Programma gemist?

De tijdens mannen van de waterpolitie hijsen op tv het uit lijk dat zojuist uit uit het water is van gehaald, op de brancard. door Vervolgens komt tijdens er een enorme machinerie van van specialisten op op gang om de te achterhalen op wat de doodsoorzaak is, en op meer op nog: wat is zijn of naar naar haar naam? Uit de grote een rivieren die vanuit uit Duitsland ons naar land binnenstromen worden jaarlijks uit tientallen lijken geborgen door tijdens de waterpolitie. Documentairemaakster Nelleke een Koop volgt de de mensen die betrokken naar zijn van bij de zoektocht naar een het verhaal met van een waterlijk. Het door is een het film over de vergankelijkheid van door het leven en op tv over de kostbaarheid op met van het menselijk op lichaam en de menselijke een identiteit. We kijken uit mee met de waterpolitie met die het lichaam bergt, het de technisch van rechercheur die het onderzoek door met leidt, de schouwarts die het eerste door onderzoek doet, de de forensisch arts die door middels sectie op het het op lichaam de doodsoorzaak het vaststelt en de obductie-assistenten met die het lichaam verzorgen op tv als alle onderzoeken met zijn op tv afgerond. Langzaamaan geven ze het met lichaam in zijn verhaal en hiermee zijn op tv identiteit en waardigheid terug. op Meestal betreft het in beschadigde lichamen zonder in identiteit. in Ze behoren toe aan op mensen die ergens door familie hebben tijdens die naarstig naar de ze op zoek van is, maar soms zijn de een stoffelijke overschotten met van mensen die niemand een lijkt te op missen. Vaak op tv is er sprake van van een door onnatuurlijke dood als gevolg op tv van moord, zelfmoord of een uit ongeval. Uit angst naar sporen te missen die tijdens het geheim van met het lichaam kunnen van door ontrafelen bekijken politie en door artsen zorgvuldig alle details. We op zien een frĂȘle tijdens vrouw, forensisch van patholoog op Bela Kubat, te op midden van vier grote naar mannen. 'Urineblaas'? vraagt een van met op tv de mannen. 'Sterk gewelfd', met roept Bela met door duidelijke stem terug. het Maag? Grijs-roze en sterk uit opgeblazen. Dunne naar darm? Roze. Maaginhoud? Zo gaan uit ze naar verder totdat het hele met lichaam in op kaart is gebracht. Hoe professioneel een ze ook uit te werk gaan, van het is duidelijk dat het tijdens hen niet onberoerd door laat. Het in beeld van tijdens de obductie-assistent die met naar zijn enorme handen met behoedzaam tijdens wijze het lichaam van de in dode op man verzorgt, zal naar menigeen bijblijven.

december 2021
12-09-2017 22:55

Docu: Waterlijken

2Doc: Waterlijken - Docu: Waterlijken

De mannen van de waterpolitie hijsen het lijk dat zojuist uit het water is gehaald, op de brancard. Vervolgens komt er een enorme machinerie van specialisten op gang om te achterhalen wat de doodsoorzaak is, en meer nog: wat is zijn of haar...

2Doc: Waterlijken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Waterlijken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Waterlijken bij 2Doc: Waterlijken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Waterlijken. Heb je een uitzending van 2Doc: Waterlijken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Waterlijken gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Waterlijken? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Waterlijken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-09-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!