Programma gemist?

De met mannen van de met waterpolitie hijsen het de lijk dat zojuist in uit het op water is gehaald, op een de brancard. Vervolgens komt op er in een enorme machinerie van specialisten op uit met gang om te door achterhalen wat de doodsoorzaak op tv is, en meer nog: in wat is zijn op tv of haar naam? in Uit de op tv grote rivieren die vanuit van Duitsland ons uit land binnenstromen worden jaarlijks tientallen op lijken in geborgen door op de waterpolitie. Documentairemaakster Nelleke Koop naar volgt de mensen die betrokken in zijn een bij de zoektocht naar het de verhaal van op een waterlijk. Het is naar een film met over van de vergankelijkheid van het het leven en over met de kostbaarheid van het een menselijk in lichaam en de een menselijke identiteit. We op kijken mee met de waterpolitie die op tv het lichaam bergt, uit de op technisch rechercheur die het op tv onderzoek op tv leidt, de schouwarts die het van eerste onderzoek doet, de tijdens het forensisch arts die middels sectie op tijdens het lichaam de op op doodsoorzaak vaststelt en de obductie-assistenten tijdens die het lichaam verzorgen het als alle onderzoeken van op tv zijn afgerond. Langzaamaan geven ze het het lichaam zijn verhaal het en hiermee zijn identiteit op tv en door waardigheid terug. een Meestal betreft het beschadigde op tv lichamen zonder identiteit. Ze met behoren toe aan mensen uit met die ergens familie naar hebben die naarstig naar naar ze op zoek is, maar van soms zijn de een stoffelijke overschotten van de mensen die een niemand lijkt te missen. naar Vaak is in er sprake van een met onnatuurlijke dood als naar gevolg van moord, op uit zelfmoord of een ongeval. Uit op angst sporen door te missen die het geheim de van tijdens het lichaam kunnen in ontrafelen bekijken politie en artsen zorgvuldig een alle naar details. We zien een frêle van vrouw, een forensisch patholoog Bela een Kubat, te midden in van vier grote mannen. 'Urineblaas'? naar uit vraagt een van door de mannen. 'Sterk gewelfd', roept met Bela een met duidelijke stem terug. Maag? het Grijs-roze en op sterk opgeblazen. Dunne darm? een Roze. Maaginhoud? Zo gaan naar ze verder het totdat op het hele lichaam in naar kaart is gebracht. Hoe naar professioneel ze ook te een werk gaan, het het is duidelijk uit dat het hen niet in onberoerd laat. Het beeld een van de obductie-assistent op het die met zijn door enorme handen behoedzaam een wijze het lichaam van de de dode een man verzorgt, zal menigeen naar bijblijven.

mei 2020
12-09-2017 22:55

Docu: Waterlijken

2Doc: Waterlijken - Docu: Waterlijken

De mannen van de waterpolitie hijsen het lijk dat zojuist uit het water is gehaald, op de brancard. Vervolgens komt er een enorme machinerie van specialisten op gang om te achterhalen wat de doodsoorzaak is, en meer nog: wat is zijn of haar...

2Doc: Waterlijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waterlijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waterlijken bij 2Doc: Waterlijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waterlijken. Heb je een uitzending van 2Doc: Waterlijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waterlijken gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waterlijken? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waterlijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!