Programma gemist?

Sunny Bergman wil naar weten waarom met veel witte mensen zich op tv met verongelijkt voelen als door het over racisme uit en witte privileges gaat. door Op welke manier door kleurt wit zijn het naar denken van naar witte hogeropgeleiden van op tv de 'elite', die het morele door op tv gelijk aan hun zijde denken te in hebben en in menen dat van kleur er tijdens niet toe doet? Slagen zij erin in op tv om hun kinderen 'kleurenblind' tijdens op te voeden? met Bergman neemt op de proef op de som. een In het 'black met doll/white doll'-experiment wordt tijdens gekeken naar op tv de keuzes die in kleuters maken tussen zwart door en wit. De jonge tijdens tijdens deelnemertjes, nog niet getraind in het op tv in geven van sociaal wenselijke van antwoorden, blijken ongeacht op hun eigen kleur stelselmatig de met uit witte pop boven de op zwarte pop op tv te verkiezen. Zo een vindt 75 procent de witte pop uit het slimste. door Welke rol spelen in onze westerse een cultuur en beschavingsnormen in deze op tv tijdens uitkomst?

oktober 2019
08-08-2017 22:45

Docu: Wit is ook een kleur

2Doc: Wit is ook een kleur - Docu: Wit is ook een kleur

Sunny Bergman wil weten waarom veel witte mensen zich verongelijkt voelen als het over racisme en witte privileges gaat. Op welke manier kleurt wit zijn het denken van witte hogeropgeleiden van de 'elite', die het morele gelijk aan hun zijd...

2Doc: Wit is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wit is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wit is ook een kleur bij 2Doc: Wit is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wit is ook een kleur. Heb je een uitzending van 2Doc: Wit is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wit is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wit is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wit is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!