Programma gemist?

Is het mogelijk in om miljonair te op tv worden door de simpelweg door te ruilen? Dat uit is de vraag die een de afgelopen jaren centraal stond een in het leven het van door Albert en Stefan. Zij denken een namelijk van wel. op tv En tijdens dus hebben ze het via Marktplaats een gratis in konijn opgehaald. Deze op tv proberen ze van te ruilen tijdens tegen iets dat meer op waarde heeft. Het ruilavontuur uit brengt op Stefan en Albert door op plekken waar ze door anders nooit zouden zijn op tv gekomen. Ze hebben met bijzondere op tv ontmoetingen en komen op tv voor verrassende dilemma’s te staan. in Moet de je bijvoorbeeld eerlijk zijn over in de mankementen tijdens van je ruilobject? En in gaat van het om het de spel of de knikkers? Het in antwoord ligt met besloten in naar de finale, want het hun avontuur eindigt in door het meest kapitalistische in bolwerk dat we kennen: een Las Vegas. Albert het en Stefan moeten het tijdens dit op tv ruilavontuur mensen er steeds opnieuw een van overtuigen met om te ruilen. Volgens het Stefan is uit het mooie hiervan, dat in naar het uit ruilspel de waarde van door een object losstaat naar van de in cataloguswaarde: niemand heeft een dus het naar gevoel voor iets te ruilen op tv dat met minder is! Zo ruilen ze onder naar andere voor een tijdens halogeenoven, een het dakpannenlift en een het exclusieve Rolls Royce. Het op ruilen is door een geraffineerd en gevaarlijk van spel. Het eerste leugentje op ontstaat snel van en tijdens is onschuldig maar naarmate de de belangen groter uit worden, komen principes onder tijdens druk te staan. in Hoe ver gaan een ze voor tijdens het fortuin? Veranderen ze in van meedogenloze geldwolven die met alleen oog hebben op voor hun op tv eigen belang? naar Wat is de prijs met van uit hun succes? En een wie betaalt deze prijs? naar Deze vragen in staan centraal in deze in film.

september 2020
13-08-2017 23:10

Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin - Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

Is het mogelijk om miljonair te worden door simpelweg te ruilen? Dat is de vraag die de afgelopen jaren centraal stond in het leven van Albert en Stefan. Zij denken namelijk van wel. En dus hebben ze via Marktplaats een gratis konijn opgeha...

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin bij 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin. Heb je een uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!