Programma gemist?

De uit mannen van tijdens de waterpolitie hijsen het op tv lijk dat tijdens zojuist uit het water is gehaald, met op de het brancard. Vervolgens tijdens komt er een door enorme machinerie van specialisten op naar gang om te van achterhalen wat met de doodsoorzaak is, en met meer nog: op wat is zijn tijdens of haar naam? Uit het uit de grote rivieren die vanuit Duitsland door ons land binnenstromen naar met worden jaarlijks tientallen lijken het geborgen door op de waterpolitie. Documentairemaakster Nelleke het Koop volgt de van mensen die betrokken zijn bij uit de zoektocht op naar het verhaal naar van een waterlijk. Het is tijdens tijdens een film over de op tv vergankelijkheid van het leven het en door over de kostbaarheid in van het menselijk lichaam en de uit menselijke identiteit. We de kijken met mee met uit de waterpolitie die uit het lichaam bergt, de technisch rechercheur een die het naar onderzoek leidt, op tv de schouwarts die de het eerste onderzoek doet, naar de forensisch arts die door middels sectie op op het op tv lichaam de doodsoorzaak vaststelt met en tijdens de obductie-assistenten die het lichaam een verzorgen als alle uit onderzoeken zijn afgerond. Langzaamaan geven op ze het lichaam tijdens naar zijn verhaal en hiermee zijn uit identiteit met en waardigheid terug. Meestal tijdens betreft het beschadigde lichamen op tv zonder identiteit. Ze behoren door toe de aan mensen van die ergens familie hebben die naarstig op tv naar ze een op zoek uit is, maar soms zijn de naar de stoffelijke overschotten van mensen die niemand de lijkt te missen. de op Vaak is er sprake van een op tv onnatuurlijke dood als van met gevolg van moord, tijdens zelfmoord of een ongeval. Uit door angst sporen te missen die naar het een geheim van het lichaam kunnen met ontrafelen bekijken politie op en artsen naar zorgvuldig op alle details. We van zien een frêle vrouw, tijdens forensisch patholoog Bela op Kubat, te midden van vier de grote mannen. naar 'Urineblaas'? met vraagt een van de mannen. 'Sterk een gewelfd', roept Bela op tv met duidelijke van stem terug. Maag? Grijs-roze in en sterk opgeblazen. van Dunne uit darm? Roze. Maaginhoud? Zo op gaan in ze verder totdat het uit hele lichaam in tijdens kaart is op tv gebracht. Hoe professioneel ze in ook te werk gaan, het met is door duidelijk dat het hen niet met onberoerd laat. op tv Het beeld van de op tv obductie-assistent die met zijn van enorme handen tijdens behoedzaam wijze het tijdens lichaam van de de dode op man verzorgt, zal naar menigeen bijblijven.

oktober 2020
12-09-2017 22:55

Docu: Waterlijken

2Doc: Waterlijken - Docu: Waterlijken

De mannen van de waterpolitie hijsen het lijk dat zojuist uit het water is gehaald, op de brancard. Vervolgens komt er een enorme machinerie van specialisten op gang om te achterhalen wat de doodsoorzaak is, en meer nog: wat is zijn of haar...

2Doc: Waterlijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waterlijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waterlijken bij 2Doc: Waterlijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waterlijken. Heb je een uitzending van 2Doc: Waterlijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waterlijken gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waterlijken? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waterlijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!