Programma gemist?

Is het op mogelijk om miljonair op tv te in worden door simpelweg te ruilen? de Dat is de op vraag het die de afgelopen een jaren centraal stond in het met leven van Albert door en naar Stefan. Zij denken uit namelijk van wel. En van dus hebben ze via door Marktplaats een gratis naar konijn opgehaald. Deze proberen tijdens op tv ze te ruilen tegen iets dat van meer uit waarde heeft. Het ruilavontuur brengt naar tijdens Stefan en Albert van op plekken waar ze anders van nooit zouden zijn het gekomen. Ze hebben de bijzondere ontmoetingen en komen naar voor verrassende dilemma’s op te uit staan. Moet je naar bijvoorbeeld eerlijk zijn over een de op mankementen van je uit ruilobject? En gaat het uit om het spel of van de op tv knikkers? Het antwoord ligt besloten door in de finale, want in in hun avontuur eindigt in het meest op kapitalistische bolwerk de dat we kennen: Las met door Vegas. Albert en Stefan op tv moeten tijdens dit ruilavontuur van mensen er steeds opnieuw een van met overtuigen om te ruilen. Volgens van Stefan naar is het mooie hiervan, dat in een het ruilspel op de waarde in van een in object losstaat van uit de cataloguswaarde: niemand door heeft dus het gevoel voor iets uit te ruilen dat een minder het is! Zo ruilen een ze onder andere voor een halogeenoven, uit een dakpannenlift op en een op tv exclusieve Rolls Royce. Het ruilen op is een geraffineerd het en gevaarlijk spel. een Het met eerste leugentje ontstaat op tv snel en is onschuldig maar door naarmate het de belangen van groter worden, komen principes onder druk op tv te staan. Hoe op ver door gaan ze voor het op fortuin? Veranderen ze in het meedogenloze naar geldwolven die alleen oog hebben met voor hun naar eigen belang? Wat is op de de prijs van hun succes? En uit wie betaalt deze op naar prijs? Deze vragen staan centraal op tv in deze tijdens film.

januari 2021
13-08-2017 23:10

Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin - Docu: Ruilen: Van konijn tot fortuin

Is het mogelijk om miljonair te worden door simpelweg te ruilen? Dat is de vraag die de afgelopen jaren centraal stond in het leven van Albert en Stefan. Zij denken namelijk van wel. En dus hebben ze via Marktplaats een gratis konijn opgeha...

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin bij 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin. Heb je een uitzending van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ruilen: Van Konijn tot Fortuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!