Programma gemist?

Is uit het mogelijk om miljonair door te worden op tv door simpelweg te ruilen? op tv Dat is de vraag de het die de afgelopen met jaren centraal stond het in het leven van Albert en op tv Stefan. op tv Zij denken het namelijk van wel. En dus door hebben een ze via Marktplaats een op gratis konijn in opgehaald. Deze proberen ze te tijdens ruilen tegen iets dat tijdens van meer waarde heeft. uit Het ruilavontuur brengt Stefan op tv en Albert een op plekken waar in ze anders nooit zouden in zijn gekomen. Ze van hebben bijzondere van ontmoetingen en komen voor verrassende met dilemma’s te staan. Moet het naar je bijvoorbeeld eerlijk zijn over de van mankementen uit van je ruilobject? het En gaat het om tijdens het spel op of de knikkers? Het antwoord uit ligt besloten uit in de finale, want een hun avontuur eindigt op met in het meest naar kapitalistische bolwerk dat we kennen: in Las Vegas. Albert en naar Stefan met moeten tijdens dit ruilavontuur mensen in er steeds met opnieuw van overtuigen een om te de ruilen. Volgens Stefan uit is het mooie hiervan, uit dat in het in ruilspel de waarde tijdens van een object losstaat met van met de cataloguswaarde: niemand heeft dus naar het gevoel voor iets de te ruilen dat naar uit minder is! Zo ruilen ze onder op tv andere in voor een halogeenoven, een dakpannenlift en door een exclusieve een Rolls Royce. Het ruilen op tv in is een geraffineerd de en gevaarlijk spel. Het het eerste leugentje door ontstaat snel en is onschuldig de maar het naarmate de belangen groter worden, komen het principes onder tijdens druk te staan. Hoe het ver gaan ze naar voor het een fortuin? Veranderen ze door in tijdens meedogenloze geldwolven die alleen op tv oog hebben voor hun eigen op belang? Wat door is de een prijs van hun met succes? En wie de betaalt deze prijs? Deze uit vragen staan centraal naar in deze van film.

september 2021
13-08-2017 23:10

Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin - Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

Is het mogelijk om miljonair te worden door simpelweg te ruilen? Dat is de vraag die de afgelopen jaren centraal stond in het leven van Albert en Stefan. Zij denken namelijk van wel. En dus hebben ze via Marktplaats een gratis konijn opgeha...

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin bij 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin. Heb je een uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!