Programma gemist?

Sunny uit Bergman wil weten waarom veel naar naar witte mensen zich verongelijkt uit voelen als het over op tv racisme en met witte privileges gaat. Op een welke het manier kleurt wit zijn met het denken van witte hogeropgeleiden met van op de 'elite', die het in morele gelijk in aan hun zijde denken uit te van hebben en menen dat naar kleur er niet toe doet? het uit Slagen zij erin om hun van kinderen 'kleurenblind' op te een voeden? uit Bergman neemt de proef in op de som. de In het op 'black doll/white doll'-experiment wordt in gekeken door naar de keuzes van die kleuters maken tussen zwart op tv en wit. met De jonge deelnemertjes, met nog niet een getraind in het een geven van sociaal een wenselijke antwoorden, blijken ongeacht hun eigen uit op tv kleur stelselmatig de witte een pop boven de zwarte op tv pop te door verkiezen. Zo vindt 75 procent tijdens in de witte pop het door slimste. Welke rol spelen door onze westerse cultuur en tijdens beschavingsnormen in door deze in uitkomst?

september 2020
08-08-2017 22:45

Docu: Wit is ook een kleur

2Doc: Wit is ook een kleur - Docu: Wit is ook een kleur

Sunny Bergman wil weten waarom veel witte mensen zich verongelijkt voelen als het over racisme en witte privileges gaat. Op welke manier kleurt wit zijn het denken van witte hogeropgeleiden van de 'elite', die het morele gelijk aan hun zijd...

2Doc: Wit is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wit is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wit is ook een kleur bij 2Doc: Wit is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wit is ook een kleur. Heb je een uitzending van 2Doc: Wit is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wit is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wit is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wit is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!