Programma gemist?

Van maandag tot door en met woensdag een elke in avond verse in programma’s in de 3LAB naar TV-week op NPO3. Jonge een makers testen op hun formats voor een naar groot publiek. een Met vanavond om 20.15 uur: tijdens op Het Beest in Klaas. In ‘Het beest het in de Klaas’ gaat het Klaas van der Eerden op in zoek naar de supertalenten een van dieren. De naar mens kan alles door een naar beetje, maar op tv dieren zijn ons de op vrijwel elk op terrein de baas. Ze uit zijn sneller, kunnen beter zien, op tv horen, voelen, proeven en de zijn beter bestand de tegen door zelfs de in meest extreme leefomstandigheden. de Wat moet een mens doen om met het tijdens talent van een naar dier te benaderen? Wat kunnen het we op leren? In deze op aflevering onderzoekt Klaas de op supertalenten van roofvogels. Kan tijdens hij met naar een verrekijker net zo op goed zien als door een adelaar? Gaat hij naar net zo snel van in vrije val tijdens als op het snelste dier ter wereld, naar de uit slechtvalk? En kan een op tv mens ook op door spierkracht vliegen?

december 2019
14-08-2017 20:15

3LAB: Het Beest in Klaas

3Lab: Het Beest in Klaas - 3LAB: Het Beest in Klaas

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Het Beest in Klaas. In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerd...

3Lab: Het Beest in Klaas gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Het Beest in Klaas bij 3Lab: Het Beest in Klaas liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Het Beest in Klaas. Heb je een uitzending van 3Lab: Het Beest in Klaas gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Het Beest in Klaas gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Het Beest in Klaas? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Het Beest in Klaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!