Programma gemist?

De mannen van van met de waterpolitie hijsen het uit lijk dat zojuist op uit het in water is gehaald, naar op de brancard. Vervolgens door komt er uit een enorme machinerie van tijdens specialisten op uit gang om te achterhalen met wat de doodsoorzaak met is, en meer nog: naar wat is zijn of een haar naam? het Uit de grote met rivieren die de vanuit Duitsland ons uit land binnenstromen worden jaarlijks tientallen met lijken geborgen door op tv de de waterpolitie. Documentairemaakster Nelleke het Koop volgt de van mensen die betrokken zijn bij door de zoektocht de naar het verhaal van het een waterlijk. naar Het is in een film over de vergankelijkheid van met het leven en tijdens over de een kostbaarheid van het een menselijk lichaam en het de menselijke identiteit. We in kijken het mee met de waterpolitie op die het met lichaam bergt, door de technisch rechercheur op die het onderzoek leidt, de door schouwarts die het op tv eerste onderzoek doet, de van forensisch arts die de middels een sectie op het van lichaam de een doodsoorzaak vaststelt en de op tv obductie-assistenten die het lichaam verzorgen de als alle onderzoeken naar zijn een afgerond. Langzaamaan geven ze het lichaam op zijn verhaal en de van hiermee zijn identiteit en waardigheid terug. door Meestal betreft het met beschadigde lichamen het zonder identiteit. tijdens Ze behoren toe door aan mensen die ergens het familie hebben die naarstig naar naar ze uit op uit zoek is, maar soms het zijn de stoffelijke overschotten van van mensen in die niemand lijkt te in missen. Vaak is met er naar sprake van een onnatuurlijke dood op tv als gevolg van een moord, zelfmoord of een een ongeval. Uit uit angst sporen door te missen die het van geheim van het lichaam een kunnen ontrafelen door bekijken politie en in artsen zorgvuldig alle details. We het zien een frĂȘle van vrouw, forensisch patholoog uit Bela Kubat, te door door midden van vier grote mannen. in 'Urineblaas'? vraagt een van met uit de mannen. 'Sterk gewelfd', roept naar Bela tijdens met duidelijke stem terug. Maag? Grijs-roze met en sterk met opgeblazen. Dunne darm? naar Roze. tijdens Maaginhoud? Zo gaan ze tijdens verder totdat het hele een lichaam in kaart een is gebracht. Hoe professioneel de ze ook te op tv werk gaan, het het is duidelijk op tv dat het hen niet onberoerd in laat. Het beeld naar van de met obductie-assistent die met op tv zijn enorme handen behoedzaam in wijze naar het lichaam van de in dode man verzorgt, met zal menigeen tijdens bijblijven.

oktober 2021
12-09-2017 22:55

Docu: Waterlijken

2Doc: Waterlijken - Docu: Waterlijken

De mannen van de waterpolitie hijsen het lijk dat zojuist uit het water is gehaald, op de brancard. Vervolgens komt er een enorme machinerie van specialisten op gang om te achterhalen wat de doodsoorzaak is, en meer nog: wat is zijn of haar...

2Doc: Waterlijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waterlijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waterlijken bij 2Doc: Waterlijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waterlijken. Heb je een uitzending van 2Doc: Waterlijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waterlijken gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waterlijken? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waterlijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!