Programma gemist?

Van van maandag tot en het met woensdag naar elke avond verse programma’s in de door 3LAB TV-week op de NPO3. Jonge van makers testen een hun formats voor op tv een groot publiek. Met vanavond uit om 20.15 door uur: Het Beest in door Klaas. In ‘Het beest op in Klaas’ tijdens gaat Klaas in van der Eerden op van zoek naar de supertalenten uit van tijdens dieren. De mens kan op alles een in beetje, maar dieren zijn ons tijdens op naar vrijwel elk terrein de baas. Ze door zijn sneller, kunnen door het beter zien, horen, op tv voelen, proeven en zijn uit beter bestand tegen door zelfs de meest extreme leefomstandigheden. een Wat moet een een mens doen het om het talent uit van door een dier te benaderen? Wat kunnen in we leren? op In deze aflevering onderzoekt Klaas op de supertalenten op tv van op tv roofvogels. Kan hij met een verrekijker net een zo goed het zien naar als een adelaar? met Gaat hij net zo snel uit in vrije val van als het snelste naar dier ter op tv wereld, de slechtvalk? En kan een tijdens mens tijdens ook op spierkracht de vliegen?

maart 2021
14-08-2017 20:15

3LAB: Het Beest in Klaas

3Lab: Het Beest in Klaas - 3LAB: Het Beest in Klaas

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Het Beest in Klaas. In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerd...

3Lab: Het Beest in Klaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Het Beest in Klaas bij 3Lab: Het Beest in Klaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Het Beest in Klaas. Heb je een uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Het Beest in Klaas gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Het Beest in Klaas? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Het Beest in Klaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!