Programma gemist?

Van maandag uit tot en een met woensdag het elke avond verse programma’s in naar de 3LAB TV-week op met een NPO3. Jonge makers testen in hun formats voor een groot een publiek. Met vanavond tijdens om 20.15 uur: op tv Het Beest met in op tv Klaas. In ‘Het beest in het Klaas’ gaat Klaas van van der het Eerden op zoek naar de door supertalenten tijdens van dieren. De mens kan een alles een beetje, maar uit dieren zijn ons tijdens op van vrijwel elk terrein de door baas. Ze de zijn sneller, kunnen beter door zien, horen, voelen, proeven een en zijn door beter bestand tegen een zelfs de meest extreme de leefomstandigheden. Wat moet van een mens doen om met het uit talent van door een dier te benaderen? Wat kunnen we uit leren? In met deze aflevering in onderzoekt Klaas de tijdens supertalenten van roofvogels. Kan tijdens hij met het een verrekijker net zo op goed zien als een adelaar? op tv Gaat hij met net zo snel in naar vrije val als het het snelste door dier ter van wereld, de slechtvalk? En kan door een mens ook op door door spierkracht vliegen?

september 2021
14-08-2017 20:15

3LAB: Het Beest in Klaas

3Lab: Het Beest in Klaas - 3LAB: Het Beest in Klaas

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Het Beest in Klaas. In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerd...

3Lab: Het Beest in Klaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Het Beest in Klaas bij 3Lab: Het Beest in Klaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Het Beest in Klaas. Heb je een uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Het Beest in Klaas gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Het Beest in Klaas? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Het Beest in Klaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!