Programma gemist?

Sunny Bergman wil tijdens weten uit waarom veel uit witte mensen zich verongelijkt voelen een als het over racisme een en witte privileges met gaat. Op welke in manier kleurt van wit op tv zijn het denken de van witte hogeropgeleiden op van de 'elite', die het op tv morele in gelijk aan hun zijde tijdens denken te hebben en menen in dat kleur er de niet toe doet? op tv Slagen zij het erin om hun kinderen met 'kleurenblind' op te het voeden? de Bergman neemt de tijdens proef op de som. op In het 'black doll/white het doll'-experiment wordt door gekeken naar de keuzes uit die kleuters door maken tussen zwart en door wit. tijdens De jonge deelnemertjes, nog met niet getraind in op het geven van een sociaal wenselijke antwoorden, tijdens blijken ongeacht hun door eigen van kleur stelselmatig de witte het pop boven de zwarte het pop te de verkiezen. Zo vindt 75 procent op de naar witte pop door het slimste. Welke rol spelen door onze westerse het cultuur en van beschavingsnormen in deze op tv uitkomst?

september 2021
08-08-2017 22:45

Docu: Wit is ook een kleur

2Doc: Wit is ook een kleur - Docu: Wit is ook een kleur

Sunny Bergman wil weten waarom veel witte mensen zich verongelijkt voelen als het over racisme en witte privileges gaat. Op welke manier kleurt wit zijn het denken van witte hogeropgeleiden van de 'elite', die het morele gelijk aan hun zijd...

2Doc: Wit is ook een kleur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wit is ook een kleur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wit is ook een kleur bij 2Doc: Wit is ook een kleur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wit is ook een kleur. Heb je een uitzending van 2Doc: Wit is ook een kleur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wit is ook een kleur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wit is ook een kleur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wit is ook een kleur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!