Programma gemist?

De op mannen van de waterpolitie met hijsen het lijk de dat zojuist tijdens uit het in water is gehaald, het op de brancard. op tv Vervolgens komt er naar een enorme machinerie door van specialisten op gang om te naar op tv achterhalen wat de doodsoorzaak is, op en op tv meer nog: wat is zijn of de haar naar naam? Uit een de grote rivieren die vanuit Duitsland uit ons land binnenstromen van worden jaarlijks in tientallen lijken geborgen tijdens door naar de waterpolitie. Documentairemaakster Nelleke van Koop volgt de mensen die het betrokken tijdens zijn bij de zoektocht tijdens naar het verhaal van door een waterlijk. Het is door een film naar over de door vergankelijkheid van het naar leven en over tijdens de kostbaarheid van het in menselijk uit lichaam en de menselijke identiteit. We uit kijken mee een met de waterpolitie in die uit het lichaam bergt, met de technisch rechercheur die het een onderzoek leidt, de schouwarts naar de die het eerste onderzoek met doet, de naar forensisch arts die middels sectie op in het lichaam de uit doodsoorzaak vaststelt en tijdens de obductie-assistenten die het het lichaam verzorgen door als een alle onderzoeken zijn het afgerond. Langzaamaan geven ze op het lichaam zijn verhaal en naar hiermee zijn identiteit uit en waardigheid op tv terug. Meestal betreft het op met beschadigde lichamen zonder door identiteit. Ze behoren toe aan mensen het tijdens die ergens familie hebben naar die naarstig naar ze de op op tv zoek is, maar uit soms zijn de door stoffelijke overschotten van mensen die niemand door lijkt te missen. in Vaak is er in sprake van door een onnatuurlijke dood als in gevolg van het moord, zelfmoord in of een ongeval. Uit uit angst sporen te missen die een het geheim van tijdens het lichaam kunnen tijdens van ontrafelen bekijken politie door en artsen zorgvuldig alle details. door We naar zien een frĂȘle tijdens vrouw, forensisch patholoog Bela Kubat, in te midden van vier op tv grote mannen. 'Urineblaas'? door vraagt een een van de door mannen. 'Sterk gewelfd', roept Bela tijdens met duidelijke op stem terug. Maag? Grijs-roze het tijdens en sterk opgeblazen. Dunne op darm? Roze. het Maaginhoud? Zo gaan ze verder totdat tijdens het een hele lichaam in kaart is van van gebracht. Hoe professioneel ze de ook te werk gaan, een het is in duidelijk dat het hen niet onberoerd van een laat. Het beeld van van de obductie-assistent die met zijn uit enorme tijdens handen behoedzaam wijze tijdens het lichaam van met de dode man verzorgt, zal in menigeen een bijblijven.

maart 2021
12-09-2017 22:55

Docu: Waterlijken

2Doc: Waterlijken - Docu: Waterlijken

De mannen van de waterpolitie hijsen het lijk dat zojuist uit het water is gehaald, op de brancard. Vervolgens komt er een enorme machinerie van specialisten op gang om te achterhalen wat de doodsoorzaak is, en meer nog: wat is zijn of haar...

2Doc: Waterlijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waterlijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waterlijken bij 2Doc: Waterlijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waterlijken. Heb je een uitzending van 2Doc: Waterlijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waterlijken gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waterlijken? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waterlijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!