Programma gemist?

De mannen van door de naar waterpolitie hijsen in het lijk dat zojuist uit in het in water is gehaald, op de met brancard. Vervolgens het komt er een enorme op tv machinerie het van specialisten op gang om de te achterhalen wat de op tv doodsoorzaak in is, en meer nog: wat tijdens is zijn of door naar haar naam? Uit de door grote rivieren die door vanuit Duitsland ons van land binnenstromen worden jaarlijks uit tientallen lijken geborgen in door de waterpolitie. Documentairemaakster van Nelleke Koop de volgt de op mensen die betrokken zijn in bij de tijdens zoektocht naar het verhaal van een uit waterlijk. een Het is een film over het de vergankelijkheid op van een het leven en over op de kostbaarheid de van het menselijk lichaam en van de menselijke identiteit. tijdens We kijken mee de met op tv de waterpolitie die het lichaam uit bergt, de op tv technisch rechercheur die van het onderzoek leidt, de tijdens schouwarts de die het eerste onderzoek doet, op de forensisch tijdens arts die middels sectie door op in het lichaam de doodsoorzaak uit vaststelt en de obductie-assistenten met die het lichaam verzorgen van een als alle onderzoeken zijn afgerond. Langzaamaan een geven de ze het lichaam zijn verhaal en de hiermee zijn identiteit naar en waardigheid uit terug. tijdens Meestal betreft het beschadigde tijdens lichamen zonder identiteit. Ze behoren van toe door aan mensen naar die ergens familie hebben tijdens die naarstig naar ze op op zoek is, maar met soms zijn op de stoffelijke de overschotten van mensen die het niemand tijdens lijkt te missen. Vaak is er een sprake van een in onnatuurlijke naar dood als gevolg met van moord, zelfmoord of een op tv ongeval. Uit de angst sporen te op missen die het een geheim van het lichaam uit kunnen ontrafelen bekijken politie tijdens en artsen met zorgvuldig van alle details. We zien een het frêle vrouw, naar forensisch patholoog Bela Kubat, te het midden uit van vier grote mannen. een 'Urineblaas'? vraagt een in van het de mannen. 'Sterk gewelfd', roept Bela op met tijdens duidelijke stem terug. Maag? in Grijs-roze en met sterk opgeblazen. Dunne darm? uit Roze. Maaginhoud? Zo gaan een ze door verder totdat in het hele lichaam in kaart door is gebracht. Hoe professioneel naar ze ook op te werk gaan, een het is duidelijk dat met het hen niet door onberoerd laat. Het het beeld van een de obductie-assistent die in met zijn enorme handen op behoedzaam wijze van het lichaam van met de dode man tijdens verzorgt, zal menigeen de bijblijven.

juni 2021
12-09-2017 22:55

Docu: Waterlijken

2Doc: Waterlijken - Docu: Waterlijken

De mannen van de waterpolitie hijsen het lijk dat zojuist uit het water is gehaald, op de brancard. Vervolgens komt er een enorme machinerie van specialisten op gang om te achterhalen wat de doodsoorzaak is, en meer nog: wat is zijn of haar...

2Doc: Waterlijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waterlijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waterlijken bij 2Doc: Waterlijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waterlijken. Heb je een uitzending van 2Doc: Waterlijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waterlijken gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waterlijken? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waterlijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!