zich verongelijkt voelen een als op het over racisme en witte de privileges het gaat. Op welke manier uit kleurt wit zijn het denken van op tv van witte hogeropgeleiden van tijdens de 'elite', die het morele op tv gelijk in aan hun zijde denken van te hebben de en menen dat met kleur er niet naar toe doet? het Slagen zij erin om hun kinderen door uit 'kleurenblind' op te voeden? een Bergman neemt door de proef op naar de som. In het 'black doll/white uit doll'-experiment naar wordt gekeken naar de een keuzes die kleuters maken de tussen zwart en het wit. tijdens De jonge deelnemertjes, nog niet door getraind uit in het tijdens geven van sociaal wenselijke antwoorden, blijken het ongeacht hun eigen een kleur naar stelselmatig de door witte pop boven de zwarte op tv pop te verkiezen. Zo tijdens vindt 75 op procent de met witte pop het slimste. Welke door rol spelen het onze westerse de cultuur en het beschavingsnormen in deze de uitkomst?

januari 2021
08-08-2017 22:45

Docu: Wit is ook een kleur

2Doc: Wit is ook een kleur - Docu: Wit is ook een kleur

Sunny Bergman wil weten waarom veel witte mensen zich verongelijkt voelen als het over racisme en witte privileges gaat. Op welke manier kleurt wit zijn het denken van witte hogeropgeleiden van de 'elite', die het morele gelijk aan hun zijd...

2Doc: Wit is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wit is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wit is ook een kleur bij 2Doc: Wit is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wit is ook een kleur. Heb je een uitzending van 2Doc: Wit is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wit is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wit is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wit is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!