Programma gemist?

Van met maandag tot en in met woensdag een elke avond verse programma’s in de het 3LAB met TV-week op NPO3. Jonge makers uit naar testen hun formats voor een groot uit publiek. op tv Met vanavond de om 20.15 uur: door Het Beest in uit Klaas. In ‘Het beest in Klaas’ gaat naar Klaas door van der Eerden tijdens op zoek met naar de supertalenten van dieren. De de mens uit kan alles een beetje, op maar dieren zijn in ons op vrijwel van elk terrein de baas. Ze door het zijn sneller, kunnen beter zien, op horen, uit voelen, proeven en op zijn beter bestand tegen zelfs de een meest op tv extreme leefomstandigheden. Wat moet op een mens doen om een op tv het talent van een dier tijdens te benaderen? Wat kunnen we door door leren? In deze uit aflevering onderzoekt Klaas de supertalenten op van naar roofvogels. Kan hij met met een verrekijker net zo op goed zien als uit een adelaar? het Gaat hij net zo in snel in vrije val als op tv door het snelste dier ter door wereld, de slechtvalk? En een kan een mens op tv ook op spierkracht uit vliegen?

mei 2021
14-08-2017 20:15

3LAB: Het Beest in Klaas

3Lab: Het Beest in Klaas - 3LAB: Het Beest in Klaas

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Het Beest in Klaas. In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerd...

3Lab: Het Beest in Klaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Het Beest in Klaas bij 3Lab: Het Beest in Klaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Het Beest in Klaas. Heb je een uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Het Beest in Klaas gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Het Beest in Klaas? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Het Beest in Klaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!