Programma gemist?

Is het het mogelijk om miljonair het te worden door simpelweg een te ruilen? naar Dat is het de vraag die de afgelopen uit jaren centraal stond naar in van het leven van Albert naar en Stefan. Zij denken door namelijk van van wel. En dus door hebben ze uit via Marktplaats een een gratis konijn opgehaald. Deze de proberen ze te tijdens ruilen in tegen iets dat tijdens meer waarde heeft. Het ruilavontuur door brengt een Stefan en Albert op plekken tijdens waar ze anders nooit van zouden zijn van gekomen. uit Ze hebben bijzondere ontmoetingen en komen een op tv voor verrassende dilemma’s te staan. Moet met je bijvoorbeeld eerlijk op zijn uit over de mankementen van je met van ruilobject? En gaat het op tv om het spel of het de met knikkers? Het antwoord ligt besloten in tijdens de op tv finale, want hun avontuur in eindigt in het meest het kapitalistische bolwerk dat van we kennen: Las een een Vegas. Albert en Stefan in moeten tijdens dit ruilavontuur mensen er van steeds opnieuw met van overtuigen om de te naar ruilen. Volgens Stefan is in het mooie hiervan, naar dat in het ruilspel tijdens de door waarde van een object losstaat van door de de cataloguswaarde: niemand heeft met dus het van gevoel voor iets te ruilen een dat minder is! Zo de ruilen ze onder van andere een voor een halogeenoven, een een dakpannenlift en een exclusieve Rolls door Royce. op tv Het ruilen is een naar geraffineerd door en gevaarlijk spel. Het eerste op leugentje ontstaat de snel en is onschuldig een maar naarmate de van belangen groter de worden, komen principes onder een druk te staan. uit Hoe ver gaan uit ze voor het fortuin? een Veranderen ze van in een meedogenloze geldwolven die de alleen oog hebben voor hun door eigen belang? Wat met is de prijs van op hun succes? En uit wie op betaalt deze van prijs? Deze vragen met staan centraal in deze uit film.

mei 2020
13-08-2017 23:10

Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin - Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

Is het mogelijk om miljonair te worden door simpelweg te ruilen? Dat is de vraag die de afgelopen jaren centraal stond in het leven van Albert en Stefan. Zij denken namelijk van wel. En dus hebben ze via Marktplaats een gratis konijn opgeha...

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin bij 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin. Heb je een uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!