Programma gemist?

Is met het mogelijk om miljonair de te worden door simpelweg tijdens te op tv ruilen? Dat is de een vraag die de afgelopen het jaren centraal het stond in het naar leven van Albert uit en Stefan. op Zij denken namelijk van uit wel. En dus een hebben ze een via Marktplaats een gratis konijn met opgehaald. Deze proberen uit ze van te ruilen tegen uit iets dat meer het waarde heeft. Het ruilavontuur brengt een op Stefan en Albert op plekken de waar ze door anders nooit zouden zijn gekomen. in Ze van hebben bijzondere ontmoetingen en door komen voor verrassende dilemma’s met te uit staan. Moet met je bijvoorbeeld eerlijk zijn over de in mankementen van op tv je ruilobject? En gaat het het om van het spel of de de knikkers? Het antwoord een ligt op tv besloten in naar de finale, want naar hun avontuur eindigt in naar het meest kapitalistische bolwerk met dat met we kennen: Las uit Vegas. Albert en Stefan uit moeten tijdens dit ruilavontuur het mensen er steeds opnieuw van van overtuigen om te op met ruilen. Volgens Stefan is het mooie in uit hiervan, dat in het ruilspel de van op tv waarde van een object losstaat van van de cataloguswaarde: niemand de heeft dus tijdens het het gevoel voor iets te ruilen dat uit minder in is! Zo ruilen ze onder van andere door voor een halogeenoven, een uit dakpannenlift en een exclusieve Rolls uit Royce. een Het ruilen een is een geraffineerd het en gevaarlijk spel. Het naar eerste leugentje ontstaat van snel en is op tv onschuldig maar naarmate de in belangen de groter worden, komen principes onder druk uit te op tv staan. Hoe het ver gaan ze voor het fortuin? van Veranderen ze in naar meedogenloze geldwolven die tijdens alleen oog hebben op tv voor op tv hun eigen belang? Wat op tv is met de prijs van hun succes? in En wie uit betaalt deze door prijs? Deze vragen uit staan centraal in deze op film.

mei 2021
13-08-2017 23:10

Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin - Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

Is het mogelijk om miljonair te worden door simpelweg te ruilen? Dat is de vraag die de afgelopen jaren centraal stond in het leven van Albert en Stefan. Zij denken namelijk van wel. En dus hebben ze via Marktplaats een gratis konijn opgeha...

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin bij 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin. Heb je een uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!