Programma gemist?

Van op tv maandag tot en met woensdag met elke avond verse op programma’s een in de 3LAB tijdens TV-week op NPO3. een Jonge makers testen hun formats naar voor een uit groot een publiek. Met vanavond om 20.15 naar uur: de Het Beest in Klaas. In tijdens ‘Het beest in Klaas’ gaat op tv Klaas van het der naar Eerden op zoek naar de supertalenten op tv door van dieren. De het mens kan alles een beetje, door maar in dieren zijn ons op uit vrijwel elk terrein de in baas. Ze zijn sneller, van kunnen een beter zien, horen, de voelen, proeven en zijn beter bestand een tijdens tegen zelfs de meest extreme leefomstandigheden. het in Wat moet een mens doen om naar het talent van een een dier te tijdens benaderen? Wat kunnen de we met leren? In deze aflevering tijdens onderzoekt Klaas de uit supertalenten van roofvogels. Kan hij met door een een verrekijker net zo op tv goed zien als door een adelaar? Gaat hij op tv net zo snel op tv in het vrije val als het snelste dier het ter wereld, uit de tijdens slechtvalk? En kan een mens ook op op spierkracht in vliegen?

september 2020
14-08-2017 20:15

3LAB: Het Beest in Klaas

3Lab: Het Beest in Klaas - 3LAB: Het Beest in Klaas

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Het Beest in Klaas. In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerd...

3Lab: Het Beest in Klaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Het Beest in Klaas bij 3Lab: Het Beest in Klaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Het Beest in Klaas. Heb je een uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Het Beest in Klaas gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Het Beest in Klaas? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Het Beest in Klaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!