Programma gemist?

Van op maandag tot en met woensdag een elke avond verse het programma’s in het de op 3LAB TV-week op tijdens NPO3. Jonge makers testen hun in formats met voor een groot publiek. op Met vanavond het om 20.15 uur: Het Beest van in Klaas. In van ‘Het beest in Klaas’ gaat door Klaas met van der Eerden tijdens op zoek naar de van supertalenten van dieren. op De mens naar kan alles een de beetje, maar dieren zijn op ons op vrijwel de elk terrein de baas. Ze naar zijn sneller, kunnen met beter zien, horen, een voelen, proeven en een zijn uit beter bestand het tegen zelfs de meest uit extreme leefomstandigheden. Wat met moet een met mens doen om het talent van de een op dier te van benaderen? Wat kunnen we leren? op In deze aflevering in onderzoekt Klaas de supertalenten van de roofvogels. Kan hij naar met in een verrekijker net zo goed met zien als met een adelaar? Gaat met hij net uit zo snel in met vrije val als het snelste dier met ter van wereld, de slechtvalk? En kan een op mens naar ook op spierkracht van vliegen?

januari 2021
14-08-2017 20:15

3LAB: Het Beest in Klaas

3Lab: Het Beest in Klaas - 3LAB: Het Beest in Klaas

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Het Beest in Klaas. In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerd...

3Lab: Het Beest in Klaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Het Beest in Klaas bij 3Lab: Het Beest in Klaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Het Beest in Klaas. Heb je een uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Het Beest in Klaas gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Het Beest in Klaas? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Het Beest in Klaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!