Programma gemist?

Is het mogelijk op tv uit om miljonair te worden door simpelweg door te in ruilen? Dat door is de vraag die de afgelopen door jaren centraal stond de in het leven naar van Albert en naar Stefan. naar Zij denken met namelijk van wel. met En dus hebben ze via Marktplaats de van een gratis konijn opgehaald. Deze proberen met ze naar te ruilen tegen iets naar dat meer waarde door heeft. Het ruilavontuur de brengt van Stefan en Albert op plekken op waar de ze anders nooit zouden zijn naar gekomen. Ze hebben bijzondere tijdens ontmoetingen en komen het in voor verrassende dilemma’s te staan. tijdens Moet van je bijvoorbeeld eerlijk zijn over de van mankementen van je op tv ruilobject? En gaat het het om in het spel of de de knikkers? Het antwoord het ligt besloten in in de de finale, want hun avontuur eindigt in in met het meest kapitalistische bolwerk dat een we kennen: een Las Vegas. Albert en in Stefan door moeten tijdens dit ruilavontuur mensen met er steeds door opnieuw van overtuigen naar om te ruilen. Volgens Stefan uit het is het mooie hiervan, van dat in in het ruilspel de waarde van een naar object losstaat uit van de cataloguswaarde: het niemand het heeft dus het een gevoel voor iets te ruilen in dat minder is! Zo op tv ruilen ze onder naar andere tijdens voor een halogeenoven, een een dakpannenlift en een exclusieve Rolls tijdens Royce. Het uit ruilen is een uit geraffineerd en gevaarlijk spel. tijdens het Het eerste leugentje ontstaat snel en met is van onschuldig maar naarmate de belangen van groter worden, op tv komen principes onder uit druk het te staan. Hoe in ver gaan ze voor het fortuin? op Veranderen ze in uit meedogenloze door geldwolven die alleen oog hebben op voor hun met eigen belang? door Wat is de prijs van het hun naar succes? En wie betaalt deze de in prijs? Deze vragen staan centraal in tijdens deze op tv film.

oktober 2019
13-08-2017 23:10

Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin - Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

Is het mogelijk om miljonair te worden door simpelweg te ruilen? Dat is de vraag die de afgelopen jaren centraal stond in het leven van Albert en Stefan. Zij denken namelijk van wel. En dus hebben ze via Marktplaats een gratis konijn opgeha...

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin bij 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin. Heb je een uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!