Programma gemist?

Van naar maandag tot en door met woensdag elke avond verse op tv programma’s uit in de 3LAB TV-week op een NPO3. het Jonge makers testen hun formats naar voor een met groot publiek. met Met vanavond om 20.15 naar uur: Het op Beest in Klaas. In naar ‘Het beest in Klaas’ gaat een Klaas door van der Eerden een op zoek naar de tijdens supertalenten van op tv dieren. De mens in kan alles een beetje, maar het op dieren zijn ons op tijdens vrijwel elk met terrein de baas. Ze zijn sneller, kunnen met het beter zien, horen, voelen, door proeven en zijn beter een bestand tegen zelfs de naar meest op extreme leefomstandigheden. Wat moet een op de mens doen om op tv het talent van op tv een dier te benaderen? Wat kunnen op we leren? In door deze aflevering onderzoekt op tv Klaas de de supertalenten van roofvogels. Kan hij tijdens met een verrekijker net het naar zo goed zien als een adelaar? door Gaat hij met net zo snel de in op vrije val als door het snelste dier de ter wereld, de slechtvalk? En kan een met mens op tv ook op spierkracht met vliegen?

juni 2020
14-08-2017 20:15

3LAB: Het Beest in Klaas

3Lab: Het Beest in Klaas - 3LAB: Het Beest in Klaas

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Het Beest in Klaas. In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerd...

3Lab: Het Beest in Klaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Het Beest in Klaas bij 3Lab: Het Beest in Klaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Het Beest in Klaas. Heb je een uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Het Beest in Klaas gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Het Beest in Klaas? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Het Beest in Klaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!