Programma gemist?

Van tijdens maandag tot en met van woensdag elke tijdens avond verse programma’s met in de 3LAB TV-week uit op naar NPO3. Jonge makers testen door hun formats voor een de groot van publiek. Met vanavond het om 20.15 uur: Het Beest met in Klaas. In ‘Het de beest in Klaas’ gaat een Klaas van der de Eerden op op zoek naar de de supertalenten van dieren. De met mens kan alles uit een beetje, maar de op tv dieren zijn ons op vrijwel elk uit terrein de baas. Ze het zijn het sneller, kunnen door beter zien, horen, voelen, in proeven en zijn beter de bestand op tv tegen zelfs de met meest extreme leefomstandigheden. Wat van moet een mens doen om in op het talent van een door dier te benaderen? Wat kunnen we het leren? In met deze aflevering onderzoekt met Klaas van de supertalenten van een roofvogels. Kan hij met een verrekijker net van op zo goed zien als een tijdens adelaar? Gaat van hij net zo uit snel in vrije val van als het snelste dier op ter wereld, op tv de slechtvalk? En kan een uit mens in ook op spierkracht van vliegen?

november 2019
14-08-2017 20:15

3LAB: Het Beest in Klaas

3Lab: Het Beest in Klaas - 3LAB: Het Beest in Klaas

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Het Beest in Klaas. In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerd...

3Lab: Het Beest in Klaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Het Beest in Klaas bij 3Lab: Het Beest in Klaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Het Beest in Klaas. Heb je een uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Het Beest in Klaas gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Het Beest in Klaas? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Het Beest in Klaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!